Loodgieterij

Er zijn 429 producten.

Item 1-20 van 429 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Plumbob Wasmachinekraan

  Prijs € 5,99
  Terugslagkraan uit duurzaam messing, voor herhaalde wascycli. Kwartslag-bediening. Met handvaten. Kraangrootte 15 mm x 3/4".
 • Plumbob Afsluitklep met volledige boring

  Prijs € 6,99
  Duurzame messing, roestvrijstalen & polymeerconstructie voor het isoleren van een deel van een warm- of koudwatersysteem. Voor het isoleren van een deel van een warm- of koudwatersysteem. Ontwerp met volledige boring voorkomt ladingverlies. Voorkomt de noodzaak om het volledige systeem af te laten voor onderhoud. Voor gebruik met koperen leidingen. Persfittingen. Kwartslagbediening met behulp van een sleufschroevendraaier.
 • Plumbob Vuilvanger

  Prijs € 10,99
  Duurzaam messing lichaam met roestvrijstalen zeef voor het filteren van vuil en schaalt uit het watersystem. Knelkoppelingen. Komt overeen met EN2154-2.
 • Silverline Gasfles moersleutel

  Prijs € 2,99
  'Heavy-Duty' gasfles moersleutel voor het aansluiten van regulators op glasflessen.
 • Silverline Radiator ontluchtingssleutel, 2 pk.

  Prijs € 2,99
  Messing, klok-type ontluchtingssleutel met vlinder handvat. Voor het verwijderen van lucht uit radiatoren. Verbeterd de effici‰ntie van verwarmingssystemen. Past op de meeste moderne huishoudelijke radiatoren.
 • Plumbob PE Stopkraan

  Prijs € 15,99
  Duurzame polypropyleen knelkoppeling voor gebruik met MDPE (medium density poylethylene) buizen. Uitstekende werking onder druk. Geschikt voor ondergrondse koudwatersystemen. Zeer impactbestendige moer en lichaam absorberen grote thermische en mechanische spanningen. Eenvoudig en snel te verbinden en los te koppelen. Steeds te gebruiken met buisinzetstukken. Classificatie PN16.
 • Plumbob MDPE Reductiekoppeling

  Prijs € 4,99
  Copolymeer polypropyleen lichaam, moer & knelring. Zeer duurzame moer & nitril afdichting. Geschikt voor ondergrondse koudwatersystemen. Knelkoppelingen. Classificatie PN16.
 • Silverline Expert pijptang

  Prijs € 13,99
  Heavy-Duty' stalen Stillson-sleutel met diepgekartelde, geharde kaken. Gemakkelijk en snel te verstellen.
 • Silverline 3-delige mengkraan aansluitmoersleutel set

  Prijs € 4,99
  Roestbestendig, zink-geplateerd staal met een matte easy-grip afwerking. Voor het vastdraaien van moeren op mengkranen. Matte afwerking voor grip. Inclusief aandrijfstaaf. Lengte 185 mm.
 • Silverline Bortsleafbraamborstel

  Prijs € 3,99
  Stijve, gegalvaniseerde stalen borstelharen met slagvaste polymeren handgreep. Voor het afbramen van de binnenzijde van koperen leidingen als voorbereiding op solderen. Verwijdert vuil en roest. Diameter: 22 mm
 • Silverline Pijpsnijder

  Prijs € 9,99
  Verstelbare pijpsnijder met hoogwaardig gehard en getemperd snijwiel. Roestbestendige afwerking. Brede dubbele rollers voor een vierkante snede. Groot handvat voor een comfortabel gebruik. Ingebouwd, uitklapbaar ontbraammes. Snijd koper, messing, aluminium en dun/licht metaal. Snijcapaciteit 3 - 30 mm.
 • Dickie Dyer 4-delige roterende koper pijpsnijder set

  Prijs € 33,99
  Zinklegering en geharde stalen pijpsnijder wiel. Voor eenvoudig roterend snijden van leidingen. Het wiel past automatisch aan op de diameter van de pijp. Geschikt voor het snijden van koper pijpen met 15 en 22 mm diameter. Set bevat 2 x reserve snijwielen
 • Dickie Dyer Plasticslang- en pijpsnijder

  Prijs € 20,99
  Roestvrijstalen snijblad met poeder gecoat, softgrip handvatten voor makkelijk snijden van plastic slangen en PVC pijpen. Handvatvergrendeling en verwijderbaar mes veilige messcherping en onderhoud. Compatibel met water-, aluminium-, plastic-, gas- en elektrische leidingen en meer.
 • Silverline Vlampijpwisser

  Prijs € 8,99
  Draad aansluiting voor universele ontstopperverbinding. Strakgespannen draadlus. Schraapt en veegt keramische vlampijpen en schoorstenen schoon. Sterke staaldraad constructie. Compatibel met de 12-delige rioolontstopper set (273193). Draai te allen tijde rechtsom.
 • Silverline Gootsteenontstopper

  Prijs € 4,99
  Duurzame, gemakkelijk schoon te maken gootsteenontstopper voor het snel ontstoppen van wasbakken en spoelbakken. Ontworpen voor een optimale zuigkracht. 100 mm beker diameter en 310 mm lengte.
 • Silverline Greppel en putdeksel sleutel

  Prijs € 17,99
  'Heavy-Duty', verzinkt carbon stalen sleutels met sterke handvaten. Tilt zware putdeksels en toegangspanelen op. Nominale maat van de sleutelschoen (L x W x diameter): 45 x 33 x 16 mm.
 • Silverline Multifunctionele sleutel nutsvoorzieningen

  Prijs € 5,99
  Corrosiebestendige vernikkelde koolstofstalen sleutel voor nutsvoorzieningen voor gas-, water- en elektriciteitskasten en controledozen. Voor toegang tot afsluitkranen, hoofdkranen en schakelborden. Met vierkante mannelijke 6, 7, 8 & 9 mm en vrouwelijke 7 & 8 mm, driehoekige 9 mm exemplaren. Met dubbelzijdig plat 7 mm & PH2 schroevendraaierbit & houder aan een ketting.
 • Plumbob Chroom bekersifon

  Prijs € 33,99
  Duurzaam, volledig metalen constructive met verchroomd messing lichaam en verleng buis. oert water af en voorkomt dat onaangename rioolgeuren in het huis terechtkomen. 180 mm afvoer uitlaat. De sifonhoogte kan worden aangepast van 140 tot 225 mm. Diameter van de verleng buis: 32 mm
 • Plumbob WC-afvoerbocht

  Prijs € 9,99
  Duurzaam polypropyleen constructie. Zorgt ervoor dat de wc-pot dichter bij de muur kan geplaatst worden, bespaart ruimte tijdens de installatie. Persfitverbinding. Integraal systeem laat een gebrek aan uitlijning toe van 5ø in welke richting dan ook. Voldoet aan BS5627:1984.
 • Plumbob Vrijstromende wastafelplug, ongesleufd

  Prijs € 15,99
  Verchroomde messing afvoerplug voor niet-sluitende, vrijstromende wastafels. Ongesleufd. Compatibel met standaard afvoerbuizen. Schroefdraaddiameter 1-1/4"