Ongedierte controle

Er zijn 34 producten.

Item 1-20 van 34 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Fixman Anti-klimstrip waarschuwingsbord (Engels)

  Prijs € 0,99
  Gebruik het waarschuwingsbord waar anti-klimstrippen ge‹nstalleerd zijn.
 • Fixman Ultrasonische mollenverjager

  Prijs € 10,99
  Mollenval op batterijen, zend trillingen uit door de aarde voor het afschrikken van mollen. Frequentie 400 Hz +/- 100 Hz. Formaat 290 x 50 x 70 mm. Dekt een gebied van 850 m2. Vereist 3 x D batterijen.
 • Fixman Mollenverjager op zonne-energie

  Prijs € 9,99
  Zend geluidsgolven en trillingen uit door de aarde voor het afschrikken van mollen. Batterij opgeladen via zonne-energie voor een langdurige en doeltreffende oplossing. Actiebereik: 650 m2. Zonnepaneel: 2 V 55 mA. Vermogen: 0,09 W, Frequentie: 400 Hz +/- 100 Hz. Oplaadbare 1,2 V AAA 80 mA Ni-MH batterijen inbegrepen.
 • Fixman Vogelverschrikker uilen 4 pk.

  Prijs € 15,99
  Duurzame, UV-bestendige plastic uil met weerkaatsend diamantpatroon. Multidirectionele lichtweerkaatsing en klokkenspel schrikt vogels af. Lost vogeloverlast op humane wijze op zonder gebruik te maken van schadelijke chemicali‰n. Gemakkelijk waar dan ook aan te brengen, gebruik 2 of meerdere uilen voor de beste resultaten. Groot formaat 200 x 410 mm.
 • Fixman Traditionele muizenval, 2 pk.

  Prijs € 1,99
  Door de geringste beweging schiet de opgespannen klem terug. Dit systeem is snel op te zetten en uiterst effectief.
 • Fixman Vijverbeschermingsraster 20 stk

  Prijs € 14,99
  Sterke plastic zeshoekige rasters die een snel en gemakkelijk in elkaar grijpend systeem vormen. Beschermt vissen tegen roofdieren zoals katten en reigers. Het raster drijft op het oppervlak en is nagenoeg ondetecteerbaar vanop korte afstand. Onnodig om de volledige vijver af te dekken. Set bevat 80 klemmen voor het verbinden van de rasters.
 • Fixman Hardhouten rattenval

  Prijs € 2,99
  De snelle en effectieve, klassieke, houten rattenval is voorzien van een veermechanisme en is herbruikbaar. Snel en effectief. L x B: 175 mm x 82 mm.
 • Fixman Wespenzak

  Prijs € 5,99
  Uiterst effectieve, gemakkelijk te gebruiken wespenzakken, ideaal voor het vangen van rondvliegende insecten ronden buitenplaatsen als patio's en terrassen. De zakken zijn veilig te gebruiken rondom kinderen en huisdieren en gaan ongeveer 3 maanden mee. Voeg simpelweg warm water toe en hang de zak aan de rand van het gebied dat u wilt beschermen. Gooi de zak weg wanneer deze vol zit. Trekt geen bijen aan. Afmetingen 215 x 195 mm.
 • Fixman Plastic muizenval, 2 pk.

  Prijs € 3,99
  Plastic vallen. Duurzame constructie, klassiek ontwerp. Snel en effectief.
 • Fixman Vliegenvanger, 4 pk.

  Prijs € 1,99
  Hangende klevende strip voor het vangen van vliegen. Inclusief bevestigingspin. Lengte 750 mm, niet giftig.
 • Fixman Plastic rattenval

  Prijs € 2,99
  De snelle en effectieve, klassieke, plastic rattenval is voorzien van een veermechanisme en is herbruikbaar. L x B: 140 x 70 mm.
 • Fixman Vliegenmepper, 4 pk.

  Prijs € 1,99
  Vliegenmeppers met groot slagoppervlak en polypropyleen handvat voor optimale resultaten. Ideaal voor gebruik in huis, op kantoor, tijdens kamperen, barbecues en alle andere binnen en buiten activiteiten waarbij vliegende insecten ergernis veroorzaken. Afmetingen 125 x 450 x 40 mm.
 • Fixman Wespenvanger

  Prijs € 2,99
  Gifvrije wespenvanger, voor gebruik met suikerstroop, vruchtensap of ranja. Veilig voor dieren en mensen. Wespen gaan de val binnen door de trechters en kunnen de val niet meer uit. Op te hangen of neer te zetten.
 • Fixman Elektrische vliegenmepper

  Prijs € 5,99
  Elektronische, tennisracketvormige vliegenmepper, levert een onmiddellijke, dodelijke elektrische schok voor het doden van vliegen, wespen, etc. Ideaal voor gebruik in huis, op kantoor, tijdens kamperen, barbecues en alle andere binnen en buiten activiteiten waarbij vliegende insecten ergernis veroorzaken. Vereist 2 x AA batterijen.
 • Fixman Lijm muizenval, 2 pk.

  Prijs € 2,99
  Uiterst effectieve lijm muizenvallen, geschikt voor in huis en op kantoor. Een uitstekend alternatief wanneer voorgaande manieren falen. Tevens geschikt voor het vangen van kakkerlakken en andere insecten.
 • Fixman Kleding mottenval, 2 pk.

  Prijs € 2,99
  Chemicali‰n-vrije vallen voor gebruik op plekken waar kleding opgeborgen wordt. De feromonen trekken de motten aan en de lijm zorgt ervoor dat de motten niet kunnen ontsnappen. De vallen gaan ongeveer 6 weken mee. Snel en gemakkelijk te plaatsen.
 • Fixman Muizenval, kooi

  Prijs € 7,99
  Sterke maas, draad en triplex constructie voor het humaan vangen van muizen en uitzetten op een andere locatie. L x B x H: 250 x 90 x 90 mm. Herbruikbaar.
 • Fixman Insect raamhorren set, gaas

  Prijs € 2,99
  De raamhorren met fijn gaas cre‰ren een effectieve barriŠre voor vliegende en bijtende insecten. Laat frisse lucht in en houdt insecten buiten. Universele montage, compatibel met scharnierramen tot 1300 x 1500 mm. Op maat te knippen en gemakkelijk te monteren met klittenband systeem.
 • Fixman Inklapbare rattenval

  Prijs € 13,99
  Rattenval uit gegalvaniseerde draad met veerwerking. Voor het humaan vangen van ratten, en het uitzetten op een andere locatie. L x B x H: 300 x 150 x 130 mm. Herbruikbaar.
 • Fixman Raamsticker tegen vliegen, 4 pk.

  Prijs € 1,99
  Dubbelzijdige, transparante PVC folie met lijmcoating. Op ramen en andere oppervlakken te bevestigen. Effectief tot 3 maanden. Gemakkelijk te verwijderen. Niet giftig.