Pijpenbuigers

Actieve filters

 • Dickie Dyer Mini-pijpbuiger

  Prijs € 18,99
  Lichte en duurzame aluminium constructie met stalen scharnier. Cre‰ert gladde hoeken en nauwkeurige bochten in leidingen. Omvat een 0 - 90ø gemarkeerde hoekmeter voor bochten. Voor koperbuizen met kleine boring. Maten: 6, 8 en 10 mm.
 • Silverline Pijpenbuiger en 'Heavy-Duty' geleiders

  Prijs € 108,65
  'Heavy-Duty' ronde stalen handvaten en sterke gietaluminium vormers. Buigt 15 en 22 mm koperen en aluminium buizen en 15 mm lichte roestvrijstalen buizen tot 180ø. Kan gemonteerd op een werkbank, geklemd in een bankschroef gebruikt worden voor het gemakkelijker buigen van pijpen. Inclusief 15 en 22 mm geanodiseerde aluminium geleiders. Vervangende Silverline 15 mm geleider en 22 mm geleider zijn verkrijgbaar.
 • Silverline Pijpenbuiger geleider, 15 mm

  Prijs € 7,85

  Geanodiseerde aluminium pijpenbuiger. Geleid 15 mm koperen, aluminium en roestvrijstalen pijpen tijdens het buigen. Compatibel met de Silverline pijpenbuiger MS124 en de meeste andere pijpenbuigers.

 • Silverline Pijpenbuiger geleider, 22 mm

  Prijs € 10,99

  Geanodiseerde aluminium pijpenbuiger. Geleid 22 mm koperen, aluminium en roestvrijstalen pijpen tijdens het buigen. Compatibel met de Silverline pijpenbuiger MS124 en de meeste andere pijpenbuigers.

 • Silverline Mini pijpenbuiger

  Prijs € 23,75
  Sterke aluminium gieting met 'Heavy-Duty' scharnier, geschikt voor het buigen van 6, 8 en 10 mm koperen en aluminium pijpen. Geschikt voor centrale verwarming en hydraulische pijpen. Compact formaat. Lengte 270 mm.
 • Silverline Scharnierende pijpklem

  Prijs € 81,05
  Gietstalen frame en basis, krachtige gekartelde kaken en geplateerde draaistaaf. Omkeerbaar, zelf-vergrendelend frame voor rechts- en linkshandig gebruik. 10 mm dia. montagegaten voor de montage op werkbanken en gereedschapssteunen. Ideaal voor herhaaldelijke klemwerkzaamheden tijdens het installeren van leidingen.
 • Dickie Dyer 3-delige 'Heavy-Duty' pijpbuigerset

  Prijs € 132,55
  'Heavy Duty' carbon stalen handgrepen met duurzame en antislip oppervlakken. Voor het kinkvrij buigen van 15-22 mm buizen tot 180 ø. Kan gebruikt worden op een werkbank of in een bankschroef gemonteerd om gemakkelijk te buigen. Nylon zakje met ritssluiting zoorgt voor een georganiseerde opslag van de geleiders. Voor gebruik met koper, aluminium en lichte stalen pijpen. Set bevat 15 en 22 mm aluminium geleiders en een nylon zakje met rits.
 • Dickie Dyer Reserve geleider voor pijpbuiger

  Prijs € 23,85
  Duurzame gepolijst-aluminium pijpbuiger geleider. Reserve geleider voor de Dickie Dyer pijpbuiger set. Compatibel met de meeste pijpbuigers. Voor de gebruik op koper, aluminium en lichte stalen pijpen.
 • Dickie Dyer Reserve geleider voor pijpbuiger

  Prijs € 14,85
  Duurzame gepolijst aluminium pijpbuiger geleider. Reserve geleider voor Dickie Dyer pijpbuiger set. Compatibel met de meeste pijpbuigers. Voor gebruik op koper, aluminium en lichte stalen buizen.
 • Silverline Pijpenbuigers

  Prijs € 28,75
  Sterke gietaluminium met zware stalen scharnier. Buigt 8, 10 en 12 mm koperen en aluminium buizen. Duurzame stalen handgrepen met ergonomische grip. Geleider met 0, 30, 60, 90, 120, 150 en 180ø markeringen. Veer geladen, kantelbaar vasthoudsysteem.