Loodgieterij

Er zijn 429 producten.

Item 1-20 van 429 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Plumbob Antislip badmat

  Prijs € 5,99
  Duurzaam PVC constructive en zelfklemmend ontwerp. Zorgt voor extra houvast in douchebakken en badkuipen. Antibacterieel en gemakkelijk te reinigen oppervlak. Past in standaard badkuipen en douchebakken.
 • Plumbob Douchekop, wit

  Prijs € 9,99
  Duurzame polypropyleen constructie. Oppervlak kan worden schoongewreven voor eenvoudige verwijdering van kalkaanslag. Gemakkelijk te reinigen sproeiers. Geschikt voor alle douche systemen.
 • Silverline Krachtige Auto-start Butaan-brander

  Prijs € 14,99
  Geplateerde staal constructie met high-tech polymeer lichaam. EN417 geschikt voor gebruik met butaan- en butaanmixpatronen met bajonetaansluiting. Variabele vlamregeling en temperaturen tot 1300 øC. Piezo ontsteking. CE gecertificeerd.
 • Plumbob TRV-radiatorventiel, gehoekt & stopkraan

  Prijs € 19,99
  Kleplichaam uit duurzaam verrchoomd messing en polypropyleen handvat. Bidirectioneel lichaam en vloeistofsensor. Gebruikt om de radiatorinstellingen te wijzigen. Stopkraan met dop voor evenwicht & voor per ongeluk doorgevoerde wijzigingen. Diameter 15 mm
 • Silverline Radiator zeskantsleutel

  Prijs € 3,99
  Stalen zeskantsleutel voor de meeste huishoud radiatoren. Lengte: 135 mm.
 • Plumbob MDPE Afsluitdop

  Prijs € 2,99
  Copolymeer polypropyleen lichaam, moer & knelring. Zeer duurzame moer & nitrilafdichting. Geschikt voor ondergrondse koudwatersystemen. Knelkoppelingen. Classificatie PN16.
 • Silverline Duimschroef pijptang

  Prijs € 9,99
  De veelzijdige pijptang grijpt het werkstuk steviger vast door de druk op de handvaten te vergroten. Voorzien van duimschroef voor enkelhandige verstelling.
 • Dickie Dyer Telescopische wastafelmoertang

  Prijs € 20,99
  Sleutel uit koolstofstaal met matte chroomafwerking, voor gebruik op tegenmoeren van kranen. Veerbelaste klauwen voor een stevige greep. Uitzetbare telescopische hendel voor moeilijk te bereiken plekken. Kopmaat 32-64 mm.
 • Silverline Afbraammes

  Prijs € 5,99
  Plastic handvat met blad draaivergrendeling en een zakclip. 360ø roterend blad. Voor het gebruik op staal, koper, messing en plastic leidingen. Compatibel met afbraammes mesjes. Lengte: 140 mm.
 • Dickie Dyer Reserve geleider voor pijpbuiger

  Prijs € 9,99
  Duurzame gepolijst aluminium pijpbuiger geleider. Reserve geleider voor Dickie Dyer pijpbuiger set. Compatibel met de meeste pijpbuigers. Voor gebruik op koper, aluminium en lichte stalen buizen.
 • Dickie Dyer Reserve snijwielen voor koper pijpsnijder, 2 pk.

  Prijs € 7,99
  Vervangingswiel uit gehard staal voor roterende koper-pijpsnijder. Past op 6 - 35 mm pijpsnijders.
 • Silverline 'Heavy-duty' pijpsnijder

  Prijs € 27,99
  Gehard en getemperd snijwiel uit robuust gelegeerd staal. Corrosiebestendige afwerking. Verstelbaar met stevig stalen handvat. Voor het snijden van koperen en stalen pijpen van grotere diameter. Snijcapciteit 12 - 50 mm.
 • Silverline Rioolontstopper set opbergtas

  Prijs € 5,99
  Sterke, vochtbestendige nylon opbergtas met rits en draaghandvat. Compatibel met de 12-delige rioolontstopper set en 12-delige rioolontstopper vergrendelstaven set .
 • Silverline WC ontstopper

  Prijs € 13,99
  Voor het ontstoppen van verstopte wc?s en afvoerpijpen. De ontstopper bevat een flexibele veer met spiraal kop. Draai de kop met behulp van de hendel door de sifon. Hoofd op 9 mm stalen veer.
 • Dickie Dyer 2-delige set sleutels verwijderen T-pompkop

  Prijs € 23,99
  Blad uit gehard S2 staal, verchroomd lang hex ball einde, en kort plat hex einde. Ergonomisch polypropyleen soft-grip handvat. Hex ball einde om sneller en gemakkelijk aan te brengen en om onder een hoek te kunnen werken. Korter hex einde om een groter koppel te realiseren. Speciale set voor het uitvoeren van werkzaamheden op verwarmingspompen en boilers. Omvat 4 x 185 mm and 5 x 185 mm.
 • Dickie Dyer Multifunctionele 4-in-1 afsluitkraansleutel

  Prijs € 33,99
  Corrosiebestendige gegalvaniseerde stalen sleutel maakt gemakkelijke toegang tot drainagesystemen mogelijk door putdeksel op te tillen of te vervangen. Kwaliteitslassen met sterk T-stangontwerp. Past op 1/2" & 3/4" vierkante afsluitkranen en op /2" & 3/4" afsluitkranen.
 • Plumbob Flexibel ventilatiebuis

  Prijs € 3,99
  Duurzame PVC buis met zware metalen draad. Verbindt met conventionele 100 mm ventilatie, ventilatoren en extractoren. Voor gebruik met badkamer- en keukenventilatoren en diverse ventilatie gebruik. Komt overeen met deel F van GB bouwregels.
 • Plumbob Adapterring met cirkelvormige verticale overloop

  Prijs € 8,99
  Duurzame polypropyleenconstructie. Cre‰ert overloop om overstromingen te voorkomen. Verbindt een badkuip met de afvoerpijp. Flexibele buis past op de meeste badsifons. Voor gebruik met badkuipen met overloop. Gemaakt in de EU.
 • Plumbob Chroom afvoerplug en ketting

  Prijs € 4,99
  Duurzame, corrosiebestendige, verchroomde plug en ketting, voor 44 mm wastafelzeefjes. Voor een waterdichte afdichting. Kettinglengte 420 mm
 • Plumbob Pop-up afvoer

  Prijs € 37,99
  Duurzame pop up afvoer uit verchroomd polypropyleen. Uitlaatvoor de badwater. Snel en gemakkelijk te installeren. Compatibel met de meeste standaard badkuipen. Schroefdiameter 1-1/2".