Fiets accessoires

Actieve filters

 • Silverline Fietsbel

  Prijs € 2,85
  Fietsbel met een gemakkelijk veer systeem. De bel is gemakkelijk te monteren op de stuurbeugel.
 • Silverline 5 LED fiets lampjes, 2 st.

  Prijs € 9,35
  Voor lamp: 5 ultra felle LED lichtjes, schijnend door een speciale lens. Belicht vooruit en 360ø zichtbaarheid vanuit de zijkant. Continue en knipperende functie. Vereist 4 x AAA batterijen. Achter lamp: 5 ultra felle LED lichtjes met brede hoek reflector voor goede zichtbaarheid. Continue en 6 knipperende functies. Tevens op kleding te bevestigen met speciale klip. Vereist 2 x AAA batterijen. Inclusief verstelbare monteerbeugels.
 • Silverline LED klip lampjes set 2 stk.

  Prijs € 7,85
  De felle waterbestendige LED lampjes (1 wit/1 rood) zijn in drie verschillende standen te gebruiken. Voorzien van flexibele band voor het bevestigen op fietsen, tassen, helmen etc. Inclusief 2 x CR3032 batterijen per lampje.
 • Silverline Reflecterende fietsbroek klemmen

  Prijs € 4,35
  Duurzame broekspijpklemmen met een reflecterende achterzijde voorkomen het klemraken van broekspijpen in bewegende delen van de fiets en houd broekspijpen schoon. Snel en gemakkelijk te passen.
 • Silverline Reflecterende stickers, 36 st.

  Prijs € 4,75
  Reflecterende stickers met sterk kleefmiddel voor het bevestigen op de meeste oppervlakken. Plak de stickers op fietsen, tassen, kleren en vele andere oppervlakken voor uitstekende zichtbaarheid en extra veiligheid. Verschillende vormen.
 • Silverline Reflecterende gordel, PVC

  Prijs € 8,35
  De reflecterende gordel met 50 mm brede band zorgt voor een verbeterde zichtbaarheid in het donker. Volledig verstelbare middel en schouder lengte. Waterbestendig.
 • Silverline Voor- en achterspatbord set, 2 stk.

  Prijs € 5,75
  Taaie, flexibele PVC-plastic spatbords houdt fietser droger en schoner tijdens gebruik. Lichtgewicht en eenvoudig te monteren. Bevat de maten: 315 x 75 mm en 520 x 85 mm.
 • Silverline Fiets reflectoren, 2 stk.

  Prijs € 4,15
  Twee fiets reflectoren. Set bevat een witte front reflector met stuurhouder en een rode achter reflector met montagebeugel voor de zadel. Eenvoudig te monteren (bevestigingen inbegrepen).
 • Silverline Fietsendrager

  Prijs € 80,05
  Handige fietsdrager heeft 3 standaard fietsen en bevat 6 nylon bevestigingsbanden en 4 schuim kussen voor een veilige montage. Vouwt weg voor makkelijke opslag. Compatibel met de meeste saloons, hatchbacks, bestelwagens en coupes.