Constructie

Actieve filters

 • Silverline Puntspade

  Prijs € 20,99
  Hitte behandelde, geperste stalen kop met hamer afwerking en gelakt houten schacht. De V-vormige kop is op de schacht geklonken met 2 klinknagels. V-vormige kop met toelopend blad voor een betere penetratie. Lang handvat ontwerp voor een verbeterde krachtoverbrenging. Blad L x B: 350 x 240 mm. Kop gewicht 1,28 kg.
 • Silverline Mini spade met vierkante kop en houten schacht

  Prijs € 9,99
  Lichtgewichte spade met geperste stalen kop, houten schacht en D-vormig handvat. Behandeld voor extra stevigheid. Ideaal voor het graven op nauwe plekken als diepe gaten en greppels. Blad L x B: 210 x 150 mm. Kop gewicht 0,5 kg.
 • Silverline Zandschop

  Prijs € 20,99
  Geperste stalen kop met roestbestendige afwerking. 1300 mm duurzame, gelakt houten schacht. Ideaal voor het verplaatsen van zand, grind en andere losse materialen. Blad L x B: 270 x 270 mm. Kop gewicht 1,3 kg.
 • Silverline Asfalthark

  Prijs € 25,99
  'Heavy-Duty' stalen asfalthark, geschikt voor het gelijk verspreiden van asfalt over paden, opritten en wegen. Kopbreedte 435 mm. 16 ronde tanden.
 • Silverline Zeis

  Prijs € 21,99
  'Heavy-Duty' gesmede stalen kop met roestbestendige afwerking en lang hardhouten handvat. Uitgebalanceerd en geschikt voor het omploegen van aarde met minimale inspanning. Kop L x B: 230 x 170 mm. Kop gewicht 1,2 kg.
 • Silverline Graaf spade

  Prijs € 16,99
  Geperste stalen kop met roestbestendige afwerking, gelakte houten schacht en D-vormig handvat. Draadgrip voor extra krachtuitoefening. Voor het breken van grond, graven en landschapswerk. Blad L x B: 300 x 170 mm. Kop gewicht 1,15 kg.
 • Silverline Draineerspade

  Prijs € 25,99
  Geperste stalen kop met roestbestendige afwerking, ronde stalen schacht en D-vormig handvat. Behandelde kop voor extra stevigheid. Lang, smal blad voor het graven van greppels en paalgaten. Blad L x B: 440 x 160 mm (bovenkant), 120 mm (onderkant).
 • Silverline Asfalt hark

  Prijs € 24,99
  Gesmeed, poedergecoat staal met 16 tanden en een ronde stalen schacht, voor het gelijkmatig verspreiden van asfalt en andere materialen. Geschikt voor landbouw, constructiewerk en tuinieren.
 • Silverline Spade met ronde kop

  Prijs € 17,99
  Geperste stalen kop met corrosiebestendige afwerking. Gelakte houten schacht en T-vormig handvat. Rond blad voor het verplaatsen van afval, beton en grint. Blad L x B: 270 x 270 mm. Kopgewicht 1,3 kg.
 • Silverline Pikhouweel kop

  Prijs € 14,99
  Gesmeed stalen kop met 70 x 50 mm gat doorsnede. De kop is voorzien van een beitelzijde en een puntzijde. Geschikt voor het breken van beton, het tillen van tegels en algemeen grond werk. Past op standaard handvat maten. Compatibel met de Silverline pikhouweel handvaten.
 • Silverline Spade met vierkante kop

  Prijs € 17,99
  Geperste en geharde stalen kop met roestbestendige afwerking, gelakte houten schacht en T-handvat. Geschikt voor algemene bouw-, tuin - en landschapstaken waaronder het verplaatsen van aarde en zand, het opvullen van graven en cement mixen. Blad L x B: 335 x 265 mm. Kop gewicht 1,3 kg.
 • Silverline Pikhouweel kop

  Prijs € 15,99
  De gehard stalen kop met horizontale en verticale beitelzijden is geschikt voor het uittrekken van boomwortels en het opbreken van aarde en klei. Compatibel met Silverline pikhouwelen. 70 x 50 mm fitting is geschikt voor standaard houweel handvaten.
 • Silverline Nr. 2 schop

  Prijs € 16,99
  Geperste stalen kop met corrosiebestendige afwerking, gepolijste houten schacht en D-vormig handvat. Geschikt voor graven, mengen en het vullen van greppels. Blad L x B: 320 x 252 mm. Kopgewicht 1,35 kg.
 • Silverline Pikhouweelkop

  Prijs € 16,99
  Gesmede stalen kop met een horizontaal beiteleinde en een punteinde. Geschikt voor het breken van harde grond en het loshalen van stenen. 70 x 50 mm fitting past op standaard pikhouweelhandvaten. Compatibel met Silverline beuken en glasvezel houweelhandvaten.
 • Silverline Aluminium schop

  Prijs € 22,99
  Aluminium spade met vierkante kop, duurzame houten schacht en D-vormig handvat. Geklonken kop en handvat. Lichte, roestbestendige, gemakkelijk schoon te maken kop. Voor het verplaatsen van zand, grind, aarde, en sneeuw. Blad L x B: 300 x 245 mm. Kop gewicht 0,53 kg.
 • Silverline Beitel en punt staaf

  Prijs € 35,99
  Gesmeed, gehard, geslijpen en gepolijst beitel en punt staaf met zekantige profile Schacht. Ideaal voor algemene sloopwerk. 53mm beitel aan het ene uiteinde en vierkant punt aan de andere kant. Beitel eind voor het snijden van wortels, graven en opbreken. Vierkant punt einde voor het breken van harde materialen en opbreken.
 • Silverline Stootijzer

  Prijs € 47,99
  Het 1700 mm lange stootijzer bestaat uit gehard staal en is voorzien van een 60 mm brede stootkop en een 60 mm breed graafblad.
 • Silverline Smeedijzeren handstamper

  Prijs € 37,99
  Vaste stalen stamper is voorzien van een extra sterk rond handvat en is geschikt voor het compact stampen van aarde in voorbereiding op het aanleggen van asfalt paden.
 • Silverline Mini spade met ronde kop en houten schacht

  Prijs € 10,99
  Lichtgewichte spade met geperste stalen kop, houten schacht en D-vormig handvat. Draadgrip voor extra krachtuitoefening. Ideaal voor het graven op nauwe plekken als diepe gaten en greppels. Blad L x B: 210 x 150 mm. Kop gewicht 0,5 kg.
 • Silverline 'Heavy-Duty' kapmes

  Prijs € 17,99
  'Heavy-Duty' kapmes met roestbestendige afwerking en koepelvormig hardhouten steel. Blad kan opnieuw worden gescherpt om de levensduur van het gereedschap te verlengen. Gebogen blad, ideaal voor het uitdunnen en snoeien van heggen en overgroei. Blad L x B: 260 x 180 mm. Kop gewicht 0,6 kg.