Rioolveren

Actieve filters

 • Silverline Afvoer schoonmaakwerktuig

  Prijs € 2,75
  Getand, plastic afvoer schoonmaakwerktuig voor het verwijderen van haar en ander algemeen afval uit badkamer en keuken afvoerpijpen. Uiterst efficint en voorkomt de behoefte aan schoonmaak chemicalin. 500 mm.
 • Silverline Mini gootsteenontstopper

  Prijs € 5,35
  Duurzame, gemakkelijk schoon te maken, polypropyleen gootsteenontstopper met zachte lip voor goede afsluiting. Voor het snel ontstoppen van wasbakken en kleine spoelbakken. Ontworpen voor een optimale zuigkracht. 100mm beker. Lengte 380mm.
 • Silverline Afvoerpijp ontstopper

  Prijs € 6,65
  Voor het ontstoppen van afvoerpijpen. 1800 mm x 6 mm diameter. Kurkentrekker uiteinde en gentegreerd handvat. Maat 1,8 m x 6 mm.
 • Silverline Gootsteenontstopper

  Prijs € 7,85
  Duurzame, gemakkelijk schoon te maken gootsteenontstopper voor het snel ontstoppen van wasbakken en spoelbakken. Ontworpen voor een optimale zuigkracht. 100 mm beker diameter en 310 mm lengte.
 • Silverline Rioolveer

  Prijs € 39,85
  Sterk plastic handvat met veerstaal en kurkentrekkerdraad. 9 mm dia. staaldraad. Verwijdert vuil en vetresten uit wastafels en afvoerpijpen. Tevens te gebruiken voor het vrijmaken van andere huishoudelijke leidingen.
 • Silverline Rioolveer

  Prijs € 6,95
  Rioolveer met een kurkentrekker uiteinde. Sterk plastic handvat. Voor het ontstoppen en schoonmaken van afvoerleidingen.
 • Silverline WC ontstopper

  Prijs € 21,15
  Voor het ontstoppen van verstopte wc?s en afvoerpijpen. De ontstopper bevat een flexibele veer met spiraal kop. Draai de kop met behulp van de hendel door de sifon. Hoofd op 9 mm stalen veer.
 • Silverline Afvoerpijpontstopper, booraangedreven

  Prijs € 25,15
  Robuuste roterende staaldraad in stationaire plastic buis voro het ontstoppen van afvoerbuizen en toiletten. Zeskantige punt kan verbonden worden met elke elektrische of pneumatische boormachine. Ingebouwde veiligheidskoppeling voor gevallen waarin de kop vast komt te zitten.
 • Silverline Waterdruk afvoerpijp ontstopper

  Prijs € 8,75
  Injecteerd een spuit water onder hoge druk in de afvoerpijp zodat verstoppingen verholpen worden. De ontstopper is geschikt voor baden, wastafels en douches. Totale lengte 370 mm.
 • Silverline Boor-aangedreven afvoerpijpontstopper

  Prijs € 39,25
  Hoge impact polypropyleen trommel met verlengbare staaldraad voor het opbreken en verwijderen van verstoppingen in huishoudelijke afvoeren. Verlengbare 6 m x 6 mm spiraalstaaf met rechte 14 mm dia. boor, te voeden met boormachine en hand. Handmatige voeding voorkomt vervuiling van wasbakken en oppervlakken. Compatibel met boormachines met een 6 mm, zeskant aansluiting.
 • Silverline Afvoerpijpontstopper

  Prijs € 26,35
  Ontstopper met een lange flexibele slang, een 12 mm roterende kop voor het ontstoppen van wastafels, baden, douches en afvoerleidingen. De spiraal is met de hand in en uit de leiding en de plastic container te voeden, om het uit de buurt van schone keukens en badkamers te houden. Roterend handvat voor het ontstoppen van hardnekkige verstoppingen. Ergonomische pistoolgrip.
 • Silverline Gootsteen ontstopper

  Prijs € 7,35
  Rubberen gootsteen ontstopper met een 24 mm diameter houten handvat. Voor wastafels en gootstenen.
 • Silverline Grote gootsteen ontstopper

  Prijs € 12,25
  Plastic gootsteen ontstopper met een grote kop voor het gemakkelijk verwijderen van verstoppingen van wastafels en kleine spoelbakken. Het balgontwerp zorgt voor een uitstekende afzuiging. Afneembare kop voor een gemakkelijke schoonmaak. 160 mm diameter, lengte 475 mm.
 • Silverline Rioolveer

  Prijs € 15,85
  Sterk plastic handvat met veerstaal en kurkentrekkervormige probe. 9 mm dia. staaldraad. Verwijdert vuil en vetresten uit wastafels en afvoerpijpen. Tevens te gebruiken voor het vrijmaken van andere huishoudelijke leidingen.
 • Silverline Afvoerpijpontstopper met borstel

  Prijs € 7,85
  Sterk plastic handvat met geveerd stalen kurkentrekker draad en borstel uiteinde. 9 mm dia. gegalvaniseerd veerdraad. Verwijder vuil en vetresten uit wastafels en afvoerpijpen. Tevens te gebruiken voor het schoonmaken van andere huishoudelijke leidingen.
 • Silverline Mini gootsteenontstopper

  Prijs € 2,99
  Duurzame, gemakkelijk schoon te maken, polypropyleen gootsteenontstopper met zachte lip voor een goede afsluiting. Voor het snel ontstoppen van wasbakken en kleine spoelbakken. Ontworpen voor een optimale zuigkracht. 100 mm beker diameter. Lengte 185 mm.