Besproeing

Actieve filters

 • Silverline Rugspuit

  Prijs € 41,99
  Comfortabele rugspuit, compleet met draag harnas en sterk handvat voor transport. Grote vulopening met ge‹ntegreerde filter om verstoppingen te minimaliseren. Compleet met extra mondstukken en onderdelen kit. Vergrendelknop voor continu sproeien. Overdruk ventiel/veiligheidsventiel. Ideaal voor het sprayen van water en verdunde bestrijdingsmiddelen en verdelgingsmiddelen.
 • Silverline Versterkte PVC tuinslang

  Prijs € 31,99
  Robuust en kinkbestendige PVC tuinslang met extra dikke 3-laags gevlochten polyester versterking. Vorst- en UV-bestendig. Compatibel met alle standaard 12,7 mm koppelingen.
 • Silverline Messing snelkoppeling

  Prijs € 6,99
  Messing slangkoppeling met 1/2" snelkoppeling naar 1/2" compressiekoppeling zonder automatische waterstop.
 • Silverline Sproeilans

  Prijs € 4,99
  Reserve sproeilans, te gebruiken op Silverline's rugsproeier (633595).
 • Silverline Messing snelkoppeling waterstop

  Prijs € 6,99
  Messing slangkoppeling met 1/2" vrouwelijke snelkoppeling naar 1/2" compressiekoppeling met automatische waterstop.
 • Silverline Messing kraanstuk

  Prijs € 3,99
  Sterk messing kraanstuk met levenslange zegel. Geschikt voor 3/4" BSP kranen. Zet een normale kraan om in een snelkoppeling. Snelle en gemakkelijke koppeling en ontkoppeling van slangen. Langere gebruiksduur dan de meeste plastic kraanstukken. 3/4" BSP inlaat en 1/2" mannelijke snelkoppeling uitlaat.
 • Silverline Messing slangkoppeling

  Prijs € 6,99
  Messing 1/2" compressiekoppeling naar 1/2" compressiekoppeling.
 • Silverline Handspuit, 500 ml

  Prijs € 2,99
  Plastic handspuit. Kleuren mogelijk variabel.
 • Silverline Messing interne adapter

  Prijs € 2,99
  Messing mannelijke 1/2" snelkoppeling naar 3/4" BSP koppeling.
 • Silverline Drukspuit, 2 liter

  Prijs € 8,99
  Krachtige pompactie en drukventiel. Breek vast en vorstbestendig. Inclusief variabel mondstuk voor nauwkeurige aanbreng van insecticiden etc. Tevens geschikt voor het gebruik met huishoudelijke chemicali‰n. Kleuren mogelijk variabel.
 • Silverline Messing snelkoppeling verbinder

  Prijs € 2,99
  1/2" messing snelkoppeling, mannelijk naar mannelijk.
 • Silverline Drukspuit, 5 liter

  Prijs € 21,99
  Compacte drukspuit, voor het sproeien van vloeistoffen op waterbasis, inclusief gazon voeding en mest. Lange roestvrijstalen lans met verstelbaar mondstuk en trekker-vergrendeling. Comfortabele, verstelbare schouderband en gecombineerd draag en drukhandvat. Verstevigde, half-doorzichtige drukcontainer met veiligheidsventiel. Brede vulopening. Kleuren vari‰ren mogelijk.
 • Silverline 3-weg messing koppelstuk

  Prijs € 6,99
  1/2" mannelijke messing snelkoppeling.
 • Silverline Drukspuit, 8 liter

  Prijs € 25,99
  Voor het gemakkelijk sprayen van vloeistoffen op waterbasis, als meststoffen en onkruidverdelger. Lange stalen lans met verstelbaar mondstuk en trekker-vergrendeling. De ergonomisch ontworpen drukspuit is voorzien van een draag handvat, een doorschijnende tank, een sproei lans met verstelbaar mondstuk, een te vergrendelen trekker, een veiligheidsventiel en een draagriem. Kleuren mogelijk variabel.
 • Silverline 5-delige slangkoppelingen set

  Prijs € 4,99
  De tuinslangkoppeling set bevat een 1/2" snelkoppeling met waterstop, een 1/2" snelkoppeling zonder waterstop, een 3/4" BSP koppeling, een 1/2" BSP koppeling en een 100 mm sproeimondstuk met oneindige sproeipatronen.
 • Silverline Drukspuit, 10 liter

  Prijs € 29,99
  Compacte drukspuit, voor het sproeien van vloeistoffen op waterbasis, inclusief gazon voeding en mest. Lange roestvrijstalen lans met verstelbaar mondstuk en trekker-vergrendeling. Comfortabele, verstelbare schouderband en gecombineerd draag en drukhandvat. Verstevigde, half-doorzichtige drukcontainer met veiligheidsventiel. Brede vulopening. Kleuren vari‰ren mogelijk.
 • Silverline 2-weg waterverdeler

  Prijs € 3,99
  Zet een kraan om in een dubbele wateruitgang. Voorzien van uitgang afsluiting. De 3/4" BSP koppeling inclusief 3/4" naar 1/2" BSP adapter past op de meeste tuinkranen. 2 x 1/2" mannelijke snelkoppelingen.
 • Silverline 4-delige messing koppeling set

  Prijs € 19,99
  De set bevat een 100 mm lang messing handspuitje en 2 x 1/2" afsluitbare snelkoppelingen met waterstop. 3/4" BSP kraanaansluiting voor een 1/2" buitenkraan. Oneindige spuitpatronen.
 • Silverline 71-delige tuin irrigatie set

  Prijs € 14,99
  Gemakkelijk te installeren bebuizing, erg zuinig op water. Gebruik voor potten, richels, containers en plantenkassen. Langzaam en gelijkmatige bevloeiing. Knip de slang voor de juiste lengte. Inclusief: 3/4" BSP kraan aansluiting, 23 m vinyl pijp, 10 eind druppelaars, 10 in-lijn druppelaars, strooming regelaar, filter sluitringen, 2 x rechte koppelstukken, 15 x T-koppelstukken, 5 x eindklemmen, 15 x steunklemmen en 10 x buisklemmen.
 • Silverline Spuitpistool

  Prijs € 6,99
  Verstelbare kop met 9 spuitpatronen en een rubberen pistool grip. Inclusief 1/2" mannelijke snelkoppeling naar 3/4" BSP.