Filteren op

Categorieën

Categorieën

Fiets gereedschap

Actieve filters

 • Silverline Beugelslot met kabelset

  Prijs € 24,85
  Sterk beugelslot met plastic coating voor het beschermen van de verflaag. Robuuste behuizing met spatwaterdichte sleutelgatafdekking om corrosie te voorkomen. Ideaal voor fietsen, scooters en motorfietsen. Inclusief 10 x 1200 mm kabel voor extra veiligheid, twee sleutels en een framehouder.
 • Silverline Fietsbel

  Prijs € 2,85
  Fietsbel met een gemakkelijk veer systeem. De bel is gemakkelijk te monteren op de stuurbeugel.
 • Silverline Spaaksleutel

  Prijs € 5,35
  Geharde, chroom geplateerde, carbon stalen spaaksleutel voor de maten 10-15.
 • Task Kabelslot met beugel

  Prijs € 5,65
  Lichtgewicht kabelslot om fietsen en andere waardevolle items vast te leggen rondom het huis en in de tuin. 100 x 6 mm.
 • Silverline Binnenband fiets

  Prijs € 6,15
  Rubber binnen fietsband met standaard Schrader of presta ventielen geschikt voor kleine BMX of mountainbikes, racefietsen, touringfietsen, de meeste mountainbikes en moutainbikes met grotere banden. Inclusief ventiel en ventieldop.
 • Silverline Fietsband reparatie set, 8-delig

  Prijs € 2,35
  De set bevat alle benodigde onderdelen voor het plakken van een lekke binnen fietsband. Geschikt voor fietsen, kruiwagens en steekwagens. Inclusief 4 pleisters, rubbercement buisje (6 g), schuurpapier, kleurkrijt en een opbergsdoosje voor eenvoudig transport.
 • Silverline 5 LED fiets lampjes, 2 st.

  Prijs € 9,35
  Voor lamp: 5 ultra felle LED lichtjes, schijnend door een speciale lens. Belicht vooruit en 360ø zichtbaarheid vanuit de zijkant. Continue en knipperende functie. Vereist 4 x AAA batterijen. Achter lamp: 5 ultra felle LED lichtjes met brede hoek reflector voor goede zichtbaarheid. Continue en 6 knipperende functies. Tevens op kleding te bevestigen met speciale klip. Vereist 2 x AAA batterijen. Inclusief verstelbare monteerbeugels.
 • Silverline Kettingslijtage-indicator

  Prijs € 6,15
  Precisie-vormgeperste chroom-vanadiumstalen kettingslijtage-indicator. Gemakkelijk te gebruiken en stelt nauwkeurig een kettingrekking van 0,75 en 1,0% of meer vast. Compatibel met 7, 8, 9, 10, 11 & 12-versnellingkettingen.
 • Silverline Fiets kabelslot

  Prijs € 6,05
  Stalen kabelslot met sleutel ontgrendeling. PVC coating voor het beschermen van de verflaag. Weerbestendig. Inclusief montagebeugel en 2 sleutels.
 • Silverline Fietspomp

  Prijs € 6,45
  Grote fietspomp met een lengte van 400 mm, een diameter van 22 mm en een verbindingsslang met een lengte van 150 mm, geschikt voor het oppompen van fietsbanden met een Presta- of Schradertype ventiel.
 • Silverline LED klip lampjes set 2 stk.

  Prijs € 7,85
  De felle waterbestendige LED lampjes (1 wit/1 rood) zijn in drie verschillende standen te gebruiken. Voorzien van flexibele band voor het bevestigen op fietsen, tassen, helmen etc. Inclusief 2 x CR3032 batterijen per lampje.
 • Silverline Kettingzweep

  Prijs € 15,75
  Geharde, chroom geplateerd stalen kettingzweep, voor het vast en losschroeven van de meeste casette versnellingen.
 • Silverline Kabelslot

  Prijs € 15,25
  Kabelslot met ABS sleutelontgrendeling. Lange staal en PVC kabel. PVC coating voor het beschermen van de verflaag. Weerbestendig. Inclusief 2 sleutels.
 • Silverline Plastic balpomp

  Prijs € 6,15
  Balpomp met plastic cilinder voor het oppompen van ballen en andere kleine opblaasvoorwerpen. Voorzien van naaldadapter.
 • Silverline Reflecterende fietsbroek klemmen

  Prijs € 4,35
  Duurzame broekspijpklemmen met een reflecterende achterzijde voorkomen het klemraken van broekspijpen in bewegende delen van de fiets en houd broekspijpen schoon. Snel en gemakkelijk te passen.
 • Silverline Kranshouder

  Prijs € 9,35
  Chroom vanadium stalen kranshouder, voor het verwijderen van cassettes en naven. Gebruik met een 1/2" vierkant aandrijving, of 25 mm steek- of dopsleutel en in combinatie met een kettingsleutel. Geschikt voor Shimano HG, SRAM, Sunrace Suntour en sommige Chris King naven. Voorzien van een roestbestendige chroom platering.
 • Silverline 'Heavy-Duty' kabelslot

  Prijs € 9,75
  Stalen kabelslot met sleutel ontgrendeling. PVC coating voor het beschermen van de verflaag. Inclusief 2 sleutels.
 • Silverline Handpomp

  Prijs € 26,35
  Handpomp voor het oppompen van banden, stootkussens en rubberen bootjes. Compacte afmeting en een sterke voet voor een uitstekende stabiliteit. Ventielkop is geschikt voor Presta, Schrader en Dunlop ventielen. 0-7 bar.
 • Silverline Reflecterende stickers, 36 st.

  Prijs € 4,75
  Reflecterende stickers met sterk kleefmiddel voor het bevestigen op de meeste oppervlakken. Plak de stickers op fietsen, tassen, kleren en vele andere oppervlakken voor uitstekende zichtbaarheid en extra veiligheid. Verschillende vormen.
 • Silverline Tandwielsleutel

  Prijs € 9,25
  Koolstofstalen tandwielsleutel voor het verwijderen van standaard vierkante en ISIS tandwielarmen. Afneembare adapter voor kleinere tandwielen. Gebruik met een 16 mm steeksleutel of 14 mm zeskantsleutel. Verchroomde en geverfde afwerking voor betere corrosiebestendigheid.