Besproeing

Actieve filters

 • Silverline Slanghaspel

  Prijs € 20,99
  Lichtgewicht met intern draaghandvat. Roterende aansluit as voorkomt het draaien van de slang. Roestbestendig. Geschikt voor een 45 m lange tuinslang met 12,5 mm diameter (niet inbegrepen). Inclusief slangkoppeling.
 • Silverline Slangkoppeling set

  Prijs € 3,99
  Uv-bestendig ABC plastic. 1 m slang met twee 1/2" slang snelkoppelingen (1 met waterstop). 15 mm diameter slang. Verbind een haspel met een buitenkraan.
 • Silverline Spuitlans

  Prijs € 11,99
  De spuitlans heeft 10 spaypatronen, een roterende kop, een rubberen grip en een sproeicontrole knop. Inclusief 1/2" mannelijke snelkoppeling naar 3/4" BSP.
 • Silverline Slanghaspel

  Prijs € 24,99
  Lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen haspel. Onder een hoek geplaatste slangaansluiting en roterende naaf voorkomen kinken in de slang. Roest- en corrosiebestendig. Geschikt voor 45 m tuinslang (12,5 mm) (niet inbegrepen). Inclusief elleboog-slangconnector en 2 x vrouwelijke BSP adapters.
 • Silverline Soft-grip slang snelkoppeling

  Prijs € 2,99
  Snelkoppeling naar 1/2" slang.
 • Silverline Tuinsproeier met 9 patronen

  Prijs € 5,99
  Ronde tuinsproeier met 9 patronen en 360ø optie, voor het nauwkeurig besproeien van tuinen met elke vorm en afmeting. Sterke en duurzame constructie met 1/2" mannelijke snelkoppeling.
 • Silverline Slanggeleider

  Prijs € 5,99
  Slanggeleider voor muur montage. Voorkomt het in de war en beschadigd raken van de slang en beschermt de slang bij gebruik om hoeken.
 • Silverline Soft-grip kraankoppeling

  Prijs € 2,99
  Zet een normale kraan om in een snelkoppeling. Geschikt voor 1/2" en 3/4" BSP kranen. Snelle en gemakkelijke koppeling en ontkoppeling van slangen. Soft-grip, hoogwaardig ABS plastic. Vorstbestendig en levenslange zegel. Schroef het inzetstuk los voor 3/4" tuinkranen.
 • Silverline 'Heavy-Duty' tuinsproeier met 3 armen

  Prijs € 24,99
  Gietaluminium frame met twee wielen. 3 roterende sproeiarmen verspreiden het weider gelijk over een grote oppervlakte. Vaste messing 1/2" snel-verlos koppeling. Verbind meerder sproeiers samen voor het bewateren van grotere oppervlaktes. Prestatie hangt af van de waterdruk en het aan verbonden sproeiers. Verhoog de waterdruk voor het verbeteren van de vereiste prestatie.
 • Silverline Tuinslanghouder

  Prijs € 3,99
  Universele houder voor montage aan de muur. Voor alle slang maten. Groeven in de basis voor waterafvoering. 240 mm breed x 120 mm diep. Draaghandvat.
 • Silverline Soft-grip slang reparatiekoppeling

  Prijs € 1,99
  De soft-grip slangkoppeling bestaat uit hoogwaardig ABS plastc, geschikt voor het repareren van slangen of het verbinden van 1/2" slangen.
 • Silverline Pulserende tuinsproeier

  Prijs € 15,99
  Pulserende tuinsproeier met aardaar. Metalen constructie met messing mondstuk. 360ø dekking en af te stellen op halve of hele cirkel besproeiing. Snel-verlos 1/2" slangkoppeling. Mogelijke ketting bevestiging.
 • Silverline Versterkte PVC slang

  Prijs € 14,99
  Robuust en kinkbestendige PVC tuin slang met extra dikke 3-laags gevlochten polyester versterking. Vorst- en UV-bestendig. Compatibel met alle standaard 12,7 mm koppelingen.
 • Silverline Soft-grip slang snelkoppeling met waterstop

  Prijs € 2,99
  De slangkoppeling bestaat uit hoogwaardig ABS plastic, een rubberen grip en een zachte dop. De klikkoppeling met ingebouwde waterstop stopt het water wanneer de waterinstallatie ontkoppeld is.
 • Silverline Ronde mengkraanconnector

  Prijs € 3,99
  Mengkraanconnector met gerande profiel voor een goede greep in natte toestand. Rubberen afdichting bevestigd met vlinderclip. Eenvoudige werking. Universele 1/2" buitendraad verbinding voor alle standaard fittingen. Voor ronde en ovale kranen van 15 mm tot 18 mm.
 • Silverline Versterkte PVC tuinslang

  Prijs € 28,99
  Robuust en kinkbestendige PVC tuinslang met extra dikke 3-laags gevlochten polyester versterking. Vorst- en UV-bestendig. Compatibel met alle standaard 12,7 mm koppelingen.
 • Silverline 5-delige sof-grip sproeier snelkoppeling set

  Prijs € 16,99
  De sproei set is voorzien van 9 sproeipatronen. Soft-grip handvat met mannelijke snelkoppeling en aan-stand vergrendelknop, voor een constante waterstroming. Inclusief 1/2" mannelijke slangkoppeling met waterstop naar snelkoppeling, 1/2" slangkoppeling naar snelkoppeling, 3/4" naar 1/2 kraanadapter en een 3/4" kraanaansluiting naar mannelijke snelkoppeling.
 • Silverline Universele mengkraanconnector

  Prijs € 4,99
  Constructie uit duurzaam ABS plastic. Universele 1/2" mannelijke connector. Ideaal voor eenvoudige aansluiting van tuinslangen op binnenkranen. Gemakkelijk te installeren clip-on ontwerp. Ideaal voor verbinding van slangen om heet, koud, en warm water aan te voeren. Set omvat 2 verbindingsringen voor maximum compatibiliteit. Compatibel met mengkraankoppen van 34 mm tot 43 mm.
 • Silverline Rugspuit

  Prijs € 41,99
  Comfortabele rugspuit, compleet met draag harnas en sterk handvat voor transport. Grote vulopening met ge‹ntegreerde filter om verstoppingen te minimaliseren. Compleet met extra mondstukken en onderdelen kit. Vergrendelknop voor continu sproeien. Overdruk ventiel/veiligheidsventiel. Ideaal voor het sprayen van water en verdunde bestrijdingsmiddelen en verdelgingsmiddelen.
 • Silverline Versterkte PVC tuinslang

  Prijs € 31,99
  Robuust en kinkbestendige PVC tuinslang met extra dikke 3-laags gevlochten polyester versterking. Vorst- en UV-bestendig. Compatibel met alle standaard 12,7 mm koppelingen.