Rioolontstoppers

Actieve filters

 • Silverline 12-delig "Lock Rod" rioolontstopper vergrendelstaven systeem

  Prijs € 65,95
  Robuust, duurzaam en flexibel polypropyleen. Dubbele wormschroef breekt verstoppingen en de plunjer creert drukopbouw en forceert de verstopping. Dankzij de superieure snel-vergrendel aansluitingen zijn de staven in beide richtingen vast te draaien. Kartelschroefaansluitingen voor een optimale grip en gereedschapsvrije aansluitingen. Inclusief 10 x 920 mm vergrendelstaven, 1 x 100 mm rubberen plunjer en 1 x 50 mm dubbele wormschroef.
 • Silverline Geleiderwiel

  Prijs € 8,15
  Gele, zink-gepassiveerde dubbele wurmschroef kop. Geleid de staven langs bochten en verwijder verstoppingen. Compatibel met Silverline rioolontstopper sets (868720 en 273193). Draai te allen tijde rechtsom.
 • Silverline Rubberen "Lock Rod" rioolontstopper vergrendel stamperkop

  Prijs € 4,99
  100 mm dia. rubberen "Lock Rod" stamperkop met metalen vergrendeling. Bouwt druk op om de verstopping in afvoerpijpen/leidingen te forceren. De kop is gemakkelijk, in beide richtingen vast te draaien. Compatibel met het Silverline vergrendel rioolontstopper systeem (278373).
 • Silverline Dubbele wurmschroefkop

  Prijs € 6,75
  Gele, zink-gepassiveerde dubbele wurmschroef kop. Bevestig op rioolontstopperstaven voor het opbreken van verstoppende materialen in afvoeren. Compatibel met Silverline rioolontstopper sets (868720 en 273193). Draai te allen tijde rechtsom.
 • Silverline Rioolontstopper "Lock Rod" vergrendel schraperkop

  Prijs € 4,99
  Metalen "Lock Rod" rioolontstopper schraperkop met scharnier en vergrendeling. De kop klemt over de verstopping en trekt het terug, in de richting van de gebruiker. De kop is gemakkelijk, in beide richtingen vast te draaien. Compatibel met het Silverline vergrendel rioolontstopper systeem (278373).
 • Silverline Stamperkop

  Prijs € 3,55
  Vaste rubberen stamperkop met draadbevestiging. Bevestig op rioolontstopperstaven voor algemene afvoerreiniging. Bouw druk op om blokkeringen te forceren. Compatibel met Silverline rioolontstopper sets (868720 en 273193). Draai te allen tijde rechtsom.
 • Silverline Reserve "Lock Rod" vergrendel ontstopper staaf

  Prijs € 8,95
  Robuuste, duurzame en flexibele polypropyleen "Lock Rod" vergrendel ontstopper staaf. Dankzij de superieure snel-vergrendel aansluitingen zijn de staven in beide richtingen vast te draaien. Kartelschroefaansluitingen voor een optimale grip en gereedschapsvrije aansluitingen. Gebruik als reserve staaf of als verlengstuk voor de Silverline rioolontstopper staven set (278373).
 • Silverline Rioolborstelkop

  Prijs € 11,45
  100 mm diameter rioolborstelkop met stijve, grove haren. Te bevestigen op rioolontstopperstaven, voor het verwijderen van vuil uit huishoudelijke afvoerleidingen. Tevens te gebruiken voor schoorsteenvegen. Compatibel met Silverline rioolontstopper sets (868720 en 273193). Draai te allen tijde rechtsom.
 • Silverline "Lock Rod" rioolontstopper dubbele vergrendel wormschroefkop

  Prijs € 4,99
  50 mm dia. dubbele vergrendel wormschroefkop met metalen vergrendeling. Breekt verstoppingen in afvoerleidingen, afvoerputten en pijpwerk. De kop is gemakkelijk, in beide richtingen vast te draaien. Compatibel met het Silverline "Lock Rod" rioolontstopper systeem.
 • Silverline Vlampijpwisser

  Prijs € 7,99
  Sterke staaldraad constructie. 1/4" aansluiting voor universele ontstopperverbinding. Strakgespannen draadlus. Schraapt en veegt keramische vlampijpen en schoorstenen schoon. Compatibel met Silverline rioolontstopper sets (868720 en 273193). Draai te allen tijde rechtsom.
 • Silverline Rioolontstopper set

  Prijs € 52,85
  Rioolontstopperstaven set met verschillende accessoires voor algemeen rioolontstoppen. Universele zink geplateerde, geperste koppelstukken voor extra stevigheid. Dubbele wurmschroef breekt verstoppingen en de plunjer bouwt de druk op voor het forceren van de verstopping. 12 flexibele, gemakkelijk te schroeven, polypropyleen staven, 920 mm lang x 18 mm diameter, en 4 verlengstaven. De accessoires zijn tevens compatibel met Silverline rioolontstopper set en vele derden sets. Draai te allen tijde rechtsom.
 • Silverline Vlampijpwisser

  Prijs € 13,45
  Draad aansluiting voor universele ontstopperverbinding. Strakgespannen draadlus. Schraapt en veegt keramische vlampijpen en schoorstenen schoon. Sterke staaldraad constructie. Compatibel met de 12-delige rioolontstopper set (273193). Draai te allen tijde rechtsom.
 • Silverline Rioolontstopper set opbergtas

  Prijs € 8,35
  Sterke, vochtbestendige nylon opbergtas met rits en draaghandvat. Compatibel met de 12-delige rioolontstopper set en 12-delige rioolontstopper vergrendelstaven set .
 • Silverline 7-delige 2 m rioolontstopper set

  Prijs € 80,55
  Sterke staven met universele, zink geplateerde koppelstukken. Compleet met rubberen stamper en wormschroefkop. De set bevat 5 x 2 m x 25 mm diameter, 'Heavy-Duty' polypropyleen staven in een waterdichte opbergzak. Compatibel met alle Silverline rioolontstopper accessoires en schoorsteen veegborstel.
 • Silverline Rioolontstopper staven

  Prijs € 15,99
  Flexibele, gemakkelijk te schroeven, polypropyleen rioolontstopperstaven, voor algemeen rioolontstoppen. Universele zink geplateerde, geperste koppelstukken voor extra stevigheid. Inclusief 4 x 920 mm polypropyleen staven, geleverd in een waterdichte opbergzak. Compatibel met Silverline rioolontstopper sets (868720 en 273193). Draai te allen tijde rechtsom.
 • Silverline Schoorsteen borstelkop

  Prijs € 13,45
  Bevestig op rioolontstopperstaven voor het verwijderen van hardnekkig vuil uit schoonstenen. Compatibel met Silverline rioolontstopper sets (868720 en 273193). Draai te allen tijde rechtsom.
 • Silverline Veegborstelkop

  Prijs € 14,95
  Bevestig op rioolontstopperstaven voor het verwijderen van hardnekkig vuil uit schoonstenen. Compatibel met Silverline rioolontstopper sets (868720 en 273193). Draai te allen tijde rechtsom.
 • Silverline Schraapkop

  Prijs € 5,85
  Vergrendeld achter de verstopping waardoor het materiaal naar de gebruiker toe getrokken kan worden. Ideaal voor het schoonmaken van dakgoten en afvoeren met grote diameter. Compatibel met Silverline rioolontstopper sets (868720 en 273193). Draai te allen tijde rechtsom.