Motor en aandrijving

Actieve filters

  • Silverline 3-delige tandwiel trekker set

    Prijs € 37,95
    'Heavy-Duty', 75, 100 en 150 mm tandwiel trekkers. Omkeerbaar voor intern en extern gebruik.
  • Silverline Oliefilter tang 250 mm

    Prijs € 10,45
    Gesmeed gelegeerd staal met dubbel-gedompelde PVC-handvaten. Fosfaat gecoat voor roestbestendigheid. Maakt een eenvoudige verwijdering van de filter. Kaak capaciteit: 45 - 135 mm.
  • Silverline 11-delige universele poeliehouder & ventilatorset

    Prijs € 54,35
    Duurzaam, warmtebehandeld staal met verchroomde afwerking. Verwijdert en installeert ventilatorkoppelingen, draait of bevestigt de nokkenassen op de meeste auto's. Soft-grip ergonomisch PVC handvat. Verstelbare bekwijdtes en verwisselbare pinnen. Inclusief 4 adaptermaten: 6, 8, 10 en 16 mm en harde opbergkoffer.
  • Silverline 13-delige binnen lager trekker set

    Prijs € 26,35
    Voor het verwijderen van vliegwielen, krukas torsie trillingsdempers en tandwielen zonder het beschadigen van het schachteinde. Vier gleuven in de sleutel voor 2 of 3 gat toepassingen. De sleutel is met de midden schroef op het vliegwiel aan het eind van de krukas te schroeven.
  • Silverline 10-delige wiellager montage set

    Prijs € 70,15
    Aluminium wiellager montage set. Voor het monteren van wiellager keerringen zonder de as of het wiellagerbehuizing te beschadigen. Past op de meest voorkomende wiellager maten. Drukplaat maten: 40, 44, 50, 59, 63, 65, 72, 76 en 81 mm diameters en trekspindel. Geleverd in harde opbergkoffer.
  • Silverline 16-delige Vacuumtester & remontluchterset

    Prijs € 62,25
    Vacumpomp met messing lichaam met makkelijk te lezen manometer. Multifunctioneel diagnostisch gereedschap voor het testen van een heel scala aan motorfuncties. Makkelijk te demonteren om schoon te maken. Voor het ontluchten van diverse rem- en koppelingsystemen. Set bevat vacumpomp met manometer, reservoir en deksesl, adapters, slangen en harde opbergkoffer.
  • Silverline Krukaspoelie trekker

    Prijs € 55,45
    'Heavy-Duty' carbon staal. Voor het verwijderen van geribbelde krukas-, dynamo- en hulppoelies. Nauwkeurige groeven grijpen de poelies zonder enige beschadiging. Laag profiel armen voor het gebruik op nauwe plekken. Vergrendelbouten voorkomen beweging onder spanning.
  • Silverline 46-delige vliegwieltrekker set

    Prijs € 54,45
    Koolstofstaal verzinkt juk en bouten. Multipurpose vliegwieltrekker set voor het verwijderen van tandwielen, riemschijven en vliegwielen. Imperiale en metrische bouten. Min/max. klembereik: 40 - 93 mm. Set bevat bouten, juk, sluitringen, drukbout, 2 adapters en een harde opbergkoffer.
  • Silverline 8-delige V-snaar sleutel set

    Prijs € 53,15
    Chroom geplateerd en poeder gecoat roestbestendig carbon staal. Voor het verlossen en spannen van de V-snaar spanners op nauwe plekken. Lang 585 mm handvat en 220 mm verlengstuk. Inclusief extra ondiepe 15, 16 en 18 mm doppen en 13, 14 en 15 mm kraaienpoten.
  • Silverline 9-delige slangklem tangen set

    Prijs € 116,65
    Robuuste koolstofstalen constructie met vinylgedompelde ergonomische handgrepen. Verwijdert slangklemmen op verschillende voertuigsystemen. Ratelvergrendelmechanisme op tangen houdt handen vrij, voor snel en makkelijk werk. Diameters: 18-54 mm (11/16" tot 2-1/2"). Set bevat flexibele slangklem tang, draadveerklem tang, bandveerklem tang, gebogen bandklem tang, platte bandveerklem tang, Clic-R© slangklemtang, slangverwijdertang, slang haak, tweezijdige schroevendraaier en harde opbergkoffer.
  • Silverline Oliefiltersleutel

    Prijs € 15,85
    Enkeldelig stalen handvat en kaak. Dubbel kaakontwerp voor een snelle ratelachtige beweging in beide richtingen. Ideaal voor gebruik op moeilijk bereikbare plekken.
  • Silverline 'O' ring en keering trekker

    Prijs € 10,95
    De universele 'O' ring en keering trekker met carbon stalen schacht en gehard stalen kop is te gebruiken op rubberen 'O' ringen, olie en vet dichtingen en pakkingen.
  • Silverline 15-delige oliefiltersleutelset

    Prijs € 60,05
    Chroomvanadium-stalen doppen met anti-roest, elektro-zwarte oxideafwerking. Voor het verwijderen en installeren van verschillende oliefilters voor de meeste voertuigmodellen. Dopvormige grip minimaliseert het risico op het verpletteren van de filters. Voor gebruik met 3/8" of 1/2" vierkante aandrijfsleutels. Set bevat 36 x doppen (96 mm), 30 doppen (76 mm) en 7 x 15 doppen (74/76, 75/77, 80, 80/82, 90, 93 en 100 mm), 1/2 - 3/8" adapter en een harde opbergkoffer.
  • Silverline Oliefiltersleutel met spanband

    Prijs € 8,25
    Chroom geplateerd, roestbestendig staal. Handvat met lange hefboomwerking voor het verlossen van stroeve filters. Gekartelde stalen band voor een optimale grip en gevormde stelknop voor een optimale grip en controle.
  • Silverline 4-delige haken set

    Prijs € 8,05
    Rechte, 90ø, volle en gehoekte haak. Verchroomt stalen schachten en harde handvaten. Handig voor timmermannen, monteurs en ingenieurs.
  • Silverline 18-delige radiatordruktesterset

    Prijs € 215,05
    Handpomp met manometer voor een eenvoudig controleerbare drukopbouw via een snelkoppeling. Voor het controleren van de dichtheid van radiators in de meeste voertuigen. Overdrukventiel verwijdert de druk van het systeem voorafgaand aan het loskoppelen. 13 verschillende adapters maken een directe verbinding met de koelsysteemradiatordoppen- en expansiereservoirs mogelijk. Inclusief handpomp met manometer, slang, thermometer, 3 chroomdoppen, 2 externe schroefdoppen, 8 interne schroefdoppen, dopsleutel, 2 doptestadapters en spuitgegoten opbergkoffer.
  • Silverline Oliefiltersleutel, 3-poot

    Prijs € 13,25
    Het zelfspan mechanisme bestaat uit sterk, hitte behandelt carbon staal en klemt op filters tussen de 60 en 110 mm. De rubber coating op de drie poten zorgt voor een ultieme grip. Elektrodepositie voor roestbestendigheid. 3/8" vierkant aandrijving. Enkel voor het grijpen van filters met platte oppervlakken.
  • Silverline Zuigerveer tang

    Prijs € 9,25
    Nikkel geplateerde, carbon stalen, roestbestendige tang met vinyl gecoate handvaten. Veer mechanisme voor een fijne controle. Voor het plaatsen en verwijderen van zuigerveren tot 6,4 mm zonder draaien.
  • Silverline 20-delige radio verwijdering set

    Prijs € 21,95
    Roestvrijstalen sleutels. Verwijdert een breed omvang aan autoradio's. Geschikt voor het verwijderen van radios uit VW, Audi, Mercedes, Skoda, BMW en Ford. Verwijdert ook merkradio's zoals Becker, Pioneer, JVC en Blaupunkt. Sleutels worden geleverd in een veilige, plastic gereedschapstasje.
  • Silverline 2-delige oliefiltersleutel set

    Prijs € 21,55
    Voor het los- en vastdraaien van oliefilters, PVC leidingen en het openen van slangaansluitingen. De banden laten geen strepen achter en houden fijne afwerkingen onbeschadigd. Zachte, antislip rubberen grip.