Slijpen

Actieve filters

 • Silverline Vouwbare diamantwetsteen

  Prijs € 11,99
  Dubbelzijdige diamant wetsteen voor het verscherpen van beitels, frezen en het meeste handgereedschap. Geschikt voor droge en vochtig gebruik. Inklapbaar handvat voor gemakkelijk opslag. Fijne en medium korreling.
 • Silverline Diamant slijppen

  Prijs € 10,99
  Diamantslijpen voor het slijpen van gereedschappen en andere items. Geschikt voor droge en vochtige gebruik. Laat een vlijmscherpe rand achter op moeilijk te slijpen gereedschappen. V-vormige groef voor het slijpen van een nauwkeurige punt. Medium korreling (320 ). Zak formaat.
 • Silverline 3-delige diamant wetstenen set

  Prijs € 10,99
  Kleurgecodeerde plastic kaarten met slijpoppervlak met diamantkorrel. Geschikt voor bevochtig en droog gebruik. Voor het verscherpen van zakmessen, beitels, frezen en klein handgereedschap. De set bevat: grof 180 korrel (blauw), medium 260 korrel (geel) en fijn 360 korrel (rood).
 • Silverline Diamantslijp blok

  Prijs € 18,99
  Diamantslijp blok uit sterke plastic basis met diamant oppervlak en antislip voeten. Ideaal voor de meeste hand- en tuingereedschap. Gemakkelijk te transporteren en op te slaan. Met 4 groftes: 200 extra grof, 300 grof, 400 medium en 600 fijn.
 • Silverline Siliciumcarbide combinatie slijpsteen

  Prijs € 6,99
  Dubbele siliciumcarbide slijpsteen met fijne en medium oppervlakken. Voor het scherp slijpen van gereedschappen en messen. Ideaal voor tafel-gemonteerd slijpen. Nat (water/olie) en droog te gebruiken. In opbergdoosje. 200 x 50 x 25 mm.
 • Silverline Vouwbare diamant wetsteen

  Prijs € 11,99
  Dubbelzijdige diamant wetsteen voor het verscherpen van beitels, frezen en het meeste handgereedschap. Geschikt voor droge en vochtig gebruik. Inklapbaar handvat voor gemakkelijk opslag. Fijne en medium korreling.
 • Silverline Dubbelzijdige diamantvijl

  Prijs € 12,99
  Geperforeerd, 320 korrelgrofte oppervlak voor het verscherpen van groot gereedschap en standaard oppervlakken. Te gebruiken op beitels, frezen en het meeste handgereedschap. Gebruik droog of met een kleine hoeveelheid water. Droog grondig na gebruik.
 • Silverline Dubbelzijdige diamantslijpsteen

  Prijs € 18,99
  Dubbelzijdige diamantslijpsteen voor het scherpen van messen, gereedschap en bladen. Hoogwaardig plastic basis met antislip voet. Eenvoudig te transporteren en opslag. Grof 400 en fijn 1000 korrel. Afmetingen: 90 x 180 x 34 mm.
 • Silverline Combinatie slijpsteen

  Prijs € 2,99
  Dubbele aluminiumoxide slijpsteen met medium en grove oppervlakken. Voor het scherp slijpen van gereedschappen en messen. Ideaal voor tafel-gemonteerd slijpen. Gebruik droog of gesmeerd en gekoeld met water. 200 x 50 x 25 mm.
 • Silverline Zak diamantslijpsteen

  Prijs € 9,99
  Monokristallijne, diamant gecoate carbon steen met een korreling van 320, voor fijn scherp slijpen. Slijp zakmessen, beitels, frezen en het kleinere handgereedschap. V-groef voor het slijpen van punten op kraspennen en kruishouten. Nat en droog te gebruiken. 25 x 75 x 6 mm. Voorzien van beschermend opbergzakje.