Handdoekradiatoren

Actieve filters

 • Plumbob Haakse handdoekradiatorkraan en stopkraan

  Prijs € 32,99
  Hoogkwalitatieve verchroomde messingkranen. Bidirectionele lichamen met persfitting. Hoekpatroon maakt het mogelijk om de leiding recht op de muur uit te lijnen onderaan de handdoekradiator voor een mooie afwerking. Met inbegrip van stopkraan. Schroefdraad 1/2".
 • Plumbob Rechte handdoekradiatorkranen, 2 pk.

  Prijs € 23,99
  Hoogwaardig, verchroomd messing met bidirectioneel kleplichaam en persverbindingen.Regelt de waterstroom naar handdoekrails & -radiatoren. Recht profiel.
 • Plumbob Handdoekradiatorverwarmingselement

  Prijs € 61,99
  Duurzaam roestvrijstalen element met verchroomd afwerking voor de gebruik met aangesluite en niet-aangesluite handdoekradiatoren. Vergroot de aanpasbaarheid van de meeste radiatoren van het laddertype. Geschikt voor olie en watersystemen.
 • Plumbob Vlakke handdoekradiator, chroom

  Prijs € 87,99
  Duurzaam, verchroomd stalen handdoekradiator voor het verwarmen van badkamers en voor het drogen van handdoeken. Hygi‰nisch, eenvoudig schoon te maken oppervlak. Kan worden uitgerust met een warmte element of gekoppeld aan centrale verwarming. Bevestigingsmiddelen inbegrepen. Afmetingen: H x L: 700 x 400 mm.
 • Plumbob Vlakke handdoekradiator, wit

  Prijs € 67,99
  Duurzaam, poeder gecoat stalen handdoekradiator voor het verwarmen van badkamers en voor het drogen van handdoeken. Hyginisch, eenvoudig schoon te maken oppervlak. Kan worden uitgerust met een warmte element of gekoppeld aan centrale verwarming. Bevestigingsmiddelen inbegrepen. Afmetingen H x L: 700 x 400 mm.