Hardware en bevestigingsmiddelen

Actieve filters

 • Smaart Vloerbedekking en bekleding schoonmaakdoekjes, 40 pk.

  Prijs € 4,99
  'Heavy-Duty' vloerbedekking en bekleding schoonmaakdoekjes voor het verwijderen van vlekken. Voor het schoonmaken van de meeste vloerbedekkingen, bekleding en autostoelen en stoffen panelen. Ook geschikt voor het verwijderen van vlekken uit kleding. Schuimen en vlekken niet. Sterke schoonmaak werking en oppervlaktebescherming. Afhankelijk geteste anti-bacterie werking volgens BS EN 1276:2009. Zacht voor de huid - bevatten aloe vera.
 • Silverline Gelamineerd stalen combinatiehangslot

  Prijs € 10,99
  Gelamineerd stalen combinatiehangslot met beschermende bumper. Verchroomde, geharde, dubbel vergrendelende schakel. Combinatieslot met messing wieltjes. Te gebruiken op kettingen, montageplaten en kragen. Ideaal voor het sluiten van poorten en voor het vastleggen van fietsen en meubels.
 • Silverline Aluminium hangslot

  Prijs € 4,99
  Lichtgewicht, maar robuust lichaam uit een high-tech aluminiumlegering en geharde verchroomde stalen schakel. Volledig messing cilinder en corrosiebestendig roestvrijstalen vergrendelmechanisme met verhoogtde weerstand. Beveiligde dubbele vergrendeling. Biedt een hoog niveau van bescherming. Inclusief 2 sleutels.
 • Silverline Gekleurde grote sleutelhangers, 16 pk.

  Prijs € 3,99
  Sterke, spuitgegoten plastic en metalen ring. Extra grote markeerbare sleutelfob. Biedt effectief sleutelbeheer. Diverse kleuren.
 • Fixman Paal reparatiepunt

  Prijs € 9,99
  Gegalvaniseerd staal met poedercoating voor roestbestandheid. Voor het vervangen van rotte palen. Maat: 75 x 75 mm.
 • Fixman Type 140 nietjes, 5000 pk.

  Prijs € 3,99
  'Heavy Duty' 140 mm gegalvaniseerde platte draad nietjes. Te gebruiken met de meeste 'heavy duty' nietmachines en hamer tackers. Compatibel met Tacwise, Arrow T50 en Stanley G11 tackers. Compatibel met Silverline, Stanley, Arrow en Rapid G11 tackers. Specificaties: 20ga (10,55ñ0,1) x (1,26ñ0,02) x (0,49ñ0,01) 0,88 mm draad.
 • Fixman Brievenbusborstel

  Prijs € 4,99
  Binnen brievenbusborstel met klep voor het tegenhouden van tocht, stof en geluiden. Verbeterd de veiligheid en helpt bij het verlagen van uw energiekosten. Polypropyleen haren. Gemakkelijk te monteren.
 • Fixman Geel verzinkte schroeven

  Prijs € 3,99
  Type 17, super scherpe schroeven met verminderde behoefte voor voorboren. Zelf-verzinkende snijpunten met een platte kop voor nette afwerking. Diepe, scherpe, gekartelde draden snijden door vezelachtig material en er is minder koppel nodig om de schroef te draaien. 'Next-generation' smeersysteem heeft de helft minder koppel nodig om normale schroeven te draaien. Gekartelde freesribben verminderen de benodigde installatiekoppel. Helpt voorkomen dat hout splijt, maakt het gat schoon en voorkomt problemen met het verbinden van twee stukken hout. Twee keer zoveel koppel dan PZ of vierkanteschroevendraaiers, sluit draaien en bevestigingsschade uit. Uitsparing maat T10 tot T30 past bij de schroefkoppel benodigdheid. Geoptimaliseerde schroefdraadlengte voorkomt scheef schroeven.
 • Fixman Ringnagels, 0,5 kg

  Prijs € 2,99
  Glanzende stalen nagels. Kartel schacht zorgt voor een sterke verbinding. De groeven vullen met hout waardoor de nagels niet uit het hout getrokken kunnen worden. Geschikt voor zachtere houttypes als MDF en multiplex. Ongeveer 220 nagels per 0,5 kg.
 • Fixman Ronde draadnagel 1 kg

  Prijs € 4,99
  Glanzende stalen spijkers met sterke, ronde koppen. Ideaal voor grof timmerwerk waar uiterlijk niet een belangrijk is. Ongeveer 77 nagels per 1 kg.
 • Fixman Keilbout met gesloten oog, 10 pk.

  Prijs € 8,99
  4-voudige expansieclip voor een veilige bevestiging in metselwerk en beton. Voor binnen en buiten gebruik. Niet gebruiken voor veiligheidsharnas toepassingen of heffen, waar de schok belasting kan worden toegepast. Bevat expansieclip, sluitring en zeskantmoer.
 • Fixman Tuimelpluggen, 10 pk

  Prijs € 2,99
  Zink geplateerde metalen tuimelplug met schroef. Zink geplateerd voor roestbestendigheid. Snel en eenvoudig te installeren. Geschikt voor smalle diepte holten en voor boven het hoofd montage. Voor gebruik op gipsplaat, vezelplaten, spaanplaat, multiplex en holteplaten.
 • Fixman Verstelwerk platen, 10 pk.

  Prijs € 1,99
  Zink-geplateerde verstelwerk platen met geschrankte bevestiging gaten te voorkomen dat hout splitsen. Geschikt voor het versterken van vlakke ondergrond gewrichten, schermen, of hout reparaties. Binnen en buiten gebruik. Vereist schroeven.
 • Fixman Waarschuwingsbord: EHBO'er

  Prijs € 3,99
  Geeft de locatie van een EHBO'er weer. Hang- en kleefoptie. Komt overeen met EN7010. (Tekst in Engels).
 • Fixman Waarschuwingsbord: Brandalarm

  Prijs € 1,99
  Geeft de locatie van een brandalarm aan. Hang- en kleefoptie. Komt overeen met EN7010. (Tekst in Engels).
 • Fixman Waarschuwingsbord: Nooduitgang vrijhouden

  Prijs € 3,99
  Houdt de nooduitgang vrij waarschuwingsbord in fotoluminescerend. Zelf-klevend. Helder en opvallend. Gemakkelijk te herkennen. Komt overeen met EN7010. (Tekst in Engels).
 • Fixman Rubberen zwenkwiel met rem

  Prijs € 19,99
  Het zwenkwiel is voorzien van rubberen banden en een rem en laat geen strepen achter.
 • Silverline Metalen bezemsteel beugel

  Prijs € 6,99
  Sterke stalen steun, geschikt voor stelen met een diameter van 26-29 mm. Compatibel met Silverline bezemstelen (479573 en 746719).
 • Smaart Glas en raam reinigingsdoekjes, 30 stuks

  Prijs € 2,99
  Maakt glas en spiegeloppervlakken gemakkelijk schoon. Niet-smerende, streeploze, sneldrogende formule geschikt voor glas, spiegels, auto ramen, formica, vinyl en plastic oppervlakken. Ideaal voor commercieel en huishoudelijk gebruik en zacht voor de huid. Verpakt in een hersluitbaar, zacht pakje om het uitdrogen tussen gebruiken te voorkomen.
 • Fixman Afplaktape

  Prijs € 3,99
  Algemene afplaktape uit crˆpepapier met synthetisch rubberen kleefmiddel voor alledaags afplakken op kamertemperatuur en voor diverse toepassingen. Kleeft sterk op verschillende materialen als plastic, metaal, glas en hout. Gemakkelijk te verwijderen zonder het achterlaten van kleefresten. Beschrijfbaar en gemakkelijk af te scheuren. 145 mic klevend = 6,5 N/25 mm.