Constructie

Er zijn 267 producten.

Item 1-20 van 267 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Silverline Stenenklem

  Prijs € 27,99
  Sterke geverfde en onderhoudsvrije metalen constructie. Volledig verstelbaar. Kaken sluiten automatisch wanneer de klem is bevestigd. Voor het tillen van 6 - 10 bakstenen.
 • Silverline Zeil clips, 4 pk.

  Prijs € 3,99
  Duurzame plastic clips. Bevestig touw en elastische banden op zeil zonder het materiaal te beschadigen. Het zeil wordt niet geperforeerd en blijft zo waterdicht. Her te gebruiken.
 • Silverline Afdichtmondstukkenset, 6 stk.

  Prijs € 4,99
  Robuuste Polypropyleen. Wasbaar en herbruikbaar. 4 types mondstukken voor diverse toepassingen. Compatibel met de meeste mortel- en afdichtpistolen met 50 mm inwendige diameter. Set bevat 4 monsstukken en 2 patroonadapters.
 • Silverline Sloopbeitel

  Prijs € 14,99
  Scherpe, roestvrijstalen sloopbeitel met metalen slagplaat, ideaal voor het zagen, schrapen en splijten van hout. Te gebruiken als mes of beitel. Voorzien van beschermende hoes.
 • Silverline Koudbeitel

  Prijs € 3,99
  Gesmeed, enkel stuk stalen beitel met achthoekige schacht en een geharde en getemperde snijrand. Roestbestendig poedercoating. Voor sloopwerkzaamheden en het vormen en breken van tegels, beton en andere steen materialen.
 • Silverline Vloerkrabber

  Prijs € 19,99
  'Heavy-Duty' krabber met veer-geladen blad. Sterk glasvezel handvat met handgreep en legering frame. Herslijpbaar blad. Voor het verwijderen van vulmiddelen, kleefstoffen, vet en vuil.
 • Silverline Rood slaglijnpoeder

  Prijs € 3,99
  Micro-fijn slaglijnpoeder in een luchtdicht knijpflesje met schenktuit voor snelle en gemakkelijke vrijhand lijnmarkering of het cre‰ren van tijdelijke lijnmarkeringen op oppervlakken als metselwerk.
 • Silverline Soft-grip punttroffel

  Prijs € 4,99
  Gehard en getemperd koolstofstalen blad. Taps geslepen van hiel tot teen. Comfortabel soft-grip handvat met vingerbescherming en duimsteun. Gebruikt bij metselen voor het verkrijgen van nauwkeurige resultaten en een gelijke afwerking.
 • Silverline Paneeldrager

  Prijs € 8,99
  Licht maar slagbestendige ABS paneeldrager voor het verplaatsen van bouwplaten en andere plaatwerk met gemak. Ergonomisch gehoekt handvat voor het beschermen van vingers, en de kerf is zorgvuldig ontworpen om het paneel veilig vast te houden tijdens het transport. Max. laadcapaciteit: 80 kg. Afmetingen H x L x B: 365 x 166 x 73 mm.
 • Silverline Handtegelsnijder, 400 mm

  Prijs € 23,99
  Stalen basis met ronde stalen geleidingsstaven. Wolfraamcarbide snijwiel met 5-10 mm snijdiepte. Schuimkussen snijoppervlak. Voorzien van schaalverdeling. Maximale snijlengte 400 mm. Voor het snel en nauwkeurig snijden van glas en keramiektegels. Vervangingssnijwielen zijn verkrijgbaar (Silverline Tegelsnijderwiel).
 • Silverline 5-delige troffelset

  Prijs € 17,99
  Gehard en getemperd koolstofstalen blad. Troffels met comfortabele houten handvaten met opgekrompen ring. De juiste troffel voor de meest gebruikelijke toepassingen. Inclusief 150 mm punttroffel, 180 mm ronde troffel, 280 mm pleistertroffel, 280 mm metseltroffel en 280 mm voegtroffel.
 • Silverline Hoogwaardige waterpas

  Prijs € 12,99
  Poeder gecoat, geextrudeerd 1,2 mm dik aluminium met geribbelde zijdes, beschermende einddoppen en hanggat. Kartelige boven en onderzijden voor verbeterde nauwkeurigheid. Sterk zichtbare, UV-bestendige 45ø, 90ø en 180ø libellen. Hanggat voor een gemakkelijke opberging. Nauwkeurig tot op 1 mm/m.
 • Silverline Multifunctionele flexibele kuip

  Prijs € 10,99
  Sterke, flexibele, multifunctionele kuip. Voor het opnemen en het transporteren van vloeistoffen en bouwafval. Ideaal voor bouw- en pleisterwerk, tuinieren of voor de landbouw. Gevormde handvaten bieden een maximaal draagvermogen van 113 kg. Capaciteit 42 l.
 • Silverline Bandenklem

  Prijs € 74,99
  Ronde schacht. Maakt het optillen van stoepranden, rand stenen, tegels en dakgoten erg gemakkelijk. Lengte: 700 mm.
 • Silverline Loodklopper

  Prijs € 15,99
  Plastic loodklopper met erg hoge dichtheid. Te gebruiken op bladlood, koper, zink en aluminium. Gegoten handvat voor een goede grip. Voor zowel links-als rechtshandig gebruik.
 • Silverline Elastische zeildoek koorden, 10 pk.

  Prijs € 2,99
  Vergrendel zeildoek in positie. Tevens te gebruiken met trampoline omligging of het verzekeren van zeil over marktkramen, voertuigen en boten. Rekken tot 300 mm. Bal diameter 29 mm. Lengte 175 mm.
 • Silverline Mondstukkenset voor mortelpistool, 2 pk.

  Prijs € 1,99
  Set bevat rechte en gehoekte mondstukken met 7 mm brede afgiftesleuven voor een soepele toepassing van mortel en kit. Wasbaar voor hergebruik. Compatibel met alle afdicht- en mortelpistolen van Silverline.
 • Silverline Voegbeitel met bescherming

  Prijs € 6,99
  Gehard stalen beitel met achthoekige schacht. Gehard stalen snijrand en schokabsorberende hand bescherming. Roestbestendige poedercoating. Voor sloopwerkzaamheden en het vormen en breken van tegels, beton en andere steen materialen.
 • Silverline Koudbeitel

  Prijs € 4,99
  Gesmeed, enkel stuk stalen beitel met achthoekige schacht en een geharde en getemperde snijrand. Roestbestendig poedercoating. Voor sloopwerkzaamheden en het vormen en breken van tegels, beton en andere steen materialen.
 • Silverline Vloerkrabber

  Prijs € 24,99
  'Heavy-Duty' krabber met veer-geladen blad. Sterk glasvezel handvat met handgreep en legering frame. Herslijpbaar blad. Voor het verwijderen van vulmiddelen, kleefstoffen, vet en vuil.