Loodgieterij

Er zijn 429 producten.

Item 1-20 van 429 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Plumbob Rechte wandbeugel, wit

  Prijs € 14,99
  Duurzaam rechte wandbeugel van ABS-constructie biedt extra ondersteuning in badkamers en toiletruimtes. Biedt een extra grip in natte omgevingen. Kan overal in huis worden gebruikt om vertrouwen en veilgheid te bieden. Bevestingsmiddelen meegeleverd.
 • Plumbob U-vormig douchegordijnstang set

  Prijs € 30,99
  Douchgordijnstang set uit duurzaam aluminium. U-vormig en eenvoudig te installeren. Geleverd met gordijnschuiven en bevestigingsmiddelen. Inclusief 2 x 90 ø hoekrails, 3 x rechte rails en 2 x plafondbeugels.
 • Plumbob Comfort closetzitting met soft closing deksel, wit

  Prijs € 36,99
  Duurzaam polypropylene closetzitting met soft closing deksel en snel-verlos scharnieren. Eenvoudig schoon te maken en uitzonderlijk stoer. Geschikt voor de meeste toiletten. Bevestigingmiddelen inbegrepen. L x B: 520 x 330 mm. Afstand tussen de scharnieren: 140?145 mm.
 • Plumbob Terugslagklep

  Prijs € 8,99
  1-wegklep uit duurzame messing, roestvrijstalen & polymeerconstructie met persfittingen. Beschermt de wateraanvoer tegen besmetting of vervuiling door terugstroming. Geschikt voor algemene loodgieterij, verwarmingsystemen & huishoudelijke toepassingen. WRAS-goedgekeurd.
 • Silverline Propaanbrander set

  Prijs € 26,99
  De veelzijdige brander set is geschikt voor dakbedekking, stratenbouw, zacht solderen, verf verwijdering, voorverwarming en onkruid branden. De set bevat 2 verwisselbare brander tuiten voor verschillende vlammen en 3 brander koppen: 25, 35 en 50 mm. Zink geplateerde kop met ge‹soleerd handvat. Snel en gemakkelijk in te stellen voor verschillende doeleinden. Te gebruiken tot 1800øC. G3/8?-19 LH, BSP koppeling.
 • Silverline Dubbelzijdige gasflessleutel

  Prijs € 3,99
  Zink-geplateerde gasflessleutel met open 27 mm en 30 mm uiteinde. Roestbestendig. Voor het aansluiten van butaan en propaan gasdrukregelaars op gasflessen. Tevens te gebruiken voor het vastdraaien van bevestigingsmoeren op gasdrukregelaars.
 • Plumbob Haakse handdoekradiatorkraan en stopkraan

  Prijs € 32,99
  Hoogkwalitatieve verchroomde messingkranen. Bidirectionele lichamen met persfitting. Hoekpatroon maakt het mogelijk om de leiding recht op de muur uit te lijnen onderaan de handdoekradiator voor een mooie afwerking. Met inbegrip van stopkraan. Schroefdraad 1/2".
 • Silverline Witte PTFE schroefdraad tape, 10 pk.

  Prijs € 4,99
  Voor waterleidingaansluitingen en installatiewerk. Voorkomt bimetaal roestvorming in draadverbindingen. Smeert draad tijdens montage en voorziet een waterdichte verbinding. Geschikt voor gietijzer, staal, plastic, messing en keramiek. Lengte 12 m. WRAS gekeurd voor het gebruik met drinkwater. WRAS gekeurd voor het gebruik met drinkwater. Komt overeen met BS 6920-1:2000 en BS 7786:2006.
 • Plumbob MDPE Vrouwelijke adapter

  Prijs € 4,99
  Copolymeer polypropyleen lichaam, moer & persring. Zeer duurzame pakkingsring en nitrilafdichting. Geschikt voor ondergrondse koudwatersystemen. Knelkoppelingen. Classificatie PN16.
 • Silverline 3-delige ketel en afvoerleiding schoonmaakborstel set

  Prijs € 9,99
  Voor het schoonmaken van ketels en afvoerleidingen, zonder het beschadigen/krassen van het materiaal. Verwijdert grof vuil snel en gemakkelijk en optimaliseert de ketel gebruiksduur. Tevens geschikt voor verschillende schoonmaakwerkzaamheden in en rondom uw huis, garage en werkplaats. Formaat 15 mm dia., 50 mm dia. en 50 x 16 mm dia.
 • Silverline Reserve pijpsnijder wiel, 2 pk.

  Prijs € 2,99
  Hoogwardig, gehard staal voor een langdurig gebruik en maximale snijnauwkeurigheid. Voor het gebruik met Silverline pijpsnijders.
 • Silverline Veegborstelkop

  Prijs € 9,99
  Bevestig op rioolontstopperstaven voor het verwijderen van hardnekkig vuil uit schoonstenen. Compatibel met Silverline rioolontstopper sets (868720 en 273193). Draai te allen tijde rechtsom.
 • Silverline Gootsteen ontstopper

  Prijs € 4,99
  Rubberen gootsteen ontstopper met een 24 mm diameter houten handvat. Voor wastafels en gootstenen.
 • Silverline Schakelkastsleutel

  Prijs € 3,99
  Duurzame gietzinken constructie. Compatibel met water-, elektriciteits- en gas service kasten.
 • Plumbob Flexibele afval afvoerpijp

  Prijs € 7,99
  Duurzame polypropyleenconstructie. Verbindt de pijp met de afvoer van de wasbak.Levert de nodige flexibiliteit voor elke hoek of offset. Op een afvalopvang te duwen einde. Geschikt voor gebruik met plastic & koperen buizen. Met 1-3/4" plastic dop. Gemaakt in de EU.
 • Plumbob Champignon-douchebakafvoer 115 mm

  Prijs € 19,99
  Duurzame polypropyleenconstructie. Verchroomde metalen champignonflens die verwijderbaar is om gemakkelijk te kunnen schoonmaken. Voert water af en voorkomt dat onaangename rioolgeuren in het huis terechtkomen. 40 mm afdichting. Gemaakt in de EU.
 • Plumbob Verchroomde messing wastafelafvoerplug en ketting

  Prijs € 12,99
  Verchroomde messing wastafelafvoerplug. Gesleufd. Wordt geleverd met verchroomde plug en ketting. Compatibel met standaard afvoerbuizen. Schroefdraaddiameter 1-1/4".
 • Plumbob Wasmachine afvoerslang

  Prijs € 3,99
  Universele polypropylene wasmachine afvoerslang met gebogen uiteinde. Gebruik met wasmachines en vaatwassers. Knikloos ontwerp met 180ø geleider.
 • Plumbob Rechte wandbeugel, wit

  Prijs € 12,99
  Duurzaam rechte wandbeugel van ABS-constructie biedt extra ondersteuning in badkamers en toiletruimtes. Biedt een extra grip in natte omgevingen. Kan overal in huis worden gebruikt om vertrouwen en veilgheid te bieden. Bevestingsmiddelen meegeleverd.
 • Plumbob Verstelbaar toiletspoelventiel met drukknop

  Prijs € 19,99
  Duurzaam ABS lichaam. Controleert de spoelvolumes om het toilet effici‰nter te maken. Snel terugkerende knop met dubbele functie & duurzame verbindingskabel. Draai & vrijgave actie maakt eventueel onderhoud eenvoudig. Kabellengte 270 mm.