Pijp ontbramen

Actieve filters

 • Silverline Eenvoudige pijpreiniger

  Prijs € 2,75
  Handige pijprieniger met robuust lichaam uit ABS-plastic. Gegalvaniseerde stalen borsteldraden.Verwijdert snel en efficint vuil en bramen. Lichtgewicht ontwerp en zakformaat.
 • Silverline Eenvoudige pijpreiniger

  Prijs € 3,25
  Handige pijprieniger met robuust lichaam uit ABS-plastic. Gegalvaniseerde stalen borsteldraden.Verwijdert snel en efficint vuil en bramen. Lichtgewicht ontwerp en zakformaat. Inwendige diameter: 22 mm.
 • Silverline Pijpontbramer

  Prijs € 8,25
  Pijpontbramer uit harde hars met geharde stalen messen. Dubbel einde met 3 messen voor efficient intern en extern snijden. Voor de gebruik op 15, 22 en 28 mm pijpen. Maximale capaciteit: 40 mm.
 • Silverline Pijp reinig en afbraam werktuig

  Prijs € 7,75
  Carbon stalen borstels voor het reinigen en afbramen van koperen buizen met een diameter van 15 en 22 mm.
 • Silverline Afbraammes

  Prijs € 8,15
  Plastic handvat met blad draaivergrendeling en een zakclip. 360ø roterend blad. Voor het gebruik op staal, koper, messing en plastic leidingen. Compatibel met afbraammes mesjes. Lengte: 140 mm.
 • Silverline Expert afbraammes

  Prijs € 12,65
  Sterk mes met zeshoekig, geanodiseerd aluminium handvat en bajonetaansluiting. 360ø roterend blad. Voor het gebruik op staal, koper, messing en plastic leidingen. Inclusief M2 HSS blad.
 • Silverline Afbraammes mesjes, 2 pk.

  Prijs € 4,15
  Reserve mesjes voor de 248844 en 282388 afbraammessen. Te gebruiken op staal, koper, messing en plastic leidingen.
 • Silverline 3-delige ketel en afvoerleiding schoonmaakborstel set

  Prijs € 15,75
  Voor het schoonmaken van ketels en afvoerleidingen, zonder het beschadigen/krassen van het materiaal. Verwijdert grof vuil snel en gemakkelijk en optimaliseert de ketel gebruiksduur. Tevens geschikt voor verschillende schoonmaakwerkzaamheden in en rondom uw huis, garage en werkplaats. Formaat 15 mm dia., 50 mm dia. en 50 x 16 mm dia.
 • Dickie Dyer Ontbraamgereedschap

  Prijs € 16,45
  Spuitgegoten polypropyleen handvat met hoogkwalitatief roterend mes. Bajonetfitting voor een gemakkelijke mesvervanging. Voor gebruik met koperen, aluminium en lichte stalen pijpen. Reservemesopslag in het handvat. Compatibel met ontbraammessen van Silverline. Lengte: 150 mm.
 • Dickie Dyer 'Heavy Duty' pijpontbramer

  Prijs € 20,45
  Robuust lichaam uit zinklegering met roestbestendige geribbelde poedercoating, en snelle stalen ontbramer. Voor interne en externe pijpeinden. Pijpmaten: 6 - 40 mm diameter
 • Dickie Dyer Pijpreiniger & ontbramer 4-in-1

  Prijs € 11,25
  Gegalvaniseerde stalen borstels met sterk spuitgegoten plastic lichaam. Reinigt en ontbraamt koperen buizen. Voor buizen met diameters van 15 mm en 22 mm.