Elektrische multitools

Actieve filters

 • GMC 250 W sleutelloze Multitool

  Prijs € 88,99
  Veelzijdige gesnoerde oscillerende Multitool met zachte start, variabele snelheid, trilling-verminderend handvat en stofpoort. Ideaal voor verschillende werkzaamheden als zagen, schuren en slijpen. Inclusief blad, schraper, schuurvoet en 3 schuurvellen.
 • Triton 300 W sleutelloos multifunctioneel gereedschap

  Prijs € 115,99
  Veelzijdig en krachtig 300 W oscillerend multifunctioneel gereedschap zaagt, schuurt, slijpt, raspt en polijst. Levert hoogwaardige zaagprestatie zonder een draaiend blad. Compacte, precisiemotor met superieure prestatie. Aan de zijkant gemonteerd, verwijderbaar hulphandvat en ergonomische rubber-overtrokken verminderen trilling en vermoeidheid. Lang stroomsnoer van 2 m verlengt het bereik voor optimale wendbaarheid. Snel te vervangen acce. Dubbelzijdige LED-werklichten. Verwijderbare stofkraag voor het koppelen aan een stofafvoersysteem. Variabele snelheid 11.000-21.000 oscillaties per minuut. Inclusief stofafvoerkraag, hulphandvat, 25 x schuurbladen, 2 x schrapermesjes, 3 x zaagbladen, 1 x raspschuurschijf, 1 x carbide blad, 1 x klittenband schuurschijf, accessoirehouder, en draagtas.
 • GMC 135 W multifunctionele hobbymachine

  Prijs € 35,99
  135 W motor, met een variabele snelheid van 15.000 tot 35.000 min-1, voor veelzijdige kwaliteitsafwerking op alle materialen. As-vergrendeling voor snelle en eenvoudige bit wissels. Ergonomisch en compact ontwerp voor een gemakkelijke toegang tot nauwe plekken en een comfortabel gebruik. 42-delige accessoire set voor honderden verschillende werkzaamheden rond het huis en in de werkplaats.
 • Silverline Multifunctionele doe-het-zelf hobbymachine, 135 W

  Prijs € 28,99
  Multifuctionele hobbymachine met hulpstukken, geschikt voor verschillende doeleinden als snijden, schuren, polijsten, etc. Snelheidscontroleknop en asvergrendeling. 2 ashalzen inbegrepen voor 2,4 mm en 3,2 mm spandoorns. Inclusief schuurbanden, schuurschijven, slijpstenen, polijst- en schuurwielen, en een sterke opbergkoffer. Onbelaste snelheid: 8000-32.500 min-1.
 • GMC 13 W universele graveerpen

  Prijs € 25,99
  Compacte en lichtgewicht graveerpen voor gebruik op verschillende materialen, waaronder metaal, glas, hout, plastic en keramiek. Elektromagnetisch micro-graveren met 7200 min-1. Draaiknop met 5-positie slagafstelling voor een juiste graveerdiepte bij elk uit te voeren werk. TCT voor gemakkelijk graveren en een langdurig gebruik. Comfortabel ontwerp met tuimelschakelaar. Geschikt voor gebruik met mallen. Gemakkelijk te vervangen graveerpunt. Gepresenteerd in dubbele blisterverpakking.
 • Silverline 300 W Sleutelloos multifunctioneel gereedschap

  Prijs € 69,99
  Veelzijdig, via het net gevoed, oscillerend gereedschap met variabele snelheid en sleutelloze accessoirewisselmogelijkheid. Trilling-verminderend, soft-grip handvat voor een comfortabel gebruik. Ideaal voor verschillende werkzaamheden, waaronder zagen, schuren en slijpen. Inclusief bladen, schraper, klittenband steunschijf, 4 schuurvellen en een opbergkoffer.
 • Silverline 300 W Doe-het-zelf multitool

  Prijs € 34,99
  Veelzijdige gesnoerde oscillerende multitool met 6-staps variabele snelheid, trilling-verminderend soft-grip handvat. Ideaal voor verschillende werkzaamheden als zagen, schuren en slijpen. Inclusief zaagblad, zeskantsleutel, schraper, klittenband schuurvoet en 2 schuurvellen.
 • Silverline 15 W Doe-het-zelf graveerpen en voegenslijper

  Prijs € 12,99
  Compacte en lichtgewicht graveerpen voor gebruik op verschillende materialen, waaronder metaal, glas, hout, plastic en keramiek en verwijderen van voegen. Elektromagnetisch micro-graveren met 7200 min-1. Draaiknop met 6-positie slagafstelling voor een juiste graveerdiepte bij elk uit te voeren werk. TCT voor gemakkelijk graveren en een langdurig gebruik. Comfortabel ontwerp met tuimelschakelaar. Geschikt voor gebruik met mallen. Gemakkelijk te vervangen graveerpunt. Inklusief puntige en platte tips met zeskantsleutel.