Elektronische beveiliging

Actieve filters

 • Silverline Dummy koepelcamera met knipperende LED

  Prijs € 9,99
  Duurzame ABS polymeer constructie met krasbestendige koepellens en rood knipperende LED licht. Een effici‰nt en realistisch afschrikmiddel tegen mogelijke inbrekers. Geschikt voor gebruik in winkels, kantoorruimtes, magazijnen en openbare gebouwen. Inclusief montageschroeven en montagesjabloon. 126 mm dia.. Vereist 3 x AA batterijen.
 • Silverline Deurstop alarm

  Prijs € 7,99
  Het wigvormige, draagbare deuralarm systeem stoot een krachtig 120 dB alarm uit wanneer de deur geopend wordt. Een uitstekend veiligheidssysteem wat te gebruiken is in uw huis en in uw hotelkamer tijdens reizen. De gevoeligheid is verstelbaar. Compact ontwerp voor een discrete positionering bij ingangen. Vereist een 9 V (PP3) batterij.
 • Silverline Zonnepaneel aangedreven dummy CCTV beveiligingscamera met LED

  Prijs € 17,99
  Gemakkelijk te installeren dummy CCTV beveiligingscamera met zonnepaneel aangedreven, knipperende LED lamp en verstelbare bevestigingsbeugel. Realistisch voor potentiele inbrekers. Waterbestendig. Vereist 2 x oplaadbare AA batterijen.
 • Silverline Persoonlijk alarm met LED

  Prijs € 5,99
  Druk de knop in om het alarm met LED licht te activeren. Het alarm stoot een luid, 120 dB, signaal uit. Het alarm beschermt personen in kwetsbare situaties als het lopen in het donker. Het alarm is altijd binnen handbereik dankzij de sleutelring bevestiging (sleutelring is niet inbegrepen). Inclusief 3 x LR44 batterijen.
 • Task Veiligheidsinzetstukken voor doppen, 10 stk

  Prijs € 2,99
  Set inzetstukken voor doppen, vervaardigd uit hard plastic.
 • Silverline Magnetisch deur- & raamalarm

  Prijs € 4,99
  Duurzame plastic-constructive. Geeft een oorverdovend alarm af wanneer magnetische verbinding tussen twee delen wordt verbroken. Dubbelzijdige tapse vorm voor montage. 110 dB alarmsirene. Met inbegrip van 3 x1,5 V LR44 batterijen.