Ongedierte controle

Actieve filters

 • Fixman Anti-klimstrip waarschuwingsbord (Engels)

  Prijs € 0,99
  Gebruik het waarschuwingsbord waar anti-klimstrippen ge‹nstalleerd zijn.
 • Fixman Vliegenmepper, 4 pk.

  Prijs € 1,99
  Vliegenmeppers met groot slagoppervlak en polypropyleen handvat voor optimale resultaten. Ideaal voor gebruik in huis, op kantoor, tijdens kamperen, barbecues en alle andere binnen en buiten activiteiten waarbij vliegende insecten ergernis veroorzaken. Afmetingen 125 x 450 x 40 mm.
 • Fixman Mollenverjager op zonne-energie

  Prijs € 9,99
  Zend geluidsgolven en trillingen uit door de aarde voor het afschrikken van mollen. Batterij opgeladen via zonne-energie voor een langdurige en doeltreffende oplossing. Actiebereik: 650 m2. Zonnepaneel: 2 V 55 mA. Vermogen: 0,09 W, Frequentie: 400 Hz +/- 100 Hz. Oplaadbare 1,2 V AAA 80 mA Ni-MH batterijen inbegrepen.
 • Fixman 6-delige muizenvallenset

  Prijs € 13,99
  Hyginisch plastic & roestvrij staal. Gemakkelijk op te stellen & herbruikbaar. Ideaal voor commercieel of thuisgebruik. Voor gebruik in diverse locaties, voor snel en efficint vangen van ongedierte. Ogenblikkelijke trigger voor een onmiddellijke vangst.
 • Fixman Wespenvanger

  Prijs € 2,99
  Gifvrije wespenvanger, voor gebruik met suikerstroop, vruchtensap of ranja. Veilig voor dieren en mensen. Wespen gaan de val binnen door de trechters en kunnen de val niet meer uit. Op te hangen of neer te zetten.
 • Fixman Traditionele muizenval, 2 pk.

  Prijs € 1,99
  Door de geringste beweging schiet de opgespannen klem terug. Dit systeem is snel op te zetten en uiterst effectief.
 • Fixman Duivenpinnen, 10 pk.

  Prijs € 41,99
  Polycarbonaat basis met roestvrijstalen pinnen. De duivenpinnen kunnen bevestigd worden door de voorgeboorde gaten of met dubbelzijdige tape of een geschikte lijm (niet inbegrepen). Voorkomt het landen van vogels op gebouwen en hekken. Breedte 50 mm, pin lengte 105 mm.
 • Fixman Slakkenval

  Prijs € 2,99
  Plaats half begraven in de tuin en voeg bier en zout toe voor het effectief lokken en doden van slakken. Gemakkelijk samen te stellen. Geen chemicalin, veilig voor kinderen en dieren. Geschikt voor organische tuinen.
 • Fixman Elektrische vliegenmepper

  Prijs € 5,99
  Elektronische, tennisracketvormige vliegenmepper, levert een onmiddellijke, dodelijke elektrische schok voor het doden van vliegen, wespen, etc. Ideaal voor gebruik in huis, op kantoor, tijdens kamperen, barbecues en alle andere binnen en buiten activiteiten waarbij vliegende insecten ergernis veroorzaken. Vereist 2 x AA batterijen.
 • Fixman Roestvrijstalen duivenpinnen, 10 pk.

  Prijs € 45,99
  Plastic basis met roestvrijstalen pinnen. De duivenpinnen kunnen bevestigd worden door de voorgeboorde gaten of met dubbelzijdige tape of een geschikte lijm (niet inbegrepen). Voorkomt het landen van vogels op gebouwen en hekken. Breedte 50 mm, pin lengte 105 mm.
 • Fixman Kleding mottenval, 2 pk.

  Prijs € 2,99
  Chemicalin-vrije vallen voor gebruik op plekken waar kleding opgeborgen wordt. De feromonen trekken de motten aan en de lijm zorgt ervoor dat de motten niet kunnen ontsnappen. De vallen gaan ongeveer 6 weken mee. Snel en gemakkelijk te plaatsen.
 • Fixman Plastic muizenval, 2 pk.

  Prijs € 3,99
  Plastic vallen. Duurzame constructie, klassiek ontwerp. Snel en effectief.
 • Fixman Anti-klimstrip, 8 pk.

  Prijs € 8,99
  Bevestig de waterbestendige, polypropyleen strips met 3 rijen punten op muren, hekwerk etc. om inbrekers en ongewenste dieren af te schrikken. Bevestig met spijkers, schroeven of een kleefmiddel. Elke strip kan op maat gebroken te worden voor een fijne pasvorm. Eigenaren dienen tevreden te zijn met het feit dat de strips geen schade toebrengen. Het inbegrepen waarschuwingsbord dient getoond te worden, om de aanwezigheid van klimstrips aan te duiden.
 • Fixman Insect raamhorren set, gaas

  Prijs € 2,99
  De raamhorren met fijn gaas creren een effectieve barrire voor vliegende en bijtende insecten. Laat frisse lucht in en houdt insecten buiten. Universele montage, compatibel met scharnierramen tot 1300 x 1500 mm. Op maat te knippen en gemakkelijk te monteren met klittenband systeem.
 • Fixman Plastic rattenval

  Prijs € 2,99
  De snelle en effectieve, klassieke, plastic rattenval is voorzien van een veermechanisme en is herbruikbaar. L x B: 140 x 70 mm.
 • Fixman Raamsticker tegen vliegen, 4 pk.

  Prijs € 1,99
  Dubbelzijdige, transparante PVC folie met lijmcoating. Op ramen en andere oppervlakken te bevestigen. Effectief tot 3 maanden. Gemakkelijk te verwijderen. Niet giftig.
 • Fixman Metalen muizenval, 2 pk.

  Prijs € 2,99
  De snelle en effectieve, klassieke, metalen rattenval is voorzien van een roestbestendige coating en een veermechanisme en is herbruikbaar. Voor binnen- en buitengebruik. L x B: 115 x 60 mm.
 • Fixman Meeuwenpinnen, 10 pk.

  Prijs € 58,99
  Roestvrij stalen meeuwenpinnen om te voorkomen dat vogels neerstrijken en nesten. Roestbestendig en duurzaam. Extra lange stekels maken van een vlieg en nestbouw vogels onmogelijk. Gebruik op ridge tegels, muren, schoorstenen en richels. Breedte 220 mm. Stekel lengte: 150 mm
 • Fixman Mollenval

  Prijs € 5,99
  Mollenval met zink coating. Knijp de handvaten samen en plaats de metalen plaat in het midden van de val voordat u de val in het gat plaatst. De handvaten springen open wanneer de mol gevangen wordt.
 • Fixman Vogelverschrikker uilen 4 pk.

  Prijs € 15,99
  Duurzame, UV-bestendige plastic uil met weerkaatsend diamantpatroon. Multidirectionele lichtweerkaatsing en klokkenspel schrikt vogels af. Lost vogeloverlast op humane wijze op zonder gebruik te maken van schadelijke chemicalin. Gemakkelijk waar dan ook aan te brengen, gebruik 2 of meerdere uilen voor de beste resultaten. Groot formaat 200 x 410 mm.