Ongedierte controle

Er zijn 33 producten.

Item 1-20 van 33 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Fixman Mollenval

  Prijs € 5,99
  Mollenval met zink coating. Knijp de handvaten samen en plaats de metalen plaat in het midden van de val voordat u de val in het gat plaatst. De handvaten springen open wanneer de mol gevangen wordt.
 • Fixman 6-delige muizenvallenset

  Prijs € 13,99
  Hygi‰nisch plastic & roestvrij staal. Gemakkelijk op te stellen & herbruikbaar. Ideaal voor commercieel of thuisgebruik. Voor gebruik in diverse locaties, voor snel en effici‰nt vangen van ongedierte. Ogenblikkelijke trigger voor een onmiddellijke vangst.
 • Fixman Duivenpinnen, 10 pk.

  Prijs € 41,99
  Polycarbonaat basis met roestvrijstalen pinnen. De duivenpinnen kunnen bevestigd worden door de voorgeboorde gaten of met dubbelzijdige tape of een geschikte lijm (niet inbegrepen). Voorkomt het landen van vogels op gebouwen en hekken. Breedte 50 mm, pin lengte 105 mm.
 • Fixman Tunnel mollenval

  Prijs € 5,99
  De krachtige, snelle en effectieve, klassieke, metalen mollenval is herbruikbaar. Vrij van chemicali‰n en gif. Herbruikbaar.
 • Fixman Slakkenval

  Prijs € 2,99
  Plaats half begraven in de tuin en voeg bier en zout toe voor het effectief lokken en doden van slakken. Gemakkelijk samen te stellen. Geen chemicali‰n, veilig voor kinderen en dieren. Geschikt voor organische tuinen.
 • Fixman Roestvrijstalen duivenpinnen, 10 pk.

  Prijs € 45,99
  Plastic basis met roestvrijstalen pinnen. De duivenpinnen kunnen bevestigd worden door de voorgeboorde gaten of met dubbelzijdige tape of een geschikte lijm (niet inbegrepen). Voorkomt het landen van vogels op gebouwen en hekken. Breedte 50 mm, pin lengte 105 mm.
 • Fixman Mollenval

  Prijs € 8,99
  Snelle en effectieve herbruikbare mollenval met zink coating.
 • Fixman Anti-klimstrip, 8 pk.

  Prijs € 8,99
  Bevestig de waterbestendige, polypropyleen strips met 3 rijen punten op muren, hekwerk etc. om inbrekers en ongewenste dieren af te schrikken. Bevestig met spijkers, schroeven of een kleefmiddel. Elke strip kan op maat gebroken te worden voor een fijne pasvorm. Eigenaren dienen tevreden te zijn met het feit dat de strips geen schade toebrengen. Het inbegrepen waarschuwingsbord dient getoond te worden, om de aanwezigheid van klimstrips aan te duiden.
 • Fixman Humane mollenval

  Prijs € 3,99
  Plastic koker met dubbele ingang. Gevangen mollen kunnen weer vrijgelaten worden.
 • Fixman Anti-klimstrip waarschuwingsbord (Engels)

  Prijs € 0,99
  Gebruik het waarschuwingsbord waar anti-klimstrippen ge‹nstalleerd zijn.
 • Fixman Ultrasonische mollenverjager

  Prijs € 10,99
  Mollenval op batterijen, zend trillingen uit door de aarde voor het afschrikken van mollen. Frequentie 400 Hz +/- 100 Hz. Formaat 290 x 50 x 70 mm. Dekt een gebied van 850 m2. Vereist 3 x D batterijen.
 • Fixman Mollenverjager op zonne-energie

  Prijs € 9,99
  Zend geluidsgolven en trillingen uit door de aarde voor het afschrikken van mollen. Batterij opgeladen via zonne-energie voor een langdurige en doeltreffende oplossing. Actiebereik: 650 m2. Zonnepaneel: 2 V 55 mA. Vermogen: 0,09 W, Frequentie: 400 Hz +/- 100 Hz. Oplaadbare 1,2 V AAA 80 mA Ni-MH batterijen inbegrepen.
 • Fixman Vogelverschrikker uilen 4 pk.

  Prijs € 15,99
  Duurzame, UV-bestendige plastic uil met weerkaatsend diamantpatroon. Multidirectionele lichtweerkaatsing en klokkenspel schrikt vogels af. Lost vogeloverlast op humane wijze op zonder gebruik te maken van schadelijke chemicali‰n. Gemakkelijk waar dan ook aan te brengen, gebruik 2 of meerdere uilen voor de beste resultaten. Groot formaat 200 x 410 mm.
 • Fixman Traditionele muizenval, 2 pk.

  Prijs € 1,99
  Door de geringste beweging schiet de opgespannen klem terug. Dit systeem is snel op te zetten en uiterst effectief.
 • Fixman Vijverbeschermingsraster 20 stk

  Prijs € 14,99
  Sterke plastic zeshoekige rasters die een snel en gemakkelijk in elkaar grijpend systeem vormen. Beschermt vissen tegen roofdieren zoals katten en reigers. Het raster drijft op het oppervlak en is nagenoeg ondetecteerbaar vanop korte afstand. Onnodig om de volledige vijver af te dekken. Set bevat 80 klemmen voor het verbinden van de rasters.
 • Fixman Hardhouten rattenval

  Prijs € 2,99
  De snelle en effectieve, klassieke, houten rattenval is voorzien van een veermechanisme en is herbruikbaar. Snel en effectief. L x B: 175 mm x 82 mm.
 • Fixman Wespenzak

  Prijs € 5,99
  Uiterst effectieve, gemakkelijk te gebruiken wespenzakken, ideaal voor het vangen van rondvliegende insecten ronden buitenplaatsen als patio's en terrassen. De zakken zijn veilig te gebruiken rondom kinderen en huisdieren en gaan ongeveer 3 maanden mee. Voeg simpelweg warm water toe en hang de zak aan de rand van het gebied dat u wilt beschermen. Gooi de zak weg wanneer deze vol zit. Trekt geen bijen aan. Afmetingen 215 x 195 mm.
 • Fixman Plastic muizenval, 2 pk.

  Prijs € 3,99
  Plastic vallen. Duurzame constructie, klassiek ontwerp. Snel en effectief.
 • Fixman Vliegenvanger, 4 pk.

  Prijs € 1,99
  Hangende klevende strip voor het vangen van vliegen. Inclusief bevestigingspin. Lengte 750 mm, niet giftig.
 • Fixman Plastic rattenval

  Prijs € 2,99
  De snelle en effectieve, klassieke, plastic rattenval is voorzien van een veermechanisme en is herbruikbaar. L x B: 140 x 70 mm.