Insectenvallen

Actieve filters

 • Fixman Wespenzak

  Prijs € 9,55
  Uiterst effectieve, gemakkelijk te gebruiken wespenzakken, ideaal voor het vangen van rondvliegende insecten ronden buitenplaatsen als patio's en terrassen. De zakken zijn veilig te gebruiken rondom kinderen en huisdieren en gaan ongeveer 3 maanden mee. Voeg simpelweg warm water toe en hang de zak aan de rand van het gebied dat u wilt beschermen. Gooi de zak weg wanneer deze vol zit. Trekt geen bijen aan. Afmetingen 215 x 195 mm.
 • Fixman Vliegenvanger, 4 pk.

  Prijs € 2,65
  Hangende klevende strip voor het vangen van vliegen. Inclusief bevestigingspin. Lengte 750 mm, niet giftig.
 • Fixman Vliegenmepper, 4 pk.

  Prijs € 2,85
  Vliegenmeppers met groot slagoppervlak en polypropyleen handvat voor optimale resultaten. Ideaal voor gebruik in huis, op kantoor, tijdens kamperen, barbecues en alle andere binnen en buiten activiteiten waarbij vliegende insecten ergernis veroorzaken. Afmetingen 125 x 450 x 40 mm.
 • Fixman Wespenvanger

  Prijs € 3,35
  Gifvrije wespenvanger, voor gebruik met suikerstroop, vruchtensap of ranja. Veilig voor dieren en mensen. Wespen gaan de val binnen door de trechters en kunnen de val niet meer uit. Op te hangen of neer te zetten.
 • Fixman Elektrische vliegenmepper

  Prijs € 9,35
  Elektronische, tennisracketvormige vliegenmepper, levert een onmiddellijke, dodelijke elektrische schok voor het doden van vliegen, wespen, etc. Ideaal voor gebruik in huis, op kantoor, tijdens kamperen, barbecues en alle andere binnen en buiten activiteiten waarbij vliegende insecten ergernis veroorzaken. Vereist 2 x AA batterijen.
 • Fixman Kleding mottenval, 2 pk.

  Prijs € 3,85
  Chemicalin-vrije vallen voor gebruik op plekken waar kleding opgeborgen wordt. De feromonen trekken de motten aan en de lijm zorgt ervoor dat de motten niet kunnen ontsnappen. De vallen gaan ongeveer 6 weken mee. Snel en gemakkelijk te plaatsen.
 • Fixman Insect raamhorren set, gaas

  Prijs € 4,25
  De raamhorren met fijn gaas creren een effectieve barrire voor vliegende en bijtende insecten. Laat frisse lucht in en houdt insecten buiten. Universele montage, compatibel met scharnierramen tot 1300 x 1500 mm. Op maat te knippen en gemakkelijk te monteren met klittenband systeem.
 • Fixman Raamsticker tegen vliegen, 4 pk.

  Prijs € 2,95
  Dubbelzijdige, transparante PVC folie met lijmcoating. Op ramen en andere oppervlakken te bevestigen. Effectief tot 3 maanden. Gemakkelijk te verwijderen. Niet giftig.