Kreg Jigs

Actieve filters

 • Triton Verstelbare boormal

  Prijs € 79,15
  Robuuste aluminiumlegering. Voor gebruik met minimum 12,7 mm materialen. Ontworpen en geoptimaliseerd voor binnen- en buitenprojecten. Dubbele geleidingen instelbaar tot een breedte van 80 mm. Levert sterkere verbindingen dan standaard. Inclusief mini-mal, trapboor, kraag en sleutel, vierkante aandrijfschacht en starterkit.
 • Triton 8-delige pocket boormal met klem

  Prijs € 159,65
  Geharde stalen boorgeleiding met vaste afstand voor 2 boren. Verwijderbare boorgeleiding voor gebruik in de werkplaats of op verplaatsing. 3,2 mm incrementele instellingen voor 12 mm tot 38 mm dik materiaal. Kit omvat: Triton pocket boormal, trapboorbit, kraag en sleutel, schroeven, pluggen uit dennenhout, klem voor pocket boormal, vierkante aandrijfschacht 152 mm, werkbankbevestigingen en instructieblad.
 • Triton 7-delige Pocket boormal

  Prijs € 142,15
  Geharde stalen boorgeleiding met vaste afstand voor 2 boren. Verwijderbare boorgeleiding voor gebruik in de werkplaats of op verplaatsing. 3 mm incrementele instellingen voor 12 mm tot 38 mm dik materiaal. Kit omvat: Triton pocket boormal, trapboorbit, kraag en sleutel, schroeven, pluggen uit dennenhout, vierkante aandrijfschacht 152 mm, en instructieblad.
 • Triton T3PHJ Handige pocket boormal, 19 mm (3/4")

  Prijs € 62,85
  Sterk nylon lichaam met geharde stalen boorgeleiding. Voor snel, klemvrij boren van pocket gaten in hout, voor herhaald gebruik bij het maken van verbindingen, zoals het bevestigten van panelen, hoeken, en verstekverbindingen. Met een unieke SpeedDrive? boorhouder voor 4 maal sneller boren. Met mal, stapboor, dieptekraag en sleutel, vierkante aandrijving, en starterkit.
 • Triton T4 Snelspan pocket-boormal

  Prijs € 76,35
  Op de werkbank vast te klemmen mal met nylon lichaam met geharde stalen boorgeleidingen. Boort snel pocket gaten met roterende plaat voor 4 vooraf bgepaalde instellingen in verschillende houtdiktesd. Ingebouwde snelle klem en dieptekraagschaal aan de zijkant van de mal voor boordieptegeleiding. Instellingen voor gebruik met 12 (1/2"), 25 (1"), 38 (1-1/2"), en 50 mm (2") werkstukken. Met stapboorbit, vierkante aandrijving, dieptekraag en zeskantsleutel, opbergdoos, starterkit.
 • Triton T6 pocket boormal

  Prijs € 180,65
  Op de werkbank bevestigde mal voor het boren van pocket gaten in hout, voor herhaald gebruik bij het maken van verbindingen, zoals het bevestigen van panelen, hoeken, en verstekverbindingen. Met een unieke SpeedDrive? boorhouder voor 4 maal sneller boren, verlengbare steunen voor het werkstuk voor meer stabiliteit, snel vergrendelmechanisme om het hout vast te houden, en gentegreerde stofafvoer als optie. Kan gebruikt worden met hout met een dikte van 12-42 mm (1/2" - 1-1/2"). Met boormal, stapboor, dieptekraag en sleutel, vierkante aandrijving, en starterkit.
 • Triton T6 Pocket-boormal Masterset, 12-delig

  Prijs € 234,15
  Op de werkbank bevestigde mal voor het boren van pocket gaten in hout, voor herhaald gebruik bij het maken van verbindingen, zoals het bevestigen van panelen, hoeken, en verstekverbindingen. Met een unieke SpeedDrive? boorhouder voor 4 maal sneller boren, verlengbare steunen voor het werkstuk voor meer stabiliteit, snel vergrendelmechanisme om het hout vast te houden, en gentegreerde stofafvoer als optie. Kan gebruikt worden met hout met een dikte van 12-42 mm (1/2" - 1-1/2"). Met boormal, stapboor, dieptekraag en sleutel, vierkante aandrijving, uitgebreide starterkit en opbergdoos.
 • Triton TS Schappenmal

  Prijs € 52,15
  Eenvoudige en goedkope mal met 7, op eenzelfde onderlinge afstand gepositioneerde boorgeleidingen, voor het creren van locatiegaten voor aanpasbare schapeenheden, zoals kasten en bibliotheken. Met een uniek kliksysteem voor het verbinden van 2 of meerdere eenheden, gentegreerde diepte-aanslagen die uitklappen voor 2 diepte-opties, een verstevigde klemzone, en alle accessoires in de eenheid opgeslagen. Met inbegrip van pen, boor, dieptekraag en zeskantsleutel, opgeslagen in de eenheid.
 • Triton Dubbele pocket boormals, 8-delig.

  Prijs € 48,95
  Sterk nylon lichaam met compact ontwerp. Voor het boren van pocket gaten in hout, voor herhaald gebruik bij het maken van verbindingen, zoals het bevestigen van panelen, hoeken, en verstekverbindingen. Met geharde stalen boorgeleiding en optionele bevestigingsgaten in de geleiding en in de mal. Voor gebruik met materialen vanaf 12 mm. Met mini-boormal, stapboorbit, dieptekraag en sleutel, vierkante driver, en starterskit.
 • Triton Dubbele mini pocket boormal

  Prijs € 38,85
  Sterk nylon lichaam met compact ontwerp. Voor het boren van pocket gaten in hout, voor herhaald gebruik bij het maken van verbindingen, zoals het bevestigen van panelen, hoeken, en verstekverbindingen. Met geharde stalen boorgeleiding en optionele bevestigingsgaten in de geleiding en in de mal. Voor gebruik met materialen vanaf 12 mm. Met mini-boormal, stapboorbit, dieptekraag en sleutel, vierkante aandrijving, en starterskit.
 • Triton Single mini-pocket boormal

  Prijs € 30,15
  Sterk nylon lichaam met compact ontwerp. Voor het boren van pocket gaten in hout, voor herhaald gebruik bij het maken van verbindingen, zoals het bevestigen van panelen, hoeken, en verstekverbindingen. Met geharde stalen boorgeleiding en optionele bevestigingsgaten in de geleiding en de mal. Voor gebruik met materialen vanaf 12 mm. Met mini-boormal, stapboorbit, dieptekraag en sleutel, vierkante driver, en starterskit.