Houtbewerking

Actieve filters

 • Rockler Mini duwstok voor zaagtafel

  Prijs € 7,99
  Duurzame polymeer stok met rubber bekleed handvat. Maakt veilig werken tijdens welk project dan ook mogelijk. Compact en draagbaar. Slaat gemakkelijk op in een zak, zodat het altijd bij de hand is wanneer nodig. Dun profiel maakt het mogelijk om dunne werkstukken door het zaagblad te duwen. Geschikt voor doe-het-zelf en professionele gebruik. Stok afmetingen 16 x 5 mm (5/8 x 3/16").
 • Rockler Clamp-It© staafklem

  Prijs € 16,99
  Hoogkwalitatief klemsysteem, compatibel met Clamp-It© assemblagewinkelhaak en centreert de klemdruk op de rand van Clamp-It© assemblagewinkelhaak (afzonderlijk verkocht). Met een vaste kop met ergonomisch handvat en beweegbaar eindstuk. Keeldiepte 19 mm ten opzichte van het centrum van de klauw. Verkrijgbare maten 127, 203 en 305 mm. Maximum opening 292 mm.
 • Rockler Aluminium pro-freesplaat voor freesmachines (niet Triton)

  Prijs € 98,99
  Freesinzetplaat uit massief aluminium voor de doe-het-zelver en voor de professional. Maakt gemakkelijk verwijderen van de frees van de tafel mogelijk voor het vervangen van bits, hoogte-instelling, en onderhoud. Voor gemakkelijk handenvrij & randgeleid werken. Met freesplaat, inzetring ID 38 x UD 102 mm, 2 x plaatbouten, patroonfreespen, en hardware-set. Compatibel met de meeste niet-Triton freesmachines. 6 mm dik. Plaatafmetingen 210 x 298 mm. Bijkomende inzetstukken voor diverse openingmaten mogelijk.
 • Rockler Messing precisie-opstelstaven - Masterset 11-delig

  Prijs € 89,99
  Elf, volledig messing opstelstaven voor het instellen van blad- of bithoogtes. helpt berekeningsfouten te minimaliseren. De staven kunnen indien nodig gestapeld worden om afmetingen groter dan 19 mm te realiseren. Voor een handenvrije manipulatie kunnen de staven op een oppervlak geplaatst worden, waarna het blad of het bit omhoog kan bewogen worden. De afmetingen zijn lasergegraveerd in het messing en door zeefdruk aangebracht op de duurzame plastic doos. Inzetstuk uit schuim beschermt de staven. gebruik de staven om klippen en sponningen te controleren, mallen en accessoires op te stellen. Nauwkeurigheid van +/- 0.005". Maten van 3 - 19 mm. Staaflengte ongeveer 64 mm.
 • Rockler 6-delige Clamp-it© Assemblagewinkelhaakset

  Prijs € 87,99
  Onmisbaar en gemakkelijk te gebruiken assemblagewinkelhaakset met alle componenten die nodig zijn voor het vastklemmen tijdens een assemblage. Met 2 x originele Clamp-It© assemblagewinkelhaak uit duurzaam en star polycarbonaat, en 4 x 127 mm Clamp-it© staafklemmen. De klemmen zijn voorzien van vaste koppen met ge‹ntegreerde, comfortabele, en antislip-handvaten, en van verplaatsbare staartstukken voor de nodige stabiliteit en nauwkeurigheid, en van antislip-inkepingen voor een betere greep tijdens het aanspannen. Ideaal voor het produceren van frames, RTA-assemblage, boorsjablonen & monteren van schappen. Keeldiepte bedraagt 19 mm (3/4") tot het centrum van de klem op de assemblagewinkelhaak.
 • Triton Houtbeitel 32 mm

  Prijs € 16,99
  Hoge kwaliteit, gehard chroom-vanadiumstalen blad voor uitstekende prestatie. Als een enkel deel gesmeed, getemperd-stalen kern verbindt het blad met de slagdop, voor sterkte en duurzaamheid. Extra grote slagdop weerstaat herhaalde hamerslagen vanuit elke hoek. Ergonomisch, 2-delig, 'soft-grip' handvat voor robuustheid en duurzaamheid, terwijl het gebruikscomfort behouden blijft. Precies geslepen blad voor maximale scherpte, rechtstreeks uit de doos en gemakkelijk opnieuw te slijpen.
 • Silverline Houtbeitel

  Prijs € 4,99
  Sterk afgeschuind, gehard stalen blad. In n deel gesmeed voor een sterker resultaat. Polypropyleen handvat. Voorzien van een bladbeschermer.
 • Rockler Forstner-bit met lange schacht en carbide-punt

  Prijs € 65,99
  35 mm bit van professionele kwaliteit met duurzame & slijtagebestendige carbide-punten. ideaal voor het boren van gaten met platte bodem. Speciaal ontworpen voor gebruik met de mal voor verborgen scharnieren, voor het boren van de 35 mm scharniergaten met een handboor. Ontworpen met schroefvormige fluiten om snel spanen af te voeren. Voor gebruik met boorpers, handboor & Rockler JIG IT© Boorgeleiding (afzonderlijk te verkrijgen). Carbide-punten voor een lange levensduur en voor zuivere 35 mm gaten. Schachtdiameter 9,5 mm.
 • Triton Houtbeitel 13 mm

  Prijs € 12,99
  Hoge kwaliteit, gehard chroom-vanadiumstalen blad voor uitstekende prestatie. Als een enkel deel gesmeed, getemperd-stalen kern verbindt het blad met de slagdop, voor sterkte en duurzaamheid. Extra grote slagdop weerstaat herhaalde hamerslagen vanuit elke hoek. Ergonomisch, 2-delig, 'soft-grip' handvat voor robuustheid en duurzaamheid, terwijl het gebruikscomfort behouden blijft. Precies geslepen blad voor maximale scherpte, rechtstreeks uit de doos en gemakkelijk opnieuw te slijpen.
 • Silverline Houtbeitel

  Prijs € 4,99
  Chroom vanadium staal met houten handvat en geslepen blad. Boven en onder huls. Lengte 275 mm.
 • Silverline Handzaag met geharde tanden

  Prijs € 11,75
  Gehard stalen blad met drievoudig gehoekte, geharde tanden voor snellere zaagresultaten en langdurigere scherpte vergeleken met normale zaagbladen.
 • Rockler Smalle-strokenmal voor tafelzaag

  Prijs € 44,99
  Voor het gemakkelijker zagen van houten stroken. Zaagt veilig dunne stroken hout zonder de geleiding dicht bij het blad te plaatsen. Minder risico op terugslag, versplintering & breuk. Massief hars voor de nodige duurzaamheid. Ideaal voor randen, in-lay, gebogen lamineringen, en veel meer. Verstekspoorklem met laag profiel kan vastgezet worden in welke locatie dan ook langs een verstekspoor. Past op 19 x 10 mm versteksporen. Instelbaar van 35 - 144 mm.
 • Rockler Accessoireset voor bandklemmen

  Prijs € 17,15
  Duurzame plastic & rubberconstructie. De voet schuift over het ratelmechanisme als hulp bij het uitlijnen van de nylon band bij het oprollen. De rubberen riem houdt de band netjes opgeplooid in de opgeborgen toestand. Schuimkussen beschermt het werkstuk tegen metalen onderdelen van het klemmechanisme. Bergt overtollige band op om verwarring te voorkomen. Met 1 x rubberen riemhouder / beschermend kussen & 4 x 90ø hoekklemmen. Kan gebruikt worden met de Rockler 25 mm x 4,5 mm bandklem (afzonderlijk verkocht).
 • Silverline Zweihaak

  Prijs € 13,95
  Gepolijst, hardhouten handvat met messing eind dop en verstelvleugelmoer. Chemisch gezwart stalen blad.
 • Triton Zinken pocket boring schroeven met sluitring kop, grof

  Prijs € 27,55
  Verzinkte pocket boring schroeven, geschikt voor diverse interne bouwprojecten. Voorwaardelijk roestbestendig. Compatibel met de grote merken van pocket boring jigs. Grof schroefdraad.
 • Silverline Tweevoudige handschaaf

  Prijs € 67,05
  Schaaft tot 38 mm breed. Gestuurd door een verstelbare geleider op 2 geleiderstaven. De staven kunnen doorgeduwd worden zodat de geleider aan beide zijden te gebruiken is. Dubbele positie zorgt voor een veelzijdig gebruik.
 • Silverline 'Heavy-Duty' snelspanklem

  Prijs € 41,15
  Extra brede en robuuste versie van de snelspanklem. Enkelhandig gebruik met snelle-vrijgaveknop. Kan eveneens gebruikt worden om te spreiden
 • Silverline 4-delige werkstuk steunen set

  Prijs € 11,65
  De wigvormige steunen houden het werkstuk van de werkbank, zodat alle zijden volledig toegankelijk zijn voor frezen, schuren, schaven, verven en lakken. Rubberen antislip oppervlakken voorzien stabiliteit. Duurzame, lichtgewichte kern.
 • Silverline Schrijnwerkers bankschroef, 3,5 kg

  Prijs € 53,05
  Gietijzeren frame met chroom geplateerd schroef handvat en uitlijningsstaven. Sterke verf afwerking. Openingswijdte: 125 mm. Op elke werkbank te monteren. Kan zowel tegen de werkbank, als van de werkbank af gemonteerd worden voor licht klemwerk.
 • Silverline G-klem

  Prijs € 4,45
  Sterk, gietijzeren frame met stalen schroef. T-handvat voor het gemakkelijk vastdraaien. Draaivoet voor het klemmen van onregelmatig-gevormde voorwerpen. Koper geplateerd draad voorkomt het plakken van lasspatten. De versterkte schouders zorgen voor een krachtigere constructie. Roestbestendige frameafwerking.