Diagnostische hulpmiddelen

Actieve filters

 • Silverline Video inspectiecamera kop

  Prijs € 72,25
  LED's met variabele felheid voor heldere zichtbaarheid in donkere omstandigheden. 1/4" CMOS sensor biedt levendige, kleurenvideo's en afbeeldingen. De camera biedt een maximale beeldhoek van 55ø +/-5øbreed. Waterbestendig ontwerp voor het gebruik in leidingen en afvoerpijpen. PVC-omwikkeld voor extra duurzaamheid.
 • Silverline 5-delige benzine motor compressie test set

  Prijs € 45,35
  Identificeert versleten kleppen en zuigerveren. Te gebruiken op de meeste benzine motors met 14 mm of 18 mm bougies. De gemakkelijk af te lezen schaal geeft duidelijke en nauwkeurige metingen van de individuele cilinder druk. Maximale meetbare druk: 20 bar en 300 psi.
 • Silverline Mechanica stethoscoop

  Prijs € 16,55
  Handig hulpmiddel voor het vaststellen van versleten lagers, fouten in motors en andere mechanische geluiden. Tweedelige, 320 mm sonde voor een veilige toegang tot nauwe ruimtes. Chroom geplateerd staal met PVC slangen en zacht rubberen oorstukken.
 • Silverline Antivries tester

  Prijs € 6,05
  Schijf tester met plastic frame en rubberen bol. Vriesprotectieniveau wordt aangegeven door de 6 gekleurde schijfjes, drijvend in de vloeistof. Gemakkelijk af te lezen temperatuur tabel. Voor het waarnemen van ethyleen glycol antivries niveaus.
 • Silverline Accuzuurmeter

  Prijs € 5,45
  Helder acryl cilinder met grote PVC sifon bulb en verlengd mondstuk voor gemakkelijke toegang. Eenvoudig, snel controle van de vloeistof zwaartekracht in batterijcellen. Voor het bijvullen en bepalen van de dichtheid van accuzuur. Zwaartekracht schaal van 1,100 naar 1,300 g/ml met kleurindicator voor laadniveau.
 • Silverline Video-inspectiecamera met LCD-kleurenscherm

  Prijs € 91,75
  IP67 waterbestendige camera met super-dunne, 8 mm kop en 1 m lange flexibele kabel. Voor gemakkelijke visuele inspecties op moeilijk bereikbare plekken. 2,3" kleuren TFT LCD scherm met duidelijke resolutie. Lens-gemonteerde LED lampjes met instelbare helderheid voor het inspecteren van donkere plekken tot 1,5 m afstand. Video-uitgang voor het afspelen op een extern scherm. Inclusief accessoireset, 4 x AA batterijen en opbergkoffer.
 • Silverline 8-delige compressietester set voor benzinemotoren

  Prijs € 53,75
  Makkelijk te lezen manometer met 63 mm diameter. Leest tot 300 psi (20 kPa). Conisch adapter past op alle bougie gaten. Set bevat 150 mm rechte en haakse drukaansluitingen, 00 mm flexibele verlengstuk met 10, 12, 14 en 18 mm adapters en harde opbergkoffer.
 • Silverline Vacuum- en brandstofpompdruktester

  Prijs € 39,15
  80 mm diameter manometer en beschermende rubberen stootkussen en hangende haak. Voor het opsporen van lekken in de brandstofleiding, vacumchokes. Eveneens geschikt voor het diagnosticeren van problemen met de synchronisatie van motorkleppen. Set bevat lang, flexibele slang, messing adapters, T-type adapter, connectors en harde opbergkoffer.
 • Silverline 6-delige gloeibougie- & bougiedoppenset

  Prijs € 64,95
  Gesmede chroomvanadium-stalen doppen met universele verbinding van het dubbele-pentype. Voor gloeibougies van de meeste dieselmotoren en voor de bougies van de meeste benzinemotoren. Rubberen doppen pakken de keramische isolatie beet en helpen om de bougie te verwijderen. Dopmaten: 8, 9, 10, 12, 14 en 16 mm. Geleverd in harde opbergkoffer.