Ongedierte controle

Actieve filters

 • Fixman Anti-klimstrip waarschuwingsbord (Engels)

  Prijs € 0,99
  Gebruik het waarschuwingsbord waar anti-klimstrippen ge‹nstalleerd zijn.
 • Fixman Wespenzak

  Prijs € 5,99
  Uiterst effectieve, gemakkelijk te gebruiken wespenzakken, ideaal voor het vangen van rondvliegende insecten ronden buitenplaatsen als patio's en terrassen. De zakken zijn veilig te gebruiken rondom kinderen en huisdieren en gaan ongeveer 3 maanden mee. Voeg simpelweg warm water toe en hang de zak aan de rand van het gebied dat u wilt beschermen. Gooi de zak weg wanneer deze vol zit. Trekt geen bijen aan. Afmetingen 215 x 195 mm.
 • Fixman Humane mollenval

  Prijs € 3,99
  Plastic koker met dubbele ingang. Gevangen mollen kunnen weer vrijgelaten worden.
 • Fixman Inklapbare rattenval

  Prijs € 13,99
  Rattenval uit gegalvaniseerde draad met veerwerking. Voor het humaan vangen van ratten, en het uitzetten op een andere locatie. L x B x H: 300 x 150 x 130 mm. Herbruikbaar.
 • Fixman Vliegenvanger, 4 pk.

  Prijs € 1,99
  Hangende klevende strip voor het vangen van vliegen. Inclusief bevestigingspin. Lengte 750 mm, niet giftig.
 • Fixman Ultrasonische mollenverjager

  Prijs € 10,99
  Mollenval op batterijen, zend trillingen uit door de aarde voor het afschrikken van mollen. Frequentie 400 Hz +/- 100 Hz. Formaat 290 x 50 x 70 mm. Dekt een gebied van 850 m2. Vereist 3 x D batterijen.
 • Fixman Humane muizenval

  Prijs € 2,99
  Herbruikbare humane muizenval voor het vangen van muizen zonder deze te doden. Plastic constructie voor een gemakkelijke schoonmaak. Het lokaas kan niet gegeten worden zonder dat de val sluit. De muis kan vrijgelaten worden zonder de muis aan te raken. Plaats het lokaas simpelweg in de val.
 • Fixman Vliegenmepper, 4 pk.

  Prijs € 1,99
  Vliegenmeppers met groot slagoppervlak en polypropyleen handvat voor optimale resultaten. Ideaal voor gebruik in huis, op kantoor, tijdens kamperen, barbecues en alle andere binnen en buiten activiteiten waarbij vliegende insecten ergernis veroorzaken. Afmetingen 125 x 450 x 40 mm.
 • Fixman Mollenverjager op zonne-energie

  Prijs € 9,99
  Zend geluidsgolven en trillingen uit door de aarde voor het afschrikken van mollen. Batterij opgeladen via zonne-energie voor een langdurige en doeltreffende oplossing. Actiebereik: 650 m2. Zonnepaneel: 2 V 55 mA. Vermogen: 0,09 W, Frequentie: 400 Hz +/- 100 Hz. Oplaadbare 1,2 V AAA 80 mA Ni-MH batterijen inbegrepen.
 • Fixman 6-delige muizenvallenset

  Prijs € 13,99
  Hyginisch plastic & roestvrij staal. Gemakkelijk op te stellen & herbruikbaar. Ideaal voor commercieel of thuisgebruik. Voor gebruik in diverse locaties, voor snel en efficint vangen van ongedierte. Ogenblikkelijke trigger voor een onmiddellijke vangst.
 • Fixman Wespenvanger

  Prijs € 2,99
  Gifvrije wespenvanger, voor gebruik met suikerstroop, vruchtensap of ranja. Veilig voor dieren en mensen. Wespen gaan de val binnen door de trechters en kunnen de val niet meer uit. Op te hangen of neer te zetten.
 • Fixman Traditionele muizenval, 2 pk.

  Prijs € 1,99
  Door de geringste beweging schiet de opgespannen klem terug. Dit systeem is snel op te zetten en uiterst effectief.
 • Fixman Duivenpinnen, 10 pk.

  Prijs € 41,99
  Polycarbonaat basis met roestvrijstalen pinnen. De duivenpinnen kunnen bevestigd worden door de voorgeboorde gaten of met dubbelzijdige tape of een geschikte lijm (niet inbegrepen). Voorkomt het landen van vogels op gebouwen en hekken. Breedte 50 mm, pin lengte 105 mm.
 • Fixman Slakkenval

  Prijs € 2,99
  Plaats half begraven in de tuin en voeg bier en zout toe voor het effectief lokken en doden van slakken. Gemakkelijk samen te stellen. Geen chemicalin, veilig voor kinderen en dieren. Geschikt voor organische tuinen.
 • Fixman Elektrische vliegenmepper

  Prijs € 5,99
  Elektronische, tennisracketvormige vliegenmepper, levert een onmiddellijke, dodelijke elektrische schok voor het doden van vliegen, wespen, etc. Ideaal voor gebruik in huis, op kantoor, tijdens kamperen, barbecues en alle andere binnen en buiten activiteiten waarbij vliegende insecten ergernis veroorzaken. Vereist 2 x AA batterijen.
 • Fixman Roestvrijstalen duivenpinnen, 10 pk.

  Prijs € 45,99
  Plastic basis met roestvrijstalen pinnen. De duivenpinnen kunnen bevestigd worden door de voorgeboorde gaten of met dubbelzijdige tape of een geschikte lijm (niet inbegrepen). Voorkomt het landen van vogels op gebouwen en hekken. Breedte 50 mm, pin lengte 105 mm.
 • Fixman Kleding mottenval, 2 pk.

  Prijs € 2,99
  Chemicalin-vrije vallen voor gebruik op plekken waar kleding opgeborgen wordt. De feromonen trekken de motten aan en de lijm zorgt ervoor dat de motten niet kunnen ontsnappen. De vallen gaan ongeveer 6 weken mee. Snel en gemakkelijk te plaatsen.
 • Fixman Plastic muizenval, 2 pk.

  Prijs € 3,99
  Plastic vallen. Duurzame constructie, klassiek ontwerp. Snel en effectief.
 • Fixman Anti-klimstrip, 8 pk.

  Prijs € 8,99
  Bevestig de waterbestendige, polypropyleen strips met 3 rijen punten op muren, hekwerk etc. om inbrekers en ongewenste dieren af te schrikken. Bevestig met spijkers, schroeven of een kleefmiddel. Elke strip kan op maat gebroken te worden voor een fijne pasvorm. Eigenaren dienen tevreden te zijn met het feit dat de strips geen schade toebrengen. Het inbegrepen waarschuwingsbord dient getoond te worden, om de aanwezigheid van klimstrips aan te duiden.
 • Fixman Insect raamhorren set, gaas

  Prijs € 2,99
  De raamhorren met fijn gaas creren een effectieve barrire voor vliegende en bijtende insecten. Laat frisse lucht in en houdt insecten buiten. Universele montage, compatibel met scharnierramen tot 1300 x 1500 mm. Op maat te knippen en gemakkelijk te monteren met klittenband systeem.