Hamers

Er zijn 102 producten.

Item 1-20 van 102 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Silverline Bolhamer met Hickory schacht

  Prijs € 12,99
  Gesmede stalen kop en schacht uit okkernoothout (Hickory). Gepolijst salgoppervlakken en bal einde. Handvat met hoge grip die bestand is tegen olie en chemicali‰n. Voor het slaan en vormgeven van metalen voorwerpen.
 • Silverline Hickory moker

  Prijs € 16,99
  Gesmede stalen kop en schacht uit okkernoothout (Hickory). Poedergecoate kop met gepolijste slagoppervlakken. Gevernist handvat als bescherming tegen water en vuil. Voor sloopwerk en het inslaan van palen en perkoenen..
 • Silverline Terugslagvrije hamer

  Prijs € 8,99
  Hamer met een stalen kop, gevuld met kleine stalen korreltjes, en met een stalen handvat met polyurethaancoating. Greep met textuur en einddop voor minder glijden. Om zonder schade de maximale kracht uit te oefenen.
 • Silverline Hickory voorhamer

  Prijs € 33,99
  Gesmede stalen kop en schacht uit okkernoothout (Hickory). Poedergecoate kop met gepolijste slagoppervlakken. Gevernist handvat als bescherming tegen water en vuil. Voor sloopwerk en het inslaan van palen en perkoenen.
 • Silverline 10-delige hamerwiggenset

  Prijs € 4,99
  Stalen wiggen voor het bevestigen van houten stelen in hamers, bijlen en houten hamers. V-vormig met gegolfd profiel. Omvat 2 x nr. 1, 2, 3, 4 & 5 wiggen.
 • Silverline Glasvezel hakbijl

  Prijs € 28,99
  Gesmede stalen kop met schokabsorberende glasvezel schacht en nylon coating. Poeder gecoate snijrand met gepolijste wang. Hi-grip rubberen handvat bestand tegen olie en chemicali‰n. Voor het vellen, snijden en splijten van hout.
 • Silverline Glasvezel Warrington hamer

  Prijs € 6,99
  Hamer met gesmede stalen kop en schokabsorberende glasvezel schacht met nylon coating. Gepolijst en gevernist kop. Hi-grip rubberen handvat bestand olie en chemicali‰n. Voor het slaan van spijkers en pinnen.
 • Silverline Glasvezel penbankhamer

  Prijs € 6,99
  Gesmede stalen kop en schokabsorberende, zeer sterke, glasvezel schacht met nylon omhulling. Gepolijste en gelakte kop. Handvat met sterke greep, bestendig tegen olie en chemicali‰n. Voor passen en assembleren.
 • Silverline Rubberen combinatie hamer

  Prijs € 8,99
  Harde rubberen kop en ronde stalen en verchroomde schacht. Kop vastgezet met lijm en pen. Voor het zacht slaan van houtbewerkingsbeitels, en het vormen en uitvlakken van componenten.
 • Silverline Warrington penbankhamer met hardhouten schacht

  Prijs € 6,99
  Gesmede stalen kop en hardhouten schacht uit essenhout. Gepolijste en gelakte kop. Gevernist handvat als bescherming tegen water en vuil. Voor het aanbrengen van spijkers en pennen.
 • Silverline Metselhamer met ronde schacht

  Prijs € 9,99
  Gesmeed stalen kop en chroom geplateerde ronde stalen schacht. Vierkant en beitel einden. Hoge grip handvat bestendig tegen olie en chemicali‰n. Voor het snijden en plaatsen van bakstenen en metselwerk.
 • Silverline Penbankhamer handvat

  Prijs € 3,99
  Reserve penbankhamer handvat uit gedraaid en geschuurd hoogwaardig beukenhout. Toelopend ovaal einde ong. 21 x 12 mm. Wiggen en ringen zijn nodig voor een veilige bevestiging. Voor 113 g penbankhamers.
 • Silverline Rubberen combinatie hamer

  Prijs € 9,99
  Harde rubberen kop en ronde stalen en verchroomde schacht. Kop vastgezet met lijm en pen. Voor het zacht slaan van houtbewerkingsbeitels, en het vormen en uitvlakken van componenten.
 • Silverline Glasvezel kloofbijl

  Prijs € 28,99
  Gesmeed stalen kop en schokabsorberende glasvezel schacht met nylon coating. Poeder gecoat kop met gepolijste snijrand. Hi-grip rubberen handvat, bestand tegen olie en chemicali‰n. Voor het kloven van boomstammen en timmerhout.
 • Silverline Gesmede metselhamer

  Prijs € 18,99
  Metselhamer met gesmede stalen kop. Ontwerp uit ‚‚n stuk voor integrale sterkte. Vierkant- en beiteleinde. Handvat met hoge grip, bestand tegen olie en chemicali‰n. Voor het snijden en afwerken van bakstenen en metselwerk.
 • Silverline Hickory hakbijl

  Prijs € 39,99
  Gesmede stalen kop en schacht uit okkernoothout (Hickory). Poedergecoate kop met gepolijste wang. Gevernist handvat als bescherming tegen water en vuil. Voor omhakken, hakken en splijten van hout.
 • Silverline Penbankhamer met hardhouten schacht

  Prijs € 4,99
  Gehard stalen kop en hoogwaardig hardhouten schacht. Gepolijste en gelakte kop. Gelakte handvat voor water- en vuilbestendigheid. Voor het monteren en installeren.
 • Silverline 4-in-1 multi kop hamer

  Prijs € 12,99
  Verwisselbare plastic koppen en stalen schacht. Slagoppervlak diameter: 35 mm. Hi-grip rubberen handvat bestand tegen olie en chemicali‰n. Set bevat 3 x anti-markeer koppen plus een metalen kop.
 • Silverline Kloofbijl met hardhouten schacht

  Prijs € 30,99
  Gesmeed stalen kopen premium essenhouten handvat. Poeder gecoat kop met gepolijst snijranden. Gelakte handvat voor water- en vuil bestendigheid. Voor het kloven van boomstammen en timmerhout.
 • Silverline Glasvezel bolhamer

  Prijs € 6,99
  Gesmeed stalen kop en schokabsorberende glasvezel schacht met nylon coating. Gepolijste en gelakte slag oppervlakken met baleinde. Hi-grip rubberen handvat is olie- en chemicali‰nbestendig. Voor het slaan en vormgeven van metalen voorwerpen.