Behangen

Actieve filters

 • Silverline Behangstrijker

  Prijs € 4,25
  Flexibel, polypropylene strijkhulpmiddel met ergonomische geribbeld handvat voor comfortable, gecontroleerd gebruik. Afgeronde randen strijken luchtbellen en kreukels uit behang tijdens het behangen en vermindert zichtbare verbindingen in papier. Kan ook gebruikt worden als een verfspetterscherm tijdens het schilderen van plafonds en architraven. Lengte 280 mm.
 • Silverline Decorateurs schaar

  Prijs € 8,55
  Roestvrijstalen decorateurs schaar met 187 mm lange snijbladen en 'Heavy-Duty' handvat met vingergrip. Ideaal voor het snijden lengtes van behang en voering papier. Lange lengte vermindert kans op golvende randen. Stomp snijkanten kunnen eenvoudig worden geslepen met enige messenslijper.
 • Silverline Behang afsteekmes

  Prijs € 11,35
  Sterk maar toch flexibel roestvrijstalen blad met polypropyleen handvat en metrische en imperiale schaalverdelingen. Voor het snijden van lichtgewichte wandbekleding en werkt als een effectieve gids bij het snijden van dikker papier met een mes.
 • Silverline Behangborstel

  Prijs € 6,85
  Zachte behangborstel voor effectief, niet-schurend borstelen en het glad strijken van behang. Helpt bij het verwijderen luchtbellen om een gladde afwerking te bereiken. Ergonomische, spuitgegoten polypropyleen handgreep met duim en wijsvinger groeven voor uitstekende controle.
 • Silverline Expert naadroller

  Prijs € 6,15
  Gladde, duurzame polypropyleen naadroller met stalen schacht en 2-kleurig, soft-grip handvat. Comprimeert behangranden voor naadloze aansluiten en voorkomt het binnendringen van vocht.
 • Silverline Behang prikroller met telescopische handvat

  Prijs € 20,15
  Duurzame polymer roller met geharde stalen spikes op een telescopische, geanodiseerde alumimium handvat. Voor het perforeren van muur behang v¢¢r het gebruik van de stoommachine en het gemakkelijker afhalen van het behang. Telescopische handvat met ergonomische polymere greep en hang gat. Effectief op alle soorten behang. Roller diameter 150 x 40 mm, lengte 580 - 1000 mm.
 • Silverline Behangprikrol

  Prijs € 22,45
  Voor het perforeren van muur behang v¢¢r het gebruik van de stoommachine en het gemakkelijker afhalen van het behang. Stalen kop en spikes gemonteerd op een polypropyleen roller. Gelakt hardhout handgreep met hang gat voor opslag. Effectief op alle soorten behang.