Constructie

Er zijn 267 producten.

Item 1-20 van 267 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Silverline Blaasbalg

  Prijs € 7,99
  De blaasbalg verwijdert stof uit geboorde gaten voor het maximaliseren van de ankerkracht van bevestigingsmiddelen. Verbetert de hechting van PU schuim en afdichtingsmiddelen. Buislengte 280 mm. Voor gat diameter van meer dan 10 mm.
 • Silverline Teerborstelkop

  Prijs € 2,99
  De vervangende teerborstelkop voor voorbereidings- en dichtingswerk is voorzien van zachte kokosvezel haren. Geschikt voor het aanbrengen van dik vloeibare materialen als vloeibare teer. Compatibel met Silverline bezemsteel (999088).
 • Silverline Camouflage dekzeil

  Prijs € 10,99
  Gelamineerd en UV-filter behandeld dekzeil voor een duurzaam gebruik. Ideaal voor buitenactiviteiten en kamperen. Water- en scheurbestendig. Bestand tegen schimmelvorming. Roestbestendige ogen.
 • Silverline Vloerkrabber mes

  Prijs € 2,99
  Flexibel, sterk en duurzaam vloerkrabber mes. Voorgeboorde montagegaten. Kan worden geslepen. Voor het verwijderen van vulmiddelen, kleefstoffen en vuil. Compatibel met Silverline vloerkrabbers.
 • Silverline Slaglijnmolen

  Prijs € 3,99
  Lange slaglijn in een sterke plastic molen, zelfkalkinglijn en metalen klauw. Kan worden gebruikt als een schietlood. Inklapbare hendel en een vulgat met schuifdop.
 • Silverline Soft-grip metseltroffel

  Prijs € 8,99
  Gehard en getemperd koolstofstalen blad. Spits van hiel tot teen voor flexibiliteit. Comfortabel soft-grip handvat voor langdurig gebruik. Vingerbescherming en duimsteun en veel ruimte voor de knokkels. Voor het leggen van bakstenen.
 • Silverline Pleistertroffel

  Prijs € 3,99
  Pleistertroffel met plastic handvat voor kleine opknapwerkzaamheden rondom uw huis. Formaat 100 x 230 mm.
 • Silverline Plamuurmes

  Prijs € 6,99
  Het mes bestaat uit een flexibel, gepolijst stalen blad en een ergonomisch soft-grip handvat. Voor het aanbrengen van plamuur en het bepalen van rechte lijnen en hoeken. Ideaal voor gipsplaat. Voorzien van metalen slagdop.
 • Silverline Tegelkruisjes, 1000 pk.

  Prijs € 8,99
  Zorgt voor een gelijke/constante tussenruimte bij het leggen van tegels. Mogelijk over te lijmen. 3 mm voor vloertegels.
 • Silverline TCT tegelzaagblad

  Prijs € 2,99
  Met hardmetalen korrels ge‹mpregneerde bladen, geschikt voor tegel- en beugelzagen. Ideaal voor het zagen en vormgeven van keramische tegels. 150 mm blad past op elke standaard 150 mm zaag. Compatibel met Silverline tegelzaag 150 mm.
 • Silverline 2-delige hoektroffelset

  Prijs € 10,99
  Koolstofstalen bladen met gepolijste, afgeronde houten handvaten met dubbele hangschacht. Voor nauwkeurige afwerkingen van hoeken bij stukadoorswerk. Set bevat binnen- en buiten hoektroffel.
 • Silverline 3-delige waterpas set

  Prijs € 23,99
  Poeder-gecoat, ge‰xtrudeerde aluminium constructie (0,8 mm dik). Aluminium waterpassen met beschermende einddoppen. Goed zichtbare, UV-bestendige 45ø, 90ø en 180ø libellen. Hanggaten voor opberging. Nauwkeurig tot 1 mm/m.
 • Silverline Teerkwast met kort handvat

  Prijs € 2,99
  De kwast bestaat uit een rubberhouten kop met kokosvezel haren op een kort handvat en is geschikt voor het aanbrengen van dik vloeibare materialen als vloeibare teer, voor voorbereidings- en dichtingswerk.
 • Silverline Kitpistool met draaibare kokerhouder

  Prijs € 8,99
  Voor het eenvoudig aanbrengen van dichtings- en kleefmiddelen rond hoeken zonder het stoppen of herpositioneren van het mondstuk. Handgreep met perspin en vrijgaveclip.
 • Silverline Koudbeitel met bescherming

  Prijs € 4,99
  Gesmeed, enkel stuk stalen beitel met geharde en getemperde snijrand. Achthoekige schacht en schok absorberende hand bescherming. Roestbestendig poedercoating. Voor sloopwerkzaamheden en het vormen en breken van tegels, beton en andere steen materialen.
 • Silverline Metalen slaglijnmolen

  Prijs € 6,99
  Lichtgewicht behuizing van aluminiumlegering, zelfkalkinglijn en metalen klauw. Kan worden gebruikt als een schietlood. Inklapbare hendel en vulgat met schroefdop.
 • Silverline Soft-grip ronde pleisterstroffel

  Prijs € 5,99
  Gehard en getemperd koolstofstalen blad. Taps geslepen van hiel tot teen voor flexibiliteit. Comfortabel soft-grip handvat voor langdurig gebruik. Vingerbescherming en duimsteun en veel ruimte voor de knokkels. Voor aanbrengen van cement of mortel wanneer metselen.
 • Silverline 2-delige paleerijzer set

  Prijs € 5,99
  Flexibele en duurzame stalen bladen. Voor het opvullen en bijwerken van complex pleisterwerk. Ideaal voor afwerking rond leidingen, schakelaars en andere beperkte gebieden.
 • Silverline Plamuurmes met bithouder

  Prijs € 5,99
  Roestbestendig, veer-getemperd staal blad en tweekleurige softgrip handvat met metalen slagkap. Ge‹ntegreerde magnetische schroefbithouder. Blad dat van de handgreep naar het uiteinde toeloopt zorgt voor flexibiliteit. Inclusief PH2 schroefbit.
 • Silverline Cement randtroffel

  Prijs € 8,99
  Gehard en getemperd koolstofstalen blad. Geprofileerde hardhouten handvat met dubbele hangschacht. Volledig gelakte afwerking. Lange levensduur bij regelmatig onderhoud. De rechte rand produceert een afronding op vers gelegd cement.