Pijpsnijders

Actieve filters

 • Silverline Pijpsnijder

  Prijs € 9,99
  Verstelbare pijpsnijder met hoogwaardig gehard en getemperd snijwiel. Roestbestendige afwerking. Brede dubbele rollers voor een vierkante snede. Groot handvat voor een comfortabel gebruik. Ingebouwd, uitklapbaar ontbraammes. Snijd koper, messing, aluminium en dun/licht metaal. Snijcapaciteit 3 - 30 mm.
 • Dickie Dyer 4-delige roterende koper pijpsnijder set

  Prijs € 33,99
  Zinklegering en geharde stalen pijpsnijder wiel. Voor eenvoudig roterend snijden van leidingen. Het wiel past automatisch aan op de diameter van de pijp. Geschikt voor het snijden van koper pijpen met 15 en 22 mm diameter. Set bevat 2 x reserve snijwielen
 • Dickie Dyer Plasticslang- en pijpsnijder

  Prijs € 20,99
  Roestvrijstalen snijblad met poeder gecoat, softgrip handvatten voor makkelijk snijden van plastic slangen en PVC pijpen. Handvatvergrendeling en verwijderbaar mes veilige messcherping en onderhoud. Compatibel met water-, aluminium-, plastic-, gas- en elektrische leidingen en meer.
 • Silverline Snelspan pijpsnijder

  Prijs € 22,99
  Snel verstelbare pijpsnijder met hoogwaardig gehard snijwiel. Roestbestendige afwerking. Brede, dubbele roller. Groote handvat grip voor een comfortabel gebruik. Ingebouwd afbraammes. Verstelbaar met gebruik van een gemakkelijk, veer-geladen ontgrendelsysteem. Inclusief reserve snijwiel. Snijd koper, messing en aluminium leidingen. Snijcapaciteit 6-50 mm.
 • Dickie Dyer Telescopische pijpsnijder

  Prijs € 40,99
  Gemaakt van zware, roestbestendige aluminiumlegering. Gehard stalen snijwiel en pijprollers voor een gemakkelijke snijden. Verstelbare pijpsnijder met ingebouwde pijpontbramer en afbraammes. Voor het gebruik met koper, aluminium an lichte stalen pijpen van 6 - 45 mm. Leverbaar met reservewiel in handvat.
 • Dickie Dyer Reservewiel voor roterende pijpsnijder

  Prijs € 1,99
  Gehard stalen vervangingswiel voor roterende koper-pijpsnijder. Voor pijpsnijders 28 mm.
 • Dickie Dyer Verstelbare pijpsnijder

  Prijs € 34,99
  Gemaakt van zware, roestbestendige aluminiumlegering. Gehard stalen snijwiel en pijp rollers voor een gemakkelijke snijden. Ergonomisch, slank profiel voor uitstekende grip. Voor het gebruik met koper, aluminium an lichte stalen pijpen.
 • Dickie Dyer Roterende koper-pijpsnijder

  Prijs € 24,99
  Zinklegering met snijwiel uit gehard staal. Voor eenvoudig roterend snijden van leidingen. Het wiel past zich automatisch aan de diameter van de pijp aan. Geschikt voor het snijden van koper pijpen.
 • Dickie Dyer Roterende koper-pijpsnijder

  Prijs € 14,99
  Zinklegering met snijwiel uit gehard staal. Voor eenvoudig roterend snijden van leidingen. Het wiel past zich automatisch aan de diameter van de pijp aan. Geschikt voor het snijden van koper pijpen.
 • Dickie Dyer Reserve snijwiel voor inox-pijpsnijder, 2 pk.

  Prijs € 5,99
  Snijwiel uit gehard staal voor voor roterende roestvrijstalen-pijpsnijder. Past op 3 - 32 mm pijpsnijders.
 • Silverline Reserve pijpsnijder wiel

  Prijs € 2,99
  Hoogwaardig, gehard staal voor een langdurig gebruik en maximale snijnauwkeurigheid. Voor het gebruik met Silverline pijpsnijder 662789.
 • Dickie Dyer Roterende koper-pijpsnijder

  Prijs € 18,99
  Zinklegering met snijwiel uit gehard staal. Voor eenvoudig roterend snijden van leidingen. Het wiel past zich automatisch aan de diameter van de pijp aan. Geschikt voor het snijden van koperen pijpen.
 • Silverline Loodgieterszaag

  Prijs € 3,99
  Koolstofstalen zaagblad en duurzaam polymeerhandvat. Biedt onbeperkte snijdiepte voor het zagen van leidingen. Gebruik onvolledige of verkorte bladen door het verschuiven van het verkorte deel door het handvat.
 • Dickie Dyer Reserve snijwiel voor koper-pijpsnijder, 2 pk.

  Prijs € 3,99
  Reserve snijwiel uit gehard staal voor roterende koper-pijpsnijders, Past op 3 - 32 mm pijpsnijders.
 • Silverline Pijpsnijder voor kunststofbuizen

  Prijs € 6,99
  Slagbestendige pijpsnijder, voorzien met een duurzaam nylon lichaam en stalen blad. Ideaal voor het snel en herhaald snijden van 3 - 28 mm kunststofbuizen zoals MDPE. Lichtgewicht en draagbaar. Veiligheidsslot voorkomt openen tijdens transport.
 • Dickie Dyer Reserve snijwielen voor koper pijpsnijder, 2 pk.

  Prijs € 7,99
  Vervangingswiel uit gehard staal voor roterende koper-pijpsnijder. Past op 6 - 35 mm pijpsnijders.
 • Silverline 'Heavy-duty' pijpsnijder

  Prijs € 27,99
  Gehard en getemperd snijwiel uit robuust gelegeerd staal. Corrosiebestendige afwerking. Verstelbaar met stevig stalen handvat. Voor het snijden van koperen en stalen pijpen van grotere diameter. Snijcapciteit 12 - 50 mm.
 • Dickie Dyer Reserve snijwielen voor roterende pijpsnijder, 2 pk.

  Prijs € 5,99
  Gehard stalen snijwiel voor roterende koper-pijpsnijder. Geschikt voor pijpsnijders van 15 en 22 mm.
 • Dickie Dyer Reserve snijwiel voor Inox pijpsnijder

  Prijs € 13,99
  Vervangingswiel uit gehard staal voor roterende roestvrijstalen-pijpsnijder. Past op 6 - 35 mm pijpsnijders.
 • Silverline Reserve pijpsnijder wiel, 2 pk.

  Prijs € 2,99
  Hoogwardig, gehard staal voor een langdurig gebruik en maximale snijnauwkeurigheid. Voor het gebruik met Silverline pijpsnijders.