Besproeing

Actieve filters

 • Silverline Rugspuit

  Prijs € 41,99
  Comfortabele rugspuit, compleet met draag harnas en sterk handvat voor transport. Grote vulopening met ge‹ntegreerde filter om verstoppingen te minimaliseren. Compleet met extra mondstukken en onderdelen kit. Vergrendelknop voor continu sproeien. Overdruk ventiel/veiligheidsventiel. Ideaal voor het sprayen van water en verdunde bestrijdingsmiddelen en verdelgingsmiddelen.
 • Silverline Messing snelkoppeling

  Prijs € 6,99
  Messing slangkoppeling met 1/2" snelkoppeling naar 1/2" compressiekoppeling zonder automatische waterstop.
 • Silverline Slanghaspel

  Prijs € 24,99
  Lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen haspel. Onder een hoek geplaatste slangaansluiting en roterende naaf voorkomen kinken in de slang. Roest- en corrosiebestendig. Geschikt voor 45 m tuinslang (12,5 mm) (niet inbegrepen). Inclusief elleboog-slangconnector en 2 x vrouwelijke BSP adapters.
 • Silverline Tuinsproeier met 9 patronen

  Prijs € 5,99
  Ronde tuinsproeier met 9 patronen en 360ø optie, voor het nauwkeurig besproeien van tuinen met elke vorm en afmeting. Sterke en duurzame constructie met 1/2" mannelijke snelkoppeling.
 • Silverline Sproeilans

  Prijs € 4,99
  Reserve sproeilans, te gebruiken op Silverline's rugsproeier (633595).
 • Silverline Messing snelkoppeling waterstop

  Prijs € 6,99
  Messing slangkoppeling met 1/2" vrouwelijke snelkoppeling naar 1/2" compressiekoppeling met automatische waterstop.
 • Silverline Slanggeleider

  Prijs € 5,99
  Slanggeleider voor muur montage. Voorkomt het in de war en beschadigd raken van de slang en beschermt de slang bij gebruik om hoeken.
 • Silverline 'Heavy-Duty' tuinsproeier met 3 armen

  Prijs € 24,99
  Gietaluminium frame met twee wielen. 3 roterende sproeiarmen verspreiden het weider gelijk over een grote oppervlakte. Vaste messing 1/2" snel-verlos koppeling. Verbind meerder sproeiers samen voor het bewateren van grotere oppervlaktes. Prestatie hangt af van de waterdruk en het aan verbonden sproeiers. Verhoog de waterdruk voor het verbeteren van de vereiste prestatie.
 • Silverline 5-delige slangkoppelingen set

  Prijs € 4,99
  De tuinslangkoppeling set bevat een 1/2" snelkoppeling met waterstop, een 1/2" snelkoppeling zonder waterstop, een 3/4" BSP koppeling, een 1/2" BSP koppeling en een 100 mm sproeimondstuk met oneindige sproeipatronen.
 • Silverline Messing kraanstuk

  Prijs € 3,99
  Sterk messing kraanstuk met levenslange zegel. Geschikt voor 3/4" BSP kranen. Zet een normale kraan om in een snelkoppeling. Snelle en gemakkelijke koppeling en ontkoppeling van slangen. Langere gebruiksduur dan de meeste plastic kraanstukken. 3/4" BSP inlaat en 1/2" mannelijke snelkoppeling uitlaat.
 • Silverline Tuinslanghouder

  Prijs € 3,99
  Universele houder voor montage aan de muur. Voor alle slang maten. Groeven in de basis voor waterafvoering. 240 mm breed x 120 mm diep. Draaghandvat.
 • Silverline Pulserende tuinsproeier

  Prijs € 15,99
  Pulserende tuinsproeier met aardaar. Metalen constructie met messing mondstuk. 360ø dekking en af te stellen op halve of hele cirkel besproeiing. Snel-verlos 1/2" slangkoppeling. Mogelijke ketting bevestiging.
 • Silverline 2-weg waterverdeler

  Prijs € 3,99
  Zet een kraan om in een dubbele wateruitgang. Voorzien van uitgang afsluiting. De 3/4" BSP koppeling inclusief 3/4" naar 1/2" BSP adapter past op de meeste tuinkranen. 2 x 1/2" mannelijke snelkoppelingen.
 • Silverline Messing slangkoppeling

  Prijs € 6,99
  Messing 1/2" compressiekoppeling naar 1/2" compressiekoppeling.
 • Silverline Versterkte PVC slang

  Prijs € 14,99
  Robuust en kinkbestendige PVC tuin slang met extra dikke 3-laags gevlochten polyester versterking. Vorst- en UV-bestendig. Compatibel met alle standaard 12,7 mm koppelingen.
 • Silverline Ronde mengkraanconnector

  Prijs € 3,99
  Mengkraanconnector met gerande profiel voor een goede greep in natte toestand. Rubberen afdichting bevestigd met vlinderclip. Eenvoudige werking. Universele 1/2" buitendraad verbinding voor alle standaard fittingen. Voor ronde en ovale kranen van 15 mm tot 18 mm.
 • Silverline Handspuit, 500 ml

  Prijs € 2,99
  Plastic handspuit. Kleuren mogelijk variabel.
 • Silverline Messing interne adapter

  Prijs € 2,99
  Messing mannelijke 1/2" snelkoppeling naar 3/4" BSP koppeling.
 • Silverline Versterkte PVC tuinslang

  Prijs € 28,99
  Robuust en kinkbestendige PVC tuinslang met extra dikke 3-laags gevlochten polyester versterking. Vorst- en UV-bestendig. Compatibel met alle standaard 12,7 mm koppelingen.
 • Silverline Universele mengkraanconnector

  Prijs € 4,99
  Constructie uit duurzaam ABS plastic. Universele 1/2" mannelijke connector. Ideaal voor eenvoudige aansluiting van tuinslangen op binnenkranen. Gemakkelijk te installeren clip-on ontwerp. Ideaal voor verbinding van slangen om heet, koud, en warm water aan te voeren. Set omvat 2 verbindingsringen voor maximum compatibiliteit. Compatibel met mengkraankoppen van 34 mm tot 43 mm.