Motor en aandrijving

Actieve filters

 • Silverline 9-delige slangklem tangen set

  Prijs € 116,65
  Robuuste koolstofstalen constructie met vinylgedompelde ergonomische handgrepen. Verwijdert slangklemmen op verschillende voertuigsystemen. Ratelvergrendelmechanisme op tangen houdt handen vrij, voor snel en makkelijk werk. Diameters: 18-54 mm (11/16" tot 2-1/2"). Set bevat flexibele slangklem tang, draadveerklem tang, bandveerklem tang, gebogen bandklem tang, platte bandveerklem tang, Clic-R© slangklemtang, slangverwijdertang, slang haak, tweezijdige schroevendraaier en harde opbergkoffer.
 • Silverline Oliefiltersleutel

  Prijs € 15,85
  Enkeldelig stalen handvat en kaak. Dubbel kaakontwerp voor een snelle ratelachtige beweging in beide richtingen. Ideaal voor gebruik op moeilijk bereikbare plekken.
 • Silverline 'O' ring en keering trekker

  Prijs € 10,95
  De universele 'O' ring en keering trekker met carbon stalen schacht en gehard stalen kop is te gebruiken op rubberen 'O' ringen, olie en vet dichtingen en pakkingen.
 • Silverline 15-delige oliefiltersleutelset

  Prijs € 60,05
  Chroomvanadium-stalen doppen met anti-roest, elektro-zwarte oxideafwerking. Voor het verwijderen en installeren van verschillende oliefilters voor de meeste voertuigmodellen. Dopvormige grip minimaliseert het risico op het verpletteren van de filters. Voor gebruik met 3/8" of 1/2" vierkante aandrijfsleutels. Set bevat 36 x doppen (96 mm), 30 doppen (76 mm) en 7 x 15 doppen (74/76, 75/77, 80, 80/82, 90, 93 en 100 mm), 1/2 - 3/8" adapter en een harde opbergkoffer.
 • Silverline Oliefiltersleutel met spanband

  Prijs € 8,25
  Chroom geplateerd, roestbestendig staal. Handvat met lange hefboomwerking voor het verlossen van stroeve filters. Gekartelde stalen band voor een optimale grip en gevormde stelknop voor een optimale grip en controle.
 • Silverline 4-delige haken set

  Prijs € 8,05
  Rechte, 90ø, volle en gehoekte haak. Verchroomt stalen schachten en harde handvaten. Handig voor timmermannen, monteurs en ingenieurs.
 • Silverline 18-delige radiatordruktesterset

  Prijs € 215,05
  Handpomp met manometer voor een eenvoudig controleerbare drukopbouw via een snelkoppeling. Voor het controleren van de dichtheid van radiators in de meeste voertuigen. Overdrukventiel verwijdert de druk van het systeem voorafgaand aan het loskoppelen. 13 verschillende adapters maken een directe verbinding met de koelsysteemradiatordoppen- en expansiereservoirs mogelijk. Inclusief handpomp met manometer, slang, thermometer, 3 chroomdoppen, 2 externe schroefdoppen, 8 interne schroefdoppen, dopsleutel, 2 doptestadapters en spuitgegoten opbergkoffer.
 • Silverline Oliefiltersleutel, 3-poot

  Prijs € 13,25
  Het zelfspan mechanisme bestaat uit sterk, hitte behandelt carbon staal en klemt op filters tussen de 60 en 110 mm. De rubber coating op de drie poten zorgt voor een ultieme grip. Elektrodepositie voor roestbestendigheid. 3/8" vierkant aandrijving. Enkel voor het grijpen van filters met platte oppervlakken.
 • Silverline Zuigerveer tang

  Prijs € 9,25
  Nikkel geplateerde, carbon stalen, roestbestendige tang met vinyl gecoate handvaten. Veer mechanisme voor een fijne controle. Voor het plaatsen en verwijderen van zuigerveren tot 6,4 mm zonder draaien.
 • Silverline 20-delige radio verwijdering set

  Prijs € 21,95
  Roestvrijstalen sleutels. Verwijdert een breed omvang aan autoradio's. Geschikt voor het verwijderen van radios uit VW, Audi, Mercedes, Skoda, BMW en Ford. Verwijdert ook merkradio's zoals Becker, Pioneer, JVC en Blaupunkt. Sleutels worden geleverd in een veilige, plastic gereedschapstasje.
 • Silverline 2-delige oliefiltersleutel set

  Prijs € 21,55
  Voor het los- en vastdraaien van oliefilters, PVC leidingen en het openen van slangaansluitingen. De banden laten geen strepen achter en houden fijne afwerkingen onbeschadigd. Zachte, antislip rubberen grip.
 • Silverline Zuigerring compressor

  Prijs € 18,35
  Veerstalen band met stalen ratelmechanisme. Voor een gemakkelijke installatie van zuigerringen in cilinders. Inclusief stalen stelsleutel.
 • Silverline 12-delige universele oliepluggensleutelset

  Prijs € 43,45
  Gehard en getemperd chroomvanadium-staal. Autogereedschap voor het verwijderen en vervangen van aftappluggen. Set bevat zeskantige en vierkante sleutels. Inclusief T-schuifstaaf uit koolstofstaal; zeskant doppen: 8, 9, 10, 12, 14 en 17 mm, vierkante doppen: 8,11 en 13 mm en een harde opbergkoffer. Gewicht. 1,13 kg.
 • Silverline 3-delige brandstofleiding ontkoppel set

  Prijs € 20,85
  De tangen zijn geschikt voor het breken in brandstofleidingen en slangen, voorzien van snelkoppelingen. De 3 tangmaten zijn te gebruiken op de meeste Citron, Fiat, Ford, General Motors, Peugeot & Renault voertuigen.
 • Silverline Koppeling centreer pen

  Prijs € 16,35
  Pen voor het gemakkelijk uitlijnen van koppelingsplaten. Compatibel met de meeste auto's en commercile voertuigen. Tevens geschikt voor vliegwielen zonder toplager.
 • Silverline 10?delige klepveermontageset

  Prijs € 47,55
  Sterke koolstofstalen constructie met zwarte fosfaatafwerking. Klepveermontageset voor het (de)monteren van kleppen in kleine motoren. Drukstaaf met 3 verlengbouten. Inclusief 5 x openzijdige adapters: 16, 19, 23, 25 en 30 mm. Draaiende T-staaf en 3 verlengbouten, beugelklem en harde opbergkoffer.
 • Silverline 3-delige flexibele slangklemmen set

  Prijs € 28,75
  Voor het klemmen van vloeistof-, brandstof- en luchtslangen. 3 maten klemmen passen op de meeste slangen. Ronde kaakranden voorkomen slang beschadiging.
 • Silverline 9-delige koppeling centreer pen set

  Prijs € 23,55
  Voor het centreren van koppelingen op de meeste auto's en lichte commercile voertuigen. Adapters passen door de koppelingsplaat en in het vliegwiel. Gegalvaniseerd voor roestbestendigheid. Inclusief centrering schacht met koppelingsplaat adapter, 2 vliegwiel adapters (15,8 x 12 mm en 17 x 15 mm) en 8 ashalzen (0,787" x 0,749", 0,874" x 0,812", 0,590" x 0,561", 0,624" x 0,614", 0,718" x 0,668" en 1,18" x 0,984"). Geschikt voor Audi, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Toyota, Vauxhall, VW, en Volvo.
 • Silverline 7-delige autoruitdemontageset

  Prijs € 55,75
  Versterkte composiet handgrepen met hittebehandeld verchroomd stalen schacht voor roestbestendigheid. Voor het verwijderen van gelijmde en rubber verzegelden ruiten van voertuigen. Handvat met hang gat voor eenvoudig opbergen. Compacte 7-delige set voor gemakkelijk opbergen. Set bevat priem, snijdraad, portierbekledingshendel, koudmes, mes met snijdraad en 2 handgrepen en gereedschapsbak.
 • Silverline Ronde voelermaat

  Prijs € 4,25
  Voelerblad uit sterk staal met zowel metrische: 0,5 - 2,55 mm, als imperiale schaalverdeling: 0,02 - 0,1". Meet de elektrodeafstand zonder het beschadigen van het midden element.