Afvoerbuizen

Actieve filters

 • Plumbob Adapterring met cirkelvormige verticale overloop

  Prijs € 8,99
  Duurzame polypropyleenconstructie. Cre‰ert overloop om overstromingen te voorkomen. Verbindt een badkuip met de afvoerpijp. Flexibele buis past op de meeste badsifons. Voor gebruik met badkuipen met overloop. Gemaakt in de EU.
 • Plumbob Zeefje afvoer met stop en ketting

  Prijs € 6,99
  Duurzaam roestvrijstalen zeefje met polypropyleen lichaam. Cre‰ert afvoer en drainage van water. Raster houdt vaste stoffen tegen. Standaard 1-1/4" BSP schroefdraad past op standaard wasbaksifons. Gemaakt in de EU.
 • Plumbob Telescopische P-sifon met vuilval

  Prijs € 6,99
  Duurzame polypropyleenconstructie met 100 - 150 mm telescopische inlaat en uitlaat van het knelkoppelingstype. Voert water af en houdt afval tegen zodat het buizensysteem niet verstopt. Voorkomt dat onaangename rioolgeuren in het huis terechtkomen.Geschikt voor gebruik met plastic en koperen buizen. Gemaakt in de EU.
 • Plumbob Spoelbak sifonset

  Prijs € 12,99
  Duurzame polypropyleenconstructie met afvoer van het type persfitting.Zeer glad inwendig oppervlak voorkomt de vorming van residuïs. Met mogelijkheid tot aansluiting van 2 apparaten. Geschikt voor plastic en koperen afvalbuizen. Gemaakt in de EU.
 • Plumbob Telescopische bekersifon

  Prijs € 4,99
  Duurzame polypropyleenconstructie met telescopische inlaat en uitlaat van het persfittingtyype. Voert water af en houdt badkamer hygi‰nisch, en voorkomt dat onaangename rioolgeuren in het huis terechtkomen. Past netjes in beperkte ruimtes. Geschikt voor gebruik met plastic en koperen buizen. Gemaakt in de EU.
 • Plumbob Champignon-doucheafvoer, 70 mm

  Prijs € 18,99
  Duurzame polypropyleenconstructie. Verchroomde metalen champignonflens die verwijderbaar is om gemakkelijk te kunnen schoonmaken. Voert water af en voorkomt dat onaangename rioolgeuren in het huis terechtkomen. 40 mm afdichting. Gemaakt in de EU.
 • Plumbob Champignon-douchebakafvoer 115 mm

  Prijs € 19,99
  Duurzame polypropyleenconstructie. Verchroomde metalen champignonflens die verwijderbaar is om gemakkelijk te kunnen schoonmaken. Voert water af en voorkomt dat onaangename rioolgeuren in het huis terechtkomen. 40 mm afdichting. Gemaakt in de EU.
 • Plumbob Telescopische bekersifon met afvoer en wasmachine uitlaat

  Prijs € 8,99
  Duurzame polypropyleenconstructie met 130 - 200 mm telescopische inlaat en uitlaat van het persfittingstype. Voert water af en houdt afval tegen waardoor het buizensysteem niet verstopt.Voorkomt dat onaangename rioolgeuren in het huis terechtkomen. Geschikt voor gebruik met plastic en koperen buizen. Met inbegrip van 40 mm vuilopvang. Gemaakt in de EU.
 • Plumbob 4-delige Sifonafdichtingskit

  Prijs € 2,99
  Duurzame constructie uit EPDM & zacht PVC. Cre‰ert een afdichting op buizen om lekken te voorkomen. Snelle en betrouwbare verbinding. Vermijdt het gebruik van siliconen of mastiekherstellingen. Geschikt voor alle 32 en 40 mm vuilvangers. Gemaakt in de EU.
 • Plumbob Chroom bekersifon

  Prijs € 33,99
  Duurzaam, volledig metalen constructive met verchroomd messing lichaam en verleng buis. oert water af en voorkomt dat onaangename rioolgeuren in het huis terechtkomen. 180 mm afvoer uitlaat. De sifonhoogte kan worden aangepast van 140 tot 225 mm. Diameter van de verleng buis: 32 mm
 • Plumbob Rechte WC afvoermof

  Prijs € 5,99
  Duurzame polypropyleenconstructie. Verbindt de achterzijde van de wc met de afvoerbuis. Ge‹ntegreerd afdichtdiafragma laat een gebrek aan uitlijning toe in elke richting tot 5§. Lichtgewicht, sterk & kosteneffici‰nt. Gemaakt in de EU.
 • Plumbob WC afvoermof, offset 110 mm

  Prijs € 5,99
  Duurzame polypropyleenconstructie. Verbindt de achterzijde van de wc met de afvoerbuis. Ge‹ntegreerd afdichtdiafragma laat een gebrek aan uitlijning toe in elke richting tot 5§. Lichtgewicht, sterk en kosteneffici‰nt. Gemaakt in de EU.
 • Plumbob Sifon dubbele wasbak

  Prijs € 17,99
  Duurzame polypropyleenconstructie met uitlaat van het knelkoppeling type. Voert water af en voorkomt dat onaangename rioolgeuren in het huis terechtkomen.Zeer glad inwendig oppervlak vermindert het ophopen van vuil. Geschikt voor de meeste Britse en Europese wasbakken. Geschikt voor gebruik met 40 mm plastic en koperen buizen. Gemaakt in de EU.
 • Plumbob WC afvoermof, offset 110 mm

  Prijs € 5,99
  Duurzame polypropyleenconstructie. Verbindt de achterzijde van de wc met de afvoerbuis. Ge‹ntegreerd afdichtdiafragma laat een gebrek aan uitlijning toe in elke richting tot 5§. Lichtgewicht, sterk & kosteneffici‰nt. Gemaakt in de EU.
 • Plumbob Flexibele afvoerpijp

  Prijs € 6,99
  Duurzame polypropyleenconstructie. Verbindt pijp met de afvoer van de wasbak.Levert de nodige flexibiliteit voor elke hoek of offset. Op een afvalopvang te duwen einde. Geschikt voor gebruik met plastic en koperen buizen. Met 1-1/2" plastic dop. Gemaakt in de EU.
 • Plumbob Ondiepe badsifon

  Prijs € 3,99
  Duurzame polypropyleenconstructie met afvoer van het type persfitting. Voert water af en voorkomt dat onaangename rioolgeuren in het huis terechtkomen. Ideaal voor beperkte ruimten. Geschikt voor gebruik met plastic buizen. Gemaakt in de EU.
 • Plumbob Flexibele rechte WC afvoermof, 110 mm

  Prijs € 13,99
  Duurzame polypropyleenconstructie. Ge‹ntegreerd afdichtdiafragma laat een klein gebrek aan uitlijning toe in elke richting. Flexibele aanpassingen. Verbindt de achterzijde van de wc met de afvoerbuis. Flexibele aanpassingen 240 - 450 mm. Gemaakt in de EU.
 • Plumbob Flexibele afval afvoerpijp

  Prijs € 7,99
  Duurzame polypropyleenconstructie. Verbindt de pijp met de afvoer van de wasbak.Levert de nodige flexibiliteit voor elke hoek of offset. Op een afvalopvang te duwen einde. Geschikt voor gebruik met plastic & koperen buizen. Met 1-3/4" plastic dop. Gemaakt in de EU.
 • Plumbob Wasmachinesifon

  Prijs € 8,99
  Duurzame polypropyleenconstructie met persfitting. Snel en eenvoudig te installeren. Voert water af en voorkomt dat onaangename rioolgeuren in het huis terechtkomen. Buis met open bovenste uiteinde met lengte van 600 mm, geschikt om flexibele afvoerslangen op te nemen van wasmachines en vaatwasmachines. Geschikt voor gebruik met plastic en koperen buizen.
 • Plumbob WC-afvoerbocht

  Prijs € 9,99
  Duurzaam polypropyleen constructie. Zorgt ervoor dat de wc-pot dichter bij de muur kan geplaatst worden, bespaart ruimte tijdens de installatie. Persfitverbinding. Integraal systeem laat een gebrek aan uitlijning toe van 5ø in welke richting dan ook. Voldoet aan BS5627:1984.