Schoonmaak

Actieve filters

 • Smaart Vloerbedekking en bekleding schoonmaakdoekjes, 40 pk.

  Prijs € 4,99
  'Heavy-Duty' vloerbedekking en bekleding schoonmaakdoekjes voor het verwijderen van vlekken. Voor het schoonmaken van de meeste vloerbedekkingen, bekleding en autostoelen en stoffen panelen. Ook geschikt voor het verwijderen van vlekken uit kleding. Schuimen en vlekken niet. Sterke schoonmaak werking en oppervlaktebescherming. Afhankelijk geteste anti-bacterie werking volgens BS EN 1276:2009. Zacht voor de huid - bevatten aloe vera.
 • Smaart Glas en raam reinigingsdoekjes, 30 stuks

  Prijs € 2,99
  Maakt glas en spiegeloppervlakken gemakkelijk schoon. Niet-smerende, streeploze, sneldrogende formule geschikt voor glas, spiegels, auto ramen, formica, vinyl en plastic oppervlakken. Ideaal voor commercieel en huishoudelijk gebruik en zacht voor de huid. Verpakt in een hersluitbaar, zacht pakje om het uitdrogen tussen gebruiken te voorkomen.
 • Smaart Universele sterke doekjes, 40 pk.

  Prijs € 6,99
  Groter en sterker dan normale doekjes, voor het verwijderen van vuil rondom uw huis, werkplaats en tuin. Verwijdert verf, teer, inkt, kleefmiddelen, PU schuim, kalk, silicone, duct tape resten en afval van dieren gemakkelijk. Sterke ontvettingswerking tegen vet en olie. Sterk en flexibel voor hardnekkige omstandigheden. Afhankelijk geteste anti-bacterie werking volgens BS EN 1276:2009. Zacht voor de huid - bevatten lanolin, aloe vera en vitamine E. Milieuvriendelijk.
 • Fixman Deurmat, schakels

  Prijs € 9,99
  'Heavy-Duty', antislip rubber. Slijtvast en omkeerbaar. Voor binnen en buiten gebruik. Gemakkelijk schoon te maken - stofzuigen, schudden, borstelen. Bestaat uit gerecyclede banden.
 • Task Wisser

  Prijs € 2,99
  Ideaal voor het controleren en het verwijderen van vloeistoffen op vlakke oppervlakken, in het bijzonder nuttig bij hyet schoonmaken van ramen. 250 mm.
 • Smaart Reinigingsdoekjes voor barbecuerooster, 12 stuks

  Prijs € 4,99
  Sterke, vetverwijderende reinigingsdoekjes met krachtig schoonmaakmiddel zorgen voor een direct schoon effect. Krachtige schoonmaak bolletjes verwijderen opgehoopt vuil en barbecue resten zonder het oppervlak te krassen. Innovatieve schoonmaakoplossing voor roosters, BBQ's, rookovens, wok branders, tosti ijzers, draaispitten, warmhoudroosters, hitteplaten en keukengerei. Antibactirieel, gifvrij, milieu vriendelijk alternatief voor ruwe vetoplossende chemicali‰n. Een hersluitbaar zacht pakje om uitdrogen tussen gebruiken te voorkomen.
 • Smaart Badkamer en toilet antibacteri‰le doekjes, 30 stuks

  Prijs € 2,99
  Zeer effectieve, extra sterke antibacteri‰le badkamer doekjes verwijderen bacteri‰n snel en frissen toiletten en badkamers op. Bleek- en tintvrije formule laat geen aggressieve chemische resten achter en naspoelen is niet nodig. Doorspoelbare, biologisch afbreekbare doekjes laten een subtiele frisse geur achter. Verpakt in hersluitbaar zacht pakje om uitdrogen tussen gebruiken door te voorkomen.
 • Silverline Raamwisser met hoes

  Prijs € 5,99
  Sterk plastic frame met een elastische fleece hoes met klittenband sluiting voor een vaste verbinding.
 • Silverline Metalen bezemsteel beugel

  Prijs € 6,99
  Sterke stalen steun, geschikt voor stelen met een diameter van 26-29 mm. Compatibel met Silverline bezemstelen (479573 en 746719).
 • Silverline Handveger met stijve haren

  Prijs € 3,99
  100 % natuurlijk, biologisch afbreekbaar product. Handveger met comfortabel, gevormde rubberhouten handvat met stijve haren. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Traditionele ontwerp.
 • Silverline Verzinkte emmer, 3 st.

  Prijs € 27,99
  Duurzaam gegalvaniseerd stalen emmer voor het opvangen en transport van vloeistoffen, korrelige producten. 14 liter capaciteit.
 • Silverline Bezemkop met zachte kokos haren

  Prijs € 3,99
  Rubberhouten bezemkop met zachte kokos haren. 100 % natuurlijk, biologisch afbreekbaar product. Voor binnen en buiten gebruik. Compatibel met 23 mm dia. bezemstelen.
 • Silverline Schrobborstel

  Prijs € 3,99
  100 % natuurlijk, biologisch afbreekbaar product. Comfortabel gevormde rubberhouten schrobborstel met stijve borstelharen en rieten haren. Geschikt voor binnen- en buiten gebruik. Voor het schrobben van vloeren en wanden.
 • Silverline PVC bezemkop

  Prijs € 4,99
  De kop bestaat uit rubberhout met PVC haren, geschikt voor binnen en buiten gebruik. Compatibel met bezemstelen van 23 mm diameter.
 • Smaart Universele, sterke doekjes, biologisch afbreekbaar, 40 stuks

  Prijs € 7,99
  Extreem sterke en toch biologisch afbreekbare doekjes bieden hetzelfde hoogwaardige schoonmaak resultaat als de niet-biologisch afbreekbare variant. Groter en sterker dan normale doekjes voor het opruimen van rommel en vlekken in het huis, de werkplaats en tuin. Verwijdert verf, teer, inkt, lijm, PU-schuim, kalk, silicoon, ducttape resten en huisdier rommel. Sterke ontvettingswerking tegen vet en olie. Sterk en flexible voor ruige omgevingen. Onafhankelijk geteste antibacterile werking tot BS EN 1276:2009. Zacht voor de huid - bevat lanoline, alo vera en vitamine E. Milieuvriendelijk.
 • Smaart Voordeel schoonmaakdoekjes, 100 pk.

  Prijs € 5,99
  Simpele maar effectieve schoonmaakdoekjes voor handen, gereedschap en algemene schoonmaak doeleinden in uw huis, werkplaats en tuin. Verwijder verf, teer, inkt, vuil en dieren afval. Verwijder vet en olie snel en gemakkelijk. Afhankelijk geteste anti-bacterie werking volgens BS EN 1276:2009. Zacht voor de huid - bevatten aloe vera.
 • Silverline Kolenschep

  Prijs € 6,99
  Sterke en duurzame traditionele, zwarte kolenschep uit een enkel stuk staal. Opening voor een optioneel houten handvat (Silverline 633814 en 228557 handvaten).
 • Silverline Bezemkop met zachte kokos haren

  Prijs € 7,99
  Rubberhouten bezemkop met zachte kokos haren. 100 % natuurlijk, biologisch afbreekbaar product. Voor binnen en buiten gebruik. Compatibel met 23 mm dia. bezemstelen.
 • Fixman Getufte PVC natuurlijke mat

  Prijs € 13,99
  'Heavy-Duty' PVC mat beschermt vloeren en minimaliseert het binnendringen van vuil. Voor binnen en buiten gebruik. Stofzuig, schud of veeg gemakkelijk schoon.
 • Silverline Bezemkop met PVC haren

  Prijs € 11,99
  Rubberhouten bezemkop met duurzame PVC haren. Geschikt voor binnen- en buiten gebruik. Compatibel met 29 mm dia. bezemstelen.