Ongedierte controle

Actieve filters

 • Fixman Vijverbeschermingsraster 20 stk

  Prijs € 14,99
  Sterke plastic zeshoekige rasters die een snel en gemakkelijk in elkaar grijpend systeem vormen. Beschermt vissen tegen roofdieren zoals katten en reigers. Het raster drijft op het oppervlak en is nagenoeg ondetecteerbaar vanop korte afstand. Onnodig om de volledige vijver af te dekken. Set bevat 80 klemmen voor het verbinden van de rasters.
 • Fixman Hardhouten rattenval

  Prijs € 3,35
  De snelle en effectieve, klassieke, houten rattenval is voorzien van een veermechanisme en is herbruikbaar. Snel en effectief. L x B: 175 mm x 82 mm.
 • Fixman Duivenpinnen, 10 pk.

  Prijs € 66,75
  Polycarbonaat basis met roestvrijstalen pinnen. De duivenpinnen kunnen bevestigd worden door de voorgeboorde gaten of met dubbelzijdige tape of een geschikte lijm (niet inbegrepen). Voorkomt het landen van vogels op gebouwen en hekken. Breedte 50 mm, pin lengte 105 mm.
 • Fixman Kleding mottenval, 2 pk.

  Prijs € 3,85
  Chemicalin-vrije vallen voor gebruik op plekken waar kleding opgeborgen wordt. De feromonen trekken de motten aan en de lijm zorgt ervoor dat de motten niet kunnen ontsnappen. De vallen gaan ongeveer 6 weken mee. Snel en gemakkelijk te plaatsen.
 • Fixman Plastic muizenval, 2 pk.

  Prijs € 4,85
  Plastic vallen. Duurzame constructie, klassiek ontwerp. Snel en effectief.
 • Fixman Roestvrijstalen duivenpinnen, 10 pk.

  Prijs € 74,65
  Plastic basis met roestvrijstalen pinnen. De duivenpinnen kunnen bevestigd worden door de voorgeboorde gaten of met dubbelzijdige tape of een geschikte lijm (niet inbegrepen). Voorkomt het landen van vogels op gebouwen en hekken. Breedte 50 mm, pin lengte 105 mm.
 • Fixman Insect raamhorren set, gaas

  Prijs € 4,25
  De raamhorren met fijn gaas creren een effectieve barrire voor vliegende en bijtende insecten. Laat frisse lucht in en houdt insecten buiten. Universele montage, compatibel met scharnierramen tot 1300 x 1500 mm. Op maat te knippen en gemakkelijk te monteren met klittenband systeem.
 • Fixman Plastic rattenval

  Prijs € 3,25
  De snelle en effectieve, klassieke, plastic rattenval is voorzien van een veermechanisme en is herbruikbaar. L x B: 140 x 70 mm.
 • Fixman Anti-klimstrip, 8 pk.

  Prijs € 13,75
  Bevestig de waterbestendige, polypropyleen strips met 3 rijen punten op muren, hekwerk etc. om inbrekers en ongewenste dieren af te schrikken. Bevestig met spijkers, schroeven of een kleefmiddel. Elke strip kan op maat gebroken te worden voor een fijne pasvorm. Eigenaren dienen tevreden te zijn met het feit dat de strips geen schade toebrengen. Het inbegrepen waarschuwingsbord dient getoond te worden, om de aanwezigheid van klimstrips aan te duiden.
 • Fixman Raamsticker tegen vliegen, 4 pk.

  Prijs € 2,95
  Dubbelzijdige, transparante PVC folie met lijmcoating. Op ramen en andere oppervlakken te bevestigen. Effectief tot 3 maanden. Gemakkelijk te verwijderen. Niet giftig.
 • Fixman Metalen muizenval, 2 pk.

  Prijs € 3,55
  De snelle en effectieve, klassieke, metalen rattenval is voorzien van een roestbestendige coating en een veermechanisme en is herbruikbaar. Voor binnen- en buitengebruik. L x B: 115 x 60 mm.
 • Fixman Meeuwenpinnen, 10 pk.

  Prijs € 94,25
  Roestvrij stalen meeuwenpinnen om te voorkomen dat vogels neerstrijken en nesten. Roestbestendig en duurzaam. Extra lange stekels maken van een vlieg en nestbouw vogels onmogelijk. Gebruik op ridge tegels, muren, schoorstenen en richels. Breedte 220 mm. Stekel lengte: 150 mm
 • Fixman Mollenval

  Prijs € 8,25
  Mollenval met zink coating. Knijp de handvaten samen en plaats de metalen plaat in het midden van de val voordat u de val in het gat plaatst. De handvaten springen open wanneer de mol gevangen wordt.
 • Fixman Lijm rattenval, 2 pk.

  Prijs € 3,75
  Uiterst effectieve lijm rattenvallen, geschikt voor in huis en op kantoor. Een uitstekend alternatief wanneer voorgaande manieren falen. Tevens geschikt voor het vangen van kakkerlakken en andere insecten.
 • Fixman Vogelverschrikker uilen 4 pk.

  Prijs € 23,95
  Duurzame, UV-bestendige plastic uil met weerkaatsend diamantpatroon. Multidirectionele lichtweerkaatsing en klokkenspel schrikt vogels af. Lost vogeloverlast op humane wijze op zonder gebruik te maken van schadelijke chemicalin. Gemakkelijk waar dan ook aan te brengen, gebruik 2 of meerdere uilen voor de beste resultaten. Groot formaat 200 x 410 mm.
 • Fixman Tunnel mollenval

  Prijs € 8,25
  De krachtige, snelle en effectieve, klassieke, metalen mollenval is herbruikbaar. Vrij van chemicalin en gif. Herbruikbaar.
 • Fixman Lijm muizenval, 2 pk.

  Prijs € 3,55
  Uiterst effectieve lijm muizenvallen, geschikt voor in huis en op kantoor. Een uitstekend alternatief wanneer voorgaande manieren falen. Tevens geschikt voor het vangen van kakkerlakken en andere insecten.
 • Fixman Mollenval

  Prijs € 14,15
  Snelle en effectieve herbruikbare mollenval met zink coating.
 • Fixman Muizenval, kooi

  Prijs € 11,35
  Sterke maas, draad en triplex constructie voor het humaan vangen van muizen en uitzetten op een andere locatie. L x B x H: 250 x 90 x 90 mm. Herbruikbaar.
 • Fixman Wespenzak

  Prijs € 9,55
  Uiterst effectieve, gemakkelijk te gebruiken wespenzakken, ideaal voor het vangen van rondvliegende insecten ronden buitenplaatsen als patio's en terrassen. De zakken zijn veilig te gebruiken rondom kinderen en huisdieren en gaan ongeveer 3 maanden mee. Voeg simpelweg warm water toe en hang de zak aan de rand van het gebied dat u wilt beschermen. Gooi de zak weg wanneer deze vol zit. Trekt geen bijen aan. Afmetingen 215 x 195 mm.