Gezichtsbescherming

Actieve filters

 • Silverline Gelaatscherm

  Prijs € 23,05
  Lichtgewicht visier met opgevulde hoofdband voor comfort. Beschermend, kras- en stootbestendig, omhoog klapbaar visier. Ideaal voor het bieden van bescherming bij het gebruik van bosmaaiers en ander elektrisch tuin gereedschap.
 • Silverline Gaas gelaatscherm

  Prijs € 23,35
  Comfortabele, opgevulde hoofdband. Het gaas gelaatscherm biedt volledige gelaatsbescherming. Te gebruiken bij bosmaaiers, struikruimers en elektrische heggenscharen.
 • Silverline Bosbouw helm

  Prijs € 40,95
  De helm is voorzien van een comfortabele, gevulde hoofdband, een metaalgaas visier voor een volledige gezichtsbescherming en verstelbare gehoorbeschermers met uitstekende demping (SNR 22 dB), overeenkomstig met EN352-1. Te gebruiken met kettingzagen, bosmaaiers en elektrische heggenscharen. Komt overeen met EN352 en EN1731.
 • Silverline Veiligheidsbril

  Prijs € 5,35
  Zacht en flexibel PVC frame met polycarbonaat lens. Breed zicht met directe ventilatie. Komt overeen met EN166.
 • Silverline Veiligheidsbril

  Prijs € 6,45
  Zacht en flexibel PVC frame met polycarbonaat lens. Indirecte ventilatie. Komt overeen met EN166.
 • Silverline Panoramische veiligheidsbril

  Prijs € 13,15
  Blauw getint, lichtgewicht frame met integrale ventilatie. Heldere kras- en stootbestendige polycarbonaat lens. Flexibele neusbrug en verstelbare hoofdband. Beschermd bij het gebruik van elektrisch gereedschap en algemene doe-het-zelf klussen. EN166 en EN170.
 • Silverline Overzet veiligheidsbril

  Prijs € 6,25
  Kan over de meeste gewone brillen gedragen worden. Kras- en stootbestendige polycarbonaat lens met ventilatie aan de zijkanten voor het verminderen van aanslag. Enkeldelige panoramische lens. Ideaal bij het gebruik van kettingzagen, houtversnippermachines en snoeimachines. Komt overeen met: EN166.
 • Silverline Veiligheidsbril

  Prijs € 6,25
  Slag- en krasbestendige polycarbonaat veiligheidsbril. Doorlopende lens optimaal zicht en oogbescherming. Verstelbare zijarmen en comfortabel gevormd neusdeel. Komt overeen met EN166.
 • Silverline Doorlopende veiligheidsbril

  Prijs € 9,35
  Kras- en stootbestendige, gebogen polycarbonaat lens met UV bescherming. Lichtgewicht en stijlvol frame. Doorlopende lens voor een maximaal beeld en een maximale bescherming. Voor in uw werkplaats bij alle doe-het-zelf klussen. Komt overeen met EN166.
 • Silverline Veiligheidsbril

  Prijs € 10,75
  Lichtgewicht en modern frame met te verlengen poten. Zachte neusbrug voor een goede pasvorm. Kras- en stootbestendige lens. Lens bestaat uit een deel voor een uitstekend panoramisch beeld. Komt overeen met EN166.
 • Silverline Veiligheidsbril, UV bescherming

  Prijs € 4,75
  Kras- en stootbestendige polycarbonaat lenzen. Bied een uitstekende UV bescherming maar blokkeert geen fel licht.