Lijmen

Actieve filters

 • Rockler Lijmfles met standaard tuit

  Prijs € 7,55
  Gemakkelijk schoon te maken fles en tuit. Tuit kan worden afgesneden om de uitstroom te doseren, terwijl de afsluitdop voorkomt dat de tuit verstopt. Hoog, smal profiel, ideaal voor alle handmaten. De fles is compatibel met de Rockler lijmaccessoires, zoals de centreerhulpmiddel, de rolapplicator, de groefapplicator, en de trechter
 • Rockler Lijmset 8-delig

  Prijs € 37,75
  Maakt een nauwkeurig aanbrengen van lijm mogelijk met minimale verliezen. Centreerhulpmiddel houdt de lijmrups gecentreerd bij het verlijmen van randen. De trechter maakt een zuivere overdracht mogelijk van lijm van de kan naar de fles. Accessoires uit gemakkelijk schoon te maken materialen: HDPE-plastic, polypropyleen, siliconen, en thermoplastisch rubber. Set omvat standaard tuit, siliconenborstel voor brede platen, roller voor zeer vrede platen, en insteekpunt voor traditionele groeven, dominogroeven en lamellendeuvelgroeven.
 • Rockler Silicone Mat

  Prijs € 60,55
  Flexibele, hittebestendige en makkelijk te reinigen silicone. Beschermende werkbasis met geribbelde en gladde zijden. Gedroogde lijm kan gemakkelijk worden verwijderd van het oppervlak. Ligt plat tijdens het gebruik en kan dan worden opgerold om ruimte te besparen. Afmetingen: 380 x 76 mm en 32 mm dikte.
 • Rockler Siliconen lijmset, 3-delig

  Prijs € 18,15
  Complete siliconen lijmkit, ideaal om lijm gelijkmatig over brede oppervlakken te verdelen, zoals bij het plakken van plintblokken of dikke tafelbenen. Flexibele siliconenbak met een borstelhouder van het zadeltype waardoor overtollige lijm terug in de pan kan vloeien. Set bevat 178 mm lijmborstel & 64 en 102 mm lijmspatel en een flexibele siliconenbak.
 • Rockler Lijmspatelset 3 stk.

  Prijs € 11,35
  Praktische en efficinte lijmspatels met duurzame plasticconstructie uit polypropyleen, en met ergonomische greep voor gemakkelijke manipulatie. Ideaal voor de uniforme en economische verdeling van lijm op alle oppervlakken, waarbij overmatig uitknijpen voorkomen wordt en gemakkelijke toegang kan verkregen worden tot kleine ruimten. Gebruikt voor gedetailleerd aanbrengen van lijm, bijvoorbeeld bij pen-en-gatverbindingen & zwaluwstaartverbindingen. Met 2 spatels met puntgroottes 3 mm, 6 mm, 10 mm, 13 mm, en met 1 spatel met 13 mm einden met een verschoven spateleinde en een einde onder een hoek;
 • Rockler Siliconen lijmborstel

  Prijs € 9,45
  Gemakkelijk schoon te maken siliconen borstelharen lossen snel gedroogde lijmresten, voor een lange levensduur. Borstelopstellng zorgt voor een langere lijmaanbrengtijd. Gebruik de kleine afmeting voor randen, en de grote voor oppervlakken. Peddeluiteinde tegenover de borstelharen kan gebruikt worden als een pen voor gedetailleerd werk, zoals zwaluwstaart- en ladeverbindingen, of als een spatel voor het spreiden van lijm in groeven; Lengte 178 mm, tapse punt B x D 25 x 13 mm.