Meten

Actieve filters

 • Silverline Felgekleurde ergonomische rolmaat, displaydoos

  Prijs € 46,99
  Comfortabele, ergonomisch gevormde rolmaat. Veilig, driedubbel geklonken lipje. Duidelijke metrische en imperiale schaalverdeling met een accent op elke 16". Inclusief riemclip en polsband.
 • Silverline Aluminium schaalliniaal

  Prijs € 6,35
  Gietaluminium, driehoekige schaalliniaal voor het veiliger snijden en krassen van materialen. Duidelijke metrische schaalverdeling. 6 schaalverdelingen voor het maken van precisietekeningen. Holle basis minimaliseert vegen tijdens tekenen. Schaalverdeling 1:20, 1:25, 1:50, 1:75, 1:100 en 1:125.
 • Silverline Infrarood laser thermometer

  Prijs € 68,35
  Infrarood thermometer met pistool handvat, meet in Celsius en Fahrenheit. Laser straal voor een nauwkeurige richting. LCD display met achtergrond verlichting. Meetbereik -38øC tot 520øC (-36,4øF tot +968øF) met een nauwkeurigheidsmarge van +/- 2øC (+/- 4øF). Vereist 2 x AAA batterij (LR03).
 • Silverline Vochtdetector

  Prijs € 11,99
  Vochtdetector op zakformaat, voor het traceren van vocht in gipsplaat, beton en hout met LED en hoorbare detectie signalen. Vereist 1 x 9 V (PP3) batterij.
 • Silverline Digitale schuifmaat Expert

  Prijs € 115,15
  Roestvrijstalen schuifmaat voor het meten van dikte, afstand en diepte. Fijn afstellingswiel voor nauwkeurig afstellen. Nauwkeurig op 0,01 mm.
 • Silverline 'Heavy-Duty' hangweegschaal

  Prijs € 50,05
  Robuust, metalen frame met een duurzame geverfde afwerking. Groot display met een metrische en imperiale schaalverdeling. Makkelijke meetmethode en ideaal voor vergelijkend wegen. 2 sterke haken.
 • Silverline Glasvezel landmeter

  Prijs € 28,05
  Duurzame huls met vinyl coating en 13 mm brede glasvezel band met een PVC coating voor duurzaamheid en schoonmaak gemak. Inklapbare metalen klauw en handgreep. Waterbestendig en kreukvrij met metrische en imperiale schaalverdeling. Klasse III nauwkeurigheid.
 • Silverline 'Measure Mate' rolmaat displaydoos

  Prijs € 95,15
  Sterke, rubberen rolmaat met bladvergrendeling en automatische oprolling. Dubbel geklonken, versterkte punt. Duurzame bladcoating. Voor het meten van binnen en buiten lengtes. Duidelijke schaalverdeling met een accent elke 16". Inclusief polsband en riemclip.
 • Silverline Winkelhaak met waterpas

  Prijs € 11,45
  Gegoten aluminium haak met matte afwerking. Ingebouwde waterpas, roestvrijstaal blad met metrische en imperiale schaalverdeling op beide zijden. Verwerkte 45ø hoek.
 • Silverline Aluminium liniaal met handvat

  Prijs € 27,55
  Afgeschuinde liniaal uit aluminium met ingelaten snij- en markeerranden en duidelijke metrische en imperiale schaalverdeling. Gemakkelijk op te bergen dankzij het hanggat.
 • Silverline Binnen/buiten thermometer

  Prijs € 21,15
  Dubbel display thermometer met binnen en buiten sensoren. Kabellengte 1,7 m. Het LCD display geeft de metingen weer in zowel graden Celsius als in graden Fahrenheit. Binnentemperatuur bereik is -10øC tot +50øC (-14øF + 122øF) en buiten bereik is -50øC tot + 70øC (-58øF + 158øF). Max. en min. knoppen geven de hoogste en laagste gemeten temperaturen weer. Vereist 1 x AAA batterij.
 • Silverline Metaal en spanning detector

  Prijs € 23,05
  Metaal en spanning detector met LED en hoorbare detectie signalen stelt de aanwezigheid en positie van elektriciteitskabels en metalen voorwerpen in muren, vloeren en plafonds vast. Verstelbare detectorgevoeligheid voor nauwkeurige resultaten. Vereist 1 x 9 V (PP3) batterij.
 • Silverline Digitale schuifmaat

  Prijs € 24,25
  Carbon stalen digitale schuifmaat voor interne en externe metingen. Resolutie: 0 - 150 x 0,1 mm.
 • Silverline Elektronische zakweegschaal

  Prijs € 20,15
  Metrische en imperiale elektronische zakweegschaal met achtergrond licht functie, automatische uitschakeling en lage batterijniveau indicator. 50 kg capaciteit. Vereist 2 x AAA batterijen.
 • Silverline Stalen landmeter

  Prijs € 25,75
  ABS huls met stalen binding en 13 mm brede band met roestbestendige fosfaatcoating. Metrische en imperiale schaalverdeling, voorzien van een gemailleerde coating met laklaag. Metalen eindhaakjes en klauw. Klasse 3 nauwkeurigheid.
 • Silverline 'Measure Mate' rolmaat displaydoos

  Prijs € 135,65
  Sterke, rubberen rolmaat met bladvergrendeling en automatische oprolling. Dubbel geklonken, versterkte punt. Duurzame bladcoating. Voor het meten van binnen en buiten lengtes. Duidelijke schaalverdeling met een accent elke 16". Inclusief polsband en riemclip.
 • Silverline Combinatie winkelhaak

  Prijs € 12,65
  Nauwkeurige combinatie gietaluminium winkelhaak met liniaal uit gehard staal. Ingebouwde waterpas met krasnaald. Duidelijke metrische en imperiale schaalverdeling. Nauwkeurig gefreesd bovenvlak. Gekartelde stelschroef.
 • Silverline Markeerliniaal met waterpas

  Prijs € 20,85
  Aluminium liniaal met ingelaten rand voor nauwkeurig snijden en markeren. Duidelijke metrische en imperiale schaalverdeling en ingebouwde horizontale en verticale libellen voor precisiemetingen. Breed handvat voor een goede grip en afgeschuind aan beide zijden voor rigiditeit. Hanggat voor een gemakkelijke opberging.
 • Silverline Magnetische ovenhermometer

  Prijs € 10,15
  Corrosiebestendige schaal met duidelijke schaalverdelingen voor nauwkeurige aflezing. Meet afgegeven warmte van de oven & rookgasafvoer, om de ovenefficintie te optimaliseren. Draagt bij tot de reductie van afzetting van creosoot. Indicatie 3-zones op de schaalverdeling voor de beste werkingstemperatuur. Magnetische achterzijde voor snelle & gemakkelijke installatie. Afmetingen (L x B x H): 65 x 64 x 10 mm.
 • Silverline 3-in-1 detector

  Prijs € 40,85
  3-in-1 handdetector. Stelt de aanwezigheid en positie van hout, metaal en elektriciteitskabels vast met zowel LED als audio signalen. Verstelbaar voor een nauwkeurige positionering. Vereist 1 x 9 V (PP3) batterij. Inclusief kalibratiesleutel.