Handgereedschap

Van hamer tot beitel en van vijl tot ijzerzaag, je vind het het terug in de categorie "handgereedschap" bij YourTools.nl. De naam zegt het al, handgereedschap is gereedschap dat met de hand gebruikt wordt, dit zijn dan ook tools die zonder stroom gebruikt kunnen worden.

Er zijn 3118 producten.

Item 1-20 van 3118 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Silverline Langbektang, Expert

  Prijs € 6,99
  'Heavy-Duty' chroom vanadium staal. Geharde kaken. 2-kleurig handvat met antislip bescherming.
 • Silverline Zijsnijtang

  Prijs € 5,99
  Gehard stalen kaken met geharde knipranden. Gevormde handvaten met antislip bescherming.
 • Dickie Dyer Waterpomptang met doos

  Prijs € 19,99
  Chroom-vanadiumstaal. Duuzame corrosiebestendige coating. Rubberen gedompelde ergonomische handvaten.
 • Silverline Grote tuinafvalzak

  Prijs € 8,99
  Dubbel gelamineerd en scheurbestendig, UV-gestabiliseerd, 100 gsm geweven polyethyleen, met 4 x sterke handvaten. Volledige handvaten onder het lichaam voor extra sterkte. Voor het verzamelen van tuinafval, met inbegrip van bladeren en grasafval.
 • Silverline Messing slangkoppeling

  Prijs € 6,99
  Messing 1/2" compressiekoppeling naar 1/2" compressiekoppeling.
 • Silverline Flexibel binddraad

  Prijs € 2,99
  Vorst bestendig, herbruikbaar gecoat draad voor gebruik in de tuin, in broeikassen en rondom het huis.
 • Silverline Diepe Plantenzak

  Prijs € 3,99
  Dubbel gelamineerd, UV-gestabiliseerd, 100 gsm geweven polyethyleen. Geschikt voor het groeien en kweken van groenten & bloemen. Wasbaar & herbruikbaar. Verstevigde, roestbestendige drainagegaten. Popup-tuin voor balkons, patios & serres en kassen.
 • Silverline Nr. 2 schop

  Prijs € 16,99
  Geperste stalen kop met corrosiebestendige afwerking, gepolijste houten schacht en D-vormig handvat. Geschikt voor graven, mengen en het vullen van greppels. Blad L x B: 320 x 252 mm. Kopgewicht 1,35 kg.
 • Silverline Frankfurter-schopkop nr.5

  Prijs € 6,99
  Poedergecoat, gehard en getemperd staal. Voor het graven en het verplaatsen van materialen zoals aarde, kolen, grind, zand en meer. Geschikt voor landbouw, constructiewerk en tuinieren. Overlappende schacht met inwendige afmeting van 40 mm, en een sleuf om de handgreep te bevestigen. Gewicht 1 kg.
 • Silverline Bollenplanter

  Prijs € 4,99
  Zink geplateerde, metalen bollenplanter met een easy-grip handvat. Gekartelde tanden voor een gemakkelijke grondingang. Veer verlosmechanisme. Metrische en imperiale graderingen voor het meten van de ingangsdiepte. Roestbestendige afwerking. Voor het snel en gemakkelijk planten van bollen.
 • Silverline Roestvrijstalen tuiniersspade

  Prijs € 39,99
  Roestvrijstalen kop met hoogglans en gepolijst, weerbestendig essenhouten YD-vormig handvat. Voor graven, planten en algemene tuinwerkzaamheden. Dubbel geklonken verbinding voor extra duurzamheid. Blad lengte x breedte 290 x 180 mm.
 • Silverline Kantensteker

  Prijs € 10,99
  Geperste stalen kop met hamerafwerking en hars coating voor een gemakkelijk onderhoud. Ronde stalen schacht met T-handvat. Halfrond blad met voetsteunen voor extra druk. Blad L x B: 100 x 220 mm.
 • Silverline Schraper

  Prijs € 3,99
  Plastic handvat en frame met messing schraapblad en rubberen trekker. Ergonomisch gevormd handvat. Te gebruiken voor het schrapen van ijs en sneeuw van voertuigramen. Gebruik de rubberen trekker voor het verwijderen van water.
 • Silverline Bougie vonkentester

  Prijs € 6,99
  Door de tester met de bougie en de bougiekabel te verbinden krijgt u een nauwkeurige indicatie van de werking van het ontstekingssysteem.
 • Silverline 9-delige voertuig noodgevallen set

  Prijs € 43,99
  De uitgebreide set is ideaal te gebruiken bij de meest voorkomende voertuig ongevallen. De set bevat: 2 meter lange startkabels met koper klemmen, 3 m lang sleeptouw met stalen haken, gevarendriehoek met hoes (ECE27), reflecterend vest (EN471), opwindbare zaklamp met 3 felle LED lampjes, voetpomp, noodgevallen achterruit bord (in Engels), fluit en ijsschraper, in stevige draagtas.
 • Silverline Mechanica stethoscoop

  Prijs € 10,99
  Handig hulpmiddel voor het vaststellen van versleten lagers, fouten in motors en andere mechanische geluiden. Tweedelige, 320 mm sonde voor een veilige toegang tot nauwe ruimtes. Chroom geplateerd staal met PVC slangen en zacht rubberen oorstukken.
 • Silverline Sifon pompen, 2 pk.

  Prijs € 5,99
  Voor een veilige verwijdering van schadelijke vloeistoffen uit autoradiatoren en brandstoftanks. Smalle zuigslang voor de ingang van smalle openingen.
 • Silverline 14-delige ventiel reparatie set

  Prijs € 6,99
  De set bevat ventiel reparatie en onderhoudshulpmiddelen, net opgeborgen in het opbergdoosje. Voor het oplossen van de meeste ventielproblemen. Essentieel voor een gereedschaps set en de garage.
 • Silverline Assteunen, 2 pk.

  Prijs € 44,99
  Assteunen met snelle palwiel hoogteverstelling. Gewaardeerd en in paren verkrijgbaar.
 • Silverline Snel-verlos tafelboormachine bankschroef

  Prijs € 34,99
  Sterke, ijzeren snel-verlos bankschroef met gehard stalen kaken en een 100 mm kaak opening. Geschikt voor tafelboormachines en werkbanken. Verlos-knop voor snelle klemactie.