Afvoerbuizen

Actieve filters

 • Plumbob Telescopische P-sifon met vuilval

  Prijs € 6,99
  Duurzame polypropyleenconstructie met 100 - 150 mm telescopische inlaat en uitlaat van het knelkoppelingstype. Voert water af en houdt afval tegen zodat het buizensysteem niet verstopt. Voorkomt dat onaangename rioolgeuren in het huis terechtkomen.Geschikt voor gebruik met plastic en koperen buizen. Gemaakt in de EU.
 • Plumbob WC-afvoerbocht

  Prijs € 9,99
  Duurzaam polypropyleen constructie. Zorgt ervoor dat de wc-pot dichter bij de muur kan geplaatst worden, bespaart ruimte tijdens de installatie. Persfitverbinding. Integraal systeem laat een gebrek aan uitlijning toe van 5ø in welke richting dan ook. Voldoet aan BS5627:1984.
 • Plumbob Wasmachinesifon

  Prijs € 14,55
  Duurzame polypropyleenconstructie met persfitting. Snel en eenvoudig te installeren. Voert water af en voorkomt dat onaangename rioolgeuren in het huis terechtkomen. Buis met open bovenste uiteinde met lengte van 600 mm, geschikt om flexibele afvoerslangen op te nemen van wasmachines en vaatwasmachines. Geschikt voor gebruik met plastic en koperen buizen.
 • Plumbob Adapterring met cirkelvormige verticale overloop

  Prijs € 13,25
  Duurzame polypropyleenconstructie. Creert overloop om overstromingen te voorkomen. Verbindt een badkuip met de afvoerpijp. Flexibele buis past op de meeste badsifons. Voor gebruik met badkuipen met overloop. Gemaakt in de EU.
 • Plumbob Spoelbak sifonset

  Prijs € 19,45
  Duurzame polypropyleenconstructie met afvoer van het type persfitting.Zeer glad inwendig oppervlak voorkomt de vorming van residuïs. Met mogelijkheid tot aansluiting van 2 apparaten. Geschikt voor plastic en koperen afvalbuizen. Gemaakt in de EU.
 • Plumbob Champignon-doucheafvoer, 70 mm

  Prijs € 29,05
  Duurzame polypropyleenconstructie. Verchroomde metalen champignonflens die verwijderbaar is om gemakkelijk te kunnen schoonmaken. Voert water af en voorkomt dat onaangename rioolgeuren in het huis terechtkomen. 40 mm afdichting. Gemaakt in de EU.
 • Plumbob Champignon-douchebakafvoer 115 mm

  Prijs € 31,45
  Duurzame polypropyleenconstructie. Verchroomde metalen champignonflens die verwijderbaar is om gemakkelijk te kunnen schoonmaken. Voert water af en voorkomt dat onaangename rioolgeuren in het huis terechtkomen. 40 mm afdichting. Gemaakt in de EU.
 • Plumbob Zeefje afvoer met stop en ketting

  Prijs € 10,55
  Duurzaam roestvrijstalen zeefje met polypropyleen lichaam. Creert afvoer en drainage van water. Raster houdt vaste stoffen tegen. Standaard 1-1/4" BSP schroefdraad past op standaard wasbaksifons. Gemaakt in de EU.