Houtdraaien

Actieve filters

 • Rockler Binnenpasser & centreermaat

  Prijs € 12,99
  Schuifmaat uit duurzaam zwart plastic, met gemakkelijk waar te nemen witte meetaanduidingen. Voor een nauwkeurige instelling van binnenpassers tot 1/8" incrementen tussen 0 - 5". Combinatie van een centreermaat & binnenpasser.
 • Rockler Mini-draaigereedschapset met carbide-punt 3 stk.

  Prijs € 262,99
  Ronde, vierkante & diamantvormige draaigereedschappen met carbide-punten voor diverse toepassingen. Massieve carbide-snijranden behouden hun scherpte voor nauwkeurige en gedetailleerde resultaten zonder te moeten slijpen; ze kunnen eenvoudigweg gedraaid worden om een nieuwe snijrand te gebruiken, of kunnen vervangen worden. Elk gereedschap omvat een vervangbare en roteerbare cutter, terwijl de handvaten zijn gedraaid uit fijn massief essenhout, en zijn voorzien van overtrokken rubberen grepen voor een uitstekende controle met minimale greep. Ronde, vierkante & diamantvormige draaigereedschappen met carbide-punten, & sleutel. Totale lengte van het gereedschap: 343 mm.
 • Silverline 8-delige houtdraaibeitelset

  Prijs € 35,99
  Lange, zachthouten handvaten. Stalen schachten en punten. Geschikt voor het gebruik op houtdraaibanken en voor het vormen van hout. Lengte 360 mm.