Hardware en bevestigingsmiddelen

Er zijn 490 producten.

Item 1-20 van 490 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Fixman Gegalvaniseerde ring spijkers, 2500 pk.

  Prijs € 79,99
  Papier gecollationeerde spijkersmet 34ø geklemde koppen. Geel gepassiveerde voor weersbestendigheid. D-kop nagels met ringvormige schacht weerstaan de uittrekken. Ideaal voor de eerste toepassingen van hout-aan-hout. Gelijk aan Makita, DeWalt, Tacwise, Firmahold 34ø papier gecollationeerde spijkers.
 • Fixman Geblauwde ketting, zwart

  Prijs € 7,99
  Roest- en waterbestendig. Voor binnen en buiten gebruik. Geen maximale lastwaarde.
 • Fixman Deurborstel, 25 mm borstelharen

  Prijs € 5,99
  Sluit gaten/gleuven aan de onderkant van deuren voor het tegenhouden van tocht, stof en geluiden. Geschikt voor de meeste deuren en te gebruiken over vloerbedekking. Helpt bij het verlagen van uw energiekosten. Polypropyleen haren.
 • Fixman Buitenring borgveer assortiment

  Prijs € 4,99
  Chemisch gezwart stalen externe buitenring borgveren voor gebruik over schachten. Laat rotatie toe maar voorkomt zijdelingse beweging. Bevat 6 tot 25 mm borgveren. Handige gevakte opbergkoffer.
 • Fixman Geel verzinkte schroeven

  Prijs € 3,99
  Type 17, super scherpe schroeven met verminderde behoefte voor voorboren. Zelf-verzinkende snijpunten met een platte kop voor nette afwerking. Diepe, scherpe, gekartelde draden snijden door vezelachtig material en er is minder koppel nodig om de schroef te draaien. 'Next-generation' smeersysteem heeft de helft minder koppel nodig om normale schroeven te draaien. Gekartelde freesribben verminderen de benodigde installatiekoppel. Helpt voorkomen dat hout splijt, maakt het gat schoon en voorkomt problemen met het verbinden van twee stukken hout. Twee keer zoveel koppel dan PZ of vierkanteschroevendraaiers, sluit draaien en bevestigingsschade uit. Uitsparing maat T10 tot T30 past bij de schroefkoppel benodigdheid. Geoptimaliseerde schroefdraadlengte voorkomt scheef schroeven.
 • Fixman Spijkers met verloren kop, 1 kg

  Prijs € 4,99
  Stalen spijkers. Sterker dan draadnagels, deze kunnen gemakkelijk volledig door het werkstuk geslagen worden. Splijten hout minder snel wanneer deze met de langere zijde parallel aan de nerf ingeslagen worden. Geschikt voor timmerwerk waarbij uiterlijk belangrijk is. Ongeveer 240 nagels per 1 kg.
 • Fixman Gipsplaat spijkers, 1 kg

  Prijs € 5,99
  Gegalvaniseerde stalen spijkers met ronde koppen. Monteer gipsplaat op balken en houten regelwerk. Ca. 570 nagels per 1 kg.
 • Fixman Dubbelzijdige plafond opberghaken

  Prijs € 7,99
  Sterke stalen constructie met roestvrijstalen afwerking. Plastic beschermdoppen. Extra opbergruimte voor in uw huis, garage, schuur en werkplaats. Kan worden geschroefd aan dakbalken en spanten. Ideaal voor het opbergen van ladders en andere onhandige artikel.
 • Silverline 120-delig auto zekering assortiment

  Prijs € 16,99
  Het assortiment bevat 120 zekeringen van 5 tot 30 Amp., geschikt voor auto's en de meeste lichte commerciele voertuigen.
 • Fixman Zwarte montageband

  Prijs € 9,99
  Veelzijdige, sterke metaalband gemaakt van zwart, kunststof gecoate gegalvaniseerd staal. Gemakkelijk te buigen of draaien voor vele industri‰le en doe-het-zelf toepassingen. Voorgeboorde bevestiging met gebruik van spijkers, bouten of schroeven. Kan worden gesneden, gebogen en vervormd voor lichte bevestigingen. Gebruik voor voor het vastzetten, het ondersteunen en het vastbinden van kabels, kabelkanalen en leidingen. Niet geschikt voor civieltechnische toepassingen.
 • Fixman Hoek beugels, 10 pk.

  Prijs € 2,99
  Zink-geplateerde hoek beugels voor het herstellen en versterken. Roestbestendig met vier bevestigingsgaten.
 • Fixman RVS kabelbinders, 50 pk.

  Prijs € 15,99
  De roestvrijstalen kabelbinders zijn bestand tegen corrosie, verwering en slijtage. Bal vergrendelmechanisme voor snelle en gemakkelijke installaties. Geschikt voor het binden van leidingen, kabels en slangen. Afgeronde randen voor een veilig gebruik.
 • Fixman Waarschuwingsbord: Opstapje

  Prijs € 2,99
  Zelfklevend bord waarschuwt voor een opstapje. Gemakkelijk te monteren. Duidelijk en gemakkelijk te herkennen bord. Komt overeen met EN7010. (Tekst in Engels).
 • Fixman Waarschuwingsbord: Nooduitgangpijl

  Prijs € 5,99
  Nooduitgang met richtingpijl waarschuwingsbord in fotoluminescerend, hard- en kleefoptie. (Tekst in Engels).
 • Fixman Waarschuwingsbord: In geval van brand

  Prijs € 3,99
  Voorziet instructies in het geval van brand. Komt overeen met EN7010. (Tekst in Engels).
 • Fixman Waarschuwingsbord: Houdt de branddeur gesloten en op slot

  Prijs € 1,99
  Zelfklevende waarschuwingsplaat: Houdt de branddeur gesloten en op slot. Komt overeen met EN7010. (Tekst in Engels).
 • Fixman Gegalvaniseerde staaldraad

  Prijs € 14,99
  Verzinkt, corrosie- en weersbestendig. Te gebruiken met hekwerk, garagedeuren en algemene veiligheid. Op maat te knippen. Te gebruiken met Silverline staaldraadschaar
 • Fixman Rubberen zwenkwiel met rem

  Prijs € 2,99
  Rubberen zwenkwiel met rem laat geen strepen achter.
 • Fixman 10J gegalvaniseerde nietjes, 5000 pk.

  Prijs € 5,99
  Heavy duty' gegalvaniseerde platte draad voor nietmachines, tackers en spijkermachines. Te gebruiken met de Silverline 3-in-1 nietmachines en Silverline nietmachines. Compatibele met Workzone WZEN20, Powerfix Profi Z16531 en all 20ga 7/16 kroon nietjes. Afmetingen: 20 ga (11,2ñ0,1) x(1,17ñ0,02)x(0,62ñ0,01) 0,92 mm draad
 • Fixman Gegalvaniseerde ring spijkers, 2500 pk.

  Prijs € 63,99
  Papier gecollationeerde spijkersmet 34ø geklemde koppen. Geel gepassiveerde voor weersbestendigheid. D-kop nagels met ringvormige schacht weerstaan de uittrekken. Ideaal voor de eerste toepassingen van hout-aan-hout. Gelijk aan Makita, DeWalt, Tacwise, Firmahold 34ø papier gecollationeerde spijkers.