Betaalmethodes

Je kunt jouw bestelling op meerdere wijzen betalen:

Bankoverschrijving

De naam van deze betaalmethode zegt het al... bij de keuze voor overboeking regel je de betaling via een handmatige bankoverschrijving. Wanneer je kiest voor deze betaalwijze dan ontvang je de betalingsinformatie direct op je scherm en per e-mail. Nadat de bestelling is betaald, brengen wij je direct op de hoogte van de status zodat we jouw order kunnen uitleveren.  De verwerking van deze betaling duurt ongeveer 1-3 werkdagen.

iDEAL

Met iDEAL betaal je veilig en snel via je eigen vertrouwde bankomgeving. Alle Nederlandse banken nemen deel aan deze betaaloptie. Het gemak, het vertrouwde imago van iDEAL en de snelheid maakt deze optie erg populair.
iDEAL is in Nederland al jaren de meest populaire betaalmethode bij online shoppers. Deze dienst maakt het mogelijk te betalen via je eigen, vertrouwde bankomgeving. Deze SEPA betaling wordt direct verwerkt zoadat we jouw bestelling direct in behandeling kunnen nemen.

Paypal

Jij betaalt met PayPal en PayPal gebruikt een sterke encryptie om je financiële gegevens te beschermen.
Bovendien kan PayPal Aankoopbescherming in aanmerking komende aankopen dekken als je ze niet ontvangt of als ze sterk afwijken van de omschrijving van de verkoper.

Achteraf via Billink (NL)

Van Billink ontvang je een handige factuur, die je vervolgens binnen 14 dagen betaalt. 
Zo heb je geen gedoe met vooruit betalen terwijl je nog op je bestelling wacht! Zo simpel is het!