Constructie

Actieve filters

 • Silverline Spade met vierkante kop

  Prijs € 17,99
  Geperste en geharde stalen kop met roestbestendige afwerking, gelakte houten schacht en T-handvat. Geschikt voor algemene bouw-, tuin - en landschapstaken waaronder het verplaatsen van aarde en zand, het opvullen van graven en cement mixen. Blad L x B: 335 x 265 mm. Kop gewicht 1,3 kg.
 • Silverline Nr. 2 schop

  Prijs € 29,45
  Geperste stalen kop met corrosiebestendige afwerking, gepolijste houten schacht en D-vormig handvat. Geschikt voor graven, mengen en het vullen van greppels. Blad L x B: 320 x 252 mm. Kopgewicht 1,35 kg.
 • Silverline Beitel en punt staaf

  Prijs € 56,05
  Gesmeed, gehard, geslijpen en gepolijst beitel en punt staaf met zekantige profile Schacht. Ideaal voor algemene sloopwerk. 53mm beitel aan het ene uiteinde en vierkant punt aan de andere kant. Beitel eind voor het snijden van wortels, graven en opbreken. Vierkant punt einde voor het breken van harde materialen en opbreken.
 • Silverline Aluminium schop

  Prijs € 35,85
  Aluminium spade met vierkante kop, duurzame houten schacht en D-vormig handvat. Geklonken kop en handvat. Lichte, roestbestendige, gemakkelijk schoon te maken kop. Voor het verplaatsen van zand, grind, aarde, en sneeuw. Blad L x B: 300 x 245 mm. Kop gewicht 0,53 kg.
 • Silverline Stootijzer

  Prijs € 75,85
  Het 1700 mm lange stootijzer bestaat uit gehard staal en is voorzien van een 60 mm brede stootkop en een 60 mm breed graafblad.
 • Silverline Puntspade

  Prijs € 48,25
  Hitte behandelde, geperste stalen kop met hamer afwerking en gelakt houten schacht. De V-vormige kop is op de schacht geklonken met 2 klinknagels. V-vormige kop met toelopend blad voor een betere penetratie. Lang handvat ontwerp voor een verbeterde krachtoverbrenging. Blad L x B: 350 x 240 mm. Kop gewicht 1,28 kg.
 • Silverline Smeedijzeren handstamper

  Prijs € 59,55
  Vaste stalen stamper is voorzien van een extra sterk rond handvat en is geschikt voor het compact stampen van aarde in voorbereiding op het aanleggen van asfalt paden.
 • Silverline Mini spade met vierkante kop en houten schacht

  Prijs € 16,15
  Lichtgewichte spade met geperste stalen kop, houten schacht en D-vormig handvat. Behandeld voor extra stevigheid. Ideaal voor het graven op nauwe plekken als diepe gaten en greppels. Blad L x B: 210 x 150 mm. Kop gewicht 0,5 kg.
 • Silverline Zandschop

  Prijs € 34,95
  Geperste stalen kop met roestbestendige afwerking. 1300 mm duurzame, gelakt houten schacht. Ideaal voor het verplaatsen van zand, grind en andere losse materialen. Blad L x B: 270 x 270 mm. Kop gewicht 1,3 kg.
 • Silverline Asfalthark

  Prijs € 40,55
  'Heavy-Duty' stalen asfalthark, geschikt voor het gelijk verspreiden van asfalt over paden, opritten en wegen. Kopbreedte 435 mm. 16 ronde tanden.
 • Silverline Mini spade met ronde kop en houten schacht

  Prijs € 18,35
  Lichtgewichte spade met geperste stalen kop, houten schacht en D-vormig handvat. Draadgrip voor extra krachtuitoefening. Ideaal voor het graven op nauwe plekken als diepe gaten en greppels. Blad L x B: 210 x 150 mm. Kop gewicht 0,5 kg.
 • Silverline 'Heavy-Duty' kapmes

  Prijs € 28,65
  'Heavy-Duty' kapmes met roestbestendige afwerking en koepelvormig hardhouten steel. Blad kan opnieuw worden gescherpt om de levensduur van het gereedschap te verlengen. Gebogen blad, ideaal voor het uitdunnen en snoeien van heggen en overgroei. Blad L x B: 260 x 180 mm. Kop gewicht 0,6 kg.
 • Silverline Frankfurter-schopkop nr.5

  Prijs € 11,05
  Poedergecoat, gehard en getemperd staal. Voor het graven en het verplaatsen van materialen zoals aarde, kolen, grind, zand en meer. Geschikt voor landbouw, constructiewerk en tuinieren. Overlappende schacht met inwendige afmeting van 40 mm, en een sleuf om de handgreep te bevestigen. Gewicht 1 kg.
 • Silverline Mini schop met vierkante kop en glasvezel schacht

  Prijs € 15,99
  Compacte schop met 'Heavy-Duty' stalen kop, glasvezel schacht en D-vormig handvat. Behandeld voor extra stevigheid. Ideaal voor het graven op nauwe plekken als diepe gaten en greppels.
 • Silverline Zeis

  Prijs € 36,05
  'Heavy-Duty' gesmede stalen kop met roestbestendige afwerking en lang hardhouten handvat. Uitgebalanceerd en geschikt voor het omploegen van aarde met minimale inspanning. Kop L x B: 230 x 170 mm. Kop gewicht 1,2 kg.
 • Silverline Hollander-schopkop

  Prijs € 11,05
  Poedergecoat, gehard en getemperd staal. Voor het graven en het verplaatsen van materialen zoals aarde, kolen, grind, zand, en meer. Geschikt voor landbouw, constructiewerk en tuinieren. Overlappende schacht met inwendige afmeting van 40 mm, en met een sleuf voor het bevestigen van de handgreep. Gewicht 1 kg.
 • Silverline Mini schop met ronde kop en glasvezel schacht

  Prijs € 23,75
  Compacte schop met 'Heavy-Duty' stalen kop, glasvezel schacht en D-vormig handvat. Behandeld voor extra stevigheid. Ideaal voor het graven op nauwe plekken als diepe gaten en greppels.
 • Silverline Pikhouweel steel

  Prijs € 17,15
  Het sterke beuken handvat is voorzien van een fijne afwerking. Geschikt voor het gebruik met pikhouwelen en bijlen met een 70 x 50 mm fitting doorsnede.
 • Silverline Asfalt hark

  Prijs € 41,95
  Gesmeed, poedergecoat staal met 16 tanden en een ronde stalen schacht, voor het gelijkmatig verspreiden van asfalt en andere materialen. Geschikt voor landbouw, constructiewerk en tuinieren.
 • Silverline Graaf spade

  Prijs € 26,35
  Geperste stalen kop met roestbestendige afwerking, gelakte houten schacht en D-vormig handvat. Draadgrip voor extra krachtuitoefening. Voor het breken van grond, graven en landschapswerk. Blad L x B: 300 x 170 mm. Kop gewicht 1,15 kg.