Lijst van producten op merk Rockler

 • Rockler Mini duwstok voor zaagtafel

  Prijs € 7,99
  Duurzame polymeer stok met rubber bekleed handvat. Maakt veilig werken tijdens welk project dan ook mogelijk. Compact en draagbaar. Slaat gemakkelijk op in een zak, zodat het altijd bij de hand is wanneer nodig. Dun profiel maakt het mogelijk om dunne werkstukken door het zaagblad te duwen. Geschikt voor doe-het-zelf en professionele gebruik. Stok afmetingen 16 x 5 mm (5/8 x 3/16").
 • Rockler Clamp-It© staafklem

  Prijs € 16,99
  Hoogkwalitatief klemsysteem, compatibel met Clamp-It© assemblagewinkelhaak en centreert de klemdruk op de rand van Clamp-It© assemblagewinkelhaak (afzonderlijk verkocht). Met een vaste kop met ergonomisch handvat en beweegbaar eindstuk. Keeldiepte 19 mm ten opzichte van het centrum van de klauw. Verkrijgbare maten 127, 203 en 305 mm. Maximum opening 292 mm.
 • Rockler Aluminium pro-freesplaat voor freesmachines (niet Triton)

  Prijs € 98,99
  Freesinzetplaat uit massief aluminium voor de doe-het-zelver en voor de professional. Maakt gemakkelijk verwijderen van de frees van de tafel mogelijk voor het vervangen van bits, hoogte-instelling, en onderhoud. Voor gemakkelijk handenvrij & randgeleid werken. Met freesplaat, inzetring ID 38 x UD 102 mm, 2 x plaatbouten, patroonfreespen, en hardware-set. Compatibel met de meeste niet-Triton freesmachines. 6 mm dik. Plaatafmetingen 210 x 298 mm. Bijkomende inzetstukken voor diverse openingmaten mogelijk.
 • Rockler Messing precisie-opstelstaven - Masterset 11-delig

  Prijs € 89,99
  Elf, volledig messing opstelstaven voor het instellen van blad- of bithoogtes. helpt berekeningsfouten te minimaliseren. De staven kunnen indien nodig gestapeld worden om afmetingen groter dan 19 mm te realiseren. Voor een handenvrije manipulatie kunnen de staven op een oppervlak geplaatst worden, waarna het blad of het bit omhoog kan bewogen worden. De afmetingen zijn lasergegraveerd in het messing en door zeefdruk aangebracht op de duurzame plastic doos. Inzetstuk uit schuim beschermt de staven. gebruik de staven om klippen en sponningen te controleren, mallen en accessoires op te stellen. Nauwkeurigheid van +/- 0.005". Maten van 3 - 19 mm. Staaflengte ongeveer 64 mm.
 • Rockler 6-delige Clamp-it© Assemblagewinkelhaakset

  Prijs € 87,99
  Onmisbaar en gemakkelijk te gebruiken assemblagewinkelhaakset met alle componenten die nodig zijn voor het vastklemmen tijdens een assemblage. Met 2 x originele Clamp-It© assemblagewinkelhaak uit duurzaam en star polycarbonaat, en 4 x 127 mm Clamp-it© staafklemmen. De klemmen zijn voorzien van vaste koppen met ge‹ntegreerde, comfortabele, en antislip-handvaten, en van verplaatsbare staartstukken voor de nodige stabiliteit en nauwkeurigheid, en van antislip-inkepingen voor een betere greep tijdens het aanspannen. Ideaal voor het produceren van frames, RTA-assemblage, boorsjablonen & monteren van schappen. Keeldiepte bedraagt 19 mm (3/4") tot het centrum van de klem op de assemblagewinkelhaak.
 • Rockler Forstner-bit met lange schacht en carbide-punt

  Prijs € 65,99
  35 mm bit van professionele kwaliteit met duurzame & slijtagebestendige carbide-punten. ideaal voor het boren van gaten met platte bodem. Speciaal ontworpen voor gebruik met de mal voor verborgen scharnieren, voor het boren van de 35 mm scharniergaten met een handboor. Ontworpen met schroefvormige fluiten om snel spanen af te voeren. Voor gebruik met boorpers, handboor & Rockler JIG IT© Boorgeleiding (afzonderlijk te verkrijgen). Carbide-punten voor een lange levensduur en voor zuivere 35 mm gaten. Schachtdiameter 9,5 mm.
 • Rockler Clamp-It© hoekklem

  Prijs € 55,85
  Polycarbonaat constructie met dikke gepolsterde steunkussen voorkomen beschadiging van het werkstuk oppervlak. Brede basis, hoge rand en sterke klemschroeven voor stevige bevestiging van panelen. Met bevestigingsgaten voor montage aan een werkoppervlak.
 • Rockler Contour-schuurhandgrepen 6 stk.

  Prijs € 28,45
  Contour-schuurblokken met dubbel einde, voor het gemakkelijk schuren van concave en convexe vormen zonder het profiel te vervormen of te reduceren. De einden zijn verbonden door een nauwe flexibele sectie voor een comfortabele greep. Vervaardigd uit flexibel rubber dat zich aanpast aan kleine diameterwijzigingen. Een textuur voorkomt vermoeiing alsook dat het schuurpapier wegglijdt. De set omvat zes blokken met binnen-/buitendiameters van 6, 10, 13, 16, 19 en 22 mm. De diameters zijn aangebracht in het rubber voor een gemakkelijke selectie.
 • Rockler Spaandeflector voor draaibank

  Prijs € 70,65
  Houdt afvalmateriaal verwijderd van de handen, armen, torso, en gezicht van de draaier. Vervaardigd uit breukbestendig polycarbonaat. De deflector kan bevestigd worden op het stofafvoersysteem van de draaibank met behulp van een stevige stalen verbindingsarm en een stervormige knop. De hoogte kan ingesteld worden 203 mm. De articulerende arm laat u toe om de deflector voor het werkstuk te positioneren en om hem onder de perfecte hoek te plaatsen voor een optimale efficintie.Afmetingen H x L: 102 x 229 mm.
 • Rockler Stofafzuigsysteem voor draaibanken

  Prijs € 101,75
  228 mm polymeer schop op verstelbare stalen giek arm. 380 mm verticale montage staaf en 380 mm verstelbare verbindingsplaat. Voor het verzamelen van stof en spaanders bij het werken met draaibanken. Flexibele buis hecht stofpoort zonder klemmen. Schop afmetingen: 228 x 70 mm diameter.
 • Rockler Universele stofzuigen adapter set, 4 stk.

  Prijs € 77,25
  Uitbreidbare 900 - 4500 mm stof afvoerslang met zwenkbare adapters voor aansluiting van de meeste elektrische gereedschappen naar de stofafzuiging. Set bevat 38 mm stofafvoerslang (binnen ), 57 mm zwenkbare rubberen stofpoort (buiten ), 25,4 mm zwenkbare rubberen stofpoort (binnen )en 38 mm zwenkbare rubberen stofpoort (binnen ).
 • Rockler Dust Right© Hulpslangaansluitingset 2 stk.

  Prijs € 28,55
  Flexibele rubberen poortadapters passen zich gemakkelijk aan onregelmatige openingen aan. Kleinere binnendiameters passen op diverse gereedschappen, terwijl het tegenovergelegen einde van de poort vlot in de elastische slang schroeft. Compatibel met universele slangkit voor kleine poorten (afzonderlijk verkocht). Flexibele rubberen poortadapters passen zich gemakkelijk aan onregelmatige openingen aan, , terwijl het tegenovergelegen einde van de poort vlot in de elastische slang schroef die deel uitmaakt van de universele slangkit voor kleine poorten (afzonderlijk verkocht). Slangopening 19 mm ID x 31,8 mm UD. Slangopening: 31,8 mm ID.
 • Rockler Lijmfles met standaard tuit

  Prijs € 7,55
  Gemakkelijk schoon te maken fles en tuit. Tuit kan worden afgesneden om de uitstroom te doseren, terwijl de afsluitdop voorkomt dat de tuit verstopt. Hoog, smal profiel, ideaal voor alle handmaten. De fles is compatibel met de Rockler lijmaccessoires, zoals de centreerhulpmiddel, de rolapplicator, de groefapplicator, en de trechter
 • Rockler Lijmset 8-delig

  Prijs € 37,75
  Maakt een nauwkeurig aanbrengen van lijm mogelijk met minimale verliezen. Centreerhulpmiddel houdt de lijmrups gecentreerd bij het verlijmen van randen. De trechter maakt een zuivere overdracht mogelijk van lijm van de kan naar de fles. Accessoires uit gemakkelijk schoon te maken materialen: HDPE-plastic, polypropyleen, siliconen, en thermoplastisch rubber. Set omvat standaard tuit, siliconenborstel voor brede platen, roller voor zeer vrede platen, en insteekpunt voor traditionele groeven, dominogroeven en lamellendeuvelgroeven.
 • Rockler Silicone Mat

  Prijs € 60,55
  Flexibele, hittebestendige en makkelijk te reinigen silicone. Beschermende werkbasis met geribbelde en gladde zijden. Gedroogde lijm kan gemakkelijk worden verwijderd van het oppervlak. Ligt plat tijdens het gebruik en kan dan worden opgerold om ruimte te besparen. Afmetingen: 380 x 76 mm en 32 mm dikte.
 • Rockler Siliconen lijmset, 3-delig

  Prijs € 18,15
  Complete siliconen lijmkit, ideaal om lijm gelijkmatig over brede oppervlakken te verdelen, zoals bij het plakken van plintblokken of dikke tafelbenen. Flexibele siliconenbak met een borstelhouder van het zadeltype waardoor overtollige lijm terug in de pan kan vloeien. Set bevat 178 mm lijmborstel & 64 en 102 mm lijmspatel en een flexibele siliconenbak.
 • Rockler Lijmspatelset 3 stk.

  Prijs € 11,35
  Praktische en efficinte lijmspatels met duurzame plasticconstructie uit polypropyleen, en met ergonomische greep voor gemakkelijke manipulatie. Ideaal voor de uniforme en economische verdeling van lijm op alle oppervlakken, waarbij overmatig uitknijpen voorkomen wordt en gemakkelijke toegang kan verkregen worden tot kleine ruimten. Gebruikt voor gedetailleerd aanbrengen van lijm, bijvoorbeeld bij pen-en-gatverbindingen & zwaluwstaartverbindingen. Met 2 spatels met puntgroottes 3 mm, 6 mm, 10 mm, 13 mm, en met 1 spatel met 13 mm einden met een verschoven spateleinde en een einde onder een hoek;
 • Rockler Siliconen lijmborstel

  Prijs € 9,45
  Gemakkelijk schoon te maken siliconen borstelharen lossen snel gedroogde lijmresten, voor een lange levensduur. Borstelopstellng zorgt voor een langere lijmaanbrengtijd. Gebruik de kleine afmeting voor randen, en de grote voor oppervlakken. Peddeluiteinde tegenover de borstelharen kan gebruikt worden als een pen voor gedetailleerd werk, zoals zwaluwstaart- en ladeverbindingen, of als een spatel voor het spreiden van lijm in groeven; Lengte 178 mm, tapse punt B x D 25 x 13 mm.
 • Rockler Torsiescharnier dekselsteun

  Prijs € 82,35
  Robuuste gegoten zinken constructie met satijn-nikkelafwerking. Hoogkwalitatief torsiespecifiek systeem. Maakt het mogelijk om welk deksel dan ook vlot te openen, in positie te houden, en te sluiten. Uniek torsiemechanisme houdt het deksel in welke positie dan ook. Geschikt voor overlay- en vlakke deksels. Geleverd met schroeven. Geschikt voor materiaal met dikte van 19 mm.
 • Rockler Torsiescharnier dekselsteun

  Prijs € 82,35
  Robuuste gegoten zinken constructie met satijn-nikkelafwerking. Hoogkwalitatief torsiespecifiek systeem. Maakt het mogelijk om welk deksel dan ook vlot te openen, in positie te houden, en te sluiten. Uniek torsiemechanisme houdt het deksel in welke positie dan ook. Geschikt voor overlay- en vlakke deksels. Geleverd met schroeven. Geschikt voor materiaal met dikte van 19 mm.