Schoonmaak en decoratie

Actieve filters

 • Silverline 1250 W nat en droog stofzuiger, 30 liter

  Prijs € 145,99
  Krachtige nat en droog stofzuiger met 58 l/sec luchtstroom en 18 kPa zuigkracht. Ideaal voor werkplaats stofontginning en voor algemeen gebruik. 13 A GB stroom afnamecontact tot 2000 W (9 A). Automatische stofontginning bij de aansluiting van een elektrische machine. 30 liter roestbestendige tank met afvoerventiel. Gemakkelijke schakelaar en 6 m stroomsnoer. Inclusief 2,5 m slang, roestvrijstalen telescopische steel, herbruikbare filter, schuimblad, 250 mm vloerborstel, stofzak, spleetmondstuk en zwenkwielen.
 • Silverline Stofzakken, 5pk

  Prijs € 7,99
  325 x 200 mm stofzak met een capaciteit van 8 l en droge filtratie geschikt voor fijn stof, vuil en puin. Eenvoudige pasvorm en geoptimaliseerd ontwerp van de luchtstroom. Compatibel met de 1000 W nat- en droog stofzuiger 10 L van Silverline. Niet geschikt voor nat gebruik.
 • Silverline Heteluchtpistool, 2000 W

  Prijs € 23,99
  2 hittestanden met een maximale temperatuur van 550øC. Voor het drogen en strippen van verf, het vormen van plastic, het krimpen van leidingen en het dooien van bevroren pijpleidingen. Inclusief grote en kleine ronde mondstukken, een schraper en een plate mondstuk.
 • Silverline 2000 W verstelbaar heteluchtpistool

  Prijs € 30,99
  Variabele temperatuurcontrole met een maximale luchttemperatuur van 550 øC. Schakelaar met drie snelheden voor de luchtstroming, voor het drogen en afbijten van verf, het krimpen van verpakkingen en het ontdooien van bevroren waterleidingen. Inclusief: 4 mondstukken.
 • Silverline Doe-het-zelf 2200 W behangafstomer

  Prijs € 44,99
  De afstomer warmt snel op, is te gebruiken met kraanwater en verwijdert meerdere lagen behang. 3 meter lange en gecontroleerde temperatuur. 4,5 liter watertank. 70 min gebruikstijd. 280 x 200 mm stoomkussen.
 • Silverline Stofzak, 5 pk.

  Prijs € 19,75
  575 x 370 mm stof zakken met grote capaciteit. Droge filtratie geschikt voor fijn stof, vuil en puin. Eenvoudigere installatie en geoptimaliseerd luchtstroom ontwerp. Compatibel met de Silverstorm nat en droog stofzuiger, 1250 W, 30 liter. Niet geschikt voor nat gebruik.
 • Silverline DIY 1000 W nat en droog stofzuiger 10 l

  Prijs € 57,99
  Compacte en lichtgewicht 1000 W, do-it-yourself stofzuiger voor algemeen gebruik met blaasfunctie. Basis met vier draaiwielen voor vlotte beweging wanneer gebruikt in combinatie met in de hand vastgehouden elektrisch gereedschap. Te vergrendelen aan-/uit-schakelaar, ideaal voor gebruik met vrijstaande en op een werkbank gemonteerde elektrische gereedschappen met een schakeldoos. Reservoir met een inhoud van 10 l, geeft een hoorbaar signaal af wanneer het reservoir tot de maximum capaciteit gevuld is met vloeistof. Op de slang aangebrachte en met de vingers te bedienen regeling van de zuigkracht. Brede borstel met veegelement voor het opzuigen van vloeistof. Apparaat voorzien van opbergcompartiment voor accessoires. Met inbegrip van een 2,5 m lange slang, van een filter met een lange leven
 • Silverline DIY 1500 W heteluchtpistool

  Prijs € 14,99
  Heteluchtpistool met twee hittestanden en een maximale luchttemperatuur van 500 øC. Voor het drogen of het verwijderen van verf, het vormen van plastic en het krimpen van buizen of het ontdooien van waterleidingen. Lichtgewicht voor gemakkelijk gebruik. Inclusief reductiekop.