Handwerk gereedschap

Actieve filters

 • Silverline Ingenieurshamer

  Prijs € 4,99
  Platte kop voor het vlak slaan van draden en plaatstaal. Beitelkop voor klinken en het vormen van voorwerpen. Ideaal voor sieraden maken en modelbouwen. Ovaalvormig hardhouten handvat. Totale lengte 200 mm.
 • Silverline 120-delig horloge en bril schroef assortiment

  Prijs € 6,99
  Geassorteerde roestvrijstalen schroeven, voor het vervangen van verloren of gebroken schroeven in kleine voorwerpen als horloges en brillen. Voor hobbywerk, knutselen en doe-het-zelf gebruik. Inclusief 12 verschillende type schroeven. Maten zijn duidelijk op de opbergkoffer gemarkeerd.
 • Silverline Horlogemaker gereedschap set, 102-delig

  Prijs € 9,55
  Duurzaam roestvrij stalen veerstaafjes met aluminium verwijderingsgereedschap. Single schouder veerstaafjes voor ultra-dunne gespen. Maakt de uitwisseling van gebroken of verloren veerstaafjes. Set bevat 100 veerstaafjes, aluminium verwijderingsgereedschap en een doorzichtige opbergkoffer.
 • Silverline Multi-hoek bankschroef

  Prijs € 43,45
  Sterke klem bankschroef. 70 mm rubberen kaken met 50 mm openingscapaciteit. 360ø draaibare kop met een 45ø kantelcapaciteit. Rubberen tafel bescherming voorkomt markeringen.
 • Silverline Graveerpen op batterijen

  Prijs € 15,95
  De pen is geschikt voor het graveren van glas, keramiek, metaal en hout. 1 reserve punt is inbegrepen. Max. 21.000 min-1. Tot 20 uur te gebruiken op volledig opgeladen batterijen. Vereist 2 x AA batterijen.
 • Silverline 6-delige hobby air brush set

  Prijs € 30,85
  Gemakkelijk te gebruiken air brush set voor hobby en model werken. De variabele patronen en verfstroming zijn verstelbaar door het aanpassen van het spuitstuk. De set kan worden aangedreven door een drijfgasbus of een compressor.
 • Silverline Butaan gasbrander

  Prijs € 32,05
  Lichtgewichte, compacte en hervulbare butaan gasbrander. Pizo-elektrische ontsteking en fijne vlamverstelling. De brander is onder anderen geschikt voor handwerk, solderen en kleine loodgiet reparaties. Maximale temperatuur 1300 øC. Werkduur: ongeveer 25 minuten.
 • Silverline Mini-aambeeld

  Prijs € 10,05
  Gietijzeren mini-aambeeld, ideaal voor het maken van sieraden en voor precisiewerk waarbij een klein slagoppervlak vereist is. 25 x 23 mm hoorn is ideaal voor vormgeving, en met een 40 x 25 mm slagoppervlak.
 • Silverline 7-delige pincet set

  Prijs € 7,75
  Carbon staal. Ideaal voor modelbouw, klok reparaties en ander fijn werk. De set bevat pincetten met een rechte punt, rechte kaak, rechte kaak met kussen grip, gehoekte kaak, gehoekte kaak met kussen grip, vogelbek en gebogen kruis met kussen grip.
 • Silverline Hobby hamer

  Prijs € 9,05
  75 g zware hamer met 6 verwisselbare koppen, voor algemeen knutselwerk. Ideaal voor sieraden maken en metaalwerk. Aluminium handvat met gekartelde grip. Elke kop is apart vast te schroeven. Inclusief, nylon, bal, ronde, platte steel, platte messing en beitelkoppen.
 • Silverline 2-delige pincetten set

  Prijs € 4,55
  Roestvrijstalen, zelfsluitende pincetten met warmtebestendige grip en gekartelde punten. Ideaal voor kleine soldeerwerken en model maken. Kaakcapaciteit 25 mm. Inclusief 1 x rechte en 1 x 45ø gebogen punt.
 • Silverline Snijmat

  Prijs € 18,15
  PVC snijmat uit verschillende lagen voor het snijden van papier, karton en andere materialen, zonder het beschadigen van oppervlakken. Duidelijke markeerlijnen voor nauwkeurig snijden. Ideaal voor knutselen, doe-het-zelf werk en professioneel gebruik.
 • Silverline 4-delige veerhaken set

  Prijs € 8,65
  Gehard stalen hulpmiddelen voor het scheiden van draden en voor het plaatsen en verstellen van veren. Tevens te gebruiken voor het verwijderen van o-ringen. Rode, antislip isolatiegrip. Lengte 185 mm. Ideaal voor model en sieraden maken.
 • Silverline Snijmat

  Prijs € 5,35
  PVC snijmat uit verschillende lagen voor het snijden van papier, karton en andere materialen, zonder het beschadigen van oppervlakken. Duidelijke markeerlijnen voor nauwkeurig snijden. Ideaal voor knutselen, doe-het-zelf werk en professioneel gebruik.
 • Silverline 6-delige sculptuur set

  Prijs € 7,15
  Roestvrijstalen sculptuur set, ideaal voor beeldhouwwerk/sculptuur werk. Inclusief 3 enkelzijdige pinnen en 3 dubbelzijdige haken.
 • Silverline Snijmat

  Prijs € 9,75
  PVC snijmat uit verschillende lagen voor het snijden van papier, karton en andere materialen, zonder het beschadigen van oppervlakken. Duidelijke markeerlijnen voor nauwkeurig snijden. Ideaal voor knutselen, doe-het-zelf werk en professioneel gebruik.
 • Silverline 3-delige hulpmiddelen set

  Prijs € 3,99
  Roestvrijstalen hulpmiddelen set, ideaal voor hobbyisten. Inspectiespiegel met lang handvat en gekartelde grip. Pincet met smalle, gehoekte punten voor precisiewerk. Enkelzijdige sonde met 45ø gebogen punt en zeskant schacht voor het vormen van klei en wax en het decoreren van cake.
 • Silverline Krasborstel, 3 pk.

  Prijs € 6,99
  Intrekbare haren, voor het verwijderen van roest en vuil van sieraden en horlogeruggen en voor het cre‰ren van verschillende effecten op messing, zilver, goud en koper. Ideaal voor de auto-industrie, knutselen en hobby-gebruik. Inclusief 3 borstels met messing, staal en glasvezel haren.
 • Silverline Porselein en glas stiften, 2 pk.

  Prijs € 3,35
  Wax markeerstiften voor het maken van tijdelijke markeringen op porselein, glas, metaal en plastic. Gemakkelijk te slijpen door het afpellen van de punt. 1 x zwart en 1 x rood. Lengte 175 mm.
 • Silverline Universele werkstukhouder

  Prijs € 24,45
  Werkstuk houder met een afneembaar handvat zodat de kop in een bankschroef geklemt kan worden. Ideaal voor het klemmen van kleine en onregelmatig gevormde voorwerpen als sieraden. Voor het vijlen, verven, graferen, zagen en vormen van materialen. Inclusief 8 stalen pinnen voor het klemmen van vreemde vormen. Kaakcapaciteit 21 mm, kaakbreedte 50 mm en handvatlengte 115 mm.