Ongedierte controle

Er zijn 33 producten.

Item 1-20 van 33 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Fixman Vliegenvanger, 4 pk.

  Prijs € 1,99
  Hangende klevende strip voor het vangen van vliegen. Inclusief bevestigingspin. Lengte 750 mm, niet giftig.
 • Fixman Plastic rattenval

  Prijs € 2,99
  De snelle en effectieve, klassieke, plastic rattenval is voorzien van een veermechanisme en is herbruikbaar. L x B: 140 x 70 mm.
 • Fixman Vliegenmepper, 4 pk.

  Prijs € 1,99
  Vliegenmeppers met groot slagoppervlak en polypropyleen handvat voor optimale resultaten. Ideaal voor gebruik in huis, op kantoor, tijdens kamperen, barbecues en alle andere binnen en buiten activiteiten waarbij vliegende insecten ergernis veroorzaken. Afmetingen 125 x 450 x 40 mm.
 • Fixman Wespenvanger

  Prijs € 2,99
  Gifvrije wespenvanger, voor gebruik met suikerstroop, vruchtensap of ranja. Veilig voor dieren en mensen. Wespen gaan de val binnen door de trechters en kunnen de val niet meer uit. Op te hangen of neer te zetten.
 • Fixman Elektrische vliegenmepper

  Prijs € 5,99
  Elektronische, tennisracketvormige vliegenmepper, levert een onmiddellijke, dodelijke elektrische schok voor het doden van vliegen, wespen, etc. Ideaal voor gebruik in huis, op kantoor, tijdens kamperen, barbecues en alle andere binnen en buiten activiteiten waarbij vliegende insecten ergernis veroorzaken. Vereist 2 x AA batterijen.
 • Fixman Lijm muizenval, 2 pk.

  Prijs € 2,99
  Uiterst effectieve lijm muizenvallen, geschikt voor in huis en op kantoor. Een uitstekend alternatief wanneer voorgaande manieren falen. Tevens geschikt voor het vangen van kakkerlakken en andere insecten.
 • Fixman Kleding mottenval, 2 pk.

  Prijs € 2,99
  Chemicali‰n-vrije vallen voor gebruik op plekken waar kleding opgeborgen wordt. De feromonen trekken de motten aan en de lijm zorgt ervoor dat de motten niet kunnen ontsnappen. De vallen gaan ongeveer 6 weken mee. Snel en gemakkelijk te plaatsen.
 • Fixman Muizenval, kooi

  Prijs € 7,99
  Sterke maas, draad en triplex constructie voor het humaan vangen van muizen en uitzetten op een andere locatie. L x B x H: 250 x 90 x 90 mm. Herbruikbaar.
 • Fixman Insect raamhorren set, gaas

  Prijs € 2,99
  De raamhorren met fijn gaas cre‰ren een effectieve barriŠre voor vliegende en bijtende insecten. Laat frisse lucht in en houdt insecten buiten. Universele montage, compatibel met scharnierramen tot 1300 x 1500 mm. Op maat te knippen en gemakkelijk te monteren met klittenband systeem.
 • Fixman Inklapbare rattenval

  Prijs € 13,99
  Rattenval uit gegalvaniseerde draad met veerwerking. Voor het humaan vangen van ratten, en het uitzetten op een andere locatie. L x B x H: 300 x 150 x 130 mm. Herbruikbaar.
 • Fixman Raamsticker tegen vliegen, 4 pk.

  Prijs € 1,99
  Dubbelzijdige, transparante PVC folie met lijmcoating. Op ramen en andere oppervlakken te bevestigen. Effectief tot 3 maanden. Gemakkelijk te verwijderen. Niet giftig.
 • Fixman Humane muizenval

  Prijs € 2,99
  Herbruikbare humane muizenval voor het vangen van muizen zonder deze te doden. Plastic constructie voor een gemakkelijke schoonmaak. Het lokaas kan niet gegeten worden zonder dat de val sluit. De muis kan vrijgelaten worden zonder de muis aan te raken. Plaats het lokaas simpelweg in de val.
 • Fixman Mollenval

  Prijs € 5,99
  Mollenval met zink coating. Knijp de handvaten samen en plaats de metalen plaat in het midden van de val voordat u de val in het gat plaatst. De handvaten springen open wanneer de mol gevangen wordt.
 • Fixman 6-delige muizenvallenset

  Prijs € 13,99
  Hygi‰nisch plastic & roestvrij staal. Gemakkelijk op te stellen & herbruikbaar. Ideaal voor commercieel of thuisgebruik. Voor gebruik in diverse locaties, voor snel en effici‰nt vangen van ongedierte. Ogenblikkelijke trigger voor een onmiddellijke vangst.
 • Fixman Duivenpinnen, 10 pk.

  Prijs € 41,99
  Polycarbonaat basis met roestvrijstalen pinnen. De duivenpinnen kunnen bevestigd worden door de voorgeboorde gaten of met dubbelzijdige tape of een geschikte lijm (niet inbegrepen). Voorkomt het landen van vogels op gebouwen en hekken. Breedte 50 mm, pin lengte 105 mm.
 • Fixman Tunnel mollenval

  Prijs € 5,99
  De krachtige, snelle en effectieve, klassieke, metalen mollenval is herbruikbaar. Vrij van chemicali‰n en gif. Herbruikbaar.
 • Fixman Slakkenval

  Prijs € 2,99
  Plaats half begraven in de tuin en voeg bier en zout toe voor het effectief lokken en doden van slakken. Gemakkelijk samen te stellen. Geen chemicali‰n, veilig voor kinderen en dieren. Geschikt voor organische tuinen.
 • Fixman Roestvrijstalen duivenpinnen, 10 pk.

  Prijs € 45,99
  Plastic basis met roestvrijstalen pinnen. De duivenpinnen kunnen bevestigd worden door de voorgeboorde gaten of met dubbelzijdige tape of een geschikte lijm (niet inbegrepen). Voorkomt het landen van vogels op gebouwen en hekken. Breedte 50 mm, pin lengte 105 mm.
 • Fixman Mollenval

  Prijs € 8,99
  Snelle en effectieve herbruikbare mollenval met zink coating.
 • Fixman Anti-klimstrip, 8 pk.

  Prijs € 8,99
  Bevestig de waterbestendige, polypropyleen strips met 3 rijen punten op muren, hekwerk etc. om inbrekers en ongewenste dieren af te schrikken. Bevestig met spijkers, schroeven of een kleefmiddel. Elke strip kan op maat gebroken te worden voor een fijne pasvorm. Eigenaren dienen tevreden te zijn met het feit dat de strips geen schade toebrengen. Het inbegrepen waarschuwingsbord dient getoond te worden, om de aanwezigheid van klimstrips aan te duiden.