Remmen, vering, en sturen

Actieve filters

 • Silverline Kogelgewrichttrekker

  Prijs € 11,75
  Voor het scheiden van kogelgewrichten. Gesmeed om slijtage bij intensief gebruik te weerstaan. Geplateerde roestbestendige afwerking. Kartel schacht voor het verkrijgen van een goede grip. Ideaal voor auto's en lichte commercile voertuigen.
 • Silverline Hydraulische slangklem

  Prijs € 3,99
  Klemmen uit gehard en getemperd staal, met enkelhandige klemwerking voor het klemmen van hydraulische slangen zoals remvloeistofslangen. Vinyl-gedompelde handvaten voor een comfortabel gebruik. Gegalvaniseerde afwerking.
 • Silverline 9-delige pijp flare-set

  Prijs € 33,45
  Carbon stalen taps met chroom geplateerde buisklem en buisdruk. Te gebruiken met zacht koperen en aluminium buizen. Deze set bevat: buisklem, 45ø schroeftype buisdruk en 7 dubbele buistaps 3/16", 1/4", 5/16", 3/8", 7/16", 1/2" en 5/8". Plastic opbergkoffer.
 • Silverline Aandrijfas klemtang

  Prijs € 27,15
  Geharde stalen aandrijfas klemtang, gegalvaniseerd voor roestbestendigheid. Voor het comprimeren en afvlakking van oorklemmen. 3/8" sectie gaten in de handvat schacht voor de gebruik met een momentsleutel. PVC-handgrepen voor beter grip en comfort.
 • Silverline Veerhaak

  Prijs € 6,05
  Hitte behandelde en staallegering met roestbestendige poedercoating. Geharde en gevormde punt voor maximale controle. Voor een gemakkelijke veerverwijdering en bevestiging. Geschikt voor remmen, koplampen en vele andere veren. T-handvat voorziet optimale grip.
 • Silverline Remcilinder verwijderaar

  Prijs € 9,05
  Gehard stalen constructive. Verwijdert de remcilinder, door uitbreiding van de vasthoudring en houdt. Voor het verwijderen en montage van borgringen op aandrijfassen bij het verwijderen van CV-gewricht. Kaak capaciteit: 45 mm.
 • Silverline Kogelgewrichttrekker

  Prijs € 10,55
  Voor het losmaken van kogelgewrichten. Gesmeed om slijtage bij intensief gebruik te weerstaan. Geplateerde corrosiebestendige afwerking. Ideaal voor auto's en lichte commercile voertuigen.
 • Silverline 5-delige binnenlagertrekkerset

  Prijs € 97,45
  Volledig verchroomd koolstofstaal, medium-slag schuifstaaf. Voor het demonteren van binnenlagers met behulp van binnentrekkers met verschillende afmetingen en schuifstaven. Opent klemmen door het handvat in tegenwijzerzin te draaien zodat ze vlak aanliggen tegen het lager. Perfect om lagers gelijkmatig uit te trekken zonder onderdelen te beschadigen. Binnentrekkers met en interne capaciteit van 12 tot 32 mm. Inclusief schuifstaaf, 4 binnentrekkers (12 - 16,5, 16,5 - 18, 18 - 24,5 en 24,5 - 32 mm) en een harde opbergkoffer.
 • Silverline Koevoet

  Prijs € 23,85
  Vierkante koevoet uit gehard en gesmeed staal met extra lang, 'Heavy-Duty' slagvast handvat. Gebogen uiteinde voor optimale hefboomwerking. Beitelpunt voor het oplichten van voorwerpen. Roestbestendige poedercoating.
 • Silverline 22-delige wiellager montageset

  Prijs € 182,95
  'Heavy Duty' stalen drukplaten met rostbestendige fosfaat coating. oor snelle, effectieve verwijdering / installatie van wiellagers op voorwiel aangedreven auto's. Verwijdert voornaaf lagers zonder demontage van de steunsamenstel. Zwaargewicht trekspindel voor gebruik met slaggereedschap. Set bevat buiten steunringen, sluitringen, trekspindel, drukplaten, drukplaat adapter in een harde opbergkoffer. Drukplaat maten: 50, 55, 59, 63, 66,5, 70, 71,5, 73, 73, 75, 77,5, 81,5, 83 en 88 mm.
 • Silverline Remzuiger spreider

  Prijs € 26,45
  Essentieel instrument voor het terugtrekken van remzuiger om het inbrengen van nieuwe remblokken toestaan. Voor gebruik op tegen vaste en single-zuiger remklauwen. Zorgt voor terugtrekken van parallel zuiger, het voorkomen van schade aan zuigerafdichtingen. Geschikt voor de meeste ATE, Bendix, Delco en Girling remklauwen. Kaak capaciteit: 88 mm. Voor de gebruik met 21 mm moersleutel of 1/2" vierkant-aandrijf.
 • Silverline Gereedschap stuurstangtandheugel

  Prijs € 100,95
  Gegalvaniseerd gehard koolstofstalen gereedschap voor het verwijderen en het installeren van stuurstangarmen. Gekartelde schacht voor extra grip.Past over de stuurstang en op de stuurtandheugel. Compatibel met 27 mm zeskant of 1/2" vierkante driverstang.
 • Silverline Remzuiger terugsteller

  Prijs € 24,25
  Chroom geplateerd, hoog gelegeerd staal. Biedt een snelle en efficinte terugstellen van de remzuiger. Geschikt voor gebruik op disc-remklauwen met rechtse draad gemonteerd op de meeste Europese en Japanse auto's. Inclusief dubbelzijdig adapter (32,5 mm BCD x 5,8 mm en 23 mm BCD x 5,8 mm pinnen).
 • Silverline Gereedschap stuurstang tandheugel

  Prijs € 98,25
  Gegalvaniseerd gehard koolstofstalen gereedschap voor het verwijderen en het installeren van stuurstangarmen. Gekartelde schacht voor extra grip.Past over de stuurstang en op de stuurtandheugel. Compatibel met 27 mm zeskant of 1/2" vierkante driverstang.
 • Silverline Slangklem tang voor oorklemmen

  Prijs € 13,15
  Gehard koolstofstalen klemtang met fosfaat gegalvaniseerd oppervlak voor corrosiebestendigheid. Voor het installeren van klemmen op brandstoffilters, waterpompen, koelsystemen en aandrijfassen. Geschikt voor alle typen van oorklemmen. PVC-handgrepen voor betere grip en comfort.
 • Silverline Spiraalveercompressor 2 stk

  Prijs € 45,55
  Gehard koolstofstalen veercompressors voor het verwijderen & plaatsen van schokdempers. Gegalvaniseerde roestbestendige zwart-fosfaten afwerking. Schuivende en van schroefdraad voorziene klauwen voor snelle positionering. Grove schroefdraad voorkomt strippen. 1/2" stang of 21 mm zeskant compatibel. Capaciteit 300 mm.
 • Silverline Spoorstang einde remover

  Prijs € 15,95
  Drop-gesmeed, zink-geplateerde lichaam en gefosfateerde stuwkracht bout voor roestbestendigheid. Verwijdert de meeste soorten Pitman armen, trekstangen en kogelgewrichten. Capaciteit (B x D): 19 x 50 mm. Kaak 19 mm.
 • Silverline Kogelgewrichttrekker

  Prijs € 27,35
  Gesmeed gelegeerd staal. Voor het scheiden van kogelgewrichten op stuur- en veersystemen. Dubbele stelschroeven voor een breede bereik. Ideaal voor auto's en lichte commercile voertuigen. Keel diepte 20 mm.
 • Silverline Ashoes klemband tang

  Prijs € 17,45
  Koolstofstaal klemband tang voor het vastzetten van klemband op aandrijfhoezen, ashoes slangklemmen, stuurbekrachtiging en pinion stuursystemen. Draaihendel klemt de spanband vast over de aandrijfhoes. Dan knipt u het af met het roterende mes aan de voorkant. Groot, comfortabel handvat.