Handwerk gereedschap

Actieve filters

 • Silverline 2-delige horlogeopener set

  Prijs € 6,99
  Verstelbare, schroef-type opener voor het openen van 15-50 mm horloges. Gehoekte pinnen voor een optimale grip. Dubbelzijdig, roestvrijstalen mes met PVC grip.
 • Silverline Ingenieurshamer

  Prijs € 4,99
  Platte kop voor het vlak slaan van draden en plaatstaal. Beitelkop voor klinken en het vormen van voorwerpen. Ideaal voor sieraden maken en modelbouwen. Ovaalvormig hardhouten handvat. Totale lengte 200 mm.
 • Silverline Olie pen

  Prijs € 3,99
  0,4 mm naald punt. Voor het smeren van moeilijk te bereiken plekken. Te gebruiken met juweliers olie. Een ideaal accessoire voor knutselen, hobbywerk en doe-het-zelf gebruik.
 • Silverline Bolhamer

  Prijs € 4,99
  Platte kop voor het vlak slaan van draden en plaatstaal. Balkop het afronden van randen en het vormen van voorwerpen. Ideaal voor nauwkeurig werk, sieraden maken en modelbouwen. Ovaalvormig hardhouten handvat. Totale lengte 200 mm.
 • Silverline 120-delig horloge en bril schroef assortiment

  Prijs € 6,99
  Geassorteerde roestvrijstalen schroeven, voor het vervangen van verloren of gebroken schroeven in kleine voorwerpen als horloges en brillen. Voor hobbywerk, knutselen en doe-het-zelf gebruik. Inclusief 12 verschillende type schroeven. Maten zijn duidelijk op de opbergkoffer gemarkeerd.
 • Silverline Plastic ringmatenstok

  Prijs € 2,99
  Ringmatenstok en plastic ringmaten set met alle Engelse ringmaten. Voorziet een makkelijke manier voor het bevestigen van de juiste ringmaat. Ideaal voor sieraden maken. Lengte: 320 mm
 • Silverline Antislipmat

  Prijs € 3,99
  De mat is geschikt voor licht doe-het-zelf werk. Zij kan tevens dienen als beschermende laag op legplanken en in gereedschapskisten. De mat is op maat te knippen. Open geweven voorkomt het verzamelen van vuil en verzekert een goede greep. Gemakkelijk schoon te maken.
 • Silverline 2-delige pincetten set

  Prijs € 2,99
  Roestvrijstalen, zelfsluitende pincetten met warmtebestendige grip en gekartelde punten. Ideaal voor kleine soldeerwerken en model maken. Kaakcapaciteit 25 mm. Inclusief 1 x rechte en 1 x 45ø gebogen punt.
 • Silverline Snijmat

  Prijs € 11,99
  PVC snijmat uit verschillende lagen voor het snijden van papier, karton en andere materialen, zonder het beschadigen van oppervlakken. Duidelijke markeerlijnen voor nauwkeurig snijden. Ideaal voor knutselen, doe-het-zelf werk en professioneel gebruik.
 • Silverline Snijmat

  Prijs € 6,99
  PVC snijmat uit verschillende lagen voor het snijden van papier, karton en andere materialen, zonder het beschadigen van oppervlakken. Duidelijke markeerlijnen voor nauwkeurig snijden. Ideaal voor knutselen, doe-het-zelf werk en professioneel gebruik.
 • Silverline Porselein en glas stiften, 2 pk.

  Prijs € 2,99
  Wax markeerstiften voor het maken van tijdelijke markeringen op porselein, glas, metaal en plastic. Gemakkelijk te slijpen door het afpellen van de punt. 1 x zwart en 1 x rood. Lengte 175 mm.
 • Silverline Graveerpen op batterijen

  Prijs € 10,99
  De pen is geschikt voor het graveren van glas, keramiek, metaal en hout. 1 reserve punt is inbegrepen. Max. 21.000 min-1. Tot 20 uur te gebruiken op volledig opgeladen batterijen. Vereist 2 x AA batterijen.
 • Silverline Universele werkstukhouder

  Prijs € 15,99
  Werkstuk houder met een afneembaar handvat zodat de kop in een bankschroef geklemt kan worden. Ideaal voor het klemmen van kleine en onregelmatig gevormde voorwerpen als sieraden. Voor het vijlen, verven, graferen, zagen en vormen van materialen. Inclusief 8 stalen pinnen voor het klemmen van vreemde vormen. Kaakcapaciteit 21 mm, kaakbreedte 50 mm en handvatlengte 115 mm.
 • Silverline Butaan gasbrander

  Prijs € 20,99
  Lichtgewichte, compacte en hervulbare butaan gasbrander. Pizo-elektrische ontsteking en fijne vlamverstelling. De brander is onder anderen geschikt voor handwerk, solderen en kleine loodgiet reparaties. Maximale temperatuur 1300 øC. Werkduur: ongeveer 25 minuten.
 • Silverline Multi-hoek bankschroef

  Prijs € 27,99
  Sterke klem bankschroef. 70 mm rubberen kaken met 50 mm openingscapaciteit. 360ø draaibare kop met een 45ø kantelcapaciteit. Rubberen tafel bescherming voorkomt markeringen.
 • Silverline Horlogemaker gereedschap set, 102-delig

  Prijs € 6,99
  Duurzaam roestvrij stalen veerstaafjes met aluminium verwijderingsgereedschap. Single schouder veerstaafjes voor ultra-dunne gespen. Maakt de uitwisseling van gebroken of verloren veerstaafjes. Set bevat 100 veerstaafjes, aluminium verwijderingsgereedschap en een doorzichtige opbergkoffer.
 • Silverline Pincet met nylon punten

  Prijs € 2,99
  Roestvrijstalen pincet met nylon punten en gekartelde grip. Ideaal voor sieraden maken en andere precisiewerken.
 • Silverline Hobby hamer

  Prijs € 5,99
  75 g zware hamer met 6 verwisselbare koppen, voor algemeen knutselwerk. Ideaal voor sieraden maken en metaalwerk. Aluminium handvat met gekartelde grip. Elke kop is apart vast te schroeven. Inclusief, nylon, bal, ronde, platte steel, platte messing en beitelkoppen.
 • Silverline 4-delige veerhaken set

  Prijs € 5,99
  Gehard stalen hulpmiddelen voor het scheiden van draden en voor het plaatsen en verstellen van veren. Tevens te gebruiken voor het verwijderen van o-ringen. Rode, antislip isolatiegrip. Lengte 185 mm. Ideaal voor model en sieraden maken.
 • Silverline 6-delige sculptuur set

  Prijs € 4,99
  Roestvrijstalen sculptuur set, ideaal voor beeldhouwwerk/sculptuur werk. Inclusief 3 enkelzijdige pinnen en 3 dubbelzijdige haken.