Filteren op

Categorieën

Categorieën

Fiets gereedschap

Actieve filters

 • Silverline Fietsband reparatie set, 7-delig

  Prijs € 3,99
  De set bevat alle benodigde onderdelen voor het plakken van een lekke binnen fietsband. 4 pleisters, markeerkrijtje, rubbercement buisje en schuurpapier.
 • Silverline Fiets spaaksleutel

  Prijs € 2,99
  Geharde, vernikkeld staal mit kleurgecodeerde handvaten voor gemakkelijk gebruik. Zwart (3,2 mm) geschikt voor DT-spaaks tepels, rood (3,5 mm) past op de meeste Aziatische en groen (3,3 mm) past op de meeste Europese vervaardigd wielenvoor.
 • Silverline Vrijwiel remover

  Prijs € 4,99
  Gesmeed gelegeerd staal met mat verchroomde afwerking. Beschikt 12 groeven voor het verwijderen van vrijwiel cassettes. Voor de gebruik met de kettingzweep (apart verkrijgbaar).
 • Silverline Binnenband fiets

  Prijs € 3,99
  Rubber binnen fietsband met standaard Schrader of presta ventielen geschikt voor kleine BMX of mountainbikes, racefietsen, touringfietsen, de meeste mountainbikes en moutainbikes met grotere banden. Inclusief ventiel en ventieldop.
 • Silverline 5 LED fietsverlichting

  Prijs € 3,99
  5 LED fietslamp met 7 standen. Inclusief monteerbeugel. Vereist 2 x AA batterijen.
 • Silverline Fiets multitool

  Prijs € 5,99
  Chroom vanadium bits in moeilijke maar licht composietlichaam. Vernikkeld voor roestbestendigheid. Biedt alle nodige hulpmiddelen voor de meest elementaire fiets reparaties op de weg. Inclusief zeskantsleutel (2, 3, 4, 5, 6 en 8 mm); kruiskop, plat en Trx T25 schroevendraaiers.
 • Silverline 3-delige ketting en versnelling schoonmaak set

  Prijs € 10,99
  Gemakkelijk te gebruiken ABS ketting schoonmaak hulpmiddel met 6 roterende borstels. Sterke nylon haren schrobben diep tussen de schakels. Te gebruiken met oplosmiddelen en ontvettingsmiddelen. Compatibel met systemen met 7, 8, 9 of 10 versnellingen. Inclusief tandkransschraper en borstel.
 • Silverline Kranshouder

  Prijs € 3,99
  Gehard en getemperd stalen kranshouder, voor het verwijderen van cassettes en naven. Gebruik met een 24 mm steek- of dopsleutel en in combinatie met een kettingsleutel. Geschikt voor Shimano HG, Shimano UG, Sunrace en Sachs naven. Corrosiebestendige verfafwerking.
 • Silverline Kettingslijtage-indicator

  Prijs € 3,99
  Precisie-vormgeperste chroom-vanadiumstalen kettingslijtage-indicator. Gemakkelijk te gebruiken en stelt nauwkeurig een kettingrekking van 0,75 en 1,0% of meer vast. Compatibel met 7, 8, 9, 10, 11 & 12-versnellingkettingen.
 • Silverline Fietsrek met montageplaat

  Prijs € 10,99
  Robuust stalen constructie met roestbestendige afwerking. Verstelbare hoek 0 - 180ø. Voorgeboorde gaten voor het monteren. Voor banden tot 2-1/2" en 29.
 • Silverline Handpomp

  Prijs € 16,99
  Handpomp voor het oppompen van banden, stootkussens en rubberen bootjes. Compacte afmeting en een sterke voet voor een uitstekende stabiliteit. Ventielkop is geschikt voor Presta, Schrader en Dunlop ventielen. 0-7 bar.
 • Silverline Reflecterende gordel, PVC

  Prijs € 5,99
  De reflecterende gordel met 50 mm brede band zorgt voor een verbeterde zichtbaarheid in het donker. Volledig verstelbare middel en schouder lengte. Waterbestendig.
 • Silverline Kettingzweep

  Prijs € 9,99
  Geharde, chroom geplateerd stalen kettingzweep, voor het vast en losschroeven van de meeste casette versnellingen.
 • Silverline 3-delige plastic bandenlichter set

  Prijs € 2,99
  Lichte, compacte, samen te klikken bandenlichter set. De robuuste constructie voorkomt buigen en breken. De ergonomische vorm maakt het gebruik stukken gemakkelijker. 3 hendels voor een soepele bandverwisseling. 110 mm lang.
 • Silverline Voor- en achterspatbord set, 2 stk.

  Prijs € 3,99
  Taaie, flexibele PVC-plastic spatbords houdt fietser droger en schoner tijdens gebruik. Lichtgewicht en eenvoudig te monteren. Bevat de maten: 315 x 75 mm en 520 x 85 mm.
 • Silverline Fiets frameslot

  Prijs € 10,99
  Poedercoating roestbestendige stalen frame met extra grote wiel opening. Meerdere posities gaten voor montage aan het fietsframe. Biedt een afschrikmiddel tegen opportunistische dieven. Inclusief 2 sleutels.
 • Silverline Binnenband fiets

  Prijs € 3,99
  Rubber binnen fietsband met standaard Schrader of presta ventielen geschikt voor kleine BMX of mountainbikes, racefietsen, touringfietsen, de meeste mountainbikes en moutainbikes met grotere banden. Inclusief ventiel en ventieldop.
 • Silverline 3-delige metalen bandenlichter set

  Prijs € 2,99
  Sterke en duurzame metalen bandenlichters met beitelpunten voor een gemakkelijke ingang onder de rand van de buitenband. Ergonomische vorm voor een gemakkelijke hantering. 3 hendels voor een soepele bandverwisseling.
 • Silverline Kranshouder

  Prijs € 5,99
  Chroom vanadium stalen kranshouder, voor het verwijderen van cassettes en naven. Gebruik met een 1/2" vierkant aandrijving, of 25 mm steek- of dopsleutel en in combinatie met een kettingsleutel. Geschikt voor Shimano HG, SRAM, Sunrace Suntour en sommige Chris King naven. Voorzien van een roestbestendige chroom platering.
 • Silverline Fiets beugelslot

  Prijs € 10,99
  Sterke stalen beugelsot met plastic coating om de lak te beschermen. Robuust behuizing met spatwaterdichte sleutelgat dekking om corrosie te voorkomen. Ideaal voor fietsen, scooters en motorfietsen. Bevat twee sleutels en een framehouder.