Besproeing

Actieve filters

 • Silverline Versterkte PVC slang

  Prijs € 14,99
  Robuust en kinkbestendige PVC tuin slang met extra dikke 3-laags gevlochten polyester versterking. Vorst- en UV-bestendig. Compatibel met alle standaard 12,7 mm koppelingen.
 • Silverline Soft-grip slang snelkoppeling met waterstop

  Prijs € 2,99
  De slangkoppeling bestaat uit hoogwaardig ABS plastic, een rubberen grip en een zachte dop. De klikkoppeling met ingebouwde waterstop stopt het water wanneer de waterinstallatie ontkoppeld is.
 • Silverline Ronde mengkraanconnector

  Prijs € 3,99
  Mengkraanconnector met gerande profiel voor een goede greep in natte toestand. Rubberen afdichting bevestigd met vlinderclip. Eenvoudige werking. Universele 1/2" buitendraad verbinding voor alle standaard fittingen. Voor ronde en ovale kranen van 15 mm tot 18 mm.
 • Silverline Versterkte PVC tuinslang

  Prijs € 28,99
  Robuust en kinkbestendige PVC tuinslang met extra dikke 3-laags gevlochten polyester versterking. Vorst- en UV-bestendig. Compatibel met alle standaard 12,7 mm koppelingen.
 • Silverline 5-delige sof-grip sproeier snelkoppeling set

  Prijs € 16,99
  De sproei set is voorzien van 9 sproeipatronen. Soft-grip handvat met mannelijke snelkoppeling en aan-stand vergrendelknop, voor een constante waterstroming. Inclusief 1/2" mannelijke slangkoppeling met waterstop naar snelkoppeling, 1/2" slangkoppeling naar snelkoppeling, 3/4" naar 1/2 kraanadapter en een 3/4" kraanaansluiting naar mannelijke snelkoppeling.
 • Silverline Universele mengkraanconnector

  Prijs € 4,99
  Constructie uit duurzaam ABS plastic. Universele 1/2" mannelijke connector. Ideaal voor eenvoudige aansluiting van tuinslangen op binnenkranen. Gemakkelijk te installeren clip-on ontwerp. Ideaal voor verbinding van slangen om heet, koud, en warm water aan te voeren. Set omvat 2 verbindingsringen voor maximum compatibiliteit. Compatibel met mengkraankoppen van 34 mm tot 43 mm.
 • Silverline Rugspuit

  Prijs € 41,99
  Comfortabele rugspuit, compleet met draag harnas en sterk handvat voor transport. Grote vulopening met ge‹ntegreerde filter om verstoppingen te minimaliseren. Compleet met extra mondstukken en onderdelen kit. Vergrendelknop voor continu sproeien. Overdruk ventiel/veiligheidsventiel. Ideaal voor het sprayen van water en verdunde bestrijdingsmiddelen en verdelgingsmiddelen.
 • Silverline Versterkte PVC tuinslang

  Prijs € 31,99
  Robuust en kinkbestendige PVC tuinslang met extra dikke 3-laags gevlochten polyester versterking. Vorst- en UV-bestendig. Compatibel met alle standaard 12,7 mm koppelingen.
 • Silverline Messing snelkoppeling

  Prijs € 6,99
  Messing slangkoppeling met 1/2" snelkoppeling naar 1/2" compressiekoppeling zonder automatische waterstop.
 • Silverline Sproeilans

  Prijs € 4,99
  Reserve sproeilans, te gebruiken op Silverline's rugsproeier (633595).
 • Silverline Messing snelkoppeling waterstop

  Prijs € 6,99
  Messing slangkoppeling met 1/2" vrouwelijke snelkoppeling naar 1/2" compressiekoppeling met automatische waterstop.
 • Silverline Messing kraanstuk

  Prijs € 3,99
  Sterk messing kraanstuk met levenslange zegel. Geschikt voor 3/4" BSP kranen. Zet een normale kraan om in een snelkoppeling. Snelle en gemakkelijke koppeling en ontkoppeling van slangen. Langere gebruiksduur dan de meeste plastic kraanstukken. 3/4" BSP inlaat en 1/2" mannelijke snelkoppeling uitlaat.
 • Silverline Messing slangkoppeling

  Prijs € 6,99
  Messing 1/2" compressiekoppeling naar 1/2" compressiekoppeling.
 • Silverline Handspuit, 500 ml

  Prijs € 2,99
  Plastic handspuit. Kleuren mogelijk variabel.
 • Silverline Messing interne adapter

  Prijs € 2,99
  Messing mannelijke 1/2" snelkoppeling naar 3/4" BSP koppeling.
 • Silverline Drukspuit, 2 liter

  Prijs € 8,99
  Krachtige pompactie en drukventiel. Breek vast en vorstbestendig. Inclusief variabel mondstuk voor nauwkeurige aanbreng van insecticiden etc. Tevens geschikt voor het gebruik met huishoudelijke chemicali‰n. Kleuren mogelijk variabel.
 • Silverline Messing snelkoppeling verbinder

  Prijs € 2,99
  1/2" messing snelkoppeling, mannelijk naar mannelijk.
 • Silverline Drukspuit, 5 liter

  Prijs € 21,99
  Compacte drukspuit, voor het sproeien van vloeistoffen op waterbasis, inclusief gazon voeding en mest. Lange roestvrijstalen lans met verstelbaar mondstuk en trekker-vergrendeling. Comfortabele, verstelbare schouderband en gecombineerd draag en drukhandvat. Verstevigde, half-doorzichtige drukcontainer met veiligheidsventiel. Brede vulopening. Kleuren vari‰ren mogelijk.
 • Silverline 3-weg messing koppelstuk

  Prijs € 6,99
  1/2" mannelijke messing snelkoppeling.
 • Silverline Drukspuit, 8 liter

  Prijs € 25,99
  Voor het gemakkelijk sprayen van vloeistoffen op waterbasis, als meststoffen en onkruidverdelger. Lange stalen lans met verstelbaar mondstuk en trekker-vergrendeling. De ergonomisch ontworpen drukspuit is voorzien van een draag handvat, een doorschijnende tank, een sproei lans met verstelbaar mondstuk, een te vergrendelen trekker, een veiligheidsventiel en een draagriem. Kleuren mogelijk variabel.