Reciprozaagbladen

Actieve filters

 • Silverline Reciprozaagblad voor hout en metaal, 10 pk.

  Prijs € 13,65
  Algemeen doel set voor populaire toepassingen. Set bevat 3 x 150 mm HCS bladen voor metaal platen en legering (18tpi), 4 x 150 mm HCS bladen voor snelle snijden van hout en plastic (6tpi) en 3 x 240 mm HCS bladen voor snelle ruwe snijden van groenhout (5 tpi). Compatibel met alle recipro- en sabelzagen met een 1/2" universele schacht.
 • Silverline Reciprozaagblad voor metaal, 5 pk.

  Prijs € 22,35
  Bimetalen bladen for fijn snijden van metaal van 1,5 tot 4 mm dik. Geschikt voor het snijden van metaal, plastic platen, profielen en buizen tot 100 mm diameter. 1,4 mm tandsteek. Compatibel met alle recipro- en sable zagen met 1/02" universele schacht.
 • Silverline Reciprozaagblad voor sloopwerk, 5 pk.

  Prijs € 21,35
  Geschikt voor sloopwerk. Voor het zagen van metaal en spijker houdend hout. Ideaal voor het afbreken van paletten en het verwijderen van raamkozijnen. 2,5 mm tandsteek. Compatibel met alle recipro- en sabel zagen met 1/2 " universele schacht.
 • Silverline Reciprozaagblad voor hout, 5 pk.

  Prijs € 7,15
  Hoge koolstofstaal bladen voor snel zagen in hout. Ideaal voor ruwe snijden van hout en het afbreken van palette. 2 mm tandsteek. Compatibel met alle recipro- en sabel zagen met een 1/2" universele schacht.
 • Silverline Reciprozaagblad voor legering, 5 pk.

  Prijs € 6,95
  Hoog koolstofstaal bladen voor het fijn snijden van hout en zachte legering van 1,5 - 4 mm. Ideaal voor het fijn zagen van houten platen, lijstwerk en van plastic buizen en profielen. 1,4 mm tandsteek. Compatibel met alle recipro- en sabel zagen met 1/2" universele schacht.
 • Silverline Reciprozaagbladen voor hout, 5 delig

  Prijs € 9,55
  Hoog carbon staal voor snelle ruwe zagen in hout, groenhout en wortels. Ideaal voor het afbreken van paletten en zagen van brandhout. 5 tpi met een 5,2 mm tandsteek. Compatibel met alle recipro- en sabelzagen met een 1/2" universele schacht.