Decoratie

Actieve filters

 • Silverline Flexibele mengkom voor vulmiddelen & specie

  Prijs € 2,99
  Flexibele mengkom uit polypropyleen voor het aanmaken van vulmiddelen, specie, pleister en hechtmiddelen. Ideaal voor gebruik door bouwvakkers, decorateurs, artiesten en knutselaars.
 • Silverline Verfkwast met gemengde borstels, 4 pk.

  Prijs € 8,99
  Natuurlijke en hoogwaardige synthetische filament kwastharen. Natuurlijk houten handvat met hanggat. Corrosiebestendig roestvrij stalen huls. Geschikt voor gebruik met allerlei verven en oppervlakte coatings. Levert een zeer fijne afwerking.
 • Silverline Expert stopmes

  Prijs € 2,99
  Roestbestendig, veer-getempered staal blad. 2-kleurig, soft-grip handvat met gevormd handgreep. Standaard gevormd stopmes voor voor het verwijderen van stopverf en kleefstoffen. Hanggat.
 • Silverline Mini roller en tray set

  Prijs € 4,99
  Mini verfroller set met mini verfroller frame met sterke metalen Schacht. Inclusief medium pluis verfroller voor emulsie, glans en lak. Ideaal voor gedetailleerde en kleinschalige schilderij op gladde oppervlakken. Verfroller lengte 100 mm.
 • Silverline Mega bouwstempel

  Prijs € 50,99
  'Heavy Duty' stalen buis bouwstempel voor huisschilder. Telescopische paal met sterk ratelmechanisme en veiligheidsslot. Fijnafstelling draaibare einde cap aan te passen aan elke ondergrond. Voor gebruik met polythene lakens voor het cre‰ren van gesloten werkruimtes. Instelbar 2,1 - 3,95 m. Maximale verticale capaciteit 60 kg.
 • Silverline Synthetische schilderskwast

  Prijs € 3,99
  Schilderskwast met rond handvat. Voor gebruik met emulsie en andere watergedragen verven, houtbeits en mengen. Roestvrijstalen huls voor duurzaamheid en corrosiebestendigheid.
 • Silverline Verf verwijderings mesje, 100 pk.

  Prijs € 6,99
  Duurzame, multifunctionele mesjes voor het verwijderen van verf, kleefstoffen, siliconen en andere resten. Ideaal voor het schoonmaken van de oppervlakken van ovens, vensters en andere harde materialen. Kan ook worden gebruikt vor het openen van mobiele telefoons en tabletbehuizingen tijdens reparaties.
 • Silverline Telescoopsteel, aluminium

  Prijs € 9,99
  Sterke en lichtgewichte, geribbelde aluminium telescoopsteel met conisch uiteinde voor het bevestigen van verfrollers en raamwissers. Draai-vergrendel lengte stelmechanisme. Biedt toegang tot hoge muren en plafonds. Universeel schroefdraad en conische drukadapter (22-28 mm).
 • Silverline Hoogkwalitatieve synthetische verfkwast

  Prijs € 1,99
  Synthetische vezel. Gladde houten handvat met corrosiebestendig roestvrij stalen huls. Uitstekende verfopname met geleidelijke verf uitgave. Voor gebruik met emulsie en olie op basis verven. Levert een professionele afwerking.
 • Silverline Radiatorkwast

  Prijs € 1,99
  Radiatorkwast met gehoekte kop voor alle verftypes en lang handvat voor het gebruik op moeilijk bereikbare plekken. Extra dun houten handvat. Uitstekende verf oppak en verspreiding.
 • Silverline Paletmes

  Prijs € 5,99
  Veer-getemperd 25 mm staal blad. Geklonken hardhouten handvat. Dun en erg flexibel blad voor het mixen van verf, kleurstoffen en hars. Hanggat.
 • Silverline 100 mm mini verfrollers, 10 pk.

  Prijs € 6,99
  Mini verfrollers, te gebruiken met emulsie verf voor een fijne en gelijke afwerking. Ideaal voor het beschilderen van plinten, deuren, architraaf en andere kleine oppervlakken. Ideaal voor klein, gedetailleerd werk. Past op de meeste 100 mm verfbeugels.
 • Silverline Flexibele mengkom

  Prijs € 3,99
  Flexibele mengkom voor het bereiden van vulstoffen, gips en lijmen. Ideaal voor bouwer, decorateurs, kunstenaars en ambacht enthousiasten.
 • Silverline Synthetische verfkwasten, 4 pk.

  Prijs € 4,99
  Vaste, tapse, synthetische vezel. Gladde, natuurlijk hardhouten handvat met hanggat en corrosiebestendig roestvrij stalen huls. Geschikt voor gebruik met allerlei verven en oppervlakte coatings. Levert een zeer fijne afwerking.
 • Silverline 12-delige penselen set

  Prijs € 4,99
  Penselen met pure haren en natuurlijk houten handvaten. Voor het aanbrengen van grondlagen en verf en het afwerken van werk. Punt maten: 3 mm - 14 mm.
 • Silverline Verfbak met verfroller

  Prijs € 7,99
  Middelgrote verfroller voor gebruik met verf op olie en waterbasis. Polypropylene bak met structuurbodem voor gelijk aanbrengen, Te gebruiken met tapse verlengstukken, inclusief Silverline 633699.
 • Silverline Microvezel verfroller, 230 mm

  Prijs € 2,99
  55 mm korte pluis microvezel verfroller. Maximale absorptie en hoge verfopnamecapaciteit. Voor gebruik met water, acryl en verven op oplosmiddelbasis. Minimale verfspat en fijne afwerking. Binnen diameter 44 mm (1-3/4"). Compatibel met Silverline verfrollerframes.
 • Silverline Universeel tapijt mes

  Prijs € 5,99
  Plastic gevormd handvat en SK5 staalblad. De extra lange neus forceert het tapijt naar beneden en naar het mes toe. Gemakkelijke enkele schroefsluiting voor het snel verwisselen van het mes. Voor het snijden van tapijt, vinyl en 'heavy-duty' stiffen. Inclusief een omkeerbare reserve mes voor een langere levensduur. Totale lengte 230 mm.
 • Silverline Synthetische schilderskwast

  Prijs € 6,99
  Schilderskwast met rond handvat. Voor gebruik met emulsie en andere watergedragen verven, houtbeits en mengen. Roestvrijstalen huls voor duurzaamheid en corrosiebestendigheid.
 • Silverline Muurschraper

  Prijs € 8,99
  Robuuste schraper uit koolstofstaal met vlijmscherp blad voor het toepassen van vulmiddel of het schrapen en verwijderen van verf, vuil of andere ongewenste oppervlakkig material.