Klemmen en lijmknechten

Actieve filters

 • Rockler Clamp-It© staafklem

  Prijs € 16,99
  Hoogkwalitatief klemsysteem, compatibel met Clamp-It© assemblagewinkelhaak en centreert de klemdruk op de rand van Clamp-It© assemblagewinkelhaak (afzonderlijk verkocht). Met een vaste kop met ergonomisch handvat en beweegbaar eindstuk. Keeldiepte 19 mm ten opzichte van het centrum van de klauw. Verkrijgbare maten 127, 203 en 305 mm. Maximum opening 292 mm.
 • Rockler 6-delige Clamp-it© Assemblagewinkelhaakset

  Prijs € 87,99
  Onmisbaar en gemakkelijk te gebruiken assemblagewinkelhaakset met alle componenten die nodig zijn voor het vastklemmen tijdens een assemblage. Met 2 x originele Clamp-It© assemblagewinkelhaak uit duurzaam en star polycarbonaat, en 4 x 127 mm Clamp-it© staafklemmen. De klemmen zijn voorzien van vaste koppen met ge‹ntegreerde, comfortabele, en antislip-handvaten, en van verplaatsbare staartstukken voor de nodige stabiliteit en nauwkeurigheid, en van antislip-inkepingen voor een betere greep tijdens het aanspannen. Ideaal voor het produceren van frames, RTA-assemblage, boorsjablonen & monteren van schappen. Keeldiepte bedraagt 19 mm (3/4") tot het centrum van de klem op de assemblagewinkelhaak.
 • Rockler Lade voorkant klemmen 2 stk

  Prijs € 78,55
  Dubbele klemkoppen en micro-verstelbare stops zorgen voor perfecte uitlijning. Dunne frame profiel biedt gemakkelijk sluiten terwijl de klem is bevestigd. Maximale zijdikte van de lade: 25,4 mm, max voorkantdikte van de lade: 25,4 mm. Maximale zijoverlay 44mm. Vereiste speling van 4,7 mm tussen de ladekast en kastraam.
 • Rockler Bandklem

  Prijs € 42,45
  Verstevigde band met haringgraat weefsel voor sterkte en duurzaamheid. Nylonmateriaal rekt niet onder spanning. Permanent verbonden ratelhendel om verlies te voorkomen. Riem is op de ratelhendel gestikt en het verbeterde klemmechanisme reduceert het risico op slippen nog verder. Te gebruiken wanneer er een inwaartse druk dient uitgeoefend te worden om te voorkomen dat oppervlakken ten opzichte van elkaar verschuiven. Bandafmetingen: B x L: 25 mm x 4,58 m
 • Silverline Serre joint, Expert

  Prijs € 65,85
  Gekartelde stalen staaf met sterke ijzeren klemkoppen. Snelle maatverstelling.
 • Rockler Universele geleider klemmen, 2 stk.

  Prijs € 36,45
  Sterk aluminium lichaam met stalen schroefdraad onderdelen.Klembereik: 12,4 - 146 mm. Klemmen passen in 9,5 mm (3/8 ") gaten in de hulpgeleider. Vastzetten van hulpgeleiders op bestaande zaaggeleiders zonder dat de klem het werkstuk verstoort. Compact en lichtgewicht.
 • Rockler Clamp-It© staafklem

  Prijs € 21,25
  Hoogkwalitatief klemsysteem, compatibel met Clamp-It© assemblagewinkelhaak en centreert de klemdruk op de rand van Clamp-It© assemblagewinkelhaak (afzonderlijk verkocht). Met een vaste kop met ergonomisch handvat en beweegbaar eindstuk, keeldiepte 19 mm ten opzichte van het centrum van de klauw. Verkrijgbare maten 127, 203 en 305 mm. Maximum opening 191 mm.
 • Silverline Geleiderklem

  Prijs € 55,25
  Multifunctionele klem en rails. Klem langs plaatwerk als vaste rechte lijn voor het geleiden van figuurzagen, boven frezen en cirkelzagen. Kan tevens gebruikt worden voor het geven van een lichte druk bij lijmen. De klem kan ruggelings vergrendeld worden en bevestigd worden op de werkbank voor een handsfree gebruik.
 • Rockler Clamp-It© winkelhaak

  Prijs € 26,35
  Sterk plastic winkelhaak kan worden vastgeklemt aan de binnen of de buitenkant van de hoeken. Bevat dekbalusters bij een perfecte 90 ø - hoek tijdens het bevestigen. Afmetingen: 203 x 38 mm
 • Silverline Bankschroef set

  Prijs € 43,25
  Met de ijzeren klemkoppen gemonteerd op 25 mm latjes is het klemmen van bijna elke lengte mogelijk. Greep, schroef en pen vervaardigd van hoogwaardig staal.
 • Rockler Accessoireset voor bandklemmen

  Prijs € 17,15
  Duurzame plastic & rubberconstructie. De voet schuift over het ratelmechanisme als hulp bij het uitlijnen van de nylon band bij het oprollen. De rubberen riem houdt de band netjes opgeplooid in de opgeborgen toestand. Schuimkussen beschermt het werkstuk tegen metalen onderdelen van het klemmechanisme. Bergt overtollige band op om verwarring te voorkomen. Met 1 x rubberen riemhouder / beschermend kussen & 4 x 90ø hoekklemmen. Kan gebruikt worden met de Rockler 25 mm x 4,5 mm bandklem (afzonderlijk verkocht).
 • Silverline Aluminium serre joint

  Prijs € 28,95
  Aluminium staaf met U-segmenten en gietijzeren kop en voet. Veergeladen verstelmechanisme stelt de voet op de juiste positie op de staaf. Top draad maakt het uiteindelijke vastdraaien en het uitoefenen van klemkracht mogelijk.
 • Silverline Bandspanner

  Prijs € 19,55
  Verstelbare bandspanner met 4 verzonken hoekbeugels. Eenvoudig te hanteren snel-klem nokken en efficinte schroef spansysteem. Gelijkmatig spanning over het de riem voorkomt vervorming. Ideaal voor het klemmen van werkstukken met een onregelmatige vorm. Gebruik met hoekbeugels om fotolijstjes vast te houden. 4 m x 25 mm. Lengte 300 mm.
 • Rockler Pock-it Hole Clamp© met snelle ontgrendeling

  Prijs € 53,25
  Sterke,lichtgewicht constructie voor gemakkelijk vastklemmen & uitlijnen van blinde-gatverbindinen, terwijl het gestroomlijnde en ergonomische ontwerp zorgt voor een efficinte en comfortabele manipulatie. Snel aan te passen voor klemmen en lossen. Instelbaar handvat maakt het mogelijk om verbindingen op de werkbank vast te klemmen en niet enkel aan de rand ervan. De klem brengt de werkstukken tegen elkaar wanneer ze samengeschroefd worden.Speling maakt het vastklemmen & bevestigen van dubbele verbindingen in een enkele stap mogelijk. Ratelhandvat voor het plat op de werkbank vastklemmen van frames. De instelbare pen past in 9,5 mm x 15ø blind gat en op 19 mm dikke frames en doosconstructies wanneer de klem de verbinding sluit
 • Silverline Aluminium serre joint

  Prijs € 33,35
  Aluminium staaf met U-segmenten en gietijzeren kop en voet. Veergeladen verstelmechanisme stelt de voet op de juiste positie op de staaf. Top draad maakt het uiteindelijke vastdraaien en het uitoefenen van klemkracht mogelijk.
 • Silverline T-klem

  Prijs € 53,05
  Vervaardigd uit T-staafmateriaal met geverfde afwerking. Gietijzeren koppen en voeten. Voor het uitoefenen van hoge druk.
 • Rockler Klemsteun voor bandspanners, 4 pk.

  Prijs € 23,75
  Creert snel en gemakkelijk een strakke pasvorm. Uitgerust met gelijkmatig verdeelde drukpunten voor een doelgerichte drukverdeling. Gleuven aan de achterkant van de steunen voor de gebruik van bandspanner munten, maakt een optimale uitlijning op verschillende hoogtes mogelijk. Snel, nauwkeurig en veilig klemmen van tandverbindingen op kistjes. Compatibel met 25 mm x 4,5 m bandspanners van Rockler (apart verkrijgbaar).
 • Silverline Aluminium serre joint

  Prijs € 38,75
  Aluminium staaf met U-segmenten en gietijzeren kop en voet. Veergeladen verstelmechanisme stelt de voet op de juiste positie op de staaf. Top draad maakt het uiteindelijke vastdraaien en het uitoefenen van klemkracht mogelijk.
 • Silverline T-klem

  Prijs € 57,45
  Vervaardigd uit T-staafmateriaal met geverfde afwerking. Gietijzeren koppen en voeten. Voor het uitoefenen van hoge druk.
 • Rockler Klemsteun voor bandspanners, 4 pk.

  Prijs € 26,35
  Creert snel en gemakkelijk een strakke pasvorm. Uitgerust met gelijkmatig verdeelde drukpunten voor een doelgerichte drukverdeling. Gleuven aan de achterkant van de steunen voor de gebruik van bandspanner stuiver, maakt een optimale uitlijning op verschillende hoogtes mogelijk. Snel, nauwkeurig en veilig klemmen van tandverbindingen op kistjes. Compatibel met 25 mm x 4,5 m bandspanners van Rockler (apart verkrijgbaar).