Slijpen

Actieve filters

 • Silverline Siliciumcarbide combinatie slijpsteen

  Prijs € 10,05
  Dubbele siliciumcarbide slijpsteen met fijne en medium oppervlakken. Voor het scherp slijpen van gereedschappen en messen. Ideaal voor tafel-gemonteerd slijpen. Nat (water/olie) en droog te gebruiken. In opbergdoosje. 200 x 50 x 25 mm.
 • Silverline Combinatie slijpsteen

  Prijs € 4,25
  Dubbele aluminiumoxide slijpsteen met medium en grove oppervlakken. Voor het scherp slijpen van gereedschappen en messen. Ideaal voor tafel-gemonteerd slijpen. Gebruik droog of gesmeerd en gekoeld met water. 200 x 50 x 25 mm.
 • Silverline Vouwbare diamant wetsteen

  Prijs € 17,65
  Dubbelzijdige diamant wetsteen voor het verscherpen van beitels, frezen en het meeste handgereedschap. Geschikt voor droge en vochtig gebruik. Inklapbaar handvat voor gemakkelijk opslag. Fijne en medium korreling.
 • Silverline Diamant slijppen

  Prijs € 15,95
  Diamantslijpen voor het slijpen van gereedschappen en andere items. Geschikt voor droge en vochtige gebruik. Laat een vlijmscherpe rand achter op moeilijk te slijpen gereedschappen. V-vormige groef voor het slijpen van een nauwkeurige punt. Medium korreling (320 ). Zak formaat.
 • Silverline 3-delige diamant wetstenen set

  Prijs € 17,05
  Kleurgecodeerde plastic kaarten met slijpoppervlak met diamantkorrel. Geschikt voor bevochtig en droog gebruik. Voor het verscherpen van zakmessen, beitels, frezen en klein handgereedschap. De set bevat: grof 180 korrel (blauw), medium 260 korrel (geel) en fijn 360 korrel (rood).
 • Silverline Diamantslijp blok

  Prijs € 30,15
  Diamantslijp blok uit sterke plastic basis met diamant oppervlak en antislip voeten. Ideaal voor de meeste hand- en tuingereedschap. Gemakkelijk te transporteren en op te slaan. Met 4 groftes: 200 extra grof, 300 grof, 400 medium en 600 fijn.
 • Silverline Dubbelzijdige diamantslijpsteen

  Prijs € 28,95
  Dubbelzijdige diamantslijpsteen voor het scherpen van messen, gereedschap en bladen. Hoogwaardig plastic basis met antislip voet. Eenvoudig te transporteren en opslag. Grof 400 en fijn 1000 korrel. Afmetingen: 90 x 180 x 34 mm.