Opslag

Actieve filters

 • Rockler Opberginzetstukken voor freesbits 10 stk.

  Prijs € 15,15
  Opslaginzetstukjes voor freesbits in werkbanken en rekken, voor een georganiseerde en zuiver opbergoplossing. Gegoten polyethyleenmateriaal helpt bij het weren van vocht en het voorkomen van roest. Ideaal voor het op maat maken van opbergruimte in laden, kasten, of op wanden. Biedt de nodige flexibiliteit om bijkomende bits toe te voegen of te herorganiseren. Geribbelde buitenzijde voor stevige passing in tafel of rek, blijft netjes op zijn plaats wanneer bits verwijderd worden.Vereist een minimum aan materialen.Gemakkelijk aan te passen. Geschikt voor 1/4'' en 1/2'' schachten. Geschikt voor verticale of horizontale opbergsystemen.
 • Rockler Snel ontgrendelend klemmenrek

  Prijs € 51,15
  Constructie uit corrosiebestendig en zeer sterk gegalvaniseerd staal voor de nodige slijtvastheid en levensduur. Maximum opslagcapaciteit voor zware klemmen in een beperkte ruimte. Tot 15 quick-release staafklemmen kunnen opgeslagen worden in een 615 mm lange ruimte. Geen behoefte om de klemmen te sluiten wanneer ze over de trog gehaakt worden, met als resultaat een robuust en stabiel opslagsysteem. Compatibel met de meeste quick-release staafklemmen Voorgeboorde 406 mm centraal voor bevestiging op wandbeugels, met afstandhouders tussen de klemsleuven met een breedte van 34 mm, waarbij de klemopslagsleuven in het bezit zijn van een breedte van 7,6 mm.
 • Rockler F-vormig klemmenrek

  Prijs € 30,99
  Gevormd uit robuust gegalvaniseerd staal voor een langere levensduur. Verzamelt F-klemmen op handige wijze en bevestigt ze stevig op de muur. Voorgeboorde gaten mer centerafstand van 406 mm, voor eenvoudige montage op wandbeugels.Voorgeboorde gaten mer centerafstand van 406 mm, voor eenvoudige montage op wandbeugels. Afstandhouders tussen klemopbergsleuven: 33,8 mm breed. Klemopbergsleuven 7,7 mm breed. Totale lengte 614 mm.