Reciprozaagbladen

Actieve filters

 • Silverline Dubbelzijdige inval reciprozaagblad, 3 pk.

  Prijs € 9,99
  Hoge koolstofstaal bladen voor hout, gipsplaten, kunststof en dun plaat legering. Ideaal voor het sneden in vloerdelen, spaanplaat en gipsplaten. Zaagt zowel vooruit als achteruit. 4,2 en 2,8 mm tandsteek. Compatibel met alle recipro- en sable zagen met een 1/2" universele schacht.
 • Silverline Reciprozaagblad voor metaal, 5 pk.

  Prijs € 14,99
  Bimetalen bladen for fijn snijden van metaal van 1,5 tot 4 mm dik. Geschikt voor het snijden van metaal, plastic platen, profielen en buizen tot 100 mm diameter. 1,4 mm tandsteek. Compatibel met alle recipro- en sable zagen met 1/02" universele schacht.
 • Silverline Reciprozaagblad voor sloopwerk, 5 pk.

  Prijs € 13,99
  Geschikt voor sloopwerk. Voor het zagen van metaal en spijker houdend hout. Ideaal voor het afbreken van paletten en het verwijderen van raamkozijnen. 2,5 mm tandsteek. Compatibel met alle recipro- en sabel zagen met 1/2 " universele schacht.
 • Silverline Reciprozaagblad voor hout, 5 pk.

  Prijs € 4,99
  Hoge koolstofstaal bladen voor snel zagen in hout. Ideaal voor ruwe snijden van hout en het afbreken van palette. 2 mm tandsteek. Compatibel met alle recipro- en sabel zagen met een 1/2" universele schacht.
 • Silverline Reciprozaagblad voor legering, 5 pk.

  Prijs € 4,99
  Hoog koolstofstaal bladen voor het fijn snijden van hout en zachte legering van 1,5 - 4 mm. Ideaal voor het fijn zagen van houten platen, lijstwerk en van plastic buizen en profielen. 1,4 mm tandsteek. Compatibel met alle recipro- en sabel zagen met 1/2" universele schacht.
 • Silverline Reciprozaagbladen voor hout, 5 delig

  Prijs € 6,99
  Hoog carbon staal voor snelle ruwe zagen in hout, groenhout en wortels. Ideaal voor het afbreken van paletten en zagen van brandhout. 5 tpi met een 5,2 mm tandsteek. Compatibel met alle recipro- en sabelzagen met een 1/2" universele schacht.
 • Silverline Reciprozaagblad voor hout en metaal, 10 pk.

  Prijs € 8,99
  Algemeen doel set voor populaire toepassingen. Set bevat 3 x 150 mm HCS bladen voor metaal platen en legering (18tpi), 4 x 150 mm HCS bladen voor snelle snijden van hout en plastic (6tpi) en 3 x 240 mm HCS bladen voor snelle ruwe snijden van groenhout (5 tpi). Compatibel met alle recipro- en sabelzagen met een 1/2" universele schacht.