Hardware en bevestigingsmiddelen

Actieve filters

 • Fixman Brievenbusborstel

  Prijs € 4,99
  Binnen brievenbusborstel met klep voor het tegenhouden van tocht, stof en geluiden. Verbeterd de veiligheid en helpt bij het verlagen van uw energiekosten. Polypropyleen haren. Gemakkelijk te monteren.
 • Fixman Blindklinknagels met flenskop, 150 pk.

  Prijs € 7,99
  Aluminium mechanisch bevestigingsmiddel met stalen spandoorn en grote flenskop. Bevestig in voorgeboorde gaten. Selecteer de grip op basis van de gecombineerde materiaal dikte. Geschikt voor metaal, hout en plastic.
 • Fixman Waarschuwingsbord: CCTV bewakingscamera

  Prijs € 2,99
  Zelfklevend waarschuwingsbord waarschuwt voor de aanwezigheid van een CCTV bewakingscamera. Komt overeen met EN 7010 (Tekst in Engels).
 • Fixman Waarschuwingsbord: Dichtstbijzijnde brandalarm

  Prijs € 3,99
  Voorziet instructies in het geval van brand. Fotoluminescerend, hang- en kleefoptie. (Tekst in Engels).
 • Fixman Betonspijkers, 100 pk.

  Prijs € 2,99
  Gehard staal. Voor het gebruik op bakstenen, betonblokken en het meeste metselwerk.
 • Fixman Muuranker bouten

  Prijs € 5,99
  Koppelgecontroleerd expansieanker voor het installeren van rekken, leuningen, barriŠres, opbergsystemen, machines en diverse andere toepassingen. Robuuste gele gepassiveerde ankerboutbevestiging met een vierledig expansiescherm voor een betrouwbare bevestiging. Ontworpen voor bevestigingen in metselwerk en beton. Ideaal voor binnen- en buitentoepassingen. Omvat afscherming, bout, en moer. Maattafel (voorbeeld): (M8 = bout maat; 15 mm = maximale materiaaldikte die de bout zal bevestigen; 70 mm = lengte van de bevesting).
 • Fixman Witte klittenband rollen, zelfklevend, 2 pk.

  Prijs € 8,99
  Zelfklevend klittenband systeem met haak rol en rol uit 100% nylon. Geschikt voor honderden verschillende doeleinden in huis, waaronder decoratie, doe-het-zelf werk, knutselwerk en kantoorprojecten.
 • Fixman Waarschuwingsbord: Verboden toegang voor onbevoegd personeel

  Prijs € 3,99
  Het waarschuwingsbord geeft verboden toegang voor onbevoegd personeel voorbij een bepaald punt weer. Komt overeen met EN7010. (Tekst in Engels).
 • Fixman Waarschuwingsbord: Poeder brandblusser

  Prijs € 3,99
  Waarschuwt voor de aanwezigheid van en voorziet instructies betreft het gebruik van een poeder brandblusser. Fotoluminescerend, hang- en kleefoptie. (Tekst in het Engels).
 • Fixman Beton metselwerk bouten, 10 pk.

  Prijs € 4,99
  Non-expansie bout past direct in voorgeboord metselwerk, holle betonblokken, baksteen en beton. Snel en gemakkelijk te gebruiken en het non-expansie bevestigen is perfect voor kleine tussenruimte en bevestiging dicht bij de rand. Schroeft in een voorgeboord gat en is zelftappend dus er is geen plug nodig. Voor bevestiging van rekken, leuningen, barriŠres, opslagsystemen, machines en veel andere toepassingen. Voor binnen- en buitengebruik.
 • Fixman Ovale draadnagels, 1 kg

  Prijs € 4,99
  Stalen draadnagels. Deze kunnen gemakkelijk volledig door het werkstuk geslagen worden. Splijten hout minder snel wanneer deze met de langere zijde parallel aan de nerf ingeslagen worden. Geschikt voor timmerwerk waarbij uiterlijk belangrijk is. Ongeveer 470 nagels per 1 kg.
 • Fixman Ronde, gegalvaniseerde spijkers, 1 kg

  Prijs € 5,99
  Rond, gegalvaniseerd, roestbestendig staal. Sterke ronde koppen. Ideaal voor grof timmerwerk waarbij uiterlijk niet belangrijk is. Ongeveer 154 nagels per 1 kg.
 • Fixman Waarschuwingsbord: Brand veiligheid

  Prijs € 4,99
  Gelamineerd bord voorziet instructies in het geval van brand. Kleurrijk en gemakkelijk te herkennen. (Tekst in Engels).
 • Fixman Waarschuwingsbord: Nooduitgangpijl

  Prijs € 3,99
  Nooduitgang met richtingpijl waarschuwingsbord in fotoluminescerend, hard- en kleefoptie. Eenvoudig aan te brengen. Duidelijk herkenbaar. Komt overeen met EN7010 (Tekst in Engels).
 • Fixman Waarschuwingsbord: Houdt de branddeur gesloten

  Prijs € 1,99
  Houdt de branddeur gesloten waarschuwingsbord in fotoluminescerend, hang- en kleefoptie. Komt overeen met EN7010. (Tekst in Engels).
 • Fixman Trx frame bevestigingsschroeven, 10 pk.

  Prijs € 1,99
  Multi-fix schroeven met T30 Trx inkeping om vervorming en slijtage van de kopinkeping en het wegglijden van de schroevendraaier te voorkomen. Platte verzonken kop met vastzetranden aan de onderzijde ervan. Diep gesneden hoog/laag schroefdraad levert een grote uittrekweerstand en een goede afvalextractie. Tandvormige V-schroefdraad levert een optimale indringing in alle types metselwerk. Niet-expanderende bevestiging maakt beperkte aanbrengruimtes mogelijk en dicht-bij- de-rand toepassingen.
 • Fixman Ankernagels, 1 kg

  Prijs € 7,99
  Gegalvaniseerde stalen ankelnagels voor verschillende houtbewerking doeleinden. Roestbestendig. ideal voor binnen en buiten gebruik. Ongeveer 350 nagels per 1 kg.
 • Fixman Kantelende TV steun

  Prijs € 7,99
  LCD/plasma TV steun met verticale en horizontale kantelsteun. Geeft een juiste hoekpositie voor zowel 2D als 3D schermen. 20ø horizontale en 15ø verticale hoekverstelling. VESA 100 x 100 en 75 x 75 compatibiliteit. Inclusief montage accessoire set. Maximale draagcapaciteit 15 kg.
 • Fixman Waarschuwingsbord: Dichtstbijzijnde brandalarm

  Prijs € 3,99
  Voorziet instructies in het geval van brand. Fotoluminescerend, hang- en kleefoptie. (Tekst in Engels).
 • Fixman Geel verzinkte schroeven

  Prijs € 4,99
  Type 17, super scherpe schroeven met verminderde behoefte voor voorboren. Zelf-verzinkende snijpunten met een platte kop voor nette afwerking. Diepe, scherpe, gekartelde draden snijden door vezelachtig material en er is minder koppel nodig om de schroef te draaien. 'Next-generation' smeersysteem heeft de helft minder koppel nodig om normale schroeven te draaien. Gekartelde freesribben verminderen de benodigde installatiekoppel. Helpt voorkomen dat hout splijt, maakt het gat schoon en voorkomt problemen met het verbinden van twee stukken hout. Twee keer zoveel koppel dan PZ of vierkanteschroevendraaiers, sluit draaien en bevestigingsschade uit. Uitsparing maat T10 tot T30 past bij de schroefkoppel benodigdheid. Geoptimaliseerde schroefdraadlengte voorkomt scheef schroeven.