Houtbewerking

Actieve filters

 • Silverline Houtbeitel, Expert

  Prijs € 7,99
  Geharde en gesmede stalen beitel met schuine randen en 2-delig soft-grip handvat. Stalen slagdop voor het slaan met hamer. Sterk, splijtbestendig handvat. Voorzien van een bladbeschermer.
 • Silverline Universele zaag

  Prijs € 11,99
  Gehard, veredelt stalen zaagblad. Zaagt in beide richtingen, sneller en soepeler dan traditionele zagen voor het geven van een fijnere afwerking. Zaagt hard- en zachthout en kunstmatig hout.
 • Triton Single mini-pocket boormal

  Prijs € 19,99
  Sterk nylon lichaam met compact ontwerp. Voor het boren van pocket gaten in hout, voor herhaald gebruik bij het maken van verbindingen, zoals het bevestigen van panelen, hoeken, en verstekverbindingen. Met geharde stalen boorgeleiding en optionele bevestigingsgaten in de geleiding en de mal. Voor gebruik met materialen vanaf 12 mm. Met mini-boormal, stapboorbit, dieptekraag en sleutel, vierkante driver, en starterskit.
 • Silverline Blokschaaf

  Prijs € 10,99
  De blokschaaf bestaat uit een stalen frame met een carbon stalen blad. Groot gekarteld stelwiel. Stootbestendig. Voetgrootte 41 x 165 mm.
 • Silverline Dubbelzijdige diamantslijpsteen

  Prijs € 18,99
  Dubbelzijdige diamantslijpsteen voor het scherpen van messen, gereedschap en bladen. Hoogwaardig plastic basis met antislip voet. Eenvoudig te transporteren en opslag. Grof 400 en fijn 1000 korrel. Afmetingen: 90 x 180 x 34 mm.
 • Silverline Zeilklemmen, 4 pk.

  Prijs € 4,99
  Veelzijdige veerklemmen voor het vastzetten van zeilen en algemene afdekhoezen. Sterke stalen klemmen met 'Heavy-Duty' veer. Ideaal voor gebruik op marktkramen. Kaakcapaciteit 50 mm.
 • Silverline Aluminium serre joint

  Prijs € 22,99
  Aluminium staaf met U-segmenten en gietijzeren kop en voet. Veergeladen verstelmechanisme stelt de voet op de juiste positie op de staaf. Top draad maakt het uiteindelijke vastdraaien en het uitoefenen van klemkracht mogelijk.
 • Silverline Priem

  Prijs € 4,99
  Gehard, chroom vanadium staal.
 • Silverline Timmermanspotloden, 3 pk.

  Prijs € 1,99
  Ovaalvormige, zacht loden timmermanspotloden voor het markeren van hout en andere bouwmaterialen.
 • Silverline Houtbeitel

  Prijs € 4,99
  Sterk afgeschuind, gehard stalen blad. In ‚‚n deel gesmeed voor een sterker resultaat. Polypropyleen handvat. Voorzien van een bladbeschermer.
 • Silverline Beiteleind bescherming, 12 stuks

  Prijs € 2,99
  Sterk plastic randbescherming past op een reeks beitels voor bescherming tegen letsel en schade. Inclusief 6, 13, 19, 25, 32 en 38 mm (twee van elke maat).
 • Rockler Lijmspatelset 3 stk.

  Prijs € 7,99
  Praktische en effici‰nte lijmspatels met duurzame plasticconstructie uit polypropyleen, en met ergonomische greep voor gemakkelijke manipulatie. Ideaal voor de uniforme en economische verdeling van lijm op alle oppervlakken, waarbij overmatig uitknijpen voorkomen wordt en gemakkelijke toegang kan verkregen worden tot kleine ruimten. Gebruikt voor gedetailleerd aanbrengen van lijm, bijvoorbeeld bij pen-en-gatverbindingen & zwaluwstaartverbindingen. Met 2 spatels met puntgroottes 3 mm, 6 mm, 10 mm, 13 mm, en met 1 spatel met 13 mm einden met een verschoven spateleinde en een einde onder een hoek;
 • Triton Gecoate pocket boring schroeven met sluitring kop, grof

  Prijs € 7,99
  Oranje verzinkte pocket boring schroeven, geschikt voor diverse interne bouwprojecten. Voorwaardelijk roestbestendig. Compatibel met de grote merken van pocket boring jigs. Grof schroefdraad.
 • Triton Houtrasp 200 mm

  Prijs € 8,99
  Hoogwaardig, nauwkeurig gevormde, gehard stalen blad voor uitstekende prestatie. Speciaal ontwikkelde ergonomisch, 2-delig 'soft-grip' handvat voor robuustheid & duurzaamheid zonder weg te nemen van het gebruikscomfort. Geschikt voor hout, plastic & andere materialen. Fantastische verwijderingssnelheid. Ideaal voor houtbewerking, beeldhouders, meubelmakers & muziekinstrumentmakers.
 • Silverline 4-delige vervangende klempad set

  Prijs € 3,99
  Duurzame constructie. Snel en gemakkelijk vast te klemmen. Past op 'Heavy-Duty' F-klemmen.
 • Rockler Mini Sure-Foot© conversieset 4 stk.

  Prijs € 9,99
  Biedt een stabiele basis om te voorkomen dat Clamp-It© staafklemmen tijdens het lijmen vallen. Verbindingen klikken stevig op beide einden van klemmen (afzonderlijk verkocht). Montagegaten voor het vastzetten van klemmen op oppervlak. Brengt de klem omhoog voor meer vingerruimte bij het aanspannen. Met inbegrip van schuivende afstandhouders die op de staaf geschoven worden om te helpen bij het centreren van dun materiaal tussen de klauwen zodat het vlak en correct uitgelijnd wordt gehouden wanneer er druk wordt uitgeoefend. Ideaal bij het uitvoeren van kleinere projecten. Met ge‹ntegreerde opslaghaak voor het ophangen van de klemmen wanneer ze niet gebruikt worden.
 • Silverline Houtbeitel, Expert

  Prijs € 7,99
  Geharde en gesmede stalen beitel met schuine randen en 2-delig soft-grip handvat. Stalen slagdop voor het slaan met hamer. Sterk, splijtbestendig handvat. Voorzien van een bladbeschermer.
 • Silverline Japanse zaag

  Prijs € 9,99
  Japanse zaag met erg flexibel en dun zaagblad. Tanden laten geen markeringen op het werkstuk achter. Geschikt voor het zagen van deuvels en andere verzonken werken.
 • Silverline Snelspanklem

  Prijs € 9,99
  Lichtgewichte klem voor een veelzijdig gebruik. Enkelhandig gebruik voor verschillende verstellingen. De klem kan gemakkelijk omgebouwd worden tot spreider. Snel-verlosknop. Kaken zijn gemaakt van sterk en lichtgewicht nylon.
 • Silverline Metalen schragen, 2 pk.

  Prijs € 52,99
  100 mm brede metalen schragen met een draagcapaciteit van elk 125 kg. Inklapbare poten voor een gemakkelijke opberging. Draaghandvaten. Hoogte: 780 mm, lengte: 995 mm.