Besproeing

Actieve filters

 • Silverline Tuinslanghouder

  Prijs € 3,99
  Universele houder voor montage aan de muur. Voor alle slang maten. Groeven in de basis voor waterafvoering. 240 mm breed x 120 mm diep. Draaghandvat.
 • Silverline Soft-grip slang snelkoppeling

  Prijs € 2,99
  Snelkoppeling naar 1/2" slang.
 • Silverline Drukspuit, 5 liter

  Prijs € 21,99
  Compacte drukspuit, voor het sproeien van vloeistoffen op waterbasis, inclusief gazon voeding en mest. Lange roestvrijstalen lans met verstelbaar mondstuk en trekker-vergrendeling. Comfortabele, verstelbare schouderband en gecombineerd draag en drukhandvat. Verstevigde, half-doorzichtige drukcontainer met veiligheidsventiel. Brede vulopening. Kleuren variren mogelijk.
 • Silverline Soft-grip kraankoppeling

  Prijs € 2,99
  Zet een normale kraan om in een snelkoppeling. Geschikt voor 1/2" en 3/4" BSP kranen. Snelle en gemakkelijke koppeling en ontkoppeling van slangen. Soft-grip, hoogwaardig ABS plastic. Vorstbestendig en levenslange zegel. Schroef het inzetstuk los voor 3/4" tuinkranen.
 • Silverline Drukspuit, 8 liter

  Prijs € 25,99
  Voor het gemakkelijk sprayen van vloeistoffen op waterbasis, als meststoffen en onkruidverdelger. Lange stalen lans met verstelbaar mondstuk en trekker-vergrendeling. De ergonomisch ontworpen drukspuit is voorzien van een draag handvat, een doorschijnende tank, een sproei lans met verstelbaar mondstuk, een te vergrendelen trekker, een veiligheidsventiel en een draagriem. Kleuren mogelijk variabel.
 • Silverline Messing handspuitje

  Prijs € 6,99
  100 mm lang messing handspuitje met oneindige spraypatronen. 1/2" snelkoppeling. Lengte 100 mm.
 • Silverline Soft-grip slang reparatiekoppeling

  Prijs € 1,99
  De soft-grip slangkoppeling bestaat uit hoogwaardig ABS plastc, geschikt voor het repareren van slangen of het verbinden van 1/2" slangen.
 • Silverline Drukspuit, 10 liter

  Prijs € 29,99
  Compacte drukspuit, voor het sproeien van vloeistoffen op waterbasis, inclusief gazon voeding en mest. Lange roestvrijstalen lans met verstelbaar mondstuk en trekker-vergrendeling. Comfortabele, verstelbare schouderband en gecombineerd draag en drukhandvat. Verstevigde, half-doorzichtige drukcontainer met veiligheidsventiel. Brede vulopening. Kleuren variren mogelijk.
 • Silverline 4-delige messing koppeling set

  Prijs € 19,99
  De set bevat een 100 mm lang messing handspuitje en 2 x 1/2" afsluitbare snelkoppelingen met waterstop. 3/4" BSP kraanaansluiting voor een 1/2" buitenkraan. Oneindige spuitpatronen.
 • Silverline Soft-grip slang snelkoppeling met waterstop

  Prijs € 2,99
  De slangkoppeling bestaat uit hoogwaardig ABS plastic, een rubberen grip en een zachte dop. De klikkoppeling met ingebouwde waterstop stopt het water wanneer de waterinstallatie ontkoppeld is.
 • Silverline 71-delige tuin irrigatie set

  Prijs € 14,99
  Gemakkelijk te installeren bebuizing, erg zuinig op water. Gebruik voor potten, richels, containers en plantenkassen. Langzaam en gelijkmatige bevloeiing. Knip de slang voor de juiste lengte. Inclusief: 3/4" BSP kraan aansluiting, 23 m vinyl pijp, 10 eind druppelaars, 10 in-lijn druppelaars, strooming regelaar, filter sluitringen, 2 x rechte koppelstukken, 15 x T-koppelstukken, 5 x eindklemmen, 15 x steunklemmen en 10 x buisklemmen.
 • Silverline Spuitpistool

  Prijs € 6,99
  Verstelbare kop met 9 spuitpatronen en een rubberen pistool grip. Inclusief 1/2" mannelijke snelkoppeling naar 3/4" BSP.
 • Silverline 5-delige sof-grip sproeier snelkoppeling set

  Prijs € 16,99
  De sproei set is voorzien van 9 sproeipatronen. Soft-grip handvat met mannelijke snelkoppeling en aan-stand vergrendelknop, voor een constante waterstroming. Inclusief 1/2" mannelijke slangkoppeling met waterstop naar snelkoppeling, 1/2" slangkoppeling naar snelkoppeling, 3/4" naar 1/2 kraanadapter en een 3/4" kraanaansluiting naar mannelijke snelkoppeling.
 • Silverline Slanghaspel

  Prijs € 20,99
  Lichtgewicht met intern draaghandvat. Roterende aansluit as voorkomt het draaien van de slang. Roestbestendig. Geschikt voor een 45 m lange tuinslang met 12,5 mm diameter (niet inbegrepen). Inclusief slangkoppeling.
 • Silverline Spuitlans

  Prijs € 11,99
  De spuitlans heeft 10 spaypatronen, een roterende kop, een rubberen grip en een sproeicontrole knop. Inclusief 1/2" mannelijke snelkoppeling naar 3/4" BSP.
 • Silverline Rugspuit

  Prijs € 41,99
  Comfortabele rugspuit, compleet met draag harnas en sterk handvat voor transport. Grote vulopening met gentegreerde filter om verstoppingen te minimaliseren. Compleet met extra mondstukken en onderdelen kit. Vergrendelknop voor continu sproeien. Overdruk ventiel/veiligheidsventiel. Ideaal voor het sprayen van water en verdunde bestrijdingsmiddelen en verdelgingsmiddelen.
 • Silverline Messing snelkoppeling

  Prijs € 6,99
  Messing slangkoppeling met 1/2" snelkoppeling naar 1/2" compressiekoppeling zonder automatische waterstop.
 • Silverline Slanghaspel

  Prijs € 24,99
  Lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen haspel. Onder een hoek geplaatste slangaansluiting en roterende naaf voorkomen kinken in de slang. Roest- en corrosiebestendig. Geschikt voor 45 m tuinslang (12,5 mm) (niet inbegrepen). Inclusief elleboog-slangconnector en 2 x vrouwelijke BSP adapters.
 • Silverline Tuinsproeier met 9 patronen

  Prijs € 5,99
  Ronde tuinsproeier met 9 patronen en 360ø optie, voor het nauwkeurig besproeien van tuinen met elke vorm en afmeting. Sterke en duurzame constructie met 1/2" mannelijke snelkoppeling.
 • Silverline Sproeilans

  Prijs € 4,99
  Reserve sproeilans, te gebruiken op Silverline's rugsproeier (633595).