Schrijnwerk accessoires

Actieve filters

 • Silverline 4-delige proppenboor set

  Prijs € 29,15
  De boren zijn geschikt voor het maken van de perfecte proppen voor boorgaten en geven een uitstekende afwerking bij het gebruik van hetzelfde hout. De titanium coating geeft een verlengde duurzaamheid. Maten: 6, 8, 13 en 16 mm.
 • Silverline 3-delige scharnierboor set

  Prijs € 26,55
  De HSS boren zijn voorzien van een veerkraag, geschikt voor het positioneren van deurscharnieren. Gebruik het scharnier als mal en boor door de soeverein scharniergaten. Maten: 2, 2,8 en 3,6 mm.
 • Silverline 5-delige boorrasp set

  Prijs € 10,45
  Boorraspen uit carbon staal. Geschikt voor het vormen van hout, plastic en zachte metaalsoorten. Niet verstopping. Voor de gebruik met boormachines en sterven slijpmachines. Inclusief platte top cilinder, bal, konisch cilinder en kegel.
 • Silverline 3-delige freesboor set

  Prijs € 10,95
  HSS boren met titanium coating, voor het boren, vijlen, frezen en zagen van hout, plastic en aluminium. Gebruik het boor deel voor het boren van het start gat en gebruik het tand deel voor het zagen, frezen en vijlen van het materiaal.
 • Silverline Houtbewerkers lijmset

  Prijs € 10,75
  Lijmfles met een capaciteit van 250 ml, geschikt voor pva en houtlijm. Inclusief deuvel, dun lamellen en een brede roller applicator.