Lijst van producten op merk Rockler

Er zijn 100 producten.

Item 1-20 van 100 in totaal item(s)
 • Rockler Mini duwstok voor zaagtafel

  Prijs € 7,99
  Duurzame polymeer stok met rubber bekleed handvat. Maakt veilig werken tijdens welk project dan ook mogelijk. Compact en draagbaar. Slaat gemakkelijk op in een zak, zodat het altijd bij de hand is wanneer nodig. Dun profiel maakt het mogelijk om dunne werkstukken door het zaagblad te duwen. Geschikt voor doe-het-zelf en professionele gebruik. Stok afmetingen 16 x 5 mm (5/8 x 3/16").
 • Rockler Clamp-It© staafklem

  Prijs € 16,99
  Hoogkwalitatief klemsysteem, compatibel met Clamp-It© assemblagewinkelhaak en centreert de klemdruk op de rand van Clamp-It© assemblagewinkelhaak (afzonderlijk verkocht). Met een vaste kop met ergonomisch handvat en beweegbaar eindstuk. Keeldiepte 19 mm ten opzichte van het centrum van de klauw. Verkrijgbare maten 127, 203 en 305 mm. Maximum opening 292 mm.
 • Rockler Geleiderstop voor kolomboormachines, 6-delig

  Prijs € 97,99
  Biedt eenvoudige afstelling en nauwkeurige herhaalbaarheid voor kolomboormachines. Volledig geassembleerde geleiderstop en lage stofpoort. T-rail maakt het extra gebruik van de flip stop en andere optionele accessoires. Verstelbare MDF-oppervlakken voor aanbrengen van grote Forstner boor bits en schuurkokers. Flip-stop voor precieze plaatsing van gaten. Set bevat 610 mm aluminium stop, 305 mm MDF hulpgeleiderstop, 57 mm flip-stop, stofpoort en montage accessoires.
 • Rockler Dust Right© 4" gereedschapspoort, 2 pk.

  Prijs € 27,99
  De flexibele rubberen ring aan ‚‚n zijde garandeert een stevige verbinding en maakt kleine afwijkingen in de grootte van de stofopening van het gereedschap mogelijk. Geschikt voor het aansluiten op een stof ontginning systeem. Met twee poorten en twee metalen slangklemmen. Verbindt gereedschap met 102 mm stofpoort en een 102 mm afvoerslang.
 • Rockler Universele Clamp-It© Set

  Prijs € 49,99
  Onmisbaar en gemakkelijk te gebruiken set met de originele Clamp-It© winkelhaak, met duurzame constructie uit hard polycarbonaat, en met twee 4 x 127 mm Clamp-It© staafklemmen. Met 2 universele klemmen om de Clamp-It stevig op zijn plaats te houden. Star haaks geheel houdt 2 componenten vast tijdens de assemblage. Staafklemmen met vaste koppen met ge‹ntegreerde, comfortabele, en niet-glijdende, ergonomische handvaten, verplaatsbare staartstukken voor de nodige stabiliteit en gebruiksgemak, en antislip-inkepingen voor een stevige greep bij het aanspannen. Ideaal voor het maken van frames, boorsjablonen, en het monteren van schappen. Keeldiepte bedraagt 19 mm tot aan het centrum van de klem op de montagewinkelhaak.
 • Rockler In elkaar grijpende sjablonen voor bordenmakers

  Prijs € 131,99
  In elkaar grijpende sjablonen vormen stabiel patroon tijdens routen. Patronen te bevestigen op het werkoppervlak met maskeertape, zelfhechtende schijven, of tweezijdige tape (afzonderlijk verkocht). Te gebruiken met routers die werken met standaard 30 mm sjabloongeleidingen. Set vereist 16 mm geleidemof (inbegrepen) en 5/8" bordenrouterbit (afzonderlijk verkocht). Elke letterset omvat 40 letters met duplicaten van veel voorkomende letters, en 3 spaties. Elke cijferset omvat 2 exemplaren van de cijfers 0-9, en 9 gebruikelijke symbolen, met inbegrip van @ en &.
 • Rockler In elkaar grijpende sjablonen voor bordenmakers

  Prijs € 82,99
  In elkaar grijpende sjablonen vormen stabiel patroon tijdens routen. Patronen te bevestigen op het werkoppervlak met maskeertape, zelfhechtende schijven, of tweezijdige tape (afzonderlijk verkocht). Voor gebruik met insteekfrees die geschikt is voor standaard 30 mm sjabloongeleidingen. Set vereist 10 mm geleidemof (inbegrepen) en 3/8" bordenfreesbit (afzonderlijk verkocht). Elke set omvat 40 letters met duplicaten van de meest gebruikte letters en 3 spaties. Elke cijfer- en symbolenset omvat 2 exemplaren van de cijfers 0-9, en 9 gebruikelijke symbolen, met inbegrip van @ en &.
 • Rockler Bordenrouterbit

  Prijs € 32,99
  Voor gemakkelijk uitvoeren van diverse taken bij het maken van borden. Platte bodem voorkomt pieken in de letters. Voor gebruik met insteekrouter. Dubbele fluit. 3/16" routerbit compatibel met 2-1/4" in elkaar grijpende bordenmakersjablonen (afzonderlijk verkocht). 1/4" schacht.
 • Rockler In elkaar grijpende sjablonen voor bordenmakers

  Prijs € 82,99
  In elkaar grijpende sjablonen vormen stabiel patroon tijdens routen. Patronen te bevestigen op het werkoppervlak met maskeertape, zelfhechtende schijven, of tweezijdige tape (afzonderlijk verkocht). Te gebruiken met routers die werken met standaard 30 mm sjabloongeleidingen. Set vereist 5 mm geleidemof (inbegrepen) en 3/16" bordenrouterbit (afzonderlijk verkocht). Elke letterset omvat 40 letters met duplicaten van veel voorkomende letters, en 3 spaties. Elke cijferset omvat 2 exemplaren van de cijfers 0-9, en 9 gebruikelijke symbolen, met inbegrip van @ en &.
 • Rockler Bordenrouterbit

  Prijs € 21,99
  Voor gemakkelijk uitvoeren van diverse taken bij het maken van borden. Platte bodem voorkomt pieken in de letters. Voor gebruik met insteekrouter. Dubbele fluit. 3/16" routerbit compatibel met 1-1/2" in elkaar grijpende bordenmakersjablonen (afzonderlijk verkocht). 1/4" schacht.
 • Rockler Set Trammel-punten 6 stk

  Prijs € 29,99
  Instelbare bevestigingen voor het aanbrengen van trammel-punten op diverse staven, teneinde passers te cre‰ren van welke lengte dan ook. Perfect voor het zetten van een lay-out, om te markeren, en voor het uitzetten van welke cirkel of boog dan ook in gevallen waarin een normale passer niet groot genoeg is. Gemakkelijk om te schakelen tussen stift- en naaldpunten. Met fijne naaldpunten en 6 x #2 stiftstukken om te markeren. Kan geklemd worden op materiaal met een dikte van 10 tot 25 mm. Ingebouwde opslagruimte voor korte stiften.
 • Rockler Magnetische kabelhouder, 2 stk.

  Prijs € 10,99
  Sterk plastic met ingebouwde aarde magneetbasis. Voldoet aan alle ijzermetalen oppervlakken. Houdt kabels van standaard dikte en houdt ze van de vloer af. Ideaal voor tafelzagen, bandzagen en andere bankgereedschappen. Afmetingen: 22 mm dikte en 38 mm diameter.
 • Rockler Aluminium pro-freesplaat voor freesmachines (niet Triton)

  Prijs € 98,99
  Freesinzetplaat uit massief aluminium voor de doe-het-zelver en voor de professional. Maakt gemakkelijk verwijderen van de frees van de tafel mogelijk voor het vervangen van bits, hoogte-instelling, en onderhoud. Voor gemakkelijk handenvrij & randgeleid werken. Met freesplaat, inzetring ID 38 x UD 102 mm, 2 x plaatbouten, patroonfreespen, en hardware-set. Compatibel met de meeste niet-Triton freesmachines. 6 mm dik. Plaatafmetingen 210 x 298 mm. Bijkomende inzetstukken voor diverse openingmaten mogelijk.
 • Rockler Binnenpasser & centreermaat

  Prijs € 12,99
  Schuifmaat uit duurzaam zwart plastic, met gemakkelijk waar te nemen witte meetaanduidingen. Voor een nauwkeurige instelling van binnenpassers tot 1/8" incrementen tussen 0 - 5". Combinatie van een centreermaat & binnenpasser.
 • Rockler Torsiescharnier dekselsteun

  Prijs € 52,99
  Robuuste gegoten zinken constructie met satijn-nikkelafwerking. Hoogkwalitatief torsiespecifiek systeem. Maakt het mogelijk om welk deksel dan ook vlot te openen, in positie te houden, en te sluiten. Uniek torsiemechanisme houdt het deksel in welke positie dan ook. Geschikt voor overlay- en vlakke deksels. Geleverd met schroeven. Geschikt voor materiaal met dikte van 19 mm.
 • Rockler Klemsteun voor bandspanners, 4 pk.

  Prijs € 14,99
  Cre‰ert snel en gemakkelijk een strakke pasvorm. Uitgerust met gelijkmatig verdeelde drukpunten voor een doelgerichte drukverdeling. Gleuven aan de achterkant van de steunen voor de gebruik van bandspanner stuiver, maakt een optimale uitlijning op verschillende hoogtes mogelijk. Snel, nauwkeurig en veilig klemmen van tandverbindingen op kistjes. Compatibel met 25 mm x 4,5 m bandspanners van Rockler (apart verkrijgbaar).
 • Rockler Mini-draaigereedschapset met carbide-punt 3 stk.

  Prijs € 262,99
  Ronde, vierkante & diamantvormige draaigereedschappen met carbide-punten voor diverse toepassingen. Massieve carbide-snijranden behouden hun scherpte voor nauwkeurige en gedetailleerde resultaten zonder te moeten slijpen; ze kunnen eenvoudigweg gedraaid worden om een nieuwe snijrand te gebruiken, of kunnen vervangen worden. Elk gereedschap omvat een vervangbare en roteerbare cutter, terwijl de handvaten zijn gedraaid uit fijn massief essenhout, en zijn voorzien van overtrokken rubberen grepen voor een uitstekende controle met minimale greep. Ronde, vierkante & diamantvormige draaigereedschappen met carbide-punten, & sleutel. Totale lengte van het gereedschap: 343 mm.
 • Rockler Messing precisie-opstelstaven - Masterset 11-delig

  Prijs € 89,99
  Elf, volledig messing opstelstaven voor het instellen van blad- of bithoogtes. helpt berekeningsfouten te minimaliseren. De staven kunnen indien nodig gestapeld worden om afmetingen groter dan 19 mm te realiseren. Voor een handenvrije manipulatie kunnen de staven op een oppervlak geplaatst worden, waarna het blad of het bit omhoog kan bewogen worden. De afmetingen zijn lasergegraveerd in het messing en door zeefdruk aangebracht op de duurzame plastic doos. Inzetstuk uit schuim beschermt de staven. gebruik de staven om klippen en sponningen te controleren, mallen en accessoires op te stellen. Nauwkeurigheid van +/- 0.005". Maten van 3 - 19 mm. Staaflengte ongeveer 64 mm.
 • Rockler Fenol freesplaat voor non-Triton freesmachines

  Prijs € 60,99
  Massieve freesplaat uit fenolhars & plastic inzetring. Voor het gemakkelijk van de tafel optillen van de freesmachine voor vervangingen, hoogte-instellingen, en onderhoud.Voor gemakkelijk handenvrij & randgeleid werken. Met freesplaat, inzetring ID 38 mm x UD 102 mm, 2 x plaatbouten, patroonfreespen, en hardware-set. Geschikt voor bijkomende inzetstukken voor diverse openingmaten. Compatibel met de meeste non-Triton freesmachines. 10 mm dik. Plaatafmetingen 210 x 298 mm. Geschikt voor bijkomende inzetstukken voor diverse openingmaten.
 • Rockler JIG IT© schappenmal met zelfcentrerend bit

  Prijs € 65,99
  Deze economische en zeer effici‰nte, 580 mm lange schappenmal heeft een duidelijk lasernauwkeurig sjabloon voor een effici‰nte montage en demontage van nieuwe of bestaande kasten. Boort consistente schappenpengaten met een handboormachine. Boor kan gebruikt worden met 1/4" of 5 mm bit, en is compatibel met een 32 mm systeem. Met zelfcentrerend bit voor consistente diepte van de boorgaten. Voor een exacte setback voor schappenpengaten van 37 mm of 64 mm. Met zeskantsleutel voor het verwijderen en het aanspannen van handvaten. Ideaal voor vlakke frame- en frameloze constructies.