Las veiligheid

Actieve filters

 • Silverline Laskap spatglazen, 5 pk.

  Prijs € 4,99
  Beschermt de filter lens tegen spat beschadiging en vuil. Compatibel met Silverline laskappen (automatisch donker, verstelbaar en slijpen).
 • Silverline Laskap, passieve lens

  Prijs € 29,55
  Geschikt voor MIG, TIG en booglassen (MMA/GMAV). De laskap bied een uitstekende gezichts- en voornekbescherming. Klap de lens omhoog voor een verbeterde zichtbaarheid, erg handig op plekken met beperkte ruimte. De laskap is EN175 gecertificeerd. Groene infrarood lens DIN11, EN169. Het spatglas is EN166 gecertificeerd.
 • Silverline Automatische laskap

  Prijs € 66,75
  Geschikt voor MIG, TIG en booglassen (MMA/GMAW). Zonne-energie aangedreven kap voor een simpel en betrouwbaar gebruik. Comfortabele, 4-weg verstelbare hoofdband voor een comfortabele pasvorm. Dubbele lichtsensoren schakelen van licht naar donken in 1/5000 seconde. DIN schaduw 3 (licht)/DIN schaduw 11 (donker). DIN 16 UV en IR bescherming. EN379 en 175 gecertificeerd.
 • Silverline Automatische laskap, variabel en slijpen

  Prijs € 98,45
  Geschikt voor MIG, TIG en booglassen (MMA/GMAV). Verstelbare vertragingstijd en gevoeligheid voor het werken in verschillende omstandigheden. Comfortabele, 4-weg verstelbare hoofdband voor een comfortabele pasvorm. Dubbele lichtsensoren schakelen van licht naar donken in 1/15.000 seconde. DIN schaduw 4 (licht)/verstelbare DIN schaduw 9-13 (donker). DIN 16 UV en IR bescherming. EN379 en 175 gecertificeerd.
 • Silverline Lasbril

  Prijs € 12,05
  Heldere polycarbonaat veiligheidslens met zacht en soepel frame en elastische hoofdband. Opklap lens met lenskleur 5 groen, voor het gemakkelijk overstappen van lassen op chippen. Indirecte ventilatie. Voor gaslassen en plasmasnijden.
 • Silverline Lashandschoenen

  Prijs € 13,95
  Handschoenen uit koeienleer, voor alle laswerkzaamheden. Volledig gevoerd met minimale handpalmdikte van 1,2 mm. Lange manchet voor extra bescherming. Voldoet aan EN388. Tevens geschikt voor houtbranders, brandstofkachels en broodovens.
 • Silverline Lasschort

  Prijs € 45,15
  Robuuste leren lasschort. Versterkte ogen en lussen voor bijkomende sterkte. Leren riem met sterke gesp. Biedt bescherming voor de gebruiker van de borst tot aan de knien. Biedt een klasse 2 bescherming volgens BS EN ISO 11611:2015.
 • Silverline Laskap spatglazen, 5 pk.

  Prijs € 8,95
  Beschermt de filterlens tegen spatbeschadiging en vuil. Goedkoop en gemakkelijk te vervangen. Compatibel met Silverline laskappen (automatisch variabel verdonkerend en slijpen).
 • Silverline Laskap spatglazen, 5 pk.

  Prijs € 8,95
  Beschermt de filter lens tegen spat beschadiging en vuil. Compatibel met Silverline laskappen (automatisch donker).
 • Silverline Laskap spatglazen, 5 pk.

  Prijs € 7,05
  Beschermt de filterlens tegen spatbeschadiging en vuil. Goedkoop en gemakkelijk te vervangen. Compatibel met Silverline laskappen (automatisch verdonkerend).