Bevloering

Actieve filters

 • Silverline Tapijttrapgereedschap

  Prijs € 14,99
  Robuust drop-gesmeed, uit een stuk vervaardigd stalen tapijttrapgereedschap voor het aanbrengen van tapijt in grijpstroken en goten, en voor het plooien van tapijt langs een muurlijn. Overgegoten huls uit robuust polypropyleen voor bescherming en comfortabele greep. Stalen algoppervlak kan bewerkt worden met een hamer of met een houten hamer, voor nauwgepast aanbrengen. Bladbreedte 100 mm.
 • Silverline Universeel tapijt mes

  Prijs € 8,15
  Plastic gevormd handvat en SK5 staalblad. De extra lange neus forceert het tapijt naar beneden en naar het mes toe. Gemakkelijke enkele schroefsluiting voor het snel verwisselen van het mes. Voor het snijden van tapijt, vinyl en 'heavy-duty' stiffen. Inclusief een omkeerbare reserve mes voor een langere levensduur. Totale lengte 230 mm.
 • Silverline Tapijtsteker

  Prijs € 21,85
  Gesmede stalen tapijtsteker, voor het leggen van tapijt. Zorgt voor strakke randen bij het leggen van tapijt. Ideaal voor tapijt installateurs en doe het zelf. Extra groote oppervlak zorgt voor een strakkere pasvorm.
 • Silverline 22-delige vloerinstallatiekit

  Prijs € 17,75
  Duurzaam stalen afstrijkprofiel voor strakke voegen zelfs in beperkte ruimtes en een blok voor het uitoefenen van druk op vloerranden. Paswiggen om te helpen bij de uitlijning van uitzettingsvoegen. Ideaal voor laminaat en hardhouten vloeren. Inbegrepen: afstrijkprofiel, klopblok en 20 paswiggen.
 • Silverline Laminaat spanband

  Prijs € 16,15
  Voor het leggen van laminaatvloeren. Extra grote, 130 mm brede gehoekte platen voor een goede grip. Precisie ratelmechanisme. 5 m lange, rekbestendige band met 100 kg klem druk.