Loodgieterij

Er zijn 429 producten.

Item 1-20 van 429 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Plumbob Wasmachine slang

  Prijs € 4,99
  Universele PVC wasmachine slang met 3/4 " BSP standaard connector. Gebruik met wasmachines en vaatwassers. Maximale temperatuur 25 øC, barstdruk max 40 bar. Alleen watergebruik.
 • Plumbob Telescopische douchegordijnstang, wit

  Prijs € 10,99
  Sterke, lichtgewichte aluminium uitschuifbare douchestang met veermechanisme en polypropyleen eindstukken. Elektrostatische plastic coating om corrosie te weerstaan. Houdt douchegordijn veilig in de juiste positive. Compatibile met bad- en douche-installaties. Uitschuifbaar van 1250 tot 2300 mm
 • Plumbob Aftapkraan, type A

  Prijs € 4,99
  Duurzame messingconstructie met zwaar patroon en met klierafdichting die lekken voorkomt bij het openen & gebruik voor leegmaken. Voldoet aan BS2879-2. WRAS-goedgekeurd.
 • Silverline Gasslang met koppelstukken

  Prijs € 16,99
  Gasslang voor butaan en propaan. Voorzien van 3/8" (10 mm) messing koppelingen met vrouwelijke, linkshandige draad. Maximale druk 20 bar. Komt overeen met BS EN ISO 3821:2010.
 • Dickie Dyer Fluxborstels, 3 pk.

  Prijs € 3,99
  Borstels met zwarte haren. Speciaal gevormd voor het aanbrengen van flux of lijm op voegen en schroefdraad. Duurzame aluminium ringfittingen. Vlak geschuurde 200 mm handvaten uit natuurhout. Borstelbreedte 12 mm.
 • Silverline Gele PTFE gas afdichting tape, 10 pk.

  Prijs € 7,99
  Gele PTFE tape voor gasleidingen en installatiewerk. Smeert schroefdraad tijdens samenstelling en voorziet een gasdichte zegeling. Helpt bij het voorkomen van roestvorming. Duurzaam.
 • Plumbob MDPE Mannelijke adapter

  Prijs € 4,99
  Copolymeer polypropyleen lichaam, moer & persring. Zeer duurzame pakkingsring & nitrilafdichting. Geschikt voor ondergrondse koudwatersystemen. Knelkoppelingen. Classificatie PN16.
 • Silverline Verstelbare wastafel moertang

  Prijs € 8,99
  Wastafel moertang met een verstelbare kop voor het los en vastschroeven van moeilijk te bereiken moeren. Gehard stalen kaken, geschikt voor 1/2" en 3/4" moeren. Lengte: 280 mm.
 • Silverline Open steeksleutel

  Prijs € 2,99
  De 'Heavy-Duty' stalen sleutel is te gebruiken op 15 mm en 22 mm klemringkoppelingen.
 • Dickie Dyer Pijpreiniger & ontbramer 4-in-1

  Prijs € 7,99
  Gegalvaniseerde stalen borstels met sterk spuitgegoten plastic lichaam. Reinigt en ontbraamt koperen buizen. Voor buizen met diameters van 15 mm en 22 mm.
 • Silverline Draadzaag

  Prijs € 4,99
  Compacte stalen draadhandvaten. Voor het zagen van leidingen in beknopte ruimtes. Geschikt voor alle typen plastic leidingen en dun metaal. Inclusief reserve zaagdraad. Minimale zaagdiameter 40 mm.
 • Silverline Vervangende wielen voor mini pijpsnijders, 2 pk.

  Prijs € 2,99
  Duurzame lager staal constructie. Snijdt koper, aluminium en lichte stalen leidingen. 5 mm asgat. Reserve wiel voor Silverline mini pijpsnijder (MS125).
 • Dickie Dyer Pijpsnijder

  Prijs € 44,99
  Robuust, corrosiebestendig frame uit een aluminiumlegering. Gehard stalen snijwiel en pijprollen voor makkelijk snijden. Volledig verstelbare pijpsnijder met ingebouwd intrekbaar afbraammes. Voor gebruik met koperen, aluminium en lichte stalen pijpen.
 • Dickie Dyer Oppervlakbeschermende boilerwerkmat

  Prijs € 56,99
  Duurzame, vuilbestendige, gemakkelijk schoon te maken, beschermende werkmat. Flexibel en gevoerd als bescherming van werkoppervlakken en andere oppervlakken. Ideaal voor gebruik tijdens onderhoud en herstellingen. Afmetingen: 900 x 670 mm.
 • Silverline Stamperkop

  Prijs € 2,99
  Vaste rubberen stamperkop met draadbevestiging. Bevestig op rioolontstopperstaven voor algemene afvoerreiniging. Bouw druk op om blokkeringen te forceren. Compatibel met Silverline rioolontstopper sets (868720 en 273193). Draai te allen tijde rechtsom.
 • Silverline 'Heavy Duty' rioolontstopper

  Prijs € 9,99
  Duurzame, gemakkelijk schoon te maken, polypropyleen gootsteenontstopper voor het snel ontstoppen van wasbakken toiletten en urinoirs. Ontworpen voor een optimale zuigkracht. 65 mm beker diameter. Lengte 500 mm.
 • Plumbob Telescopische bekersifon

  Prijs € 4,99
  Duurzame polypropyleenconstructie met telescopische inlaat en uitlaat van het persfittingtyype. Voert water af en houdt badkamer hygi‰nisch, en voorkomt dat onaangename rioolgeuren in het huis terechtkomen. Past netjes in beperkte ruimtes. Geschikt voor gebruik met plastic en koperen buizen. Gemaakt in de EU.
 • Plumbob WC afvoermof, offset 110 mm

  Prijs € 5,99
  Duurzame polypropyleenconstructie. Verbindt de achterzijde van de wc met de afvoerbuis. Ge‹ntegreerd afdichtdiafragma laat een gebrek aan uitlijning toe in elke richting tot 5§. Lichtgewicht, sterk & kosteneffici‰nt. Gemaakt in de EU.
 • Plumbob Wastafel kantelknop avfoerplug

  Prijs € 15,99
  Moderne verchroomde messing afvoerplug met roterende inwendige plug. Met sleuf, voor gebruik met wastafels met overloop. Gemakkelijk te verwijderen om schoon te maken. Compatibel met standaard afvoerbuizen. Schroefdraaddiameter 1-1/4".
 • Plumbob Polyester douchegordijn, wit

  Prijs € 15,99
  Duurzaam polyester met aparte PVC-veering. Waterdicht en waterafstotend kan veilig worden gereinigd in wasmachines. Met 12 ogen voor montage op de douchegordijnstang. Past op standaard douchegordijnstangen voor het bevestigen met conventionele gordijnringen.