Decoratie

Actieve filters

 • Dickie Dyer Katoen keeperweefsel stoflopen voor trappen

  Prijs € 15,99
  Medium katoen twill. Beschermt vloeren en trappen tegen morsen en stof tijdens het decoratie en doe-het-zelf toepassingen. Voor professioneel en doe-het-zelf gebruik. Afmetingen: 7,2 m x 0,9 m.
 • Silverline Premie synthetische verfkwasten set, 3-delig

  Prijs € 7,99
  Synthetische vezel. Gladde houten handvat met corrosiebestendig roestvrij stalen huls. Uitstekende verfopname met geleidelijke verfvrijstelling. Voor gebruik met emulsie en olie op basis verven. Levert een professionele afwerking. Set bevat de maten 25, 40 en 50 mm.
 • Silverline Plamuurmes

  Prijs € 7,99
  Veer-getemperd 100 mm flexibel staal blad. Stevig peluw en conisch blad. Sterk geklonken hardhouten handvat. Voor een soepele toepassing van vulstoffen. Hanggat.
 • Silverline Soft-grip synthetische verfkwasten set, 3-delig

  Prijs € 6,99
  Hoogwaardige verfkwast met synthetische vezel. Ergonomische soft-grip handvat met hanggat. Makkelijk schoon te maken. Corrosiebestendig roestvrij stalen huls. Levert een uitstekende afwerking met allerlei verf- en oppervlaktecoatings. Maten 25, 40 en 50 mm.
 • Silverline Verfraster 5 stk

  Prijs € 7,99
  Robuuste polypropyleenconstructie biedt waardevolle hulp bij het laden van verf op verfrollers. Plaats het gewoon in de verfpot om overtollige verf van verfrollers te verwijderen. Ge‹ntegreerd handvat en vasthoudhaak. Duurzaam, breuk- en oplosmiddelbestendig. Herbruikbaar en makkelijk te reinigen.
 • Silverline Microvezel verfroller, 230 mm

  Prijs € 2,99
  55 mm korte pluis microvezel verfroller. Maximale absorptie en hoge verfopnamecapaciteit. Voor gebruik met water, acryl en verven op oplosmiddelbasis. Minimale verfspat en fijne afwerking. Binnen diameter 44 mm (1-3/4"). Compatibel met Silverline verfrollerframes.
 • Silverline Plamuurmes

  Prijs € 6,99
  Veer-getemperd 100 mm flexibel staal blad. Stevig peluw en conisch blad. Sterk geklonken hardhouten handvat. Voor een soepele toepassing van vulstoffen. Hanggat.
 • Silverline Hoogkwalitatieve synthetische verfkwast

  Prijs € 2,99
  Synthetische vezel. Gladde houten handvat met corrosiebestendig roestvrij stalen huls. Uitstekende verfopname met geleidelijke verf uitgave. Voor gebruik met emulsie en olie op basis verven. Levert een professionele afwerking.
 • Silverline Verfbak

  Prijs € 7,99
  Geschikt voor alle olie en water gebaseerde verven, vernis, lak en behangplaksel. Geweven base verwijdert overtollige verf en zorgt voor een gelijkmatige lading. Voor het gebruik met verfbak of wassen en hergebruiken.
 • Silverline Hoogwaardige verfkwast met gemengde haren

  Prijs € 9,99
  Extra zachte natuurlijke en hoogwaardige synthetische filament kwastharen. Natuurlijk houten handvat. Corrosiebestendig roestvrij stalen huls. Uitmuntende prestaties met water en olie op basis verven. Levert een professionele afwerking.
 • Silverline Hoogwaardige verfkwast met gemengde haren

  Prijs € 6,99
  Extra zachte natuurlijke en hoogwaardige synthetische filament kwastharen. Natuurlijk houten handvat. Corrosiebestendig roestvrij stalen huls. Uitmuntende prestaties met water en olie op basis verven. Levert een professionele afwerking.
 • Silverline Tapijttrapgereedschap

  Prijs € 14,99
  Robuust drop-gesmeed, uit een stuk vervaardigd stalen tapijttrapgereedschap voor het aanbrengen van tapijt in grijpstroken en goten, en voor het plooien van tapijt langs een muurlijn. Overgegoten huls uit robuust polypropyleen voor bescherming en comfortabele greep. Stalen algoppervlak kan bewerkt worden met een hamer of met een houten hamer, voor nauwgepast aanbrengen. Bladbreedte 100 mm.
 • Silverline Schilderskwast beschermhoes

  Prijs € 4,99
  De duurzame polypropyleen constructie biedt een luchtdichte afsluiting en voorkomt zo het uitdrogen van kwasten wanneer deze klaar gehouden worden voor gebruik. Houdt gereedschapskisten en ander apparatuur tevens schoon. Gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen oplosmiddelen. Voor gebruik met olie- en waterverf
 • Silverline Beton verfroller set

  Prijs € 13,99
  Extra lange pluis acryl verfroller met gewoven stof voor optimale verfopnamecapaciteit. Ideaal op ruwe en oneven oppervlakken. Te gebruiken op beton, steenwerk, cement en andere textuuroppervlakken. Inclusief 250 mm extra brede beton verfroller, 100 mm beton verfkwast, handvat en grote verfbak.
 • Silverline Behang prikroller met telescopische handvat

  Prijs € 20,15
  Duurzame polymer roller met geharde stalen spikes op een telescopische, geanodiseerde alumimium handvat. Voor het perforeren van muur behang v¢¢r het gebruik van de stoommachine en het gemakkelijker afhalen van het behang. Telescopische handvat met ergonomische polymere greep en hang gat. Effectief op alle soorten behang. Roller diameter 150 x 40 mm, lengte 580 - 1000 mm.
 • Silverline Schilderskwast gemengde haren

  Prijs € 14,65
  Dikke zuivere haren en high-tech vezels zijn op een unieke manier gemengd om deze verfkwast te produceren. Natuurhouten beverstaartsteel en roestvrijstalen ring. Geoptimaliseerd voor gebruik met coatings op oliebasis en lakken. Neemt verf perfect op en verdeelt ze op uniforme wijze
 • Silverline Paletmes

  Prijs € 8,05
  Veer-getemperd 25 mm staal blad. Geklonken hardhouten handvat. Dun en erg flexibel blad voor het mixen van verf, kleurstoffen en hars. Hanggat.
 • Silverline Poetslappen rol

  Prijs € 19,05
  Sterk absorberende 100% katoen poetslappen voor de toepassing van hout afwerkingen zoals olin en houtbeitsen, evenals voor verschillende poets en polijstwerken rond de werkplaats, garage en tuin. Knip tot op benodigde lengte. 300 mm rolbreedte.
 • Silverline Plastic verfemmer

  Prijs € 3,35
  Groot handvat met gentegreerde kwaststeun voor een veilige grip, zelf wanneer de emmer vol is. Dankzij de schenktuit giet u ongebruikte verf gemakkelijk terug in het blik. Intern ribbel oppervlak voor het verwijderen van overtollige verf. De emmer houdt 0,6 liter verf of andere hout afwerkingsproducten.
 • Silverline Emulsie kwast

  Prijs € 6,05
  Dikke borstelharen bevestigd aan een roestvrij stalen ring en ergonomische plastic handvat. Ideaal voor alle emulsie verf.