Handgereedschap

Van hamer tot beitel en van vijl tot ijzerzaag, je vind het het terug in de categorie "handgereedschap" bij YourTools.nl. De naam zegt het al, handgereedschap is gereedschap dat met de hand gebruikt wordt, dit zijn dan ook tools die zonder stroom gebruikt kunnen worden.

Er zijn 3118 producten.

Item 1-20 van 3118 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Silverline Maatbeker

  Prijs € 3,99
  Polyethyleen maatbeker met metrische schaalverdeling.
 • Silverline Hand magneet

  Prijs € 4,99
  Krachtige magneet met draaghandvat. Geschikt voor het oppakken van spijkers en andere ijzerhoudende materialen in de werkruimte. Trek kracht capaciteit: 11 kg.
 • Silverline Bandenspanningsmeter displaydoos, 24 st.

  Prijs € 30,99
  Bandenspanningsmeter op zakformaat voor een snelle en gemakkelijke meting van de banden spanning. Verbeter het brandstofverbruik en voorkom vroegtijdige slijtage. 1 - 6,9 bar.
 • Silverline Ingenieurs bankschroef, 100 mm

  Prijs € 46,99
  Gietijzeren frame met poeder gecoate afwerking. Vaste basis en gehard stalen kaakpanelen. Chroom geplateerd handvat en lood schroef. Ijzergieting bestand tegen vervormingen onder hoge druk.
 • Silverline Zeskantige 1/2" metrische dop

  Prijs € 2,99
  Zeskantige, chroom vanadium stalen dop voor maximale koppeloverdracht op het bevestigingsmiddel. Precisie koud gesmeed en gehard chroom vanadiumstaal. Volledig gepolijst en nikkel verchroomd voor duurzame roestbestendigheid. Afgeschuind uiteinde en dunne muren voor een positieve moergrip. Gekartelde rand biedt een zekere greep op de moer en de borg gat zorgt voor een stevige verbinding met het gereedschap.
 • Silverline Zeskantige 1/2" imperiale dop

  Prijs € 2,99
  Zeskantige, chroom vanadium stalen dop voor maximale koppeloverdracht op het bevestigingsmiddel. Precisie koud gesmeed en gehard chroom vanadiumstaal. Volledig gepolijst en nikkel verchroomd voor duurzame roestbestendigheid. Afgeschuind uiteinde en dunne muren voor een positieve moergrip. Gekartelde rand biedt een zekere greep op de moer en de borg gat zorgt voor een stevige verbinding met het gereedschap.
 • Silverline 1/4" 12pt metrische zeskantdop

  Prijs € 1,99
  Dubbel-zeskant dop voor snelle, nauwkeurige plaatsing van het bevestigingsmiddel. Precisie koud gesmeed en gehard chroom vanadiumstaal. Volledig gepolijst en nikkel verchroomd voor duurzame roestbestendigheid. Afgeschuind uiteinde en dunne muren voor een positieve plaats in het bevestigingsmiddel. Gekartelde rand biedt een zekere greep op de moer en de borg gat zorgt voor een stevige verbinding.
 • Silverline Zeskantige 1/4" metrische dop

  Prijs € 1,99
  Zeskantige, chroom vanadium stalen dop voor een maximale koppeloverdracht. Precisie koud gesmeed en gehard chroom vanadiumstaal. Volledig gepolijst en nikkel verchroomd voor duurzame roestbestendigheid. Afgeschuind uiteinde en dunne muren voor een positieve moergrip. Gekartelde rand biedt een zekere greep op de moer en de borg gat zorgt voor een stevige verbinding met het gereedschap.
 • Silverline 7-delige baleind zeskant bit set, 3/8" aandrijving

  Prijs € 13,99
  Gehard stalen bits met baleind, satijn afwerking en gepolijste, chroom vanadium vierkante aandrijfdoppen. Inhoud: zeskant 3, 4, 5, 6, 7, 8 en 10 mm.
 • Silverline Flexibele steek-ringratelsleutel

  Prijs € 16,99
  Gehard en getemperd metrische chroom vanadium ringratelsleutel met spiegel gepolijst afwerking. Verchroomd voor roestweerstand. 5ø ratel actie. 180ø kantelbare kop. Ideaal voor het gebruik op moeilijk bereikbare plekken.
 • Silverline 10-delige T-greep zeskantsleutel set

  Prijs € 14,99
  Chroom vanadium sleutels met gevormde T-handvaten, in metalen opbergstandaard. Maten: 2, 2,5, 3, 4, 4,5, 5, 5,5, 6, 8 en 10 mm.
 • Silverline 7-delige metrische zeskantsleutel

  Prijs € 5,99
  Chroom vanadium stalen, metrische zeskantsleutels met sterk plastic handvat.
 • Silverline Popnageltang met verwisselbare kop

  Prijs € 27,99
  Voor het plaatsen van permanente en betrouwbare popnagels in dunne materialen als plaatstaal, plastic en glasvezel. Permanente en betrouwbare montage. Ideaal voor moeilijk te bereiken plekken. Soft-grip handvaten. Inclusief 4, 5, 6, en 8 mm (M4, M5, M6, en M8) drukstiften, drukstiftsleutel en handvat clip.
 • Silverline Middelpunt vinder

  Prijs € 3,99
  Sterk, transparant plastic. Snelle en gemakkelijke methode voor het vinden van het middelpunt van een rond of vierkant voorwerp met een maximale diameter van 200 mm en een zeshoekig voorwerp met een maximale diameter van 146 mm.
 • Silverline Aviatiek-blikschaar

  Prijs € 8,99
  Gehard carbon staal. Veerhandvaten met hefboomwerking, compound snijwerking. Rechte knipbladen met gekartelde rand om slippen tijdens het snijden te voorkomen. Easy-grip vinyl handvaten met slip bewakers en automatische ontgrendeling voor ‚‚n hand gebruik. Voor het knippen van aluminium en uPVC plaat, draadnet, leer, koper en plastic. Snijcapaciteit: aluminium 1,8 mm, zachte staal 1,2 mm, roestvrij staal 0,8 mm. Kaak capaciteit 21 mm. Lengte 250 mm.
 • Silverline 5-delige priemen set

  Prijs € 7,99
  Vierkante kop, gekartelde grip en gepolijste punten. Gehard stalen priemen. 80 - 100 mm.
 • Silverline Magneetstatief

  Prijs € 25,99
  Te gebruiken met testindicatoren. Gevormde basis en verticale zijde voor bevestigingspositie keuze. Fijn-verstelschroef voor snelle en nauwkeurige hoogtestellingen. Krachtige, tweezijdige magneet met aan- en uitschakelaar.
 • Silverline Schuifgreep

  Prijs € 3,99
  Chroom vanadium stalen schuifgreep. Gehard, chroom geplateerd en gepolijst. Kogellager onder veerdruk.
 • Silverline Momentsleutel

  Prijs € 50,99
  Chroom vanadium stalen momentsleutel met omschakelbaar ratelkop. Gekarteld handvat en vergrendling ring voor nauwkeurig draaimomentstanden. Ideaal voor het vastdraaien van bouten met moeren met een specifieke koppel. Voorzien van een kalibratie certificaat. Komt overeen met EN ISO 6789 en DIN 3121. Nauwkeurigheid +/- 4%, omvang 8 - 105 Nm en 1 Nm resolutie. Inclusief 75 mm verlengstuk, 3/8" en 1/4" aandrijf adapter (max 62 Nm) en handige opbergdoos.
 • Silverline Steekringsleutel

  Prijs € 3,99
  Geharde, chroom vanadium stalen steekringsleutel, met dun profiel en hoogglans.