Loodgieters gereedschap

Actieve filters

 • Silverline Gele PTFE gas afdichting tape, 10 pk.

  Prijs € 7,99
  Gele PTFE tape voor gasleidingen en installatiewerk. Smeert schroefdraad tijdens samenstelling en voorziet een gasdichte zegeling. Helpt bij het voorkomen van roestvorming. Duurzaam.
 • Silverline Ventielsleutel

  Prijs € 3,99
  Zink-geplateerde, stalen ventielsleutel. Te gebruiken voor het installeren van interne vlinderkleppen of als luchtventielsleutel.
 • Silverline Dompelaar ringsleutel

  Prijs € 4,99
  Gegalvaniseerde stalen ringsleutel met platte constructie. Te gebruiken op de meeste elektrische boilers.
 • Silverline Witte PTFE schroefdraad tape, 10 pk.

  Prijs € 4,99
  Voor waterleidingaansluitingen en installatiewerk. Voorkomt bimetaal roestvorming in draadverbindingen. Smeert draad tijdens montage en voorziet een waterdichte verbinding. Geschikt voor gietijzer, staal, plastic, messing en keramiek. Lengte 12 m. WRAS gekeurd voor het gebruik met drinkwater. WRAS gekeurd voor het gebruik met drinkwater. Komt overeen met BS 6920-1:2000 en BS 7786:2006.
 • Silverline Dompelaar ringsleutel

  Prijs € 4,99
  Gebogen en gegalvaniseerde ringsleutel uit een enkel stuk staal. Past op de meeste dompelaars.
 • Dickie Dyer 4-delige afvoerslangset

  Prijs € 62,99
  Hoogwaardige, kinkbestendige slang uit natuurlijk rubber. Ideaal voor droog- en reinigingsdrainage van verwarmingssystemen voorafgaand aan reparaties of onderhoud. Handmatig aan te spannen vinyl-gedompelde slangklem en 2 x klitteband transport- & opslagriempjes. Compatibel met de meeste radiatoren. Lengte x boring x dikte: 10 m x 1/2" x 1/8".
 • Silverline Thermostaat pijpsleutel

  Prijs € 8,99
  Hoogwaardige stalen thermostaat pijpsleutel met aparte staaf. Roestbestendige, gepassiveerde afwerking. Voor het monteren en verwijderen van verwarmingselementen. Gesloten ontwerp voor het vooraf verwijderen van de thermostaat stroomsnoer om de kans op elektrische schok te minimaliseren. Lang patroon voor het bereiken van verzonken elementen. 3 ? 3/8? (86 mm) A/F. Gewicht 0,844 kg.
 • Silverline Knelring trekker

  Prijs € 24,99
  Massieve messing trekker voor het verwijderen van 15 en 22 mm knelringen zonder het beschadigen van leidingen.
 • Silverline Imperiale kraanzitting frees set

  Prijs € 11,99
  'Heavy-Duty' stalen constructie voor het slijpen van versleten kraanzittingen. Inclusief geharde, 3/4" en 1" snijders.
 • Silverline Witte PTFE schroefdraad tape, 10 pk.

  Prijs € 6,99
  Witte PTFE tape voor het afdichten van schroefdraad. Smeert schroefdraad tijdens samenstelling en voorziet een waterdichte zegeling. Geschikt voor gietijzer, staal, legeringen, plastic, messing en keramiek. WRAS gekeurd voor gebruik met het drinkwater. Lengte 12 m. Komt overeen met BS6920-1:2000 & BS7786:2006.
 • Silverline Radiator ontluchtingssleutel

  Prijs € 1,99
  Sterke, koperen ontluchtingssleutel. Past op de meeste huishoudelijke radiatoren.
 • Silverline Krokodillenklemmen met kabel

  Prijs € 12,99
  Flexibele, Multi-positie 10 mmý koperen kabel en 2 sterke, veer-geladen klemmen voor het creren van een tijdelijke aarding bij het ontkoppelen en aansluiten van metalen gasleidingen. Voor het naleven van gas veiligheidsregelingen.
 • Silverline Radiator zeskantsleutel

  Prijs € 3,99
  Stalen zeskantsleutel voor de meeste huishoud radiatoren. Lengte: 135 mm.
 • Silverline Waterdrukmeter met roestvrijstalen slang

  Prijs € 14,99
  Gevlochten roestvrijstalen 300 mm slang en roestbestendige drukmeter. 9 mm asgat dia. en 3/4" koppeling. Voor het nauwkeurig meten van waterleidingdruk. Helpt bij het vinden en vaststellen van sanitair problemen. Compatibel met de meeste standaard huishoudelijke tuin en wasmachine kranen.
 • Silverline 5-delige pijpdraad snijder set

  Prijs € 57,99
  Gietijzeren matrijskoppen met 4 snijkussens uit gelegeerd staal per kop voor het aanbrengen van zuivere en nauwkeurige schroefdraad. Elke matrijskop is voorzien van 4 gaten voor het afvoeren van snijafval. Tweedelig buisvormig stalen handvat en compacte ratelkop. Voor het snijden van zwarte gas- of gegalvaniseerde ijzeren pijpen. Zorg voor een geschikte smering tijdens het snijden van schroefdraad. Geleverd met 4 matrijskoppen 1/2", 3/4", 1" en 1-1/4" BSPT (13, 19, 25 en 32 mm).
 • Silverline Watertank koppeling sleutel

  Prijs € 2,99
  Sterke stalen watertank koppeling sleutel met roestbestendige nikkel platering. Afneembare draaistaaf met plastic doppen. Bevestig 15 mm en 22 mm tankkoppelingen gemakkelijk bij de installatie van watertanks.
 • Dickie Dyer Stalen schep

  Prijs € 35,99
  Duurzame, roestbestendige stalen schep met houten handvat en vlakke onderzijde. Meervoudig gebruik met inbegrip van het legen van watergevulde mangaten, putten en toegangsgebiede. Kan worden gebruikt als een schep voor pleister, zand, afdichtingsmaterialen en graan. Stalen haak om aan de zijkant van een emmer te hangen voor gemakkelijk opslag. 180 mm diameter.
 • Silverline Radiator ontluchtingssleutel, 2 pk.

  Prijs € 2,99
  Sterke, koperen ontluchtingssleutel. Past op de meeste huishoudelijke radiatoren.
 • Silverline Radiator ontluchtingssleutel, 2 pk.

  Prijs € 2,99
  Messing, klok-type ontluchtingssleutel met vlinder handvat. Voor het verwijderen van lucht uit radiatoren. Verbeterd de efficintie van verwarmingssystemen. Past op de meeste moderne huishoudelijke radiatoren.
 • Silverline Sanitairgum, 2 pk.

  Prijs € 6,99
  Speciaal geformuleerde sanitairgum met ultra dun diamant poeder. Schoonmaken zonder krassen. Voor het verwijderen van voegenspecie vlekken, kleurvlekken, roest, metaal vlekken, kleefmiddel resten en hardnekkige vlekken. Te gebruiken op tegels, baden, wasbakken en vloeren. Geschikt voor email, keramische en chroom oppervlakken. Formaat 75 x 19 x 11 mm. Droog of met water te gebruiken.