Bestelling Retour? Dat kan!

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, je kunt gebruik maken van  het recht op retour waarmee jij je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden kunt retourneren. 

Na het aanmelden van jouw retour heb je nogmaals 14 dagen om je  product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op de rekening waarmee jij hebt betaald. Mocht je gebruik willen maken van jouw herroepingsrecht, dan zal je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons terug moeten sturen. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@yourtools.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde aankoopbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het ontvangen product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen.
Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil jij jouw product of bestelling ruilen? Dat is helemaal geen probleem.
Je kunt hiervoor contact opnemen met info@yourtools.nl

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.
We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Retouradres

 YourTools.nl
Peelweg 41A
5411VC Zeeland
Nederland

Formulier voor herroeping

Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet.
Gebruik van dit formulier is niet verplicht.

Download formulier