Lijst van producten op merk Rockler

Er zijn 100 producten.

Item 1-20 van 100 in totaal item(s)
 • Rockler Spaandeflector voor draaibank

  Prijs € 44,99
  Houdt afvalmateriaal verwijderd van de handen, armen, torso, en gezicht van de draaier. Vervaardigd uit breukbestendig polycarbonaat. De deflector kan bevestigd worden op het stofafvoersysteem van de draaibank met behulp van een stevige stalen verbindingsarm en een stervormige knop. De hoogte kan ingesteld worden 203 mm. De articulerende arm laat u toe om de deflector voor het werkstuk te positioneren en om hem onder de perfecte hoek te plaatsen voor een optimale effici‰ntie.Afmetingen H x L: 102 x 229 mm.
 • Rockler Lijmspatelset 3 stk.

  Prijs € 7,99
  Praktische en effici‰nte lijmspatels met duurzame plasticconstructie uit polypropyleen, en met ergonomische greep voor gemakkelijke manipulatie. Ideaal voor de uniforme en economische verdeling van lijm op alle oppervlakken, waarbij overmatig uitknijpen voorkomen wordt en gemakkelijke toegang kan verkregen worden tot kleine ruimten. Gebruikt voor gedetailleerd aanbrengen van lijm, bijvoorbeeld bij pen-en-gatverbindingen & zwaluwstaartverbindingen. Met 2 spatels met puntgroottes 3 mm, 6 mm, 10 mm, 13 mm, en met 1 spatel met 13 mm einden met een verschoven spateleinde en een einde onder een hoek;
 • Rockler Ladegeleider boormal

  Prijs € 37,99
  Ladegeleider boormal uit sterke plastic voor snelle en nauwkeurige installatie van ladegeleiders. Schuifwiggen sluit stevig in de boormal. Verstelbare voet zorgt voor perfecte herhaalbaarheid. Roterende voet voor gebruik op boven- of onderkant. Uitsparingen in boormal bieden toegang voor boor- en schroevendraaierbits. Maximale capaciteit 44 mm (1-3/4").
 • Rockler Universele geleider klemmen, 2 stk.

  Prijs € 23,99
  Sterk aluminium lichaam met stalen schroefdraad onderdelen.Klembereik: 12,4 - 146 mm. Klemmen passen in 9,5 mm (3/8 ") gaten in de hulpgeleider. Vastzetten van hulpgeleiders op bestaande zaaggeleiders zonder dat de klem het werkstuk verstoort. Compact en lichtgewicht.
 • Rockler Clamp-It© winkelhaak

  Prijs € 16,99
  Sterk plastic winkelhaak kan worden vastgeklemt aan de binnen of de buitenkant van de hoeken. Bevat dekbalusters bij een perfecte 90 ø - hoek tijdens het bevestigen. Afmetingen: 203 x 38 mm
 • Rockler Mini Clamp-it© assemblagewinkelhaak

  Prijs € 13,99
  Duurzame, impactbestendige, starre polycarbonaatconstructie voor de nodige sterkte en nauwkeurigheid. Perfecte inklemming bij de assemblage van kleine onderdelen onder rechte hoeken. Ideaal voor laden en voor nauwkeurig en gedetailleerd werk zoals poppenhuizen en muziekdozen. Maten 102 x 102 mm x 32 mm. Maximum keeldiepte 58,5 mm. Minimum keeldiepte 31,8 mm.
 • Rockler Meethoek

  Prijs € 8,99
  Voorkomt dat rolmaten van hoeken schuiven bij het opmeten van diagonalen. De 90ø meethoek past goed op elke hoek en roteert over 360ø, wat hem geschikt maakt voor elk rechthoekig voorwerp. Gemakkelijk te bevestigen op rolmaat met behulp van een krachtige zeldzame-aarde magneet. Vervaardigd uit duurzaam plastic. Geschikt voor het assembleren van laden op een perfect haaks karakter te realiseren. Ook geschikt voor dozen, frames, en meer. Rolmaathoeksleuf breedte 29 mm.
 • Rockler Offset-markering gereedschap

  Prijs € 13,99
  Past op standaard houten potloden. Centraal gat houdt potlood in perfecte gecentreerde positie en inkepingen voor offset markering en scribing van off-center lijnen of markering van rand lijnen van grote panelen. Inkepingen maken rekening met de punt breedte van een scherp potlood. Ingebouwde magneet voor gemakkelijke opslag op ijzermetalen oppervlakken. Offset maten: 1,5 mm, 3,1 mm, 4,7 mm, 6,3 mm, 7,9 mm, 9,5 mm en 12,7 mm.
 • Rockler Clamp-It© staafklem

  Prijs € 10,99
  Hoogkwalitatief klemsysteem, compatibel met en met automatische centrering van de klemdruk op de Clamp-It© assemblagewinkelhaak (afzonderlijk verkocht). Met een vaste kop met ergonomisch handvat en beweegbaar eindstuk, en met een keeldiepte 19 mm ten opzichte van het centrum van de klauw. Maximum opening 114 mm. Verkrijgbare maten 127, 203 en 305 mm.
 • Rockler Mini Sure-Foot© conversieset 4 stk.

  Prijs € 9,99
  Biedt een stabiele basis om te voorkomen dat Clamp-It© staafklemmen tijdens het lijmen vallen. Verbindingen klikken stevig op beide einden van klemmen (afzonderlijk verkocht). Montagegaten voor het vastzetten van klemmen op oppervlak. Brengt de klem omhoog voor meer vingerruimte bij het aanspannen. Met inbegrip van schuivende afstandhouders die op de staaf geschoven worden om te helpen bij het centreren van dun materiaal tussen de klauwen zodat het vlak en correct uitgelijnd wordt gehouden wanneer er druk wordt uitgeoefend. Ideaal bij het uitvoeren van kleinere projecten. Met ge‹ntegreerde opslaghaak voor het ophangen van de klemmen wanneer ze niet gebruikt worden.
 • Rockler Lijmklemmen met rubberen band, 2 pk.

  Prijs € 30,99
  Auteursrechtelijk elastiek van stevig, slijtvast materiaal met drie versterking strepen. Grote klemkussen zorgen voor bijzonder goede houvast uitglijden te voorkomen. Draaibare kaken passen op hoekige stukken en zorgen voor een volledige contact met het klemkussen, ongeacht de werkstuksdikte. De klemkracht kan worden veranderd door het dieper plaatsen van de klem op het werkstuk. Moeiteloos schoonmaken als houtlijm pelt gemakkelijk af van de rubberen band.
 • Rockler Mini duwstok voor zaagtafel

  Prijs € 7,99
  Duurzame polymeer stok met rubber bekleed handvat. Maakt veilig werken tijdens welk project dan ook mogelijk. Compact en draagbaar. Slaat gemakkelijk op in een zak, zodat het altijd bij de hand is wanneer nodig. Dun profiel maakt het mogelijk om dunne werkstukken door het zaagblad te duwen. Geschikt voor doe-het-zelf en professionele gebruik. Stok afmetingen 16 x 5 mm (5/8 x 3/16").
 • Rockler Cirkel / ellips freesmal

  Prijs € 121,99
  Duurzaam 6 mm fenolmateriaal. E‚n draaipunt kan worden vergrendeld om cirkels met een diameter tot 1,32 m te maken. Voor het realiseren van een breed gamma aan cirkels en ellipsen. Geleverd met arm, basis, 2 zwaluwstaartsleutels en 2 vergrendelingsdraaipunten. Minimaal cirkeldiameter 235 mm. Compatibel met de meeste insteekfrezen.
 • Rockler Clamp-It© staafklem

  Prijs € 13,99
  Hoogkwalitatief klemsysteem, compatibel met Clamp-It© assemblagewinkelhaak en centreert de klemdruk op de rand van Clamp-It© assemblagewinkelhaak (afzonderlijk verkocht). Met een vaste kop met ergonomisch handvat en beweegbaar eindstuk, keeldiepte 19 mm ten opzichte van het centrum van de klauw. Verkrijgbare maten 127, 203 en 305 mm. Maximum opening 191 mm.
 • Rockler Clamp-It© staafklem

  Prijs € 16,99
  Hoogkwalitatief klemsysteem, compatibel met Clamp-It© assemblagewinkelhaak en centreert de klemdruk op de rand van Clamp-It© assemblagewinkelhaak (afzonderlijk verkocht). Met een vaste kop met ergonomisch handvat en beweegbaar eindstuk. Keeldiepte 19 mm ten opzichte van het centrum van de klauw. Verkrijgbare maten 127, 203 en 305 mm. Maximum opening 292 mm.
 • Rockler Clamp-It© hoekklem

  Prijs € 35,99
  Polycarbonaat constructie met dikke gepolsterde steunkussen voorkomen beschadiging van het werkstuk oppervlak. Brede basis, hoge rand en sterke klemschroeven voor stevige bevestiging van panelen. Met bevestigingsgaten voor montage aan een werkoppervlak.
 • Rockler Geleiderstop voor kolomboormachines, 6-delig

  Prijs € 97,99
  Biedt eenvoudige afstelling en nauwkeurige herhaalbaarheid voor kolomboormachines. Volledig geassembleerde geleiderstop en lage stofpoort. T-rail maakt het extra gebruik van de flip stop en andere optionele accessoires. Verstelbare MDF-oppervlakken voor aanbrengen van grote Forstner boor bits en schuurkokers. Flip-stop voor precieze plaatsing van gaten. Set bevat 610 mm aluminium stop, 305 mm MDF hulpgeleiderstop, 57 mm flip-stop, stofpoort en montage accessoires.
 • Rockler Stofafzuigsysteem voor draaibanken

  Prijs € 64,99
  228 mm polymeer schop op verstelbare stalen giek arm. 380 mm verticale montage staaf en 380 mm verstelbare verbindingsplaat. Voor het verzamelen van stof en spaanders bij het werken met draaibanken. Flexibele buis hecht stofpoort zonder klemmen. Schop afmetingen: 228 x 70 mm diameter.
 • Rockler Dust Right© 4" gereedschapspoort, 2 pk.

  Prijs € 27,99
  De flexibele rubberen ring aan ‚‚n zijde garandeert een stevige verbinding en maakt kleine afwijkingen in de grootte van de stofopening van het gereedschap mogelijk. Geschikt voor het aansluiten op een stof ontginning systeem. Met twee poorten en twee metalen slangklemmen. Verbindt gereedschap met 102 mm stofpoort en een 102 mm afvoerslang.
 • Rockler Lijmfles met standaard tuit

  Prijs € 4,99
  Gemakkelijk schoon te maken fles en tuit. Tuit kan worden afgesneden om de uitstroom te doseren, terwijl de afsluitdop voorkomt dat de tuit verstopt. Hoog, smal profiel, ideaal voor alle handmaten. De fles is compatibel met de Rockler lijmaccessoires, zoals de centreerhulpmiddel, de rolapplicator, de groefapplicator, en de trechter