Carrosserie gereedschap

Actieve filters

 • Silverline Bekleding clip-trekker

  Prijs € 6,75
  Voor het gemakkelijk verwijderen van autodeur paneelbekleding. Verwijdert paneelclips zonder het beschadigen van omringende gebieden. Voorzien van een gehard stalen blad en schacht.
 • Silverline Aluminium glasdrager

  Prijs € 20,35
  Aluminium glasdrager met ontgrendelingshendel voor het dragen van zware, onhandige voorwerpen als glas, deuren, ramen en plaatstaal.
 • Silverline 4-delige autodeur demontage set

  Prijs € 21,99
  Carbon stalen schachten. Voor het verwijderen van lijstwerk, clips en panelen. Vermindert het risico op interieur- en lakbeschadiging. Te gebruiken op de meeste automerken. De set bevat: 1 x platte U-hefboom, 1 x platte V-hefboom, 1 x lange platte V-hefboom met gebogen schacht en 1 x raamhendel clip tang.
 • Silverline Aluminium glasdrager

  Prijs € 35,95
  Dubbele aluminium glasdrager, geschikt voor het dragen van zware, onhandige voorwerpen als glas, deuren, ramen en plaatmetaal. Geschikt op de meeste oppervlakken.
 • Silverline Bekleding cliptang

  Prijs € 17,65
  Hitte behandelde en gezwarte, carbon stalen tang onder veerdruk voor een grotere hefkracht. Grip met plastic coating. Gemakkelijke toegang tot moeilijk bereikbare plekken.
 • Silverline 4-delige carosserie plamuurmessen set

  Prijs € 5,85
  Geveerd stalen bladen met composiet grip, voor het aanbrengen van carosserie vulmiddel. 50, 80, 100 en 120 mm.
 • Silverline 5-delige carrosserie en bekleding gereedschap set

  Prijs € 24,25
  Voor het verwijderen van bekleding, clips, panelen, omlijstingen en wieldoppen van auto's, busjes en werkvoertuigen. De sterke glasvezel en nylon constructie voorkomt het krassen of beschadigen van panelen. Het extra grote steunstuk voorziet maximale hefboomkracht. De set bevat wijde, smalle, trek en handvattype hulpmiddelen.
 • Silverline 4-delige roestvrijstalen carosserie plamuurmessen set

  Prijs € 7,05
  Ideaal voor het aanbrengen van carosserie vulmiddel. Maten: 50, 80, 100 en 120 mm.
 • Silverline Magnestische paneel beschermhoes

  Prijs € 25,95
  Duurzaam PVC buitenzijde en zachte binnenzijde. Integrale magnetische strepen houden de mat in positie. Past over vleugel voertuig. Olie, vet en waterbestendig. Beschermt de carrosserie tegen beschadiging.
 • Silverline Aluminium glasdrager

  Prijs € 45,75
  Aluminium glasdrager met drievoudige ontgrendelingshendel voor het dragen van glas, deuren en plaatwerk. Effectief op de meest gladde oppervlakken.
 • Silverline 5-delige slagtrekker set

  Prijs € 30,25
  Veelzijdige 'Heavy-Duty' slagtrekker met sterke stalen schacht met vinyl grip. Voor het uitdeuken van autopanelen en het verwijderen van moeilijk te verplaatsen lagers van assen en naven. Inclusief neuskegel, 2 x trekschroeven, L-haak en gietijzeren hamer. Gewicht 1,5 kg. Lengte 460 mm.
 • Silverline Accu of ruitenwisserarm trekker

  Prijs € 18,35
  Robuuste geharde stalen constructie met vergrendelfunctie voor het veilig bevestiging van het gereedschap aan de ruitenwisserarm. Combinatie van een draaibare stuwbout en aandrijfstang voor het gemakkelijk opheffen van ruitenwisserarmen van hun assen. Ook geschikt voor het verwijderen van batterij- en alternatorlagers. Max. opening 28 mm.
 • Silverline Enkele glasdrager

  Prijs € 4,65
  Plastic glasdrager, geschikt voor het dragen van onhandige voorwerpen als glas en keramiek. Pad grootte 55 mm met max. draagcapaciteit 15 kg. Pad grootte 115 mm met max. draagcapaciteit 35 kg.
 • Silverline Trim verwijderaar set, 11-delig

  Prijs € 30,05
  Sterke POM constructie voor het verwijderen van bekleding, clips, trims, lijsten en panelen. Robuust ontwerp voor maximale hefboomkracht. Voorkomt krassen of schade aan panelen. Geleverd in een handige opbergzak. Set bevat brede wig en haak, dubbel geindigd split hefbloom, smal gekrompeld mes, clip-trekker, spatelblad, bekleding- en paneel verwijderaars.
 • Silverline Enkele glasdrager

  Prijs € 8,45
  Plastic glasdrager, geschikt voor het dragen van onhandige voorwerpen als glas en keramiek. Pad grootte 55 mm met max. draagcapaciteit 15 kg. Pad grootte 115 mm met max. draagcapaciteit 35 kg.
 • Silverline Dubbele glasdrager

  Prijs € 16,95
  Dubbele plastic glasdrager, geschikt voor het dragen van zware, onhandige voorwerpen als glas en plaatwerk. Zuignap grootte: 115 mm.
 • Silverline Driedubbele glasdrager

  Prijs € 24,15
  Driedubbele plastic glasdrager, geschikt voor het dragen van zware, onhandige voorwerpen als glas en plaatwerk. Zuignap grootte: 115 mm.
 • Silverline Vierdubbele glasdrager

  Prijs € 31,75
  Vierdubbele plastic glasdrager, geschikt voor het dragen van zware, onhandige voorwerpen als glas, deuren, ramen en plaatmetaal. Zuignap grootte: 115 mm.