Schoonmaak

Actieve filters

 • Smaart Vloerbedekking en bekleding schoonmaakdoekjes, 40 pk.

  Prijs € 4,99
  'Heavy-Duty' vloerbedekking en bekleding schoonmaakdoekjes voor het verwijderen van vlekken. Voor het schoonmaken van de meeste vloerbedekkingen, bekleding en autostoelen en stoffen panelen. Ook geschikt voor het verwijderen van vlekken uit kleding. Schuimen en vlekken niet. Sterke schoonmaak werking en oppervlaktebescherming. Afhankelijk geteste anti-bacterie werking volgens BS EN 1276:2009. Zacht voor de huid - bevatten aloe vera.
 • Task Wisser

  Prijs € 2,99
  Ideaal voor het controleren en het verwijderen van vloeistoffen op vlakke oppervlakken, in het bijzonder nuttig bij hyet schoonmaken van ramen. 250 mm.
 • Smaart Reinigingsdoekjes voor barbecuerooster, 12 stuks

  Prijs € 4,99
  Sterke, vetverwijderende reinigingsdoekjes met krachtig schoonmaakmiddel zorgen voor een direct schoon effect. Krachtige schoonmaak bolletjes verwijderen opgehoopt vuil en barbecue resten zonder het oppervlak te krassen. Innovatieve schoonmaakoplossing voor roosters, BBQ's, rookovens, wok branders, tosti ijzers, draaispitten, warmhoudroosters, hitteplaten en keukengerei. Antibactirieel, gifvrij, milieu vriendelijk alternatief voor ruwe vetoplossende chemicali‰n. Een hersluitbaar zacht pakje om uitdrogen tussen gebruiken te voorkomen.
 • Smaart Badkamer en toilet antibacteri‰le doekjes, 30 stuks

  Prijs € 2,99
  Zeer effectieve, extra sterke antibacteri‰le badkamer doekjes verwijderen bacteri‰n snel en frissen toiletten en badkamers op. Bleek- en tintvrije formule laat geen aggressieve chemische resten achter en naspoelen is niet nodig. Doorspoelbare, biologisch afbreekbare doekjes laten een subtiele frisse geur achter. Verpakt in hersluitbaar zacht pakje om uitdrogen tussen gebruiken door te voorkomen.
 • Silverline Raamwisser met hoes

  Prijs € 5,99
  Sterk plastic frame met een elastische fleece hoes met klittenband sluiting voor een vaste verbinding.
 • Smaart Glas en raam reinigingsdoekjes, 30 stuks

  Prijs € 2,99
  Maakt glas en spiegeloppervlakken gemakkelijk schoon. Niet-smerende, streeploze, sneldrogende formule geschikt voor glas, spiegels, auto ramen, formica, vinyl en plastic oppervlakken. Ideaal voor commercieel en huishoudelijk gebruik en zacht voor de huid. Verpakt in een hersluitbaar, zacht pakje om het uitdrogen tussen gebruiken te voorkomen.
 • Smaart Universele sterke doekjes, 40 pk.

  Prijs € 6,99
  Groter en sterker dan normale doekjes, voor het verwijderen van vuil rondom uw huis, werkplaats en tuin. Verwijdert verf, teer, inkt, kleefmiddelen, PU schuim, kalk, silicone, duct tape resten en afval van dieren gemakkelijk. Sterke ontvettingswerking tegen vet en olie. Sterk en flexibel voor hardnekkige omstandigheden. Afhankelijk geteste anti-bacterie werking volgens BS EN 1276:2009. Zacht voor de huid - bevatten lanolin, aloe vera en vitamine E. Milieuvriendelijk.
 • Fixman Deurmat, schakels

  Prijs € 9,99
  'Heavy-Duty', antislip rubber. Slijtvast en omkeerbaar. Voor binnen en buiten gebruik. Gemakkelijk schoon te maken - stofzuigen, schudden, borstelen. Bestaat uit gerecyclede banden.
 • Silverline Bezemstelen

  Prijs € 90,99
  'Heavy-Duty' houten bezemstelen, geschikt voor grote bezemkoppen.
 • Silverline Vloertrekker

  Prijs € 7,99
  Staal met EVA schuim. Schroef en moer handvatverstelling. Vormt naar oneven vloeren om deze droog te trekken.
 • Silverline Bezemkop met stijve haren

  Prijs € 7,99
  100 % natuurlijk, biologisch afbreekbaar product. Rubberhouten borstelkop met stijve haren. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Compatibel met 23 mm dia. bezemstelen.
 • Smaart Sterke schurende 'Heavy-Duty' doekjes, 75 pk.

  Prijs € 10,99
  Groter en sterker dan normale doekjes, voor het verwijderen van vuil rondom uw huis, werkplaats en tuin. Verwijdert verf, teer, inkt, kleefmiddelen, PU schuim, kalk, silicone, duct tape resten en afval van dieren gemakkelijk. Sterke ontvettingswerking tegen vet en olie. Sterk en flexibel voor hardnekkige omstandigheden. Afhankelijk geteste anti-bacterie werking volgens BS EN 1276:2009. Zacht voor de huid - bevatten lanolin en aloe vera.
 • Silverline Afvalgrijper

  Prijs € 14,99
  Sterke en lichtgewichte afvalgrijper met aluminium schacht, grote rubberen grip kaak met vergrendel functie. Afneembare rubberen zuignappen en getande bekken voor grip. Verstelbare kaakcapaciteit van 200 mm. Voor makkelijk oppakken van objecten vooral in beperkte ruimtes.
 • Silverline Schuimrubberen raamwisser

  Prijs € 9,99
  Raamwisser met een vastgenageld rubberen blad voor een betere duurzaamheid.
 • Silverline Bezemkop met stijve haren

  Prijs € 9,99
  100 % natuurlijk, biologisch afbreekbaar product. Rubberhouten borstelkop met stijve haren. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Compatibel met 23 mm dia. bezemstelen.
 • Silverline Steunbeugel

  Prijs € 1,99
  Roestbestendig, zink geplateerd stalen frame. Voor het verstevigen van houten bezem handvaten.
 • Silverline Recyclagezakken, 4 pk

  Prijs € 13,99
  Dubbel gelamineerd, UV-gestabiliseerd, 110 gsm geweven polyethyleen. Voor de scheiding voor het recycleren van afval. Duurzaam water- en scheurbestendig. Dubbel en kruisgestikte, kleugecodeerde handvaten voor het sorteren van papier, plastic, glas en metaal.
 • Silverline Spaanse mop

  Prijs € 3,99
  Traditionele spaanse mop uit 4-lagen ongebleekt katoen mix met metalen fitting en montagegaten voor een veilige befestiging. Ideaal voor algemene schoonmaakwerkzaamheden. Mof diameter: 24 mm. Past op Silverline bezemstelen met de maten 4? x 1-1/8? en 5? x 1-1/8?.
 • Silverline Bezemkop met stijve haren

  Prijs € 17,99
  100 % natuurlijk, biologisch afbreekbaar product. Rubberhouten borstelkop met stijve haren. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Compatibel met 23 mm dia. bezemstelen.
 • Silverline Raamwisser met spons

  Prijs € 5,99
  Raamwisser met rubberen blad en wasspons.