Douche gordijnen

Actieve filters

 • Plumbob Telescopische douchegordijnstang, chroom

  Prijs € 11,99
  Duurzaam roestvrij stalen en polyproypleen stang met verchroomd afwerking om het douchegordijn in de juiste positie te houden. Eenvoudig te installeren, boren is niet nodig. Compatibel met badkuipen en douche installaties. Verlengbaar van 1250 tot 2300 mm.
 • Plumbob Telescopische douchegordijnstang, wit

  Prijs € 10,99
  Sterke, lichtgewichte aluminium uitschuifbare douchestang met veermechanisme en polypropyleen eindstukken. Elektrostatische plastic coating om corrosie te weerstaan. Houdt douchegordijn veilig in de juiste positive. Compatibile met bad- en douche-installaties. Uitschuifbaar van 1250 tot 2300 mm
 • Plumbob Polyester douchegordijn, wit

  Prijs € 15,99
  Duurzaam polyester met aparte PVC-veering. Waterdicht en waterafstotend kan veilig worden gereinigd in wasmachines. Met 12 ogen voor montage op de douchegordijnstang. Past op standaard douchegordijnstangen voor het bevestigen met conventionele gordijnringen.
 • Plumbob Transparante douche gordijn ringen, 12 pk.

  Prijs € 1,99
  Slijtvaste en hygi‰nische douche gordijn ringen gemakkt uit duurzaam transparent polypropylene. Eenvoudig te installeren en schoon te maken. Geschikt voor alle standaard douchegordijnen en stangen. Ringmaat (H x L x B): 60 x 40 x 8 mm.
 • Plumbob Witte douche gordijn ringen, 12 pk.

  Prijs € 1,99
  Slijtvaste en hygi‰nische douche gordijn ringen gemakkt uit duurzaam wit polypropylene. Eenvoudig te installeren en schoon te maken. Geschikt voor alle standaard douchegordijnen en stangen. Ringmaat (H x L x B): 60 x 40 x 8 mm.
 • Plumbob U-vormig douchegordijnstang set

  Prijs € 30,99
  Douchgordijnstang set uit duurzaam aluminium. U-vormig en eenvoudig te installeren. Geleverd met gordijnschuiven en bevestigingsmiddelen. Inclusief 2 x 90 ø hoekrails, 3 x rechte rails en 2 x plafondbeugels.