Messingproducten

Actieve filters

 • Plumbob Kogelkraan

  Prijs € 4,99
  Kraan onder een hoek, vervaardigd uit duurzame messing, roestvrijstalen & polymeerconstructie.Voor gebruik met warm- of koudwatersystemen om een deel van het systeem te isoleren wanneer er onderhoud en reparaties dienen uitgevoerd te worden. Voorkomt de noodzaak om het volledige systeem leeg te maken. Met 15 mm perseinde & 1/2" draaiende verbindingsmoer.
 • Plumbob Hogedruk-vlotterkraan, deel 2

  Prijs € 10,99
  Duurzame, volledig uit messing geproduceerde kraan voor wateropslagtanks en via het leidingnetwerk gevoede reservoirs, Kan gebruikt worden als vervanging of voor nieuwe installaties. Past op standaard vlotterbalsystemen. 1/2" zijdelings inlaatfitting. WRAS-goedgekeurd
 • Plumbob Kogelkraan

  Prijs € 4,99
  Rechte kogelkraan uit duurzaammessing, staal, en polymeer. Voor gebruik in warm- en koudwatersystemen, om een deel van het systeem te isoleren terwijl er onderhoud of reparaties worden uitgevoerd. Vermijdt de noodzaak om het volledige systeem leeg te maken. Met 1/2" draaiende verbindingsmoer en een 15 mm perseinde.
 • Plumbob Dubbele terugslagklep

  Prijs € 6,99
  Duurzame messing, roestvrijstalen & polymeerconstructie 1-wegklep met compressiefittingen. Beschermt de wateraanvoer tegen besmetting of vervuiling. Geschikt voor algemene loodgieterij, verwarmingsystemen & huishoudelijke toepassingen. WRAS-goedgekeurd.
 • Plumbob Dubbele slangterugslagkraan

  Prijs € 19,99
  Kraan met duurzame messingconstructie, met dubbele terugslagklep die de wateraanvoer beschermt tegen besmetting of vervuiling. Weersbestendig.
 • Plumbob Tapkraan

  Prijs € 14,99
  Kraan met duurzame messingconstructie. Voor aankoppellingen van slangen om ook buiten een wateraanvoerpunt te cre‰ren. Traditioneel weersbestendig ontwerp. Snelkoppeling voor slang om planten water te geven, terrassen, decks schoon te maken, en autoïs te wassen.
 • Plumbob Dubbele terugslagklep

  Prijs € 10,99
  Eenwegklep met duurzame messing, roestvrijstalen & polymeerconstructie en met persfittingen. Beschermt de wateraanvoer tegen besmetting of vervuiling. Geschikt voor algemene loodgieterij, verwarmingsystemen & huishoudelijke toepassingen. WRAS-goedgekeurd.
 • Plumbob Stopkraan

  Prijs € 8,99
  Duurzame messingconstructie met persfittingen. Regelt de waterleidingaanvoer. Helpt schade te voorkomen naar aanleiding van gebarsten waterleidingen.
 • Plumbob Stopkraan

  Prijs € 15,99
  Duurzame messing constructive met knelkoppeling. Regelt de watertoevoer en voorkommt schade door barsten van waterleidingen.
 • Plumbob Kogelkraan, verchroomd

  Prijs € 6,99
  Duurzame vernikkelde messing, roestvrijstalen & polymeerconstructie voor het isoleren van een deel van een warm- of koudwatersysteem. Voorkomt de noodzaak om het volledige systeem leeg te maken. Voor gebruik met koperen buizen. Persfittingen. Kwartslagbediening met sleufschroevendraaier.
 • Plumbob Vuilvanger

  Prijs € 8,99
  Duurzame messing constructie met roestvrijstalen zeef en knelkoppelingen voor het filteren van ongewenste deeltjes uit de waterstroom. Filter kan worden gereinigd zonder het uit de pijpleiding te verwijderen. WRAS goedgekeurd.
 • Plumbob Aftapkraan, type A

  Prijs € 4,99
  Duurzame messingconstructie met zwaar patroon en met klierafdichting die lekken voorkomt bij het openen & gebruik voor leegmaken. Voldoet aan BS2879-2. WRAS-goedgekeurd.
 • Plumbob Vuilvanger

  Prijs € 5,99
  Duurzame messing constructie met roestvrijstalen zeef en knelkoppelingen voor het filteren van ongewenste deeltjes uit de waterstroom. Filter kan worden gereinigd zonder het uit de pijpleiding te verwijderen. WRAS goedgekeurd.
 • Plumbob Kogelkraan

  Prijs € 8,99
  Duurzame, vernikkelde, messing en roestvrijstalen kraan met persfittingen voor het uitschakelen en het controleren van toepassingen wanneer er onderhoud of reparaties dienen uitgevoerd te worden. Voor gebruik met water- en persluchtsystemen. Nominale drukaanduiding PN25.
 • Plumbob Afsluitklep met volledige broing

  Prijs € 11,99
  Duurzame messing, roestvrijstalen & polymeerconstructie voor het isoleren van een deel van een warm- of koudwatersysteem. Ontwerp met volledige boring voorkomt ladingverlies. Voorkomt het aflaten van het volledige systeem voor het uitvoeren van onderhoud. Voor gebruik met koperen buizen. Bediening met schroevendraaier.
 • Plumbob Knel stopkraan

  Prijs € 11,99
  Duurzaam messing constructive met knelkoppeling. Regelt het kraanwater door de kraan met de klok mee te draaien om de waterstroom uit te schakelen en tegen de klok in om de waterstroom in te schakelen. Voorkomt schade door barsten van waterleidingen. Verbindt ondergrondse MDPE-waterleidingen met interne koperen leidingen. Gebruik altijd MDPE-buisinzetstukken tijdens de montage.
 • Plumbob Afsluitklep met volledige boring

  Prijs € 6,99
  Duurzame messing, roestvrijstalen & polymeerconstructie voor het isoleren van een deel van een warm- of koudwatersysteem. Voor het isoleren van een deel van een warm- of koudwatersysteem. Ontwerp met volledige boring voorkomt ladingverlies. Voorkomt de noodzaak om het volledige systeem af te laten voor onderhoud. Voor gebruik met koperen leidingen. Persfittingen. Kwartslagbediening met behulp van een sleufschroevendraaier.
 • Plumbob Kogelkraan

  Prijs € 8,99
  Duurzame vernikkelde messing, roestvrijstalen constructie voor het afsluiten en regelen van toepassingen bij reparaties en onderhoud. Voor gebruik met propaan en Map/Pro gas. PN25 nominale druk.
 • Plumbob Polyvalente stopkraan

  Prijs € 11,99
  Duurzame messing constructie met persfittingen. Controleert de wateraanvoer door de kraan in wijzerzin te draaien om het water af te sluite, en in tegenwijzerzin om de stroming mogelijk te maken. Helpt om schade te voorkomen naar aanleiding van gebarsten waterleidingen. Verbindt MDPE-leidingen met interne koperleidingen. Gebruik steeds MDPE-leidingsinzetstukken.
 • Plumbob Klepafsluiter

  Prijs € 9,99
  Duurzame messingconstructie met persfittingen. Wijzerzin-/tegenwijzerzinwerking regelt de waterstroming vanuit de tank. Sluit tijdelijk waterafvoer af voor onderhoud.