Boormallen

Actieve filters

 • Rockler Forstner-bit met lange schacht en carbide-punt

  Prijs € 65,99
  35 mm bit van professionele kwaliteit met duurzame & slijtagebestendige carbide-punten. ideaal voor het boren van gaten met platte bodem. Speciaal ontworpen voor gebruik met de mal voor verborgen scharnieren, voor het boren van de 35 mm scharniergaten met een handboor. Ontworpen met schroefvormige fluiten om snel spanen af te voeren. Voor gebruik met boorpers, handboor & Rockler JIG IT© Boorgeleiding (afzonderlijk te verkrijgen). Carbide-punten voor een lange levensduur en voor zuivere 35 mm gaten. Schachtdiameter 9,5 mm.
 • Rockler Cirkel / ellips freesmal

  Prijs € 190,85
  Duurzaam 6 mm fenolmateriaal. En draaipunt kan worden vergrendeld om cirkels met een diameter tot 1,32 m te maken. Voor het realiseren van een breed gamma aan cirkels en ellipsen. Geleverd met arm, basis, 2 zwaluwstaartsleutels en 2 vergrendelingsdraaipunten. Minimaal cirkeldiameter 235 mm. Compatibel met de meeste insteekfrezen.
 • Rockler Universele freesplaat

  Prijs € 106,15
  Acrylfreesplaat. De basis is voorgeboord om te passen op de meeste freesmachines, en er kan gemakkelijk in geboord worden om aangepast te worden aan andere machines. Twee verschillende bevestigingspunten om te kunnen frezen op 0 - 127 mm van de rand. Met standaard 25 mm geleidingsmofinzetstuk en schroeven om de freesmachine te bevestigen. Geschikt voor bijkomende inzetstukken voor openingen met diverse afmetingen. 10 mm dikke basis met 13 mm dikke reversibele randgeleiding.
 • Rockler Ladegeleider boormal

  Prijs € 59,45
  Ladegeleider boormal uit sterke plastic voor snelle en nauwkeurige installatie van ladegeleiders. Schuifwiggen sluit stevig in de boormal. Verstelbare voet zorgt voor perfecte herhaalbaarheid. Roterende voet voor gebruik op boven- of onderkant. Uitsparingen in boormal bieden toegang voor boor- en schroevendraaierbits. Maximale capaciteit 44 mm (1-3/4").
 • Rockler JIG IT© boorgeleiding voor verborgen scharnieren 5 stk.

  Prijs € 164,95
  Sjabloongeleiding met gentegreerde klem voor betrouwbare bevestiging van de geleiding op de deur. Massief staal voor de nodige duurzaamheid. Maakt boren van 35 mm scharniergaten met een handgereedschap mogelijk, en is ideaal voor het installeren van scharnieren. Lokaliseert en boort gaten voor verborgen scharnieren nauwkeurig op deurframes - geen boorpers vereist. Instelbare offsets voor vlakke & frameloze constructies. Ideale oplossing voor het boren van scharniergatenvoor kleine werkjes in de werkplaats of op het werk. Diverse setbacks mogelijk voor de meeste merken Europese scharnieren. Met scharnierboorsjabloon, klembasis, boorschort, stopkraag, veer- en hardware-set. Boorbit 35 mm met wolfraamcarbide-punt afzonderlijk te verkrijgen.
 • Rockler Tapse / rechtlijnige sjabloon

  Prijs € 212,35
  Eenvoudige indexmarkeringen voor een eenvoudige hoekinstelling; robuuste klemmen die geen sporen achterlaten, en soepel schuivend ontwerp voor snelle, nauwkeurigere tapse sneden. Perfect voor stoelpoten, tafelpoten, en veel meer. Dubbele rolmaat voor snelle referentie.Verwijderen van de verstekstaaf zorgt ervoor dat de sjabloon ook gebruikt kan worden als stabiele rechtlijnige sjabloon. De sjabloon is geschikt voor standaard 10 x 19 mm versteksleuven, en is voorzien van een groot ergonomisch handvat voor een soepele drukwerking. Met inbegrip van 914 mm verstekstaaf.
 • Rockler JIG IT© Luxe boorsysteem voor verborgen scharnieren

  Prijs € 311,85
  Compleet systeem maakt het boren van twee scharniergaten mogelijk met een enkele opstelling. Elke geleiding is voorzien van een integrale veerklem die geen aanpassing vereist en geschikt is voor het herhaald boren van diverse deuren met dezelfde instelling. Met robuuste aluminium rail 19 mm & 2 boorgeleidingen voor scharniergaten die langs de rail schuiven om uitgelijnd te worden ,et de scharnierplaten.Klem biedt ondersteuning bij het uitoefenen van een neerwaartse druk met het boorbit. Ideaal voor het realiseren van identieke resultaten, keer op keer. Boorbit met wolfraamcarbide-punt van 35 mm is afzonderlijk te verkrijgen.
 • Rockler Boormal voor schappen

  Prijs € 37,65
  Eenvoudige schappenboormal voor 6,35 mm pennen. Voor horizontale en veilige schappen met compacte en draagbare constructie, met indexpen en zelfcentrerend boorbit voor gemakkelijk en nauwkeurig boren. Ideaal voor voorgemonteerde of ter plaatste gemonteerde kasten, met antislip-rubberen geleiding voor toepassing op frameloze kasten & gedemonteerde kastonderdelen. Voor plankensteunen van 6,35 mm. Met indexpen & zelfcentrerend boorbit voor boren van continue reeksen gaten.
 • Rockler Railprofielslede

  Prijs € 176,75
  Vlot lopende robuuste slede uit fenolhars voor perfecte vierkante raileinden met neuzen, met nagenoeg geen rafels. Glijdende transparante geleiding loopt 51 mm boven de tafel om de nodige compatibiliteit te verzekeren met de meeste freestafelgeleidingen, en om het in de slede snijden te voorkomen. Klemt rails stevig vast tijdens het gebruik van de freesmachine zodat de neuzen perfect overeenkomen.Blok offermateriaal is gemakkelijk vervangbaar om verschillende profielen te kunnen bewerken. Max. afmetingen werkstuk B x D: 127 x 32 mm
 • Rockler Verstekslede

  Prijs € 47,35
  Voor 45ø versteksneden voor goed-passende 90ø verstekverbindingen. Effen en duurzaam polycarbonaat voor de nodige sterkte en verschuiving met lage wrijving.Vooraf aangebrachte instelbare nylon pennen voor een probleemloze passing in het verstekspoor. Doorgaande sleuven in de basis zorgen voor een veilige inklemming. Gemakkelijk te boren om bijkomende geleidingen en aanslagen te vormen. Past op standaard 10 x 19 mm versteksleuf. Maat: 140 - 264 mm. Klemoppervlak 191 mm.
 • Rockler Klemplaat voor hoekverbindingen voor freestafel

  Prijs € 166,55
  Duurzaam MDF-platform, melamine-coating, lage wrijving voor gemakkelijk schuiven. Massieve messing indexering voor uniforme afstand en nauwer sluitende verbindingen. Afgestemd op HSS freesbits voor nauwkeurig passende verbindingen. Op te offeren MDF geleiding helpt om het uitscheuren onder controle te houden. Ideaal voor het creren van in elkaar grijpende verbindingen voor kleine & medium dozen & frames. Voor het creren van 6 mm, 10 mm, en 13 mm hoekverbindingen op een freestafel. Met MDF platform, 2 x soft-grip knoppen met verstekspoorhardware, 1 x slede, 1 x op te offeren geleidingoppervlak, en 6 mm, 10 mm, en 13 mm indexeringen. HSS freesbits afzonderlijk te verkrijgen.
 • Rockler In elkaar grijpende bordenmakerset

  Prijs € 130,95
  Voor het produceren van professionele borden met behulp van sjablonen en een bovenfrees. De sjablonen grijpen in elkaar en worden aangebracht met behulp van schilderstape.Instelbare kerning voor een egale afstand tussen de letters. Verkrijgbaar in 1-1/2", 2-1/4" en 3-3/8". Set bevat 99 sjablonen, met inbegrip van letters, cijfers, symbolen en afstandhouders. Omvat eveneens hoogwaardige messing geleidingsmof & universele freesplaat die past op alle Triton bovenfrezen. Sjabloondikte 2 mm.
 • Rockler Vingermal voor freestafel

  Prijs € 120,99
  Freestafelmal voor het snijden van eenvoudige en decoratieve vingersleuven in dozen. MDF freesbasis met hoogkwalitatieve plastic slede. Vlotschuivende sporen voor nauwkeurigheid en gebruiksgemak. Mal houdt doos onder 45ø en wordt over het bit geschoven om de vingersleuf nauwkeurig aan te brengen. Wordt geleverd centreergereedschap voor het uitlijnen van de mal ten opzichte van het centrum van het freesbit. Geschikt voor frames met een opening van 279 x 356 mm, of voor dozen tot 305 x 305 x 305 mm. Past op verstekgleuven van 10 x 19 mm.
 • Rockler Oplegplaat voor dwarssnedeslede

  Prijs € 81,35
  Oplegplaat voor gebruik met 13 mm dikke dwarssnedesledes. Hard MDF met schoon te vegen melamine-coating. Biedt werkelijk een spelingloze ondersteuning langs beide zijden van het blad voor veilige en splintervrije snedes. Geschikt voor Rockler dwarssnedeslede. Voorkomt kleine uitsnijdingen vanwege het gevangen worden door het blad. Voorkomt dat afgezaagde werkstukken vallen, splijten, of vast komen te zitten in de keelplaat van de zaag. Gemakkelijk te gebruiken. L x B x D: 584 x 254 x 13 mm
 • Rockler Zaaggeleider voor kleine onderdelen

  Prijs € 177,75
  Aluminium met melamine-gecoat MDF. Perfect voor maken van deuvels, pennen, en kleine onderdelen onder 90ø, weinig tot geen uitscheuring. Met nulplaat die het blokkeren en van kleine onderdelen tussen het zaagblad en inzetplaat voorkomt. Houdt kleine onderdelen veilig vast tijdens het bewerken op een zaag- of freestafel. Kan worden aangepast aan een breed scala aan afmetingen van kleine onderdelen. Set bevat zaaggeleider, blad bescherming en verstek stop. Vereiste afmetingen versteksleuf 10 x 19 mm (3/8'' x 3/4'').
 • Rockler Smalle-strokenmal voor tafelzaag

  Prijs € 44,99
  Voor het gemakkelijker zagen van houten stroken. Zaagt veilig dunne stroken hout zonder de geleiding dicht bij het blad te plaatsen. Minder risico op terugslag, versplintering & breuk. Massief hars voor de nodige duurzaamheid. Ideaal voor randen, in-lay, gebogen lamineringen, en veel meer. Verstekspoorklem met laag profiel kan vastgezet worden in welke locatie dan ook langs een verstekspoor. Past op 19 x 10 mm versteksporen. Instelbaar van 35 - 144 mm.
 • Rockler Dwars zaaggeleider

  Prijs € 434,05
  Zaaggeleider voor het eenvoudig and veilig zagen. Stabiele MDF-constructie met afveegbare melamine coating. Eenvoudig af te lezen 1/2 ø-schaalverdeling en een precisie indicator zorgen voor foutloze instellingen. Extra materiaal zodat u de slede perfect op maat kunt maken. 4 x 610 mm lage wrijving tape van 229 mm breede voor gemakkelijk schuiven van het platform en geleiding. Instelbare 90ø stop, 13 mm dikte. Geleider afmetingen 603 x 603 mm (23-3/4 x 23-3/4").