Constructie

Actieve filters

 • Silverline Kwartmaanmes

  Prijs € 5,99
  Sikkelvormig stalen blad. Ergonomisch gevormd, 2-kleurig, soft-grip handvat. Verwijder PVC raam en deur staaflijsten. Voor beglazing, raam-, vloer- en loodwerk. 100 mm blad.
 • Silverline Schietlood en loodlijn

  Prijs € 7,99
  'Heavy-Duty', roestbestendige schietlood met nauwkeurig bewerkte punt. Draadeind voor lijnvervanging. Voor toepassingen in de bouw en metselen. Helpt verticale uitlijning.
 • Silverline Kunststof pleisterbord

  Prijs € 19,99
  Hard en lichtgewicht, polyurethaan pleisterbord. Comfortabel te gebruiken over langere periodes. Glad en gemakkelijk schoon te maken oppervlak.
 • Silverline Vloerspaan

  Prijs € 9,99
  Gehard en getemperd koolstofstalen blad. Geprofileerde houten handvat. Bevestiging met 5 klinknagels voor stabiliteit en flexibiliteit. Volledig gelakte afwerking. Lange levensduur bij regelmatig onderhoud. Voor het aanbrengen, gladstrijken en afwerken van cement op grote oppervlakten.
 • Silverline Bulkzak, 1 ton

  Prijs € 15,99
  Sterke polypropyleen bulkzak met trekvaste basis 1470 N/50 mm en gordel 15000 N/50 mm. 1000 kg opslagcapaciteit en 6:1 veiligheidsfactor. Voorzien van ziftbestendige naden en 'Heavy-Duty' openstaande hoekringen, gestikt rondom de volledige zak. Gemakkelijk te stapelen.
 • Silverline Koudbeitel met bescherming

  Prijs € 12,99
  Gesmeed, enkel stuk stalen beitel met geharde en getemperde snijrand. Achthoekige schacht en schok absorberende hand bescherming. Roestbestendig poedercoating. Voor sloopwerkzaamheden en het vormen en breken van tegels, beton en andere steen materialen.
 • Silverline Siliciumcarbide schuurblok

  Prijs € 9,99
  Voor het schoonmaken van cement en gips spatten, schimmel markeringen en hoge vlekjes. Diepe groef basis. Comfortabel D-vormig handvat. Afmetingen: 155 x 78 x 25 mm.
 • Silverline Soft-grip ronde pleisterstroffel

  Prijs € 5,99
  Gehard en getemperd koolstofstalen blad. Taps geslepen van hiel tot teen voor flexibiliteit. Comfortabel soft-grip handvat voor langdurig gebruik. Vingerbescherming en duimsteun en veel ruimte voor de knokkels. Voor aanbrengen van cement of mortel wanneer metselen.
 • Silverline Digitale hoekwaterpas

  Prijs € 77,99
  Duurzame waterpas met digitaal paneel en libellen. Groot, gemakkelijk af te lezen display. Geschikt voor een snelle en nauwkeurige verstekhoek berekening van 90ø tot 220ø. Verticale en horizontale libellen. Geheugenfunctie voor gemakkelijke hoekoverbrengingen. Nauwkeurigheid hoekmeting tot op 0,5ø, waterpas tot op 1 mm/m. Vereist 1 x 9 V batterij (PP3).
 • Silverline Uithakmes

  Prijs € 5,99
  Enkel-stuk, vast gesmede stalen blad is vast geklonken in het hardhouten handvat voor extra stevigheid en stugheid. Sterk uithakmes voor het verwijderen van oude kitlagen uit raamkozijnen. Hang gat for opslag.
 • Silverline 5-delige koevoet set

  Prijs € 20,99
  Volledig geharde en hitte behandelt koevoeten en zo bestand tegen een rigoureus gebruik. Comfortabel, sterke plastic handvaten. De set bestaat uit een 400 mm rolbeugel en vier breekijzers van 200, 300, 450 en 600 mm lengtes. Ideaal voor het verwijderen van spijkers of als een hefboom te gebruiken om twee objecten uit elkaar te duwen.
 • Silverline Metselkoordpiketten, 2 pk.

  Prijs € 5,99
  Robuuste gesmede constructie met corrosiebestendige afwerking. Aan te brengen in mortel, afwerklagen, en zacht metselwerk. Voor markerings-, constructie- en metselwerktoepassingen. Help bij het cre‰ren van rechte, werkelijke, consistente lijnen.
 • Silverline 3-delige pleistertroffel set

  Prijs € 6,99
  Geharde en getemperde carbon stalen bladen met geprofileerde hardhouten handvaten en adereindhulzen. Volledig gelakte bladen en handvaten. Lange levensduur bij regelmatig onderhoud. Voor het afwerken van randen, werken achter buizen en in beperkte ruimtes.
 • Silverline Multifunctionele flexibele kuip

  Prijs € 8,99
  Sterke, flexibele, multifunctionele kuip. Voor het opnemen en transporteren van vloeistoffen en bouwafval. Ideaal voor bouw- en pleisterwerk, tuinieren of voor de landbouw. Gegoten handvaten bieden een maximaal draagvermogen van 131 kg. Capaciteit 26 l.
 • Silverline Mini laserwaterpas

  Prijs € 17,99
  Handige laserwaterpas, projecteert een stip of lijn tot op 30 m afstand. Dankzij de 2 precisielibellen en de magnetische basis is dit een fantastisch eenpersoonsgereedschap voor uitzetten. Vereist 2 x AAA batterijen.
 • Silverline Waterpas

  Prijs € 11,99
  Poeder gecoat, geextrudeerd 1,1 mm dik aluminium met geribbelde zijdes, beschermende einddoppen en een hanggat. Kartelige boven en onderzijden voor verbeterde nauwkeurigheid. Voorzien van sterk zichtbare UV-bestendige libellen van 45 ø, 90 ø en 180 ø. Nauwkeurig tot op 1 mm/m.
 • Silverline Koevoet

  Prijs € 8,99
  Gesmede en getemperde koevoet met zeshoekige Schacht. Poeder gecoate klauw en beiteleind. Voor algemene sloopwerkzaamheden. Gehoekt beitel eind voor een optimale hefboomkracht. Klauw met ge‹ntegreerde spijkertrekker.
 • Silverline Koudbeitel

  Prijs € 12,99
  Gesmeed, enkel stuk stalen beitel met achthoekige schacht en een geharde en getemperde snijrand. Roestbestendig poedercoating. Voor sloopwerkzaamheden en het vormen en breken van tegels, beton en andere steen materialen.
 • Silverline Lijmkam

  Prijs € 2,99
  Lijmkam met flexibel, gepolijst koolstofstalen blad en comfortabele houten handvat met handige ophanghaak. Voor een gladde en gelijkmatige verspreiding van kleefmiddelen bij het leggen van tegels, vloeren en tapijts.
 • Silverline Soft-grip rechte stukadoorstroffel

  Prijs € 6,99
  Gehard en getemperd koolstofstalen blad. Taps geslepen van hiel tot teen voor flexibiliteit. Comfortabel soft-grip handvat voor langdurig gebruik. Vingerbescherming en duimsteun en veel ruimte voor de knokkels. Ideaal voor het oppakken van nat cement of kleefmiddel uit een emmer. Schraapt gemakkelijk langs de rand van een emmer.